Dagsturer från Aten

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Aten

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Aten? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Aten

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 399 omdömen

Tyvärr var mötesplatsen någon annanstans än nålen som vi fick via e-post ... Men när vi hittade fartyget blev vi positivt överraskade, för det är väldigt stort och också mycket rent ... Personalen var verkligen väldigt väldigt trevligt, allt gick smidigt, och det var inte överfullt heller, så du fick en plats i solen överallt. Det var förmodligen också för att vi inte var där under huvudsäsongen. man kunde röra sig fritt på fartyget, även i restaurangområdet. Även om du inte har ätit. Det fanns servitriser överallt som kunde ha pratats med, men de var inte påträngande alls och vi kunde också ta med egen mat och dryck och äta där, det var inte ett problem alls ... Mellan var det Grekisk musik, vilket var trevligt. priserna ombord på mat och dryck är tyvärr mycket höga ... maten på buffén var helt tillräcklig och god.

Roligaste delen av min solo-resa till Aten, där min guide Bill (en historiker + arkeolog!) Var mycket underhållande, informativ, omtänksam och respektfull. De fortsatte med resan även om jag var den enda deltagaren den dagen, och jag hade den odelade uppmärksamheten av guiden som var väl insatt i grekisk mytologi, sociala och kulturella frågor, historia och geografi. Rekommenderas starkt för människor som söker en djupare insikt och förståelse för landet - en professionell guide av denna kaliber slår alla guideböcker eller wikipedia eller googling.

Katarina (inte säker på hur man stavar det) var en FANTASTISK guide! Hon kunde förklara relevanta detaljer om klostren och grottorna, svara på alla våra frågor och till och med inkludera hjärtvärmande personliga berättelser. Föraren stannade också längs vägen på platser med hisnande vyer där vi kunde njuta och ta bilder. Det var en otrolig turné.

Det är första gången vi kommer till Grekland och sanningen har verkat oss SPEKTAKULÄR, turnédagen har överträffat våra förväntningar, inkarnationen som tog oss till öarna mycket bra, personalen mycket professionell, vänlig, mycket villig att svara på frågor och vad viktigare mycket väldigt roligt

Detta var en hel dag med utforskning! Gillade att se öarna och lunchen som serverades ombord var utmärkt. Massor av drycker och andra snacks att köpa mellan. Men vi såg aldrig den grekiska dansen och ytterligare snacks som annonseras för resan. Besättningen var väldigt trevlig.