Auberge D'Italie

Auberge D'Italie: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

1. Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

Du möter din professionella guide på den centrala mötesplatsen som är lätt att nå till fots, med buss eller bil, från ditt kryssningsfartyg eller färja. Du kommer att upptäcka Vallettas skönhet och charm på denna halvdags guidade vandringstur genom de livliga gatorna i den befästa staden som byggdes av Johanniterriddarna, som idag är en UNESCO: s världsarvslista. Du får en bra introduktion till Valletta med ledig tid att njuta av den hisnande utsikten över Grand Harbour från Upper Barrakka Gardens. Du kommer att lära dig om Vallettas historia och liv och upptäcka alla viktiga landmärken, med ledig tid för dig att utforska St John's Co-Cathedral och Museum (entré ingår ej), inklusive Caravaggio-mästerverk och ett av de vackraste marmorinlagda golven i världen. Vandringen avslutas vid Malta Experience där du kan köpa biljetter (ingår ej) för att se den audiovisuella showen där Maltas historia väcks till liv, besöka La Sacra Infermeria (den heliga sjukstugan som byggdes av riddarna) eller besöka National War Museum intill på Fort St Elmo. Efter morgonturen har du fri tid att utforska staden på egen hand resten av dagen.

Valletta : Rundvandring bland sevärdheter som måste ses

2. Valletta : Rundvandring bland sevärdheter som måste ses

Ta dig från Freedom Square till Barrakka Gardens panoramautsikt och njut av den storslagna Maltas Grand Harbour. Dyk ner i barocken i Grandmaster's Palace, som är genomsyrat av historisk betydelse, innan du fördjupar dig i lockelsen i Grand Harbour, en Medelhavspärla av oöverträffad skönhet. När du vandrar på Vallettas gator berättar din guide fängslande om Malteserriddarna och avslöjar kulturella och arkitektoniska arv. Gå upp till Upper Barrakka Gardens för att njuta av den vidsträckta utsikten över hamnen och utforska sedan de arkitektoniska underverken på Merchant Street Market. Utforska de historiska salarna i Auberge d'Italie, riddarnas tidigare hemvist, innan vi avslutar på St George's Square, vid stormästarens palats.

Valletta : Vandringstur till höjdpunkter och dolda pärlor

3. Valletta : Vandringstur till höjdpunkter och dolda pärlor

Börja vid den slående Valletta City Gate, porten till den UNESCO-listade huvudstaden, och bege dig sedan till Pjazza Teatru Rjal för att ta del av berättelser om Our Lady of Victories Church och Maltas heroiska förflutna. Beundra fasaden på Il-Berga ta' Kastilja och njut av panoramautsikten från de pittoreska Upper Barrakka Gardens. Dyk ner i historien på Auberge d'Italie, som nu rymmer Museum of Fine Arts, och förundras över överdådigheten i Palazzo Parisio. Upptäck de konstnärliga underverken i St John's Co-Cathedral innan du fördjupar dig i livligheten på St George Square och The Grand Master's Palace. Avsluta med att njuta av lugnet i Lower Barrakka Gardens och reflektera över Vallettas rika arv och kultur. Under hela tiden kommer din guides fängslande berättelser att fördjupa din uppskattning för denna UNESCO-pärla.

Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

4. Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

Upptäck staden Valletta, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, med hjälp av den här engagerande audioturen i appen. Promenera längs de smala vindlande gatorna i Valletta, prydda med traditionella träbalkonger, öns förflutna sömlöst sammanflätas med nutiden. Bevittna historiens underverk i Lascaris War Rooms, ett underjordiskt komplex av tunnlar och kammare som en gång fungerade som krigshögkvarter under andra världskriget. Upplev storheten i det äldsta salutbatteriet i sitt slag, och om du har tur kan du få en glimt av det i aktion. Njut av prakten i 1700-talsträdgården Upper Barrakka Gardens, en magnifik gåva från en italiensk riddare, som erbjuder den finaste utsiktspunkten för att se stadens skönhet. Låt dig imponeras av Valletta Waterfront, ett fantastiskt bevis på barockarkitektur som byggdes under stormästaren Pintos vakande öga. Följ med på en resa genom tiden och upptäck den första kompletta högbarockbyggnaden som finns, St John's Co-Cathedral, och fördjupa dig i historien om Stormästarens palats - själva hjärtat av makten på Malta, uppfört strax efter den stora belägringen. Res genom Maltas olika historiska epoker och upptäck fängslande berättelser från varje tidsepok. HUR GÅR RESAN - Var flexibel: gå med i turen när du vill och utforska sevärdheterna så länge du vill. - Njut av rundturen även offline: alla ljudturer är testade för hög kvalitet och enkel navigering.

4 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Auberge D'Italie

Auberge D'Italie: Fler aktiviteter och sevärdheter

Auberge D'Italie: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.