Välj datum

Astronomiska uret i Prag

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Heldagsturer
  • Privata turer
46 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 46

Alla saker att se i Astronomiska uret i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Astronomiska uret i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Astronomiska uret i Prag

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 752 omdömen

Vi var mycket entusiastiska över vår följeslagare hela natten. Vi hade mycket tur att verkligen vara ensamma med henne och därför var det en väldigt privat rundtur. Helt bra och rekommenderas. Som ett tips är turer över dagen vanligtvis mycket stora och ganska intetsägande. Här visades det viktigaste, inpackat i vackra berättelser och vi tog med oss mycket kunskap. Absolut att rekommendera.

Jag gjorde turnén med en vän och vi gillade båda den avslappnade atmosfären i en liten grupp. Och det var fantastiskt att höra historier du inte hör under vanliga turistiska turer genom staden. Och vi lärde oss inte bara om några legender om Prag utan också några intressanta fakta om kända personer och byggnader. Skulle göra det igen.

Väldigt trevlig resa. Ladislav var en fantastisk guide som lugnt och metodiskt tog oss genom Prag. Lite jobbigt en väldigt varm dag (vi hade 30 grader) men tror att man ha missat stadens många små pärlor utan denna guide. Bra tur om man enbart har några dagar i Prag.

Mycket trevlig tur. Liten grupp (12 personer) Vänlig guide, underhållande och en halv timme med duschar och sagor. Sedan även en restaurangrekommendation på 1b-läge som var en absolut hit vad gäller valuta för pengarna. Kan du göra det.

Guiden var underbar. Hon var väldigt kunnig och trevlig. Det var mycket lärorikt och intressant! Kan verkligen rekommendera turen.