Australien
Surfinglektioner

Bokad mer än 300 gånger förra veckan

Surfinglektioner
35 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Australien Surfinglektioner

Sydney: Operahuset Guidad tur med inträdesbiljett

Sydney: Operahuset Guidad tur med inträdesbiljett

Följ med på en vandring för att utforska Sydney Opera House hallar och foajéer med din entrébiljett. Lär dig av din guide vad som gör denna byggnad till ett världsarvslistat mästerverk. Du kanske får se en repetition i full gång eller hur teamet arbetar med en uppsättning. Operahusets historia kan mäta sig med vilken dramatisk opera som helst när det gäller vändningar och häpnadsväckande cliffhangers. Kliv in och utforska bortom de magnifika seglen för att höra historierna bakom den danska arkitekten Jørn Utzons anmärkningsvärda design. På denna entimmes guidade rundtur får du upptäcka de komplicerade funktionerna i en levande ikon.

Från Melbourne: Great Ocean Road, 12 apostlar, utflykt med vilda djur

Från Melbourne: Great Ocean Road, 12 apostlar, utflykt med vilda djur

När du hämtas från ditt boende i Melbourne CBD kan du utforska den världsberömda Great Ocean Road på denna heldagstur. Följ med på många olika språk via appen så att du inte missar något. Tillbringa dagen i ett luftkonditionerat fordon och utforska inte bara kustlinjens särdrag utan se även koalor och fåglar på nära håll i deras naturliga miljö. Ta en guidad skogspromenad där du får se några av världens högsta träd. Morgontee ingår också. Stanna till vid Torquay Surf Beach för att på egen hand uppleva de ikoniska stränderna och kustutsikterna. Du kommer också att befinna dig inom klart visningsavstånd från den världsberömda Bells Surfing Beach. Ta kustbilder och lukta på den friska kustluften. Friska upp dig med morgontee innan du beger dig till Pole House. Njut av ett fototillfälle vid vägkanten av det mest fotograferade huset på Great Ocean Road. Det hänger 40 meter över marken i en singulär betongpelare och dess unika arkitektur maximerar den fantastiska utsikten över kusten. Ta en selfie vid den ikoniska Great Ocean Road-skylten och skicka den till dina vänner. Se sedan koalor och papegojor i deras naturliga miljö. Din erfarna guide tar dig till de bästa observationsplatserna. Stanna på en plats längs Great Ocean Road och ta in den ikoniska kustutsikten vid Cape Patton. Åk sedan till kuststaden Apollo Bay där du kan köpa lunch från de många restauranger och kaféer som erbjuds. Du kan också promenera runt i kuststaden eller till och med ta ett dopp på stranden om vädret passar. Följ med din guide på en skogspromenad där du får se några av världens högsta träd. Du kommer också att ta in de underbara friska naturliga dofter som träden har att erbjuda. Vid Gibson Steps, om tidvattnet och vinden tillåter, kan du se några av de 12 apostlarna från havsnivå på stranden. Det kommer att kännas som om du kan sträcka ut handen och röra vid dem. Ta dig tid att kolla in de världsberömda 12 apostlarna. En fantastisk syn med fantastiska fotomöjligheter. Se själv varför dessa kalkstensskönheter är kända över hela världen. Det sista stoppet på rundturen är vid Loch Ard Gorge. Bevittna på plats denna magnifika formation av klippor och böljande hav. Njut av en utsikt i marknivå som kommer att entusiasmera dig med de naturliga härligheter som den besitter. Se den unika, klyviga razorback-formationen och sedan Island Archway. Den ursprungliga valvgången kollapsade 2009, men två slående staplar finns kvar, som är nästan lika höga som apostlarna. Köp middag på en av de många restaurangerna och kaféerna i Colac.

Cairns: Yttre kanter av Great Barrier Reef Scenic Flight

Cairns: Yttre kanter av Great Barrier Reef Scenic Flight

Se hela Great Barrier Reef från himlen under en naturskön flygning från Cairns. Ombord på ett flygplan med fasta vingar ser du upp till 140 kilometer av Outer Barrier samt många inre öar, rev och sandöar. Inom 10 minuter efter avgång från Cairns börjar det verkliga äventyret, då du får underbara fotomöjligheter över Green Island, Oyster Reef, Vlasoff Cay, Upolo Reef, Pixie Reef och Arlington Reef. Sitt tillbaka i luftkonditionerad komfort medan du glider genom himlen. Ta in de spektakulära gröna och blå nyanserna från din fönsterplats medan du lyssnar på pilotens informativa kommentarer om sevärdheterna nedanför. Få en chans att upptäcka det marina livet med mantorockor, gröna sköldpaddor, dugongs, hajar och, om det är säsong, valar, med fri sikt från flygplanet. När din resa tar slut flyger du direkt tillbaka till Cairns.

Puffing Billy Railway: resa med ångbåt med kulturarvet

Puffing Billy Railway: resa med ångbåt med kulturarvet

Ankom till stationen med bil eller kollektivtrafik och förbered dig på att åka med ett historiskt lokomotiv genom de natursköna Dandenong Ranges. Puffing Billy byggdes år 1900 och är erkänd som en av de finaste bevarade ångbanorna i världen. Puffing Billy fortsätter att åka på sin ursprungliga bergsbana mellan Belgrave och Gembrook, Puffing Billy erbjuder traditionella tågresor, förstklassiga vin- och middagsupplevelser och så mycket mer att utforska utanför spåren. Upptäck den nya toppmoderna anläggningen i den natursköna miljön i Emerald Lake Park. Det nya besökscentret vid sjön förbättrar Puffing Billy-upplevelsen och har ett café, en festlokal, avsevärt uppgraderade faciliteter, omfattande detaljhandel, matställen och tolkningsutrymmen som du kan njuta av.

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Njut av en utflykt från Sydney till Blue Mountains. Besök Feather Wildlife Park och upplev den fantastiska variationen av australiensiska djur. Handmatning av känguruer, koalor, wombats och många andra inhemska australiensiska fåglar och vilda djur. Besök Leura Village, där du kan köpa din egen lunch på ett kafé eller bageri. Din tur omfattar de tre åkattraktionerna på Scenic World, Cableway, Skyway och Railway. Stanna vid Echo Point för att njuta av den fantastiska utsikten över Jamison Valley och Three Sisters, en massiv stenformation från ¨Dreamtime¨-eran.  Undvik Sydneys trafik på en färjekryssning längs Parramatta River till Circular Quay. Därefter tar du dig tillbaka till ditt boende på egen hand.

Från Cairns: Dags kryssning på Green Island

Från Cairns: Dags kryssning på Green Island

Klättra ombord på en modern katamaran och segla in i Green Island National Park på en strand- och snorklingskryssning från Cairns. Upptäck en gömd pärla i hjärtat av Great Barrier Reef och utforska dess korallrev med snorkelutrustning. Välj att njuta av en lunchbuffé och gå på en halvt ubåtstur. Förflyttar dig till hamnen för att träffa din vänliga besättning för dagen och klättra ombord på din katamaran. Slappna av i solen medan du sätter segel mot Great Barrier Reef. Upplev pittoreska vyer över havet när du anländer till Green Island National Park. Promenera runt på ön och utforska dess lugna stränder. Hitta ett stopp för att koppla av och ta ett dopp i havet. Få tillgång till snorkelutrustning och ta en titt på regionens blomstrande marina liv. Du kan också välja att åka på en halvubåts- eller glasbottenbåtstur för att upptäcka det färgglada korallrevet och fisken i bekvämlighet.

Från Cairns: Dagsutflykt till Kuranda med Kurandatåg och Skyrail

Från Cairns: Dagsutflykt till Kuranda med Kurandatåg och Skyrail

Under denna period kan vi inte använda denna turné Endast Skyrail upp och Skyrail ner tillgängliga. Vänligen boka från Från Cairns: Kuranda dagsutflykt med retur Kuranda linbana https://www.getyourguide.com/cairns-l298/from-cairns-kuranda-day-trip-w-kuranda-skyrail-return-t586351/ Utforska byn Kuranda i en orörd regnskog som finns med på världsarvslistan. Bli hämtad på ditt hotell och åk till tågstationen. Ta Kuranda Scenic Railway och beundra bergen på vägen. Sväva över vattenfall och över Barron Gorge på Skyrail Rainforest Cableway. Utforska marknaderna, butikerna och vandringslederna, eller ta en flodkryssning (säsongsbetonad) i 2,5 timmar. Upptäck matstånden och kaféerna, eller ät middag med vattendrakarna på Frog's Restaurant som är känd för sina såser och dressingar. Ta den berömda Skyrail ner, som sträcker sig 7,5 km över regnskogens trädkronor. Här kan du se vilda djur, bland annat kasuaren, världens 3:e största fågel som inte kan flyga. Ta sedan 1:45PM Skyrail tillbaka till botten (Skyrail Smithfield station). Följ med på en fascinerande upptäcktsfärd över och djupt in i världens äldsta, ständigt levande tropiska regnskog. Den ikoniska Skyrail-upplevelsen är ett måste i Cairns när det gäller Australiens världsarvslistade tropiska regnskog och ger dig en inblick i ett av de botaniskt mest fascinerande områdena på jorden. I slutet av din Skyrail-upplevelse hämtas du igen med buss kl 15:15 för att föras tillbaka till hotellet.

Från Brisbane eller Guldkusten: Heldagstur till Moreton Island

Från Brisbane eller Guldkusten: Heldagstur till Moreton Island

Njut av en dag på Moreton Island på denna fullt guidade dagsutflykt från Brisbane eller Guldkusten. Njut av en 75-minuters kryssning och delta sedan i roliga utomhusaktiviteter som snorkling, kajakpaddling och sandkälkåkning. Njut av lunch under pausen. Bli upphämtad från en centralt belägen mötesplats i Brisbane eller Gold Coast. Gå ombord på en rymlig kryssning med ett utomhusområde och ett täckt sittområde. Njut av havsutsikten när du kryssar över Moreton Bay. Upptäck en levande undervattensvärld när du följer din guide på en snorkel- och kajaktur runt skeppsvrak. Ha chansen att upptäcka sköldpaddor, fiskar och rockor. Se undervattensunderverken vid Tangalooma Wrecks när du paddlar över kristallklart vatten. Stanna till och ät lunch på stranden. Utforska det område på ön som är känt som "öknen". Upplev 4X4-körning med vår expertguide och njut av sandkälkåkning i hastigheter på över 40 miles per timme. Beundra nationalparken Gheebulum Coonungai som täcker större delen av Moreton Island.

Sydney: Morgon- eller eftermiddagskryssning med sightseeing i hamnen

Sydney: Morgon- eller eftermiddagskryssning med sightseeing i hamnen

Upptäck Sydney Harbour på denna sightseeingkryssning. Se Sydney Opera House och Royal Botanical Gardens och lär dig om stadens historia med informativ livekommentar. På vägen kan du ta för dig av varma drycker och färska frukter och kakor. Sätt segel från Eastern Pontoon i Circular Quay och välj mellan en sightseeingkryssning på förmiddagen eller eftermiddagen. Passera förbi Sydneys mest ikoniska landmärken, inklusive Sydney Harbour Bridge, Sydney Opera House, Royal Botanical Gardens och alla sevärdheter däremellan. Uppdatera dig med ett te eller kaffe från dryckesstationen och ta för dig av kakor och frukt. Under vägen kan du njuta av livekommentarer från en kunnig skeppare och se till att ta med kameran eftersom det kommer att finnas otaliga fotomöjligheter längs vägen.

Från Perth: Rottnest Island – dagsutflykt med cykel & färja

Från Perth: Rottnest Island – dagsutflykt med cykel & färja

Ta del av det bästa av Rottnest Island med cykelhyra och en returbiljett med färjan samma dag. Sätt dig i sadeln och utforska denna unika ö utan bilar i din egen takt. Njut av en kopp kaffe vid Hillarys Boat Harbour innan du kliver ombord. Slappna av på snabbfärjan som tar 45 minuter. Efter ankomsten har du en hel dag på dig att utforska Rottnest Island i din egen takt. Lägg till snorklingsutrustning vid utcheckningen för att upptäcka öns vackra marina liv. Cykla till fyren Wadjemup Lighthouse eller ta dig till West End. Upptäck många olika bukter och stränder. Se till att du träffar en leende quokka och ta en selfie. Lämna Rottnest Island med färjan kl. 16.30 och återvänd till Hillarys Boat Harbour kl. 17.15.

Australien

Australien

Våra mest rekommenderade Australien Surfinglektioner

Sydney: Operahuset Guidad tur med inträdesbiljett

Sydney: Operahuset Guidad tur med inträdesbiljett

Följ med på en vandring för att utforska Sydney Opera House hallar och foajéer med din entrébiljett. Lär dig av din guide vad som gör denna byggnad till ett världsarvslistat mästerverk. Du kanske får se en repetition i full gång eller hur teamet arbetar med en uppsättning. Operahusets historia kan mäta sig med vilken dramatisk opera som helst när det gäller vändningar och häpnadsväckande cliffhangers. Kliv in och utforska bortom de magnifika seglen för att höra historierna bakom den danska arkitekten Jørn Utzons anmärkningsvärda design. På denna entimmes guidade rundtur får du upptäcka de komplicerade funktionerna i en levande ikon.

Från Melbourne: Great Ocean Road, 12 apostlar, utflykt med vilda djur

Från Melbourne: Great Ocean Road, 12 apostlar, utflykt med vilda djur

När du hämtas från ditt boende i Melbourne CBD kan du utforska den världsberömda Great Ocean Road på denna heldagstur. Följ med på många olika språk via appen så att du inte missar något. Tillbringa dagen i ett luftkonditionerat fordon och utforska inte bara kustlinjens särdrag utan se även koalor och fåglar på nära håll i deras naturliga miljö. Ta en guidad skogspromenad där du får se några av världens högsta träd. Morgontee ingår också. Stanna till vid Torquay Surf Beach för att på egen hand uppleva de ikoniska stränderna och kustutsikterna. Du kommer också att befinna dig inom klart visningsavstånd från den världsberömda Bells Surfing Beach. Ta kustbilder och lukta på den friska kustluften. Friska upp dig med morgontee innan du beger dig till Pole House. Njut av ett fototillfälle vid vägkanten av det mest fotograferade huset på Great Ocean Road. Det hänger 40 meter över marken i en singulär betongpelare och dess unika arkitektur maximerar den fantastiska utsikten över kusten. Ta en selfie vid den ikoniska Great Ocean Road-skylten och skicka den till dina vänner. Se sedan koalor och papegojor i deras naturliga miljö. Din erfarna guide tar dig till de bästa observationsplatserna. Stanna på en plats längs Great Ocean Road och ta in den ikoniska kustutsikten vid Cape Patton. Åk sedan till kuststaden Apollo Bay där du kan köpa lunch från de många restauranger och kaféer som erbjuds. Du kan också promenera runt i kuststaden eller till och med ta ett dopp på stranden om vädret passar. Följ med din guide på en skogspromenad där du får se några av världens högsta träd. Du kommer också att ta in de underbara friska naturliga dofter som träden har att erbjuda. Vid Gibson Steps, om tidvattnet och vinden tillåter, kan du se några av de 12 apostlarna från havsnivå på stranden. Det kommer att kännas som om du kan sträcka ut handen och röra vid dem. Ta dig tid att kolla in de världsberömda 12 apostlarna. En fantastisk syn med fantastiska fotomöjligheter. Se själv varför dessa kalkstensskönheter är kända över hela världen. Det sista stoppet på rundturen är vid Loch Ard Gorge. Bevittna på plats denna magnifika formation av klippor och böljande hav. Njut av en utsikt i marknivå som kommer att entusiasmera dig med de naturliga härligheter som den besitter. Se den unika, klyviga razorback-formationen och sedan Island Archway. Den ursprungliga valvgången kollapsade 2009, men två slående staplar finns kvar, som är nästan lika höga som apostlarna. Köp middag på en av de många restaurangerna och kaféerna i Colac.

Cairns: Yttre kanter av Great Barrier Reef Scenic Flight

Cairns: Yttre kanter av Great Barrier Reef Scenic Flight

Se hela Great Barrier Reef från himlen under en naturskön flygning från Cairns. Ombord på ett flygplan med fasta vingar ser du upp till 140 kilometer av Outer Barrier samt många inre öar, rev och sandöar. Inom 10 minuter efter avgång från Cairns börjar det verkliga äventyret, då du får underbara fotomöjligheter över Green Island, Oyster Reef, Vlasoff Cay, Upolo Reef, Pixie Reef och Arlington Reef. Sitt tillbaka i luftkonditionerad komfort medan du glider genom himlen. Ta in de spektakulära gröna och blå nyanserna från din fönsterplats medan du lyssnar på pilotens informativa kommentarer om sevärdheterna nedanför. Få en chans att upptäcka det marina livet med mantorockor, gröna sköldpaddor, dugongs, hajar och, om det är säsong, valar, med fri sikt från flygplanet. När din resa tar slut flyger du direkt tillbaka till Cairns.

Puffing Billy Railway: resa med ångbåt med kulturarvet

Puffing Billy Railway: resa med ångbåt med kulturarvet

Ankom till stationen med bil eller kollektivtrafik och förbered dig på att åka med ett historiskt lokomotiv genom de natursköna Dandenong Ranges. Puffing Billy byggdes år 1900 och är erkänd som en av de finaste bevarade ångbanorna i världen. Puffing Billy fortsätter att åka på sin ursprungliga bergsbana mellan Belgrave och Gembrook, Puffing Billy erbjuder traditionella tågresor, förstklassiga vin- och middagsupplevelser och så mycket mer att utforska utanför spåren. Upptäck den nya toppmoderna anläggningen i den natursköna miljön i Emerald Lake Park. Det nya besökscentret vid sjön förbättrar Puffing Billy-upplevelsen och har ett café, en festlokal, avsevärt uppgraderade faciliteter, omfattande detaljhandel, matställen och tolkningsutrymmen som du kan njuta av.

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Njut av en utflykt från Sydney till Blue Mountains. Besök Feather Wildlife Park och upplev den fantastiska variationen av australiensiska djur. Handmatning av känguruer, koalor, wombats och många andra inhemska australiensiska fåglar och vilda djur. Besök Leura Village, där du kan köpa din egen lunch på ett kafé eller bageri. Din tur omfattar de tre åkattraktionerna på Scenic World, Cableway, Skyway och Railway. Stanna vid Echo Point för att njuta av den fantastiska utsikten över Jamison Valley och Three Sisters, en massiv stenformation från ¨Dreamtime¨-eran.  Undvik Sydneys trafik på en färjekryssning längs Parramatta River till Circular Quay. Därefter tar du dig tillbaka till ditt boende på egen hand.

Från Cairns: Dags kryssning på Green Island

Från Cairns: Dags kryssning på Green Island

Klättra ombord på en modern katamaran och segla in i Green Island National Park på en strand- och snorklingskryssning från Cairns. Upptäck en gömd pärla i hjärtat av Great Barrier Reef och utforska dess korallrev med snorkelutrustning. Välj att njuta av en lunchbuffé och gå på en halvt ubåtstur. Förflyttar dig till hamnen för att träffa din vänliga besättning för dagen och klättra ombord på din katamaran. Slappna av i solen medan du sätter segel mot Great Barrier Reef. Upplev pittoreska vyer över havet när du anländer till Green Island National Park. Promenera runt på ön och utforska dess lugna stränder. Hitta ett stopp för att koppla av och ta ett dopp i havet. Få tillgång till snorkelutrustning och ta en titt på regionens blomstrande marina liv. Du kan också välja att åka på en halvubåts- eller glasbottenbåtstur för att upptäcka det färgglada korallrevet och fisken i bekvämlighet.

Från Cairns: Dagsutflykt till Kuranda med Kurandatåg och Skyrail

Från Cairns: Dagsutflykt till Kuranda med Kurandatåg och Skyrail

Under denna period kan vi inte använda denna turné Endast Skyrail upp och Skyrail ner tillgängliga. Vänligen boka från Från Cairns: Kuranda dagsutflykt med retur Kuranda linbana https://www.getyourguide.com/cairns-l298/from-cairns-kuranda-day-trip-w-kuranda-skyrail-return-t586351/ Utforska byn Kuranda i en orörd regnskog som finns med på världsarvslistan. Bli hämtad på ditt hotell och åk till tågstationen. Ta Kuranda Scenic Railway och beundra bergen på vägen. Sväva över vattenfall och över Barron Gorge på Skyrail Rainforest Cableway. Utforska marknaderna, butikerna och vandringslederna, eller ta en flodkryssning (säsongsbetonad) i 2,5 timmar. Upptäck matstånden och kaféerna, eller ät middag med vattendrakarna på Frog's Restaurant som är känd för sina såser och dressingar. Ta den berömda Skyrail ner, som sträcker sig 7,5 km över regnskogens trädkronor. Här kan du se vilda djur, bland annat kasuaren, världens 3:e största fågel som inte kan flyga. Ta sedan 1:45PM Skyrail tillbaka till botten (Skyrail Smithfield station). Följ med på en fascinerande upptäcktsfärd över och djupt in i världens äldsta, ständigt levande tropiska regnskog. Den ikoniska Skyrail-upplevelsen är ett måste i Cairns när det gäller Australiens världsarvslistade tropiska regnskog och ger dig en inblick i ett av de botaniskt mest fascinerande områdena på jorden. I slutet av din Skyrail-upplevelse hämtas du igen med buss kl 15:15 för att föras tillbaka till hotellet.

Från Brisbane eller Guldkusten: Heldagstur till Moreton Island

Från Brisbane eller Guldkusten: Heldagstur till Moreton Island

Njut av en dag på Moreton Island på denna fullt guidade dagsutflykt från Brisbane eller Guldkusten. Njut av en 75-minuters kryssning och delta sedan i roliga utomhusaktiviteter som snorkling, kajakpaddling och sandkälkåkning. Njut av lunch under pausen. Bli upphämtad från en centralt belägen mötesplats i Brisbane eller Gold Coast. Gå ombord på en rymlig kryssning med ett utomhusområde och ett täckt sittområde. Njut av havsutsikten när du kryssar över Moreton Bay. Upptäck en levande undervattensvärld när du följer din guide på en snorkel- och kajaktur runt skeppsvrak. Ha chansen att upptäcka sköldpaddor, fiskar och rockor. Se undervattensunderverken vid Tangalooma Wrecks när du paddlar över kristallklart vatten. Stanna till och ät lunch på stranden. Utforska det område på ön som är känt som "öknen". Upplev 4X4-körning med vår expertguide och njut av sandkälkåkning i hastigheter på över 40 miles per timme. Beundra nationalparken Gheebulum Coonungai som täcker större delen av Moreton Island.

Sydney: Morgon- eller eftermiddagskryssning med sightseeing i hamnen

Sydney: Morgon- eller eftermiddagskryssning med sightseeing i hamnen

Upptäck Sydney Harbour på denna sightseeingkryssning. Se Sydney Opera House och Royal Botanical Gardens och lär dig om stadens historia med informativ livekommentar. På vägen kan du ta för dig av varma drycker och färska frukter och kakor. Sätt segel från Eastern Pontoon i Circular Quay och välj mellan en sightseeingkryssning på förmiddagen eller eftermiddagen. Passera förbi Sydneys mest ikoniska landmärken, inklusive Sydney Harbour Bridge, Sydney Opera House, Royal Botanical Gardens och alla sevärdheter däremellan. Uppdatera dig med ett te eller kaffe från dryckesstationen och ta för dig av kakor och frukt. Under vägen kan du njuta av livekommentarer från en kunnig skeppare och se till att ta med kameran eftersom det kommer att finnas otaliga fotomöjligheter längs vägen.

Från Perth: Rottnest Island – dagsutflykt med cykel & färja

Från Perth: Rottnest Island – dagsutflykt med cykel & färja

Ta del av det bästa av Rottnest Island med cykelhyra och en returbiljett med färjan samma dag. Sätt dig i sadeln och utforska denna unika ö utan bilar i din egen takt. Njut av en kopp kaffe vid Hillarys Boat Harbour innan du kliver ombord. Slappna av på snabbfärjan som tar 45 minuter. Efter ankomsten har du en hel dag på dig att utforska Rottnest Island i din egen takt. Lägg till snorklingsutrustning vid utcheckningen för att upptäcka öns vackra marina liv. Cykla till fyren Wadjemup Lighthouse eller ta dig till West End. Upptäck många olika bukter och stränder. Se till att du träffar en leende quokka och ta en selfie. Lämna Rottnest Island med färjan kl. 16.30 och återvänd till Hillarys Boat Harbour kl. 17.15.

De mest populära sevärdheterna i Australien

Städer i Australien

Regioner i Australien

Australien: Fler aktiviteter och sevärdheter

Australien: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.