Välj datum

Saker att göra Baden-Württemberg

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Baden-Württemberg

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Baden-Württemberg?

Baden-Württemberg: Fler aktiviteter och sevärdheter

Baden-Württemberg: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Baden-Württemberg

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 9 054 omdömen

Vad kan jag säga om du åker på den här resan begär reseguiden Paul. Han hade en anmärkningsvärd mängd kunskap och passion för det han gör. Han var mycket artig, vänlig och professionell och sjöng till och med några låtar över mikrofonen längs vägen. Slottet var anmärkningsvärt välskött och reseguiden inom slottet var mycket passionerad om slottets historia och kultur och dess omgivande länder. Rottenburg själv såg ut och kändes som något ur en film. Vår reseguide (Paul) använde en utsökt restaurang till lunch och vi hade en trevlig promenad runt staden och upplevde kolonialen dricka sin öl på torget i centrum. Allt som allt var detta en av de bästa turnéupplevelserna jag någonsin har varit på.

Det var superbra vi körde i tid vår reseledare Mr Paul var super vänlig det var riktigt trevligt med honom bra dagar förklarade mycket, även om jag bokade på tyska och det var på engelska hittade jag inte det proffs från företaget men Götze tackar honom Paul var en professionell person och ansträngde sig och gästerna kunde inte prata engelska förklarade för oss på tyska Götze tack vi hade tur med honom bussen Fahra var också trevlig. Allt var bra, vi hade en trevlig dag loop är Tack till Mr Paul för att ha en trevlig dag med honom skulle vara riktigt kul

På grund av det dåliga vädret hände det väldigt lite. Jag rekommenderar båda turerna - den tredje turen, vinturen, bokade jag på plats. Den här turen är trevlig, man kör en bit genom vingårdarna och ser en del av Stuttgart från ovan, men fann hållplatserna ointressanta. De två bokade turerna är intressanta och mycket trevliga längdmässigt. Informationen om hörlurarna är tillräcklig och välgjord.

Vi (9 personer mellan 8 och 84 år) tyckte alla att turnén var fantastisk! Eftersom ljudguiden gav möjlighet att välja en barntur, hade de yngre också mycket roligt. Vi vuxna tyckte att den schwabiska turnén var jättebra! En riktigt bra idé! Vi är alla från Stuttgart, men vi har också lärt oss mycket som "infödda"!

Bussturen var mycket informativ och visade mig, som en icke-Stuttgart-invånare som har bott här i cirka 3 år nu, att Stuttgart är mer än Merceds och Porsches. Kulturutbudet i pannan verkar vara överväldigande. Detta gör mig mer motiverad att dra nytta av det omfattande kulturutbudet och att uppleva ännu mer av Stuttgart.