Austurvöllur: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavik: Stad i juletid: Guidad rundvandring

1. Reykjavik: Stad i juletid: Guidad rundvandring

Den här julen kan du följa med Din vän i Reykjavik på en vandringstur genom de julbelysta och festliga gatorna i Reykjavik, Islands huvudstad. Tillsammans kommer vi att utforska de isländska jultraditionerna och upptäcka de 13 isländska tomtarna, deras mor, trollet Grýla som äter stygga barn, och slutligen den grymma julkatten. Den här familjevänliga turen ger isländska jultraditioner liv med spännande berättelser och isländsk folklore. Vi kommer också att lära känna den utsökta mat och de läckra drycker som Island anser vara juliga och kanske provsmaka några av dem under vår vandring.

Reykjavik: Privat 3 timmars rundvandring för seniorer

2. Reykjavik: Privat 3 timmars rundvandring för seniorer

Den här privata rundturen i Reykjavik har utformats med hjälp av experter för att passa äldre besökare. Under den här tre timmar långa rundvandringen får du se stadens främsta sevärdheter och lära dig vad som gjort Reykjavik till ett så populärt resmål. Utforska Reykjavik och besök dess charmiga gamla stad. Den pulserande och kosmopolitiska staden ger dig chansen att upptäcka några av de rikaste exemplen på nordisk historia. Låt dig överrumplas av gator fulla av historia och vackra arkitektoniska exempel. Upplev Island från ett annorlunda perspektiv. Följ din guide när hen avslöjar hemligheter och intressanta fakta om Reykjavik.

Reykjavik: En rundtur i Islands karismatiska huvudstad

3. Reykjavik: En rundtur i Islands karismatiska huvudstad

Utforska Reykjaviks förtrollande gator på vår uppslukande vandringstur som är utformad för att göra dig till hjälten på ditt isländska äventyr. Fördjupa dig i stadens livfulla kultur och historiska underverk, och låt de fängslande landskapen och rika traditionerna vägleda din resa. Upplev värmen från den lokala gästfriheten och njut av äkta isländska delikatesser, allt medan du avslöjar stadens bäst bevarade hemligheter. Med våra expertguider som visar vägen upptäcker du Reykjaviks dolda pärlor och berättelser och skapar oförglömliga minnen som resonerar med andan i denna fängslande huvudstad. Omfamna upptäckarandan och ta vara på möjligheten att upptäcka Islands bultande hjärta. Upplev Revel i Reykjavik: Unveiling Iceland's Charismatic Capital och låt Reykjaviks magi veckla ut sig framför dina ögon.

Austurvöllur: Fler aktiviteter och sevärdheter

Austurvöllur: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.