Astronomiska uret i Prag

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Astronomiska uret i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Astronomiska uret i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Astronomiska uret i Prag

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 4 162 omdömen

Bustur var mycket informativ och bekväm. En liveguide skulle ha varit exceptionell men verkar som om du kan få mer täckning med en inspelning som ger dig mer information. Jag blev förvånad över att vi hade ett 45 minuters stopp vid slottet, och vi förväntade oss inte att ha detta eftersom vi slutade för att möta nästa turné och var tvungna att få transport till nästa evenemang, och minska turnén i halva. Men fortfarande ett värde för pengarna och gav oss ytterligare information för att göra separata stopp efter turnén.

Fantastisk erfarenhet, användbar för att lära dig om historien bakom det astronomiska klocktornet. Dessutom är det möjligt att se den inre mekanismen med vilken apostlarnas statyer rör sig varje timme, det är verkligen värt det! Slutligen är utsikten från toppen av tornet hisnande. Högt rekommenderad.

Mycket bra organisation vid bussens avgång och under hela besöket. Guiden Jakou är väldigt varm, har humor och talar franska mycket bra. Besöket äger rum i tre delar, med buss, till fots och med båt. Båtturen är trevlig men ger inte mycket information i andra delen.

Vår reseguide, Sharka, var mycket vänlig och otroligt kunnig om Prag. Och lunchen var utsökt! Jag rekommenderar starkt denna upplevelse.

Bra och intressant sightseeing runt Prag, med en mycket kunnig guide