Bali
Snorkling

Bokad mer än 200 gånger förra veckan

Snorkling
375 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Bali Snorkling

Bali: Uluwatu Kecak and Fire Dance Show Inträdesbiljett

Bali: Uluwatu Kecak and Fire Dance Show Inträdesbiljett

Vittna en unik kulturell upplevelse med en Kecak-eld och dansföreställning på Uluwatu-templets område. Se infödda balinesiska dansare utföra en hisnande show av traditionell hinduisk dans medan solen går ner i bakgrunden. Kecak är en balinesisk dans och rytmisk sång som skildrar striden från den hinduiska episka Ramayana där Rama kämpar mot den demoniska kungen Ravana med hjälp av apguden Hanuman. Låt dig hypnotiseras av de virvlande lågorna i kombination med livlig traditionell klädsel när artisterna tar dig med på en resa genom balinesisk hinduism. Showen är tidsinställd för att sammanfalla med solnedgången, så du kan vara säker på bra utsikt under din tid i Uluwatu.

Bali: Ubud Palace Legong Dance Show Biljett

Bali: Ubud Palace Legong Dance Show Biljett

Vittna om en av Balis mest vördade klassiska danser i en unik miljö, på det ikoniska Ubud Palace. Boka dina biljetter till denna traditionella föreställning och upplev en visuellt lockande föreställning från det kungliga hovet, känd för sina fysiskt krävande positioner och snabba rörelser. Ankom till det imponerande Ubud-palatset och upplev vad lokalbefolkningen kallar Legong-dansen, som fritt översätts till "dansen i det kungliga palatset". Upptäck den energiska dansen som en gång i tiden endast utfördes inför kungafamiljen, och ta del av det imponerande Puri Saren Royal Palace. Se mycket skickliga artister i färgstarka kostymer, inklusive en gyllene blommig huvudbonad av betydande storlek och vikt, tillsammans med fullständiga regalier från axlar till fötter. Se de professionella dansarna utföra rörelser utan ansträngning, trots den stora mängden kläder. Ta del av en fängslande berättelse som framförs av tre dansare: en kvinnlig hovpersonal och två identiskt klädda "legongs" som antar rollerna som kungliga personer. Fördjupa dig i East Javes historia under 1100- och 1200-talen med denna engagerande föreställning.

Ubud: ATV Quad Biking Äventyr Guidad tur

Ubud: ATV Quad Biking Äventyr Guidad tur

Utforska detta tropiska paradis när du upptäcker dess varierande landskap, frodiga risfält, övervuxna djungler och forsande floder på ett ATV-quadbike-äventyr. Upplev en bekväm upphämtning vid ditt boende av din engelsktalande guide och åk till startpunkten i Ubud. Du kommer att få en grundlig säkerhetsgenomgång och all utrustning som behövs för en säker resa. Välj att antingen åka i tandem med en kompanjon eller köra din egen ATV. Behandla dig själv med den spektakulära synen av Balis naturliga skönhet när du rör dig genom och runt den omfattande banan. Om du är sugen på lite mer spänning är det bara att låta din guide veta, så tar de dig till en mer teknisk terräng där du kan ta dig uppför branta kullar i full fart eller glida nerför backar som du vill. Efter en spännande åktur fräschar du upp dig med en avkopplande dusch innan du frossar i en buffé med läckra rätter. Släpp av dig säkert tillbaka till ditt hotell för att njuta av resten av dagen. Eller så kan du helt enkelt åka iväg på egen hand.

Bali: Vandring i soluppgången vid Mount Batur med frukost

Bali: Vandring i soluppgången vid Mount Batur med frukost

Gå ombord på en guidad vandring upp på Mount Batur på en dagsutflykt från Bali. Se soluppgången från toppen, ät en utsökt frukost och ta en tur till en kaffeplantage efteråt. Börja din uppstigning vid foten av Mount Batur efter en valfri tidig upphämtning från ditt boende. Du kommer även att börja din djungeltur på en exklusiv stig med färre vandrare runt omkring. Njut av den orörda natthimlen bort från stadens ljus när du vandrar. Efter 2 timmars vandring får du på toppen utsikt över soluppgången över det naturliga landskapet och havshorisonten. Och ännu bättre, du får njuta av frukost på vulkanens topp. På vägen ner kan du njuta av fler utsikter, t.ex. Lake Batur, en enorm vulkanisk kratersjö. Du har också möjlighet att stanna till för en kopp lokalt Luwak-kaffe på en kaffeplantage innan du släpps tillbaka till ditt boende eller mötesplats. Före och efter din vandring kan du njuta av exklusiv användning av Mt. Batur Lounge, den enda loungen i villastil med rena, moderna toaletter och en bekväm duschanläggning. Efter att ha uppfriskat dig i duschar, njut av en varm kopp te eller kaffe i loungen.

Bali: Vandring i soluppgången vid Mount Batur och naturlig varm källa

Bali: Vandring i soluppgången vid Mount Batur och naturlig varm källa

Vandra uppför det oerhört vackra berget Batur och njut av utsikten från toppen på en härlig hajk i soluppgången. Följ din fotsäkra guide uppför berget och avnjut en mycket välförtjänt frukost på toppen medan du beundrar soluppgångens slående vackra färger. Fullborda sedan denna aktiva morgon med ett dopp i en naturlig varm källa och gör sedan ett uppiggande besök på en kaffeplantage. Före och efter din vandring kan du koppla av i Mt. Batur Lounge, en lounge i villastil med rena, moderna toaletter och en bekväm dusch. Samling direkt på plats eller upphämtning tidigt på morgonen från ditt hotell på Bali (beroende på vilket alternativ du väljer) i tid för att se soluppgången från toppen av Mount Batur. Avresa vid den tid du valt (även beroende på var ditt hotell ligger), och res sedan mot den aktiva vulkanen nära byn Kintamani. När du når Batur kommer du att få en kort säkerhetsgenomgång från din privata guide. Alla guider är lokalbefolkningen och har erfarenhet av att bestiga Mount Batur sedan de var barn. Dra nytta av deras passion, som kombineras med lång och djupgående kunskap om regionen. Ge dig sedan iväg på den 1,5 timme långa vandringen till den högsta vulkaniska kratern på Bali för att beundra soluppgången. När du anländer till toppen kan du äta frukost och njuta av den fantastiska utsikten över det omgivande området under dagen. Efter soluppgången kommer du att få lite fritid för att vandra runt vulkankratern innan du korsar över kullen av lava och svart sand. Vandra tillbaka nerför berget och slappna sedan av i en naturlig varm källa. Om du väljer att träffas på Mt Batur Lounge, kommer du att släppas av vid Mt Batur Lounge. Om du valde alternativet med transfer, fortsätt att besöka en kaffeplantage på vägen tillbaka till ditt boende innan du avslutar din morgon.

Bali: Heldagstur med Instagram-höjdpunkter

Bali: Heldagstur med Instagram-höjdpunkter

Gör dina Instagram-följare avundsjuka när du utforskar Bali på en anpassningsbar dagsutflykt till de mest kända hotspots. Alla inträdesavgifter ingår, liksom en lokal expertguide som kommer att berätta om Balins historia och kultur längs vägen. Ditt första stopp är det hinduiska Lempuyang-templet. Templet är känt för sin delade port, Himmelens portar, och här kan du ta precis samma foto som du har sett så många gånger på Instagram. Sedan går färden till Tirta Gangga, ett före detta kungligt palats som är känt för sina heliga (och otroligt fotogeniska) vattenspel och trädgårdar. Nästa besök är Tukad Cepung, en grotta med ett fantastiskt naturligt vattenfall, där du till och med får ta dig ett dopp. Efter det kommer landsbygden i Ubud, där det finns många vackra frodiga gröna risfält. Och sist men inte minst får du prova på en av Balis berömda djungelgungor. Välj exakt den upplevelse du vill ha - från privata turer med upphämtning på hotellet till smågruppsturer där du kan träffa andra äventyrslystna resenärer. Välj lunchtillägget för en utsökt lunchbuffé, eller ta hem tio polaroider för att minnas din resa. Välj alternativen premium eller privat för ytterligare tillägg. Berika din Instagram med foton som tagits och redigerats av en fotograf, se dig själv från ovan med 3-4 minuters drönarfilm som skickas till dig 24 timmar efter din tur, varva ner med en avkopplande massage eller boka också vår North Bali: Full-Day Instagram Tour för att förbättra din Instagram-upplevelse genom att fånga de bästa sakerna att göra på norra Bali.

Bali/Nusa Penida: Öst & Väst Höjdpunkter Heldagstur

Bali/Nusa Penida: Öst & Väst Höjdpunkter Heldagstur

Starta turen med upphämtning direkt från ditt boende antingen i Nusa Penida mellan 08:00 och 09:00 eller på Bali mellan 06:15 och 07:15 av en av våra engelsktalande förare eller guide som tar dig med för att utforska höjdpunkten öster och väster om ön Nusa Penida med dess hisnande vyer. Första delen av resan, gå till Kelingking Beach som är en ikonisk utsikt över en kalkstenformation som ser ut som huvudet på en T-rex dinosaurie. Förutom denna nyfikna formade ö får du också en fågelperspektiv av en vacker strandremsa som tvättas av underbart blågrönt vatten. Nästa är Angel Bilabong och Broken Beach. När du besöker Broken Beach, missa inte att promenera runt bukten och ta många fotografier för dina sociala medieflöden. Stanna vid en lokal restaurang och njut av en lokal lunch på egen bekostnad innan du tar dig till Dimond och Atuh Beaches för den andra delen av resan. Njut av några av de episka vyerna som Nusa Penida och faktiskt dess dramatiska gröna toppade klippformationer, glittrande vacker vit strand, kalkstenar, kristallklart blått vatten och naturligtvis dess Instagram-foton. Om du har tid kan du klättra de många trapporna hela vägen ner till stranden för att njuta av vattnet på nära håll för att helt enkelt njuta av stranden eller prova en trilling havsgunga med utsikt. Avslutade turnén med ett besök i det berömda trädhuset med en episk kustutsikt, även känd som Molateng Tree House, en annan berömd Instagram-upplevelse som inte får missa i Nusa Penida Anpassa din upplevelse för att inkludera tillval för en mängd olika aktiviteter, inklusive en kaffeprovning, en traditionell massage, en fotograf som följer med på din turné, 10 Polaroid-kamerafoton eller 3-4 minuters högkvalitativa drönarfilmer av din turné. Njut av en join-in eller privat tur.

Ubud: Privat rundtur i vattenfall, risterrasser och apskog

Ubud: Privat rundtur i vattenfall, risterrasser och apskog

Utforska Ubuds mest populära sevärdheter på denna rundtur med transfer från utvalda hotell i Bali. Besök ikoniska sevärdheter såsom  Tegenunganfallen , byn Mas och Kungens palats. Välj mellan en standardtur, en tur med lunch och en tur med lunch plus djungelgunga. När du har hämtats upp från ditt hotell ser ditt schema ut som följande: Tegenunganfallet Det här området ligger på den södra sidan av Ubud och är den perfekta platsen att njuta av en kopp te och beundra det imponerande vattenfallet på. Du kan komma riktigt nära vattenfallet och känna hur det stänka vatten på ditt ansikte. Byn Mas  Det här är en by som är känd för sitt träsnideri. De flesta av Balis berömda träsnidare bor här i byn Mas. De producerar fina och detaljrika verk, samt lär vidare hantverkstraditionen till nya lärjungar. Ubud: Tur till vattenfall, risterrasser och Apskogen I den här rika tropiska skogen nära Ubuds centrum bor över 600 långsvansade makaker, som frodas i grönskan. När du är inne i skogen kan du se det heliga templet som aporna skyddar. Ubuds traditionella marknad Här hittar du platsen där Ubuds lokalinvånare samlas för att sälja produkter och råvaror från hela området. Du kommer att hitta billiga souvenirer, hantverk, frukt och mycket mer. Ubuds kungapalats Du kan se palatset i centrala Ubud från vägen. När du kommer in i området kan du gå runt och ta bilder av den traditionella balinesiska arkitekturen och se traditionell balinesisk dans. Tegalalangs risterrasser Här kan du se en riktigt typisk vy över Balis landskap: en risterrass på ett vackert risfält med gröna kokosplantor. Det här är en perfekt bild av Balis vackra landsbygd. Kaffeplantage Besök ett kaffeplantage där du bland annat kommer att få se det dyraste kaffet i världen, som kallas "Luwak". Kaffet framställs när djur äter bönan och sedan smälter i djuren mage. På morgonen är kaffet sedan intakt i djurens avföring. Bönorna samlas upp för att sedan malas ner till det unika kaffepulvret. Sippa på det ovanliga kaffet medan du njuter av utsikterna över risfälten, på en tur du sent kommer att glömma.

Bali Sanur: Enkelriktad expressfärja till/från Nusa Penida

Bali Sanur: Enkelriktad expressfärja till/från Nusa Penida

Resa längs den snabbaste vägen mellan Balis Sanur Beach och Nusa Penida på en rymlig färjetur. Få ut det mesta av din semestertid genom att boka din transfer i förväg och anlända snabbt till din valda destination. Luta dig tillbaka och beundra panoramautsikten över området medan du åker. Bord på båten vid Sanur Beach eller Nusa Penida och börja din resa till den motsatta platsen. Njut av plyschiga sittplatser och gott om plats för ditt bagage. Färdas i en topphastighet på 30 till 35 knop och når din destination på bara 30 minuter. Följ med din kapten på en smidig och säker resa och koppla av medan du tar fantastiska bilder av kusten och havet.

Från Bali: 1-Way Speedboat Transfer till Gili Trawangan

Från Bali: 1-Way Speedboat Transfer till Gili Trawangan

Förboka en 1-vägs transferbiljett med motorbåt för ett snabbt och enkelt sätt att åka från Balis Padangbai-hamn till Gili Trawangan. Njut av dagliga morgon- och eftermiddagsavgångar för att välja maximal flexibilitet. Motorbåten avgår 3 gånger, kl 09:30, 13:00 och 14:30. Resan till Gili Trawangan kan göras på bara 1,5 timmar. Om du planerar att besöka någon av dessa vackra öar, kan du resa smidigt med en snabb motorbåt. Segla över Balihavet och njut av spänningen när du reser via en pålitlig och ansedd motorbåtsoperatör. Ta bort stressen från transporten och fokusera all din energi på din resa. Observera: För att säkerställa en grundlig förståelse och för att undvika att förbise några detaljer, vänligen läs noggrant igenom all information vi har tillhandahållit!

Bali

Bali

Våra mest rekommenderade Bali Snorkling

Bali: Uluwatu Kecak and Fire Dance Show Inträdesbiljett

Bali: Uluwatu Kecak and Fire Dance Show Inträdesbiljett

Vittna en unik kulturell upplevelse med en Kecak-eld och dansföreställning på Uluwatu-templets område. Se infödda balinesiska dansare utföra en hisnande show av traditionell hinduisk dans medan solen går ner i bakgrunden. Kecak är en balinesisk dans och rytmisk sång som skildrar striden från den hinduiska episka Ramayana där Rama kämpar mot den demoniska kungen Ravana med hjälp av apguden Hanuman. Låt dig hypnotiseras av de virvlande lågorna i kombination med livlig traditionell klädsel när artisterna tar dig med på en resa genom balinesisk hinduism. Showen är tidsinställd för att sammanfalla med solnedgången, så du kan vara säker på bra utsikt under din tid i Uluwatu.

Bali: Ubud Palace Legong Dance Show Biljett

Bali: Ubud Palace Legong Dance Show Biljett

Vittna om en av Balis mest vördade klassiska danser i en unik miljö, på det ikoniska Ubud Palace. Boka dina biljetter till denna traditionella föreställning och upplev en visuellt lockande föreställning från det kungliga hovet, känd för sina fysiskt krävande positioner och snabba rörelser. Ankom till det imponerande Ubud-palatset och upplev vad lokalbefolkningen kallar Legong-dansen, som fritt översätts till "dansen i det kungliga palatset". Upptäck den energiska dansen som en gång i tiden endast utfördes inför kungafamiljen, och ta del av det imponerande Puri Saren Royal Palace. Se mycket skickliga artister i färgstarka kostymer, inklusive en gyllene blommig huvudbonad av betydande storlek och vikt, tillsammans med fullständiga regalier från axlar till fötter. Se de professionella dansarna utföra rörelser utan ansträngning, trots den stora mängden kläder. Ta del av en fängslande berättelse som framförs av tre dansare: en kvinnlig hovpersonal och två identiskt klädda "legongs" som antar rollerna som kungliga personer. Fördjupa dig i East Javes historia under 1100- och 1200-talen med denna engagerande föreställning.

Ubud: ATV Quad Biking Äventyr Guidad tur

Ubud: ATV Quad Biking Äventyr Guidad tur

Utforska detta tropiska paradis när du upptäcker dess varierande landskap, frodiga risfält, övervuxna djungler och forsande floder på ett ATV-quadbike-äventyr. Upplev en bekväm upphämtning vid ditt boende av din engelsktalande guide och åk till startpunkten i Ubud. Du kommer att få en grundlig säkerhetsgenomgång och all utrustning som behövs för en säker resa. Välj att antingen åka i tandem med en kompanjon eller köra din egen ATV. Behandla dig själv med den spektakulära synen av Balis naturliga skönhet när du rör dig genom och runt den omfattande banan. Om du är sugen på lite mer spänning är det bara att låta din guide veta, så tar de dig till en mer teknisk terräng där du kan ta dig uppför branta kullar i full fart eller glida nerför backar som du vill. Efter en spännande åktur fräschar du upp dig med en avkopplande dusch innan du frossar i en buffé med läckra rätter. Släpp av dig säkert tillbaka till ditt hotell för att njuta av resten av dagen. Eller så kan du helt enkelt åka iväg på egen hand.

Bali: Vandring i soluppgången vid Mount Batur med frukost

Bali: Vandring i soluppgången vid Mount Batur med frukost

Gå ombord på en guidad vandring upp på Mount Batur på en dagsutflykt från Bali. Se soluppgången från toppen, ät en utsökt frukost och ta en tur till en kaffeplantage efteråt. Börja din uppstigning vid foten av Mount Batur efter en valfri tidig upphämtning från ditt boende. Du kommer även att börja din djungeltur på en exklusiv stig med färre vandrare runt omkring. Njut av den orörda natthimlen bort från stadens ljus när du vandrar. Efter 2 timmars vandring får du på toppen utsikt över soluppgången över det naturliga landskapet och havshorisonten. Och ännu bättre, du får njuta av frukost på vulkanens topp. På vägen ner kan du njuta av fler utsikter, t.ex. Lake Batur, en enorm vulkanisk kratersjö. Du har också möjlighet att stanna till för en kopp lokalt Luwak-kaffe på en kaffeplantage innan du släpps tillbaka till ditt boende eller mötesplats. Före och efter din vandring kan du njuta av exklusiv användning av Mt. Batur Lounge, den enda loungen i villastil med rena, moderna toaletter och en bekväm duschanläggning. Efter att ha uppfriskat dig i duschar, njut av en varm kopp te eller kaffe i loungen.

Bali: Vandring i soluppgången vid Mount Batur och naturlig varm källa

Bali: Vandring i soluppgången vid Mount Batur och naturlig varm källa

Vandra uppför det oerhört vackra berget Batur och njut av utsikten från toppen på en härlig hajk i soluppgången. Följ din fotsäkra guide uppför berget och avnjut en mycket välförtjänt frukost på toppen medan du beundrar soluppgångens slående vackra färger. Fullborda sedan denna aktiva morgon med ett dopp i en naturlig varm källa och gör sedan ett uppiggande besök på en kaffeplantage. Före och efter din vandring kan du koppla av i Mt. Batur Lounge, en lounge i villastil med rena, moderna toaletter och en bekväm dusch. Samling direkt på plats eller upphämtning tidigt på morgonen från ditt hotell på Bali (beroende på vilket alternativ du väljer) i tid för att se soluppgången från toppen av Mount Batur. Avresa vid den tid du valt (även beroende på var ditt hotell ligger), och res sedan mot den aktiva vulkanen nära byn Kintamani. När du når Batur kommer du att få en kort säkerhetsgenomgång från din privata guide. Alla guider är lokalbefolkningen och har erfarenhet av att bestiga Mount Batur sedan de var barn. Dra nytta av deras passion, som kombineras med lång och djupgående kunskap om regionen. Ge dig sedan iväg på den 1,5 timme långa vandringen till den högsta vulkaniska kratern på Bali för att beundra soluppgången. När du anländer till toppen kan du äta frukost och njuta av den fantastiska utsikten över det omgivande området under dagen. Efter soluppgången kommer du att få lite fritid för att vandra runt vulkankratern innan du korsar över kullen av lava och svart sand. Vandra tillbaka nerför berget och slappna sedan av i en naturlig varm källa. Om du väljer att träffas på Mt Batur Lounge, kommer du att släppas av vid Mt Batur Lounge. Om du valde alternativet med transfer, fortsätt att besöka en kaffeplantage på vägen tillbaka till ditt boende innan du avslutar din morgon.

Bali: Heldagstur med Instagram-höjdpunkter

Bali: Heldagstur med Instagram-höjdpunkter

Gör dina Instagram-följare avundsjuka när du utforskar Bali på en anpassningsbar dagsutflykt till de mest kända hotspots. Alla inträdesavgifter ingår, liksom en lokal expertguide som kommer att berätta om Balins historia och kultur längs vägen. Ditt första stopp är det hinduiska Lempuyang-templet. Templet är känt för sin delade port, Himmelens portar, och här kan du ta precis samma foto som du har sett så många gånger på Instagram. Sedan går färden till Tirta Gangga, ett före detta kungligt palats som är känt för sina heliga (och otroligt fotogeniska) vattenspel och trädgårdar. Nästa besök är Tukad Cepung, en grotta med ett fantastiskt naturligt vattenfall, där du till och med får ta dig ett dopp. Efter det kommer landsbygden i Ubud, där det finns många vackra frodiga gröna risfält. Och sist men inte minst får du prova på en av Balis berömda djungelgungor. Välj exakt den upplevelse du vill ha - från privata turer med upphämtning på hotellet till smågruppsturer där du kan träffa andra äventyrslystna resenärer. Välj lunchtillägget för en utsökt lunchbuffé, eller ta hem tio polaroider för att minnas din resa. Välj alternativen premium eller privat för ytterligare tillägg. Berika din Instagram med foton som tagits och redigerats av en fotograf, se dig själv från ovan med 3-4 minuters drönarfilm som skickas till dig 24 timmar efter din tur, varva ner med en avkopplande massage eller boka också vår North Bali: Full-Day Instagram Tour för att förbättra din Instagram-upplevelse genom att fånga de bästa sakerna att göra på norra Bali.

Bali/Nusa Penida: Öst & Väst Höjdpunkter Heldagstur

Bali/Nusa Penida: Öst & Väst Höjdpunkter Heldagstur

Starta turen med upphämtning direkt från ditt boende antingen i Nusa Penida mellan 08:00 och 09:00 eller på Bali mellan 06:15 och 07:15 av en av våra engelsktalande förare eller guide som tar dig med för att utforska höjdpunkten öster och väster om ön Nusa Penida med dess hisnande vyer. Första delen av resan, gå till Kelingking Beach som är en ikonisk utsikt över en kalkstenformation som ser ut som huvudet på en T-rex dinosaurie. Förutom denna nyfikna formade ö får du också en fågelperspektiv av en vacker strandremsa som tvättas av underbart blågrönt vatten. Nästa är Angel Bilabong och Broken Beach. När du besöker Broken Beach, missa inte att promenera runt bukten och ta många fotografier för dina sociala medieflöden. Stanna vid en lokal restaurang och njut av en lokal lunch på egen bekostnad innan du tar dig till Dimond och Atuh Beaches för den andra delen av resan. Njut av några av de episka vyerna som Nusa Penida och faktiskt dess dramatiska gröna toppade klippformationer, glittrande vacker vit strand, kalkstenar, kristallklart blått vatten och naturligtvis dess Instagram-foton. Om du har tid kan du klättra de många trapporna hela vägen ner till stranden för att njuta av vattnet på nära håll för att helt enkelt njuta av stranden eller prova en trilling havsgunga med utsikt. Avslutade turnén med ett besök i det berömda trädhuset med en episk kustutsikt, även känd som Molateng Tree House, en annan berömd Instagram-upplevelse som inte får missa i Nusa Penida Anpassa din upplevelse för att inkludera tillval för en mängd olika aktiviteter, inklusive en kaffeprovning, en traditionell massage, en fotograf som följer med på din turné, 10 Polaroid-kamerafoton eller 3-4 minuters högkvalitativa drönarfilmer av din turné. Njut av en join-in eller privat tur.

Ubud: Privat rundtur i vattenfall, risterrasser och apskog

Ubud: Privat rundtur i vattenfall, risterrasser och apskog

Utforska Ubuds mest populära sevärdheter på denna rundtur med transfer från utvalda hotell i Bali. Besök ikoniska sevärdheter såsom  Tegenunganfallen , byn Mas och Kungens palats. Välj mellan en standardtur, en tur med lunch och en tur med lunch plus djungelgunga. När du har hämtats upp från ditt hotell ser ditt schema ut som följande: Tegenunganfallet Det här området ligger på den södra sidan av Ubud och är den perfekta platsen att njuta av en kopp te och beundra det imponerande vattenfallet på. Du kan komma riktigt nära vattenfallet och känna hur det stänka vatten på ditt ansikte. Byn Mas  Det här är en by som är känd för sitt träsnideri. De flesta av Balis berömda träsnidare bor här i byn Mas. De producerar fina och detaljrika verk, samt lär vidare hantverkstraditionen till nya lärjungar. Ubud: Tur till vattenfall, risterrasser och Apskogen I den här rika tropiska skogen nära Ubuds centrum bor över 600 långsvansade makaker, som frodas i grönskan. När du är inne i skogen kan du se det heliga templet som aporna skyddar. Ubuds traditionella marknad Här hittar du platsen där Ubuds lokalinvånare samlas för att sälja produkter och råvaror från hela området. Du kommer att hitta billiga souvenirer, hantverk, frukt och mycket mer. Ubuds kungapalats Du kan se palatset i centrala Ubud från vägen. När du kommer in i området kan du gå runt och ta bilder av den traditionella balinesiska arkitekturen och se traditionell balinesisk dans. Tegalalangs risterrasser Här kan du se en riktigt typisk vy över Balis landskap: en risterrass på ett vackert risfält med gröna kokosplantor. Det här är en perfekt bild av Balis vackra landsbygd. Kaffeplantage Besök ett kaffeplantage där du bland annat kommer att få se det dyraste kaffet i världen, som kallas "Luwak". Kaffet framställs när djur äter bönan och sedan smälter i djuren mage. På morgonen är kaffet sedan intakt i djurens avföring. Bönorna samlas upp för att sedan malas ner till det unika kaffepulvret. Sippa på det ovanliga kaffet medan du njuter av utsikterna över risfälten, på en tur du sent kommer att glömma.

Bali Sanur: Enkelriktad expressfärja till/från Nusa Penida

Bali Sanur: Enkelriktad expressfärja till/från Nusa Penida

Resa längs den snabbaste vägen mellan Balis Sanur Beach och Nusa Penida på en rymlig färjetur. Få ut det mesta av din semestertid genom att boka din transfer i förväg och anlända snabbt till din valda destination. Luta dig tillbaka och beundra panoramautsikten över området medan du åker. Bord på båten vid Sanur Beach eller Nusa Penida och börja din resa till den motsatta platsen. Njut av plyschiga sittplatser och gott om plats för ditt bagage. Färdas i en topphastighet på 30 till 35 knop och når din destination på bara 30 minuter. Följ med din kapten på en smidig och säker resa och koppla av medan du tar fantastiska bilder av kusten och havet.

Från Bali: 1-Way Speedboat Transfer till Gili Trawangan

Från Bali: 1-Way Speedboat Transfer till Gili Trawangan

Förboka en 1-vägs transferbiljett med motorbåt för ett snabbt och enkelt sätt att åka från Balis Padangbai-hamn till Gili Trawangan. Njut av dagliga morgon- och eftermiddagsavgångar för att välja maximal flexibilitet. Motorbåten avgår 3 gånger, kl 09:30, 13:00 och 14:30. Resan till Gili Trawangan kan göras på bara 1,5 timmar. Om du planerar att besöka någon av dessa vackra öar, kan du resa smidigt med en snabb motorbåt. Segla över Balihavet och njut av spänningen när du reser via en pålitlig och ansedd motorbåtsoperatör. Ta bort stressen från transporten och fokusera all din energi på din resa. Observera: För att säkerställa en grundlig förståelse och för att undvika att förbise några detaljer, vänligen läs noggrant igenom all information vi har tillhandahållit!

Vanliga frågor om Snorkling i Bali

Vad finns det för andra saker att göra än Snorkling som är värt att besöka i Bali?

Andra upplevelser du inte bör missa i Bali:

Toppattraktioner i Bali

Saker att göra i Bali

Städer i Bali

Utforska Bali

Läs vår kompletta guide till Bali eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Bali

Samlat omdöme

4.4
(1 320 recensioner)

En fantastisk dag i Lembongan Watersports vård. De har ett fantastiskt setup från början till slut. Hämtas av vår chaufför i rätt tid. Överflyttad till snabbfärjan. Sedan vidare till snabbbåten och iväg till de tre platserna där vi hade tur och simmade med de majestätiska Manta Rays. Efteråt åt vi lunch på deras café där man kan chilla och njuta av en Bintang och lite mat. Paddla kajak i de omgivande mangroveskogarna eller koppla av och kolla in bilderna som tagits av killarna kommer att fylla tiden fram till snabbfärjan tillbaka. Tillbaka säkert på hotellet med minnen från en fantastisk dag!

Jag skulle definitivt rekommendera denna turné till alla, den var så välorganiserad och utrustad med allt du kan behöva. Det var fantastiskt att simma med mantor och en av guiderna tar videor/bilder medan du simmar!