Arenan i Colosseum

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Arenan i Colosseum

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 26 041 omdömen

Enkelt att boka och betala i mobilen. Bra vägbeskrivning till mötesplatsen där trevlig personal mötte upp. Kunnig guide som gjorde besöket till en härlig tidsresa. Skönt att slippa köandet med förtur i grupp. Vi var en liten grupp på 12 personer vilket gjorde hela guidningen smidig. Tiderna hölls perfekt. Sammanfattningsvis mycket bra.

Väldigt bra genomfört! Kul att se staden från en bekväm och rolig åktur, där man fick reda på bakgrundsfakta på alla ställen. Guiden Fred var kanon på alla sätt! Även skönt med lite fläktande i den heta värmen. Får definitivt 5/5 i betyg!

Guiden var helt fantastisk och hade svar på alla våra frågor

Bra guide som var mycket kunnig och kunde svara på alla våra frågor. Visade hänsyn till alla i gruppen och tog väl hand om oss. Gruppen var lagom stor och man kunde tydligt höra vad guiden sa genom hörsnäckan vi fick.

Fantastiskt bra tur med en italiensk guide

Ett måste i Rom. Så bra tur med intressanta berättelser son kändes levande när vi stod där. Rekommenderas starkt, slipp alla köer, gå in genom egen ingång. Toppen.

Vår guide, Nick, var mycket kunnig och berättade på ett intressant sätt. Trots att det var en väldigt varm dag när vi var på turen så är vi mycket nöjda!