Auberge de Castille, Valletta - Biljetter och turer

Auberge de Castille, Valletta: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta med Segway: Valletta Experience

1. Malta med Segway: Valletta Experience

Upptäck Maltas UNESCO-listade stad Valletta på en fascinerande guidad tur. Glid fram längs gatorna på en segway och ta dig runt hela Maltas huvudstad. Se de viktigaste torgen och trädgårdarna och stanna till för att utforska de viktigaste platserna och ta foton. I mån av plats och öppettider kan rundturen kompletteras med en audiovisuell show som berättar den dramatiska historien om öarnas 7000-åriga historia. Showen är pedagogisk, informativ och underhållande och går igenom den turbulenta historien om en liten önation som har övervunnit nästan ofattbara odds för att överleva och blomstra.

Valletta: självguidad audiotur, karta och vägbeskrivning

2. Valletta: självguidad audiotur, karta och vägbeskrivning

Utforska Maltas huvudstad i din egen takt med hjälp av en praktisk ljudguide som skickas direkt till dig så att du kan ladda ner den till din MP3-spelare eller mobila enhet och lyssna när som helst. Du kan nu fritt se de sevärdheter du vill se, ändra din tur när som helst och lära dig mer om de platser som intresserar dig mest. Guiderna levereras med utskrivbara kartor och vägbeskrivningar för att göra dem så användarvänliga som möjligt. Lyssna på 29 professionellt producerade ljudspår som utvecklats av erfarna berättare, författare och historiker. Stig in i den magnifika befästa staden och fördjupa dig i Johanniterriddarnas rika historia. Besök stormästarpalatset, St John's Co-Cathedral och många fler platser. Spårlista: - Introduktion till Valletta - Stadsporten - Frihetstorget - Republikens gata - Kungliga operan - Sankt Franciskus-kyrkan - Arkeologimuseum - St John's katedral - Torget för den stora belägringen - Nationalbiblioteket - Saint George's Square - Stormästarens palats - Huvudgardet - Nationella krigsmuseet - Fort Saint Elmo - Sacra Infermeria - Monumentet för belägringsklockan - Nedre Barracca-trädgårdarna - Bastionerna i Saint Barbara - Viktoriaporten - Merchants Street - Castellania - Palazzo Parisio - Auberge de Castille - Upper Barracca Gardens - Vår fru av segraren - Saint James' kavalleri - Museet för de sköna konsterna - Hastings trädgård

Vallettas tidlösa berättelser: En historisk vandring med guidad tur

3. Vallettas tidlösa berättelser: En historisk vandring med guidad tur

Tritonfontänen, som stolt står vid Vallettas huvudport, viskar berättelser om tiden. Vattnet forsar från tritonerna och speglar stadens motståndskraft. Den uppfördes 1959 och symboliserar en nations resa, historiens ebb och flod och Maltas bestående anda. Besökare som trollbinds av dess skönhet blir en del av en levande berättelse, där dåtid och nutid möts i hjärtat av Medelhavet. Vallettas huvudport, den ikoniska entrén till Maltas huvudstad, berättar en historia som sträcker sig över århundraden. Den byggdes av Johanniterorden på 1500-talet och har bevittnat historiens ebb och flod. Idag, när staden andas av liv, står porten som en väktare och välkomnar alla till en plats på UNESCO:s världsarvslista, där dåtid och nutid sömlöst flätas samman. Det är en portal till en levande historia som bjuder in besökare att kliva in i en värld där ekot från det förflutna genljuder i varje kullersten och hörn. St John's Co-Cathedral and Museum, en juvel i Vallettas krona, berättar en fängslande historia om tro och konstnärskap. Byggd av Johanniterriddarna på 1500-talet döljer den anspråkslösa exteriören en hisnande interiör prydd med mästerverk av Caravaggio. När besökarna kliver in i de heliga salarna färdas de genom tiden, absorberar barockarkitekturens storslagenhet och högtidligheten i ett andligt arv. Varje artefakt i museet blåser liv i berättelser om tapperhet och hängivenhet, vilket gör denna heliga plats till ett levande bevis på Maltas rika arv. Upper Barrakka Gardens, som ligger på Vallettas bastioner, viskar historier om motståndskraft och skönhet. Med panoramautsikt över Grand Harbour och de tre städerna är det en tidlös tillflyktsort. Trädgårdarna är en charmig passage med historisk arkitektur, där varje kullersten verkar bära ekon från århundraden. Här, bland grönska och historia, finner besökare tröst och en hisnande inblick i Maltas själ. I Barrakkas trädgårdar finns Salutbatteriet där en kanon en gång i tiden sköt salut till besökande örlogsfartyg. Batteriet har restaurerats och en kanon avfyras måndag till lördag klockan 12.00 och 16.00 med stor ceremoni - det är väl värt att ta sig tid att se detta, och barn kommer att tycka om det. Auberge de Castille, en majestätisk förkroppsligande av historien i Valletta, står som ett tyst vittne till Maltas förflutna. Det byggdes ursprungligen av Johanniterriddarna på 1500-talet och ekar av berättelser om storhet och makt. Idag är det premiärministerns säte och dess gyllene kalkstensfasad berättar ett modernt kapitel i öns historia. Auberget, med sin utsmyckade arkitektur och dominerande närvaro, förblir en symbol för Maltas bestående styrka och sammansmältningen av kulturarv med modern styrning.

Valletta : Vandringstur till höjdpunkter och dolda pärlor

4. Valletta : Vandringstur till höjdpunkter och dolda pärlor

Börja vid den slående Valletta City Gate, porten till den UNESCO-listade huvudstaden, och bege dig sedan till Pjazza Teatru Rjal för att ta del av berättelser om Our Lady of Victories Church och Maltas heroiska förflutna. Beundra fasaden på Il-Berga ta' Kastilja och njut av panoramautsikten från de pittoreska Upper Barrakka Gardens. Dyk ner i historien på Auberge d'Italie, som nu rymmer Museum of Fine Arts, och förundras över överdådigheten i Palazzo Parisio. Upptäck de konstnärliga underverken i St John's Co-Cathedral innan du fördjupar dig i livligheten på St George Square och The Grand Master's Palace. Avsluta med att njuta av lugnet i Lower Barrakka Gardens och reflektera över Vallettas rika arv och kultur. Under hela tiden kommer din guides fängslande berättelser att fördjupa din uppskattning för denna UNESCO-pärla.

Malta: Valletta och Mdina heldagstur

5. Malta: Valletta och Mdina heldagstur

Turen börjar med ett besök i Mdina, efter en 20-minuters bilresa från din plats. Mdina, som ligger på toppen av en kulle i Maltas centrum, var den antika huvudstaden innan Johanniterriddarna anlände från Rodos. Maltas gamla huvudstad, som nu har förvandlats till en tyst stad med 400 invånare som bor innanför murarna, kommer guiden att beskriva de små gatorna som leder till Belvedere, en av öns bästa utsiktsplatser, varifrån du kan njuta av en fantastisk utsikt över hela Malta. Därefter får du en kort rundvandring i den närliggande staden Rabat innan du når de berömda St Pauls katakomberna. Ni kommer att få ett besök i den sistnämnda och sedan fri tid för lunch. På vägen tillbaka till Valletta stannar ni i Mosta för att besöka den berömda kyrkan med en av de största kupolerna i Europa, byggd efter Pantheon i Rom som förebild. Återvänd tillbaka till Valletta och gå på en rundvandring i den lilla maltesiska huvudstaden, den historiska stadskärnan är ett Unesco-arv. Rundturen börjar med ett besök i Barrakka Gardens, en idealisk punkt från vilken man kan njuta av en hisnande utsikt över Grand Harbor. Du stannar till för att beundra "Auberge de Castille", den gamla byggnaden som hyste riddarna som kom från Spanien och som nu är premiärministerns residens. Guiden kommer att leda dig till framsidan av St John's Cathedral, "hemmet" för riddarna av St John's där det finns mästerverk av Caravaggio. Njut av lite fritid att shoppa efteråt innan du återvänder till ditt hotell eller kryssningsfartyg.

5 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Auberge de Castille, Valletta

Auberge de Castille, Valletta: Fler aktiviteter och sevärdheter

Auberge de Castille, Valletta: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.