Auschwitz-Birkenau

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Auschwitz-Birkenau: Upplevelser

Vad besökare tycker om Auschwitz-Birkenau

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 50 641 omdömen

Allt gick väldigt bra, liten grupp och bra att man fick hörlurar så man kunde höra tydligt vad guiden sa. Lagom längd bra med pauser, dock lite oklart vart man blev upphämtad från hotellet då det inte var jättetydligt vilket bolag man åkte med eller att chauffören hade tydlig klädsel, lapp på sig att han kom för att köra oss till den planerade upplevelsen.

Mycket gripande visning. Lite väl trångt och jag jade önskat mer tid att få stanna upp och titta på bilden och läsa på skyltarna. Nu fick man stressa i väg då det kom grupp på grupp med nya guider och folk. Den stora nackdel var transporten, bilen stank av citronerna så migränen kom som ett brev på posten

Det borde vara ett måste att besöka Auschwitz . Det väcker många känslor och frågar och även rädslor för att ondska inte händer igen . Vad det gäller guide var det en duktig och trevlig kvinna men hennes engelska var lite sämre som gjorde att det var ibland svårt att förstå vad hon säger .

Otrolig upplevelse att få se koncentrationslägerna men kändes aningen som att vi skyndade oss igenom Auschwitz. Fanns fler byggnader att gå in i som vi bara gick förbi. Annars va guiden superbra och det vi såg va en upplevelse man aldrig kommer glömma! Rekommenderar starkt

En bisarr upplevelse om ett massmord som är svårt att förstå att någon/några kunde genomföra! Bussföraren körde väldigt bra men det var oxå allt. Reseledaren var duktig och informativ. Tyvärr ger ingen av dom det där lilla extra som sig bör när det gäller service.