Aurora Reykjavík

Aurora Reykjavík

Aurora Reykjavík: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Island: Busstur med norrsken från Reykjavik

1. Island: Busstur med norrsken från Reykjavik

Gör en kvällsutflykt för att se Aurora Borealis. Hör fascinerande fakta om dem från dina guider, besök Aurora Museum och leta för att se ljusen med egna ögon. Lämna centrala Reykjavíks starka ljus för att se Aurora Borealis dansande ljus. Det är även känt som "norrsken" och är en av de mest spektakulära showerna under vintermånaderna. Bege dig dit meteorologer har förutspått att norrskenet kommer att vara som bäst. För att få fantastisk utsikt över himlen siktar du på områden utan artificiellt ljus. Hör förklaringar om hur norrskenet orsakas till följd av att gasformiga partiklar i jordens atmosfär kolliderar med laddade partiklar som frigörs från solens atmosfär. Ha fördel av en resplan som inkluderar stopp för dig att gå ut och ta fotografier. De platser som besöks skiljer sig från dag till dag, men du beger dig i riktning mot platser med störst chans att se Moder Natur arbeta. Eftersom turen är väderberoende och observationer inte kan garanteras välkomnas du också att följa med på en till norrskenstur utan kostnad om ljusen inte kan ses.  Utforska norrskenet i Aurora Museum. Utflykten inkluderar en kompletterande biljett för ett självguidat besök på museet i Reykjavik, som är giltig den dag du deltar i resan, från och med den tidpunkt då du får bekräftelse på att resan är igång.

Premium norrskenstur i liten grupp från Reykjavik

2. Premium norrskenstur i liten grupp från Reykjavik

Åk från Reykjavik för att upptäcka ett av naturens allra mest spektakulära fenomen. Beundra det magiska norrskenet som dansar över natthimlen. Jaga norrskenet på den mörka isländska landsbygden, på en fyra timmar lång upplevelse som erbjuds från september till april. Om ljusen inte syns under rundturen kan du enkelt boka om den utan kostnad. Hoppa i en lyxig minibuss och njut av en mer intim upplevelse med bättre chanser att jaga norrsken. Få gott om fritid och förbered dig för spontana möten. Om du bokar den här norrskensturen får du dessutom en gratis biljett till Aurora Museum i Reykjavik. Det fria inträdet är endast giltigt under samma dag som din norrskenstur, från tiden som meddelas dig via email eller på hemsidan. 

Reykjaviks höjdpunkter - självledd jakt på fynd och stadsrundtur

3. Reykjaviks höjdpunkter - självledd jakt på fynd och stadsrundtur

Lär känna Reykjavik i din egen takt på den här interaktiva vandringsturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. För att komma igång laddar du bara ner tur-appen på din telefon och börjar utforska Reykjavik i din egen takt (nedladdningsinstruktioner skickas via e-post efter bokning). Njut av friheten och flexibiliteten att starta din tur var du vill. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Använd appen och de integrerade kartorna för att hitta vägen till 10 sevärdheter i hela staden. När du utforskar löser du en platsbaserad gåta vid varje attraktion och låser upp nästa plats du måste besöka. Arbeta som ett team eller lägg till lite extra roligt genom att slutföra i grupp. Använd logik, fantasi, observation och problemlösningsförmåga för att ta dig runt i staden. På vägen kan du välja att stanna för en kaffe, lunch eller ta en paus när som helst. Börja din rundtur vid den imponerande skulpturen "Solfar"! Lär dig mer om Harpa en attraktion med många besökare varje år. Lär dig mer om Ingólfur Arnarson, grundaren av Reykjavík, vid det vackra monumentet till hans ära, och beundra Kulturhuset, en av Reykjavíks finaste byggnader. Reykjaviks katedral kommer att lämna dig mållös med sin fridfulla skönhet. Besök parlamentshuset med sitt eleganta utseende. Sedan väntar Reykjavíks stadshus på dig, glöm inte att ta bilder, det är en vacker modern byggnad med en otrolig 3D-karta över Island! Det oöverträffade Nationalgalleriet blir ditt nästa steg, med sina unika utställningar. Le på regnbågsgatan, gjord för att omfamna mångfalden. Som pricken över i:et på denna unika tur kommer Hallgrímskirkja att vara den ultimata symbolen för hela Reykjavík !!!!

Reykjavik: Fototur norrsken & biljett till Aurora Center

4. Reykjavik: Fototur norrsken & biljett till Aurora Center

Sök efter norrsken på de mest pittoreska platserna runt Reykjavik. Utforska Aurora Centre för en djupgående introduktion till detta unika fenomen och lär dig hur du bäst fångar ljuset med din kamera av expertutbildade guider. Börja turen med ett exklusivt besök på Aurora Center Reykjavik för att få en försmak av vad som väntar senare under kvällen. Med hjälp av interaktiva och informativa displayer får du av dina guider en introduktion till vetenskapen, mytologin och historien bakom ljusen. Förinställ dina kameror för den kommande resan och fortsätt vidare till de mest exklusiva platserna för perfekta fotografier av norrsken. Teamet kommer att arbeta hårt under dagen för att hitta de perfekta platserna i enlighet med väderdata för den kvällen. Under resan får du hjälp och vägledning när du fotograferar norrskenet för att se till att du inte missar ett enda ögonblick för att på bästa sätt fånga norrskensljusen. Dessutom kommer din guide också att ta bilder som du kan dela med gruppen. Håll dig varm med varm choklad och njut av den fantastiska vinterbakgrunden på de anmärkningsvärda platserna längs resan under denna oförglömliga fotoupplevelse. Dra nytta av en tur i liten grupp, med högst 18 passagerare, vilket garanterar att du får en intim upplevelse och att din guide har tillräckligt med tid för att hjälpa alla.

Reykjavik: Aurora Reykjavik The Northern Lights Center Entry

5. Reykjavik: Aurora Reykjavik The Northern Lights Center Entry

Utforska det fascinerande norrskenets värld på Aurora Reykjavík, Islands norrskenscenter. Museet är ett oumbärligt stopp för allt som har med norrsken att göra, året runt! Oavsett om du förbereder dig för att jaga norrsken i naturen eller bara vill veta allt om det fascinerande dansande ljuset, så har Aurora Reykjavík allt du behöver! Börja vårt besök med en resa genom kulturerna i den arktiska regionen och utforska norrskensfolklore och mytologi genom tiderna. Upptäck vetenskapen bakom Aurora Borealis: från solen till vår atmosfär, se hur norrskenet kommer för att lysa upp de mörka arktiska nätterna. Lär dig mer om de olika formerna och färgerna och hur de ser ut med blotta ögat. Luta dig tillbaka och koppla av under norrskenet i vår biograf. Låt oss ta med dig på ett äventyr runt Island med vår 30-minuters 4K timelapse-film av bländande Aurora Borealis-skärmar. Inte två är likadana! Ta sedan på dig våra virtual reality-glasögon och titta på världens första 360° VR-film om norrskenet. Titta på den isländska natthimlen och se norrskenet dansa för dig. En uppslukande upplevelse som förflyttar dig ut i naturen - samtidigt som du fortfarande är inomhus! Planerar du ditt norrskensäventyr? Ta del av experternas tips och maximera dina chanser att lyckas. Dessutom kan du lära dig och öva på att ta perfekta foton av norrskenet i vår specialdesignade fotosimulator för norrsken. För ytterligare spännande innehåll kan du lyssna på våra QR-baserade audioguider och bli en riktig norrskensexpert. I slutet av ditt besök kan du ta en kopp kaffe och strosa runt bland ett unikt urval av lokal konst och souvenirer i vår butik. Träffa våra grundare och vårt team av prisbelönta fotografer och norrskensforskare, vi delar gärna med oss av vår kunskap! Aurora Reykjavík är bekvämt beläget i hjärtat av Grandi Harbour District, bara några steg från stadens centrum. Kollektivtrafik (linje 14) och gratis parkering finns också. För våra mest uppdaterade öppettider, besök vår hemsida aurorareykjavik.is

Reykjavík: Stadsutforskningsspel och rundtur

6. Reykjavík: Stadsutforskningsspel och rundtur

Kombinera spänningen i en stadsrundtur med spelglädje på denna självguidade smartphone-vandring i Reykjavik. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din rundtur vid den imponerande skulpturen "Solfar"! Lär dig mer om Harpa - en attraktion med många besökare varje år. Lär dig mer om Ingólfur Arnarson, Reykjavíks grundare, vid det vackra monumentet till hans ära, och beundra Kulturhuset, en av Reykjavíks finaste byggnader. Reykjavíks katedral kommer att göra dig mållös med sin fridfulla skönhet. Besök parlamentshuset med dess eleganta utseende. Sedan väntar Reykjavíks stadshus på dig, glöm inte att ta bilder, det är en vacker modern byggnad med en otrolig 3D-karta över Island! Det oöverträffade Nationalgalleriet blir ditt nästa steg, med sina unika utställningar. Le på regnbågsgatan, som är gjord för att omfamna mångfald. Pricken över i:et på denna unika rundtur är Hallgrímskirkja, den ultimata symbolen för hela Reykjavík!!!

7 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Aurora Reykjavík

Aurora Reykjavík: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Island: Busstur med norrsken från Reykjavik

Island: Busstur med norrsken från Reykjavik

Gör en kvällsutflykt för att se Aurora Borealis. Hör fascinerande fakta om dem från dina guider, besök Aurora Museum och leta för att se ljusen med egna ögon. Lämna centrala Reykjavíks starka ljus för att se Aurora Borealis dansande ljus. Det är även känt som "norrsken" och är en av de mest spektakulära showerna under vintermånaderna. Bege dig dit meteorologer har förutspått att norrskenet kommer att vara som bäst. För att få fantastisk utsikt över himlen siktar du på områden utan artificiellt ljus. Hör förklaringar om hur norrskenet orsakas till följd av att gasformiga partiklar i jordens atmosfär kolliderar med laddade partiklar som frigörs från solens atmosfär. Ha fördel av en resplan som inkluderar stopp för dig att gå ut och ta fotografier. De platser som besöks skiljer sig från dag till dag, men du beger dig i riktning mot platser med störst chans att se Moder Natur arbeta. Eftersom turen är väderberoende och observationer inte kan garanteras välkomnas du också att följa med på en till norrskenstur utan kostnad om ljusen inte kan ses.  Utforska norrskenet i Aurora Museum. Utflykten inkluderar en kompletterande biljett för ett självguidat besök på museet i Reykjavik, som är giltig den dag du deltar i resan, från och med den tidpunkt då du får bekräftelse på att resan är igång.

Premium norrskenstur i liten grupp från Reykjavik

Premium norrskenstur i liten grupp från Reykjavik

Åk från Reykjavik för att upptäcka ett av naturens allra mest spektakulära fenomen. Beundra det magiska norrskenet som dansar över natthimlen. Jaga norrskenet på den mörka isländska landsbygden, på en fyra timmar lång upplevelse som erbjuds från september till april. Om ljusen inte syns under rundturen kan du enkelt boka om den utan kostnad. Hoppa i en lyxig minibuss och njut av en mer intim upplevelse med bättre chanser att jaga norrsken. Få gott om fritid och förbered dig för spontana möten. Om du bokar den här norrskensturen får du dessutom en gratis biljett till Aurora Museum i Reykjavik. Det fria inträdet är endast giltigt under samma dag som din norrskenstur, från tiden som meddelas dig via email eller på hemsidan. 

Reykjaviks höjdpunkter - självledd jakt på fynd och stadsrundtur

Reykjaviks höjdpunkter - självledd jakt på fynd och stadsrundtur

Lär känna Reykjavik i din egen takt på den här interaktiva vandringsturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. För att komma igång laddar du bara ner tur-appen på din telefon och börjar utforska Reykjavik i din egen takt (nedladdningsinstruktioner skickas via e-post efter bokning). Njut av friheten och flexibiliteten att starta din tur var du vill. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Använd appen och de integrerade kartorna för att hitta vägen till 10 sevärdheter i hela staden. När du utforskar löser du en platsbaserad gåta vid varje attraktion och låser upp nästa plats du måste besöka. Arbeta som ett team eller lägg till lite extra roligt genom att slutföra i grupp. Använd logik, fantasi, observation och problemlösningsförmåga för att ta dig runt i staden. På vägen kan du välja att stanna för en kaffe, lunch eller ta en paus när som helst. Börja din rundtur vid den imponerande skulpturen "Solfar"! Lär dig mer om Harpa en attraktion med många besökare varje år. Lär dig mer om Ingólfur Arnarson, grundaren av Reykjavík, vid det vackra monumentet till hans ära, och beundra Kulturhuset, en av Reykjavíks finaste byggnader. Reykjaviks katedral kommer att lämna dig mållös med sin fridfulla skönhet. Besök parlamentshuset med sitt eleganta utseende. Sedan väntar Reykjavíks stadshus på dig, glöm inte att ta bilder, det är en vacker modern byggnad med en otrolig 3D-karta över Island! Det oöverträffade Nationalgalleriet blir ditt nästa steg, med sina unika utställningar. Le på regnbågsgatan, gjord för att omfamna mångfalden. Som pricken över i:et på denna unika tur kommer Hallgrímskirkja att vara den ultimata symbolen för hela Reykjavík !!!!

Reykjavik: Fototur norrsken & biljett till Aurora Center

Reykjavik: Fototur norrsken & biljett till Aurora Center

Sök efter norrsken på de mest pittoreska platserna runt Reykjavik. Utforska Aurora Centre för en djupgående introduktion till detta unika fenomen och lär dig hur du bäst fångar ljuset med din kamera av expertutbildade guider. Börja turen med ett exklusivt besök på Aurora Center Reykjavik för att få en försmak av vad som väntar senare under kvällen. Med hjälp av interaktiva och informativa displayer får du av dina guider en introduktion till vetenskapen, mytologin och historien bakom ljusen. Förinställ dina kameror för den kommande resan och fortsätt vidare till de mest exklusiva platserna för perfekta fotografier av norrsken. Teamet kommer att arbeta hårt under dagen för att hitta de perfekta platserna i enlighet med väderdata för den kvällen. Under resan får du hjälp och vägledning när du fotograferar norrskenet för att se till att du inte missar ett enda ögonblick för att på bästa sätt fånga norrskensljusen. Dessutom kommer din guide också att ta bilder som du kan dela med gruppen. Håll dig varm med varm choklad och njut av den fantastiska vinterbakgrunden på de anmärkningsvärda platserna längs resan under denna oförglömliga fotoupplevelse. Dra nytta av en tur i liten grupp, med högst 18 passagerare, vilket garanterar att du får en intim upplevelse och att din guide har tillräckligt med tid för att hjälpa alla.

Reykjavik: Aurora Reykjavik The Northern Lights Center Entry

Reykjavik: Aurora Reykjavik The Northern Lights Center Entry

Utforska det fascinerande norrskenets värld på Aurora Reykjavík, Islands norrskenscenter. Museet är ett oumbärligt stopp för allt som har med norrsken att göra, året runt! Oavsett om du förbereder dig för att jaga norrsken i naturen eller bara vill veta allt om det fascinerande dansande ljuset, så har Aurora Reykjavík allt du behöver! Börja vårt besök med en resa genom kulturerna i den arktiska regionen och utforska norrskensfolklore och mytologi genom tiderna. Upptäck vetenskapen bakom Aurora Borealis: från solen till vår atmosfär, se hur norrskenet kommer för att lysa upp de mörka arktiska nätterna. Lär dig mer om de olika formerna och färgerna och hur de ser ut med blotta ögat. Luta dig tillbaka och koppla av under norrskenet i vår biograf. Låt oss ta med dig på ett äventyr runt Island med vår 30-minuters 4K timelapse-film av bländande Aurora Borealis-skärmar. Inte två är likadana! Ta sedan på dig våra virtual reality-glasögon och titta på världens första 360° VR-film om norrskenet. Titta på den isländska natthimlen och se norrskenet dansa för dig. En uppslukande upplevelse som förflyttar dig ut i naturen - samtidigt som du fortfarande är inomhus! Planerar du ditt norrskensäventyr? Ta del av experternas tips och maximera dina chanser att lyckas. Dessutom kan du lära dig och öva på att ta perfekta foton av norrskenet i vår specialdesignade fotosimulator för norrsken. För ytterligare spännande innehåll kan du lyssna på våra QR-baserade audioguider och bli en riktig norrskensexpert. I slutet av ditt besök kan du ta en kopp kaffe och strosa runt bland ett unikt urval av lokal konst och souvenirer i vår butik. Träffa våra grundare och vårt team av prisbelönta fotografer och norrskensforskare, vi delar gärna med oss av vår kunskap! Aurora Reykjavík är bekvämt beläget i hjärtat av Grandi Harbour District, bara några steg från stadens centrum. Kollektivtrafik (linje 14) och gratis parkering finns också. För våra mest uppdaterade öppettider, besök vår hemsida aurorareykjavik.is

Reykjavík: Stadsutforskningsspel och rundtur

Reykjavík: Stadsutforskningsspel och rundtur

Kombinera spänningen i en stadsrundtur med spelglädje på denna självguidade smartphone-vandring i Reykjavik. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din rundtur vid den imponerande skulpturen "Solfar"! Lär dig mer om Harpa - en attraktion med många besökare varje år. Lär dig mer om Ingólfur Arnarson, Reykjavíks grundare, vid det vackra monumentet till hans ära, och beundra Kulturhuset, en av Reykjavíks finaste byggnader. Reykjavíks katedral kommer att göra dig mållös med sin fridfulla skönhet. Besök parlamentshuset med dess eleganta utseende. Sedan väntar Reykjavíks stadshus på dig, glöm inte att ta bilder, det är en vacker modern byggnad med en otrolig 3D-karta över Island! Det oöverträffade Nationalgalleriet blir ditt nästa steg, med sina unika utställningar. Le på regnbågsgatan, som är gjord för att omfamna mångfald. Pricken över i:et på denna unika rundtur är Hallgrímskirkja, den ultimata symbolen för hela Reykjavík!!!

De mest populära sevärdheterna i Reykjavik

Att göra i Aurora Reykjavík

Städer i Island

Aurora Reykjavík: Fler aktiviteter och sevärdheter

Aurora Reykjavík: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Aurora Reykjavík

Samlat omdöme

4.1
(3 390 recensioner)

Så galet!! Vi hade en utmärkt kväll. Vår guide hade varnat oss för att han inte kunde lova oss något med tanke på vädret som kunde vara oförutsägbart. Vår ansökan visade oss en annan plats än den bussen hade valt att ta och vi var inte lugna men till slut var norrskenet närvarande hela kvällen. Vi skulle faktiskt inte ha hittat platsen utan denna guidade utflykt. Vår guide gav oss carte blanche för att ta oss tid och ta våra bilder. Det verkar för mig att varma drycker erbjöds på bussnivå men vi utnyttjade dem inte eftersom vi var för upptagna med att ta våra bilder från bussen. Utmärkt kväll, jag rekommenderar +++!!

Det är väldigt bra, även om norrskenet inte är något som kan schemaläggas, det ställdes in dagen innan på grund av dålig sikt och de gav oss en dag till att gå och se dem. Guiden var mycket vänlig. Vi kunde se något. Det enda dåliga är att vid hämtning är det en katastrof, många människor, du vet vilken buss som är din, guiderna kommer ut och ringer 1 och 1, men du vet inte om det är din buss och det finns 8 till. .. Det är det enda dåliga jag har med det.

Det var underbart. Guiden varnar redan taktfullt för att norrskenet kanske inte syns på grund av plötsliga väderförändringar, även om vi hade mycket tur. Så fort vi kom fram konfigurerade han vår mobilkamera så att vi kunde ta det bästa fotot av norrsken och vi såg dem direkt. En upplevelse av 10.

Det var fantastiskt, tack vare föraren Artur och reseguiden Romeo för att de gjorde det fantastiskt, genom att förklara allt och även hjälpa till att ta några bilder! Såg inte norrskenet första gången, bokade om och såg dem andra gången jag tog turen. Fantastisk utsikt!! Helt värt det.

Guiden var så bra!! Fick en uppleva en otrolig natt som man aldrig glömmer bort!