Välj datum

Auschwitz-Birkenau

Besök det största koncentrationslägret från Andra världskriget och få en djupare förståelse för förintelsen.

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Flerdagsturer
103 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 103

Alla saker att se i Auschwitz-Birkenau

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Auschwitz-Birkenau? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Auschwitz-Birkenau

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 55 592 omdömen

Bokade själv guidad tur eftersom jag gillar fritt flöde istället för att gå bakom en grupp och jag hade en plan att tillbringa mer tid på vissa platser i museet. Byrån stöttade mig med en guidebok på engelska och jag har frågats om jag vill använda en karta och audioguide som var något nytt för mig så jag höll mig till att bara boka. Vi hade en turnépilot på båda sätten för att förklara hur vi ska gå vidare och vad är tidpunkten så vi kände oss riktigt bekväma med hela turneringsplanen. Rekommenderar verkligen alla som gillar att studera lite mer än vanlig guidad tur eftersom många sådana turer passerade mig när jag har läst förklaringar av bilder som visades i block,

Under högsäsongen kunde jag boka en resa till Auschwitz Birkenau-museet organiserat med Cracow Visit office. Jag var lite orolig om jag hade tid eftersom jag hade problem på hotellet men skåpbilen väntade på mig tills jag kom. På plats hjälpte piloten alla att gå igenom hela flygplatsliknande inreseförfarandet. Arrangören ordnade också en överföring mellan Auschwitz och Birkenau. I slutet hade jag fortfarande en utsökt middag i museumsrestaurangen. Om vädret var bra skulle det vara riktigt bra om du kan säga att denna plats är bra.

Jag tog ett oberoende besök med en resenär utan guide. Och om alla oskolki i gruppen fick en utflykt med en guide, då gav de mig hörlurar och jag tittade på hela utflykten med en engelsk guide. Guiden talade inte för snabbt, så informationen var vettig. Vädret var ännu kallare och vi fick fler och fler meddelanden om förändringen av lägren. Vår ledare för gruppen var fantastiskt vänlig, organisationen av ledarskap.