Ayuntamiento de Toledo

10 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Toledo

162 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Ayuntamiento de Toledo

Ayuntamiento de Toledo: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

English Tour - Toledo Komplett + Besök Casa Palacio

English Tour - Toledo Komplett + Besök Casa Palacio

Vi kommer att befinna oss på Plaza de Zocodover och vi kommer att gå genom de smala gatorna i centrum för att upptäcka de tre kulturer som har samexisterat i århundraden i staden. Varje hörn har en historia att berätta! Vi kommer att göra en resa genom de olika stadierna som har präglat Toledos historia. För att göra det kommer vi att besöka de viktigaste platserna i staden. Våra guider tar oss in i staden genom de smala gatorna i Toledo, framför allt kommer din guide att förklara dessa gators särdrag och historia tills vi når Plaza de la Magdalena och Tornerías moské, vars kronologi placerar den på elvahundratalet. Hantverk och framför allt historia smälter samman på gatorna, damascener, svärd och bestick eller keramik överlever fortfarande i traditionerna hos folket i Toledo. Vi fortsätter den fria turen Three Cultures till det judiska kvarteret i Toledo, från toppen av utsiktspunkten San Cristobal, dessutom kan vi observera cigarettplantagerna i Toledo och detta kvarter och dess skönhet, med utsikt över synagogan El Transito, Santa Maria la Blanca och Santo Tome-kyrkan. Paseo de San Cristobal är den plats där "Legenden om Toledan-natten" berättar att en makaber natt halshöggs många Mozarabs på 800-talet, som ett resultat av Muladis hämnd. Slutligen tar vår kostnadsfria rundtur Tres Culturas oss till Plaza del Ayuntamiento där vi får uppleva en makalös miljö omgiven av Toledos rådhusbyggnad, ärkebiskopens palats och det bästa... katedralen i Toledo. Vi avslutar besöket på Plaza de Zocodover. Du får inte missa vår rundtur! Du kommer inte att få en likvärdig upplevelse!

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Lär känna Toledo i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. När du har laddat ner tur-appen på din mobila enhet (nedladdningsinstruktioner som du får via e-post efter bokning) leds du på ett äventyr till 10 av stadens viktigaste sevärdheter medan du går. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. När du utforskar, stanna och hitta ledtrådar vid varje attraktion för att avslöja nästa destination. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att slutföra spelet. Få ett nytt perspektiv på Toledo när du lär dig lokal historia och fakta. Se det bästa av staden i din egen personliga takt samtidigt som du njuter av friheten att börja eller sluta när du vill. Ta en bit mat, stanna för att ta några bilder eller sätt dig helt enkelt för att ta en paus -utforska på ditt sätt. Börja din rundtur vid det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church Cathedral, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig gå förlorad i skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera förbi den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et på denna unika upplevelse blir den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin enorma historia.

Toledo: De tre kulturernas stad - guidad rundvandring

Toledo: De tre kulturernas stad - guidad rundvandring

Turen börjar på Plaza Zocodover, det historiska kvarterets nervcentrum, där vi kan beundra Alcázars norra fasad som ritades av Alonso de Covarrubias på 1500-talet. Vi kommer att gå genom Alcaná, ett gammalt handelsområde där det sägs att Miguel de Cervantes, författaren till Don Quijote de La Mancha, brukade gå. På torget Ayuntamiento kommer vi att överraskas av den vackra katedralen och dess 92 meter höga torn, där vilar Campana Gorda (den "feta klockan"), den största i Spanien. Den är känd som Dives Toletana och är den rikaste katedralen i landet tack vare det ojämförliga konstnärliga och historiska arvet som den rymmer inuti, vilket vi rekommenderar att du besöker den med en av våra guider. På det här torget finns andra viktiga byggnader: Ärkebiskopspalatset, residens för ärkebiskopen av Toledo, och stadshuset, som ritades på 1500-talet av Juan de Herrera, en berömd arkitekt som samarbetade med utformningen av det kungliga klostret San Lorenzo de El Escorial, och vars efternamn ger namn åt en arkitektonisk stil: Herreriano-stilen. Under detta besök kommer vi också att upptäcka de judiska kvarteren, där guiden kommer att fördjupa sig i historien om denna stad som lämnade ett viktigt inflytande på staden, dess arkitektur och dess historia. Ett stort antal monument är koncentrerade här, t.ex: Kyrkan Santo Tomé, som bevarar den viktigaste målningen av El Greco, synagogorna Santa María la Blanca och del Tránsito samt klostret San Juan de Los Reyes.

Från Madrid: Toledo, väderkvarnar & Alcala de Henares dagsutflykt

Från Madrid: Toledo, väderkvarnar & Alcala de Henares dagsutflykt

Avresa från Madrid, hoppa på en buss och följ med på en resa genom Spaniens historiska hjärtland. Vi börjar i Consuegra, en pittoresk stad som är känd för sina ikoniska väderkvarnar som pryder landskapet som vaktposter från svunna tider. Mitt i den rustika charmen kan du njuta av hisnande vyer och fånga essensen av Miguel de Cervantes inspiration till hans tidlösa mästerverk, Don Quixote. Fortsätt äventyret till Toledo, som kallas de tre kulturernas stad på grund av sitt kristna, muslimska och judiska arv. Följ med på en guidad tur genom Toledos labyrintiska gator och fördjupa dig i den rika väv av historia och kultur som kan ha gett upphov till Don Quijotes och Sancho Panzas legendariska äventyr. Slutligen åker du till Alcalá de Henares, där den berömde spanske författaren föddes. Lär dig mer om det berömda förflutna i staden som finns med på UNESCO:s världsarvslista, med sitt historiska universitet som är ett av de äldsta i Spanien. Utforska charmiga torg och besök Cervantes-museet, där arvet från den uppskattade författaren kommer till liv mitt bland kullerstensgatorna. När du avslutar din resa och återvänder till Madrid bär du med dig ekot av Don Quijotes äventyr, sammanflätat med Spaniens fängslande landskap.

Toledo: Första upptäcktsvandringen och läsvandring

Toledo: Första upptäcktsvandringen och läsvandring

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur på det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig uppslukas av skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et för denna unika upplevelse är den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin omfattande historia. Ladda ner appen ''World City Trail'' från butiken. Starta sedan din tur och njut!

Toledo: Escape Game och rundtur

Toledo: Escape Game och rundtur

Kombinera spänningen i en sightseeing stadsrundtur med ett utomhus escape game kul på denna självguidade smartphone vandringstur i Toledo. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din rundtur på det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig uppslukas av skönheten i den centrala Santo Tome-kyrkan. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et för denna unika upplevelse är den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin omfattande historia.

Toledo Completo 3 CULTURAS - Besök i Casa Palacio

Toledo Completo 3 CULTURAS - Besök i Casa Palacio

Vi kommer att befinna oss på Plaza de Zocodover och vi kommer att gå genom de smala gatorna i centrum för att upptäcka de tre kulturer som har samexisterat i århundraden i staden. Varje hörn har en historia att berätta! Vi kommer att göra en resa genom de olika stadierna som har präglat Toledos historia. För att göra det kommer vi att besöka de viktigaste platserna i staden. Våra guider tar oss in i staden genom de smala gatorna i Toledo, framför allt kommer din guide att förklara dessa gators särdrag och historia tills vi når Plaza de la Magdalena och Tornerías moské, vars kronologi placerar den på elvahundratalet. Hantverk och framför allt historia smälter samman på gatorna, damascener, svärd och bestick eller keramik överlever fortfarande i traditionerna hos folket i Toledo. Vi fortsätter den fria turen Three Cultures till det judiska kvarteret i Toledo, från toppen av utsiktspunkten San Cristobal, dessutom kan vi observera cigarettplantagerna i Toledo och detta kvarter och dess skönhet, med utsikt över synagogan El Transito, Santa Maria la Blanca och Santo Tome-kyrkan. Paseo de San Cristobal är den plats där "Legenden om Toledan-natten" berättar att en makaber natt halshöggs många Mozarabs på 800-talet, som ett resultat av Muladis hämnd. Slutligen tar vår kostnadsfria rundtur Tres Culturas oss till Plaza del Ayuntamiento där vi får uppleva en makalös miljö omgiven av Toledos rådhusbyggnad, ärkebiskopens palats och det bästa... katedralen i Toledo. Vi avslutar besöket på Plaza de Zocodover. Du får inte missa vår rundtur! Du kommer inte att få en likvärdig upplevelse!

Private tour with official guide

Private tour with official guide

Welcome to Toledo, the city of three cultures! We are pleased to offer you a tailor-made private tour, designed for you to discover the hidden treasures and historical wonders of this fascinating Spanish city. Known as the "Imperial City" and a UNESCO World Heritage Site, Toledo is a melting pot of Christian, Muslim and Jewish influences that are reflected in its architecture, gastronomy and vibrant culture. Our personalized tour will allow you to explore the most emblematic corners of Toledo, from the majestic Cathedral of Santa María to the old Alcázar, passing through the narrow and picturesque streets of the Jewish quarter. You will have the opportunity to admire the art of El Greco, taste delicious local specialties and learn about the rich history that has forged the unique character of this city. With an expert guide who will adapt the tour to your interests and pace, you will be able to enjoy an intimate and enriching experience, discovering the secrets and legends that make Toledo an unforgettable destination. Get ready for a journey through time, where every corner tells a story and every stone is a witness to a glorious past. Welcome to Toledo, where every visit is a new adventure! (Entry to the monuments is paid separately) (THE PRICE IS PER GROUP OF MAXIMUM 30 PEOPLE)

Ayuntamiento de Toledo: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

English Tour - Toledo Komplett + Besök Casa Palacio

English Tour - Toledo Komplett + Besök Casa Palacio

Vi kommer att befinna oss på Plaza de Zocodover och vi kommer att gå genom de smala gatorna i centrum för att upptäcka de tre kulturer som har samexisterat i århundraden i staden. Varje hörn har en historia att berätta! Vi kommer att göra en resa genom de olika stadierna som har präglat Toledos historia. För att göra det kommer vi att besöka de viktigaste platserna i staden. Våra guider tar oss in i staden genom de smala gatorna i Toledo, framför allt kommer din guide att förklara dessa gators särdrag och historia tills vi når Plaza de la Magdalena och Tornerías moské, vars kronologi placerar den på elvahundratalet. Hantverk och framför allt historia smälter samman på gatorna, damascener, svärd och bestick eller keramik överlever fortfarande i traditionerna hos folket i Toledo. Vi fortsätter den fria turen Three Cultures till det judiska kvarteret i Toledo, från toppen av utsiktspunkten San Cristobal, dessutom kan vi observera cigarettplantagerna i Toledo och detta kvarter och dess skönhet, med utsikt över synagogan El Transito, Santa Maria la Blanca och Santo Tome-kyrkan. Paseo de San Cristobal är den plats där "Legenden om Toledan-natten" berättar att en makaber natt halshöggs många Mozarabs på 800-talet, som ett resultat av Muladis hämnd. Slutligen tar vår kostnadsfria rundtur Tres Culturas oss till Plaza del Ayuntamiento där vi får uppleva en makalös miljö omgiven av Toledos rådhusbyggnad, ärkebiskopens palats och det bästa... katedralen i Toledo. Vi avslutar besöket på Plaza de Zocodover. Du får inte missa vår rundtur! Du kommer inte att få en likvärdig upplevelse!

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Lär känna Toledo i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. När du har laddat ner tur-appen på din mobila enhet (nedladdningsinstruktioner som du får via e-post efter bokning) leds du på ett äventyr till 10 av stadens viktigaste sevärdheter medan du går. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. När du utforskar, stanna och hitta ledtrådar vid varje attraktion för att avslöja nästa destination. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att slutföra spelet. Få ett nytt perspektiv på Toledo när du lär dig lokal historia och fakta. Se det bästa av staden i din egen personliga takt samtidigt som du njuter av friheten att börja eller sluta när du vill. Ta en bit mat, stanna för att ta några bilder eller sätt dig helt enkelt för att ta en paus -utforska på ditt sätt. Börja din rundtur vid det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church Cathedral, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig gå förlorad i skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera förbi den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et på denna unika upplevelse blir den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin enorma historia.

Toledo: De tre kulturernas stad - guidad rundvandring

Toledo: De tre kulturernas stad - guidad rundvandring

Turen börjar på Plaza Zocodover, det historiska kvarterets nervcentrum, där vi kan beundra Alcázars norra fasad som ritades av Alonso de Covarrubias på 1500-talet. Vi kommer att gå genom Alcaná, ett gammalt handelsområde där det sägs att Miguel de Cervantes, författaren till Don Quijote de La Mancha, brukade gå. På torget Ayuntamiento kommer vi att överraskas av den vackra katedralen och dess 92 meter höga torn, där vilar Campana Gorda (den "feta klockan"), den största i Spanien. Den är känd som Dives Toletana och är den rikaste katedralen i landet tack vare det ojämförliga konstnärliga och historiska arvet som den rymmer inuti, vilket vi rekommenderar att du besöker den med en av våra guider. På det här torget finns andra viktiga byggnader: Ärkebiskopspalatset, residens för ärkebiskopen av Toledo, och stadshuset, som ritades på 1500-talet av Juan de Herrera, en berömd arkitekt som samarbetade med utformningen av det kungliga klostret San Lorenzo de El Escorial, och vars efternamn ger namn åt en arkitektonisk stil: Herreriano-stilen. Under detta besök kommer vi också att upptäcka de judiska kvarteren, där guiden kommer att fördjupa sig i historien om denna stad som lämnade ett viktigt inflytande på staden, dess arkitektur och dess historia. Ett stort antal monument är koncentrerade här, t.ex: Kyrkan Santo Tomé, som bevarar den viktigaste målningen av El Greco, synagogorna Santa María la Blanca och del Tránsito samt klostret San Juan de Los Reyes.

Från Madrid: Toledo, väderkvarnar & Alcala de Henares dagsutflykt

Från Madrid: Toledo, väderkvarnar & Alcala de Henares dagsutflykt

Avresa från Madrid, hoppa på en buss och följ med på en resa genom Spaniens historiska hjärtland. Vi börjar i Consuegra, en pittoresk stad som är känd för sina ikoniska väderkvarnar som pryder landskapet som vaktposter från svunna tider. Mitt i den rustika charmen kan du njuta av hisnande vyer och fånga essensen av Miguel de Cervantes inspiration till hans tidlösa mästerverk, Don Quixote. Fortsätt äventyret till Toledo, som kallas de tre kulturernas stad på grund av sitt kristna, muslimska och judiska arv. Följ med på en guidad tur genom Toledos labyrintiska gator och fördjupa dig i den rika väv av historia och kultur som kan ha gett upphov till Don Quijotes och Sancho Panzas legendariska äventyr. Slutligen åker du till Alcalá de Henares, där den berömde spanske författaren föddes. Lär dig mer om det berömda förflutna i staden som finns med på UNESCO:s världsarvslista, med sitt historiska universitet som är ett av de äldsta i Spanien. Utforska charmiga torg och besök Cervantes-museet, där arvet från den uppskattade författaren kommer till liv mitt bland kullerstensgatorna. När du avslutar din resa och återvänder till Madrid bär du med dig ekot av Don Quijotes äventyr, sammanflätat med Spaniens fängslande landskap.

Toledo: Första upptäcktsvandringen och läsvandring

Toledo: Första upptäcktsvandringen och läsvandring

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur på det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig uppslukas av skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et för denna unika upplevelse är den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin omfattande historia. Ladda ner appen ''World City Trail'' från butiken. Starta sedan din tur och njut!

Toledo: Escape Game och rundtur

Toledo: Escape Game och rundtur

Kombinera spänningen i en sightseeing stadsrundtur med ett utomhus escape game kul på denna självguidade smartphone vandringstur i Toledo. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din rundtur på det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig uppslukas av skönheten i den centrala Santo Tome-kyrkan. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et för denna unika upplevelse är den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin omfattande historia.

Toledo Completo 3 CULTURAS - Besök i Casa Palacio

Toledo Completo 3 CULTURAS - Besök i Casa Palacio

Vi kommer att befinna oss på Plaza de Zocodover och vi kommer att gå genom de smala gatorna i centrum för att upptäcka de tre kulturer som har samexisterat i århundraden i staden. Varje hörn har en historia att berätta! Vi kommer att göra en resa genom de olika stadierna som har präglat Toledos historia. För att göra det kommer vi att besöka de viktigaste platserna i staden. Våra guider tar oss in i staden genom de smala gatorna i Toledo, framför allt kommer din guide att förklara dessa gators särdrag och historia tills vi når Plaza de la Magdalena och Tornerías moské, vars kronologi placerar den på elvahundratalet. Hantverk och framför allt historia smälter samman på gatorna, damascener, svärd och bestick eller keramik överlever fortfarande i traditionerna hos folket i Toledo. Vi fortsätter den fria turen Three Cultures till det judiska kvarteret i Toledo, från toppen av utsiktspunkten San Cristobal, dessutom kan vi observera cigarettplantagerna i Toledo och detta kvarter och dess skönhet, med utsikt över synagogan El Transito, Santa Maria la Blanca och Santo Tome-kyrkan. Paseo de San Cristobal är den plats där "Legenden om Toledan-natten" berättar att en makaber natt halshöggs många Mozarabs på 800-talet, som ett resultat av Muladis hämnd. Slutligen tar vår kostnadsfria rundtur Tres Culturas oss till Plaza del Ayuntamiento där vi får uppleva en makalös miljö omgiven av Toledos rådhusbyggnad, ärkebiskopens palats och det bästa... katedralen i Toledo. Vi avslutar besöket på Plaza de Zocodover. Du får inte missa vår rundtur! Du kommer inte att få en likvärdig upplevelse!

Private tour with official guide

Private tour with official guide

Welcome to Toledo, the city of three cultures! We are pleased to offer you a tailor-made private tour, designed for you to discover the hidden treasures and historical wonders of this fascinating Spanish city. Known as the "Imperial City" and a UNESCO World Heritage Site, Toledo is a melting pot of Christian, Muslim and Jewish influences that are reflected in its architecture, gastronomy and vibrant culture. Our personalized tour will allow you to explore the most emblematic corners of Toledo, from the majestic Cathedral of Santa María to the old Alcázar, passing through the narrow and picturesque streets of the Jewish quarter. You will have the opportunity to admire the art of El Greco, taste delicious local specialties and learn about the rich history that has forged the unique character of this city. With an expert guide who will adapt the tour to your interests and pace, you will be able to enjoy an intimate and enriching experience, discovering the secrets and legends that make Toledo an unforgettable destination. Get ready for a journey through time, where every corner tells a story and every stone is a witness to a glorious past. Welcome to Toledo, where every visit is a new adventure! (Entry to the monuments is paid separately) (THE PRICE IS PER GROUP OF MAXIMUM 30 PEOPLE)

De mest populära sevärdheterna i Toledo

Att göra i Ayuntamiento de Toledo

Städer i Spanien

Ayuntamiento de Toledo: Fler aktiviteter och sevärdheter

Ayuntamiento de Toledo: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ayuntamiento de Toledo

Samlat omdöme

4.4
(11 recensioner)