Välj datum

Arsenal Football Club Museum

  • Inträdesbiljetter
  • Stadskort
3 upplevelser hittades
Sortera efter:

Alla saker att se i Arsenal Football Club Museum

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Arsenal Football Club Museum? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Arsenal Football Club Museum

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 605 omdömen

Eftersom det finns så många arenor i London kunde vi inte bestämma oss för vilken vi skulle gå till och hur. Men du tog definitivt rätt beslut. en mycket trevlig stadion. Du kommer att skickas igenom ensam med en ljudguide (tillgänglig på tyska) och kan ta hur lång tid du vill. stigar är tydligt markerade och avspärrade för turen. Mycket vänlig personal finns tillgänglig i alla rum för att svara på frågor. Under turen kan bilder tas på begäran, till exempel tillsammans med troféerna, som kan köpas i slutet av turen (slutar i butiken).

Det gör det mycket lätt att komma åt flera attraktioner, nästan alla som vem som helst skulle göra under sitt besök i London. Om det används väl, optimera tider, betalas den säkra kostnaden av. I mitt fall bad jag om det i 2 dagar, det gav mig mycket och jag betalade säkert mindre än att köpa alla biljetter till attraktionerna.

Allt gick smidigt, inga långa köer och ingen folksamling. Vi fick gå runt i vår egen takt. En underbar upplevelse för en finländare. Det var lätt att hitta platsen, man kan se Stadion bra från tunnelbanan. Trevlig personal som var redo att hjälpa till. Skön känsla när Stadion var tom.

Vacker promenad där du passerar de viktigaste platserna och får alla förklaringar och många extra anekdoter av vår guide.

Very pleased by the tour. Professional and worth the visit