Lägg till datum

Arc de Triomf, Barcelona

Arc de Triomf, Barcelona

Arc de Triomf, Barcelona: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Barcelona: 24 eller 48 timmars hop-on-hop-off-busstur

1. Barcelona: 24 eller 48 timmars hop-on-hop-off-busstur

Se Barcelonas höjdpunkter från en dubbeldäckare på en hop-on-hop-off-busstur. Få tillgång till två rutter med en biljett för en komplett sightseeingupplevelse. Varje rutt tar ungefär två timmar. Ta med dig en gratis karta som hjälper dig att bestämma vart du vill åka och lyssna på ljudkommentarer. Förutom öppet tak har bussarna också ett elektriskt uppfällbart tak, som används vid regn. Bussarna är anpassade för resenärer med begränsad rörlighet och är utrustade med anatomiska säten och värme på båda däcken. De har också en anställd ombord för att hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva. Östliga rutten: • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou – Zoo • Teatre Nacional – Auditori • Glories – Torre Agbar • Basilikan Sagrada Familía • Recinte Modernista de Sant Pau • Parc Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Västliga rutten: • Plaça Catalunya • Arc de Triomf • El Born – Ciutadella zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum – Pavelló Mies van der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial – Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes, l’Illa Diagonal, Avungida • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: Guidad stadsrundtur med cykel eller elcykel

2. Barcelona: Guidad stadsrundtur med cykel eller elcykel

Du kommer att uppleva en cykeltur med vår unika guide på ditt språk. Njut av pittoreska vyer över Barcelona. Du kommer att se palats, katedraler, hus och parker i centrala Barcelona, 25 av de vackraste sevärdheterna: Sagrada Familia, Gurkans hus, Milas hus, Casa Batlló, Macaya Palace, Eustachian-katedralen, kissmosaiken och många andra. Rutten kommer att vara 10 km. Du får inte bara en rundtur utan också ett utmärkt träningspass för ditt välbefinnande. Njut av resan på det sätt du gillar den. De bästa vyerna av Barcelona på en 2,5 timmars tur. Du och jag kommer att göra en oförglömlig resa genom olika epoker som passar lätt på de vackra gatorna i Barcelona. Titta på Triumfbågen (1) Förundras över Ciutadella-parken (2) Lär dig mer om de tre drakarnas slott (3) Lär känna Barcelonas zoo (4) Se Kataloniens parlament (5) Mata de gröna papegojorna (6) Upptäck fontänen Grand Cascade (7) Stanna till vid Barcelonas designmuseum (8) Beundra utsikten från Agbar Tower (9) Se Tibidabo (10) Lär dig mer om den stora loppmarknaden (11) Se den katalanska nationalteatern (12) Hör om L'Auditori (13) Njut av den monumentala tjurfäktningsarenan (14) Upptäck Sagrada Familia (15) Se Maison des Punkts (16) Frossa i dina ögon Casa Mila (17) Ta en tur längs Paseo de Gracia (18) Se Casa Batlló (19) Se Amatllier-huset (20) Utforska Plaza Catalunya (21) Ta en tur på La Rambla (22) Ta reda på mer om Tivoli-teatern (23) Upptäck palatset för katalansk musik (24) Utforska de gotiska kvarteren (25) Tillbaka till Orange Fox hyrcyklar

Barcelona: Stadsrundtur med privat Eco Tuk Tuk

3. Barcelona: Stadsrundtur med privat Eco Tuk Tuk

Följ med på en elektrisk tuk-tuk rundtur i Barcelona och upptäck några av stadens höjdpunkter. Njut av den perfekta introduktionen till Barcelona när du åker förbi landmärken som Sagrada Familia på denna rundtur. Beundra exteriören på några av Barcelonas mest ikoniska landmärken, inklusive La Pedrera, Casa Batlló och Sagrada Familia. Åk genom Catalunya Square och Gothic Quarter. Se Port Vell, Ciudadela Park och Triumfbågen. Kör förbi gågatan La Rambla. Gå förbi Plaza de Cataluña och åk genom Olympic Port som användes för sommar-OS 1992 på detta roliga och spännande äventyr genom staden. Få rekommendationer från din guide om platser att besöka och mat att prova medan du åker.

2,5 timmars rundtur med E-bike i Barcelona med de viktigaste sevärdheterna

4. 2,5 timmars rundtur med E-bike i Barcelona med de viktigaste sevärdheterna

Vi lämnar Triumfbågen och åker genom det historiska området El Born. Stanna till vid sjökyrkan Basilica of Santa María del Mar och fortsätt sedan till den livliga stadsdelen El Raval. Res genom mer än 2 000 år av historia när du ser monument som katedralen och stadshuset på Plaça de Sant Jaume. Cykla till La Rambla del Raval för att ta ett souvenirfoto av statyn El Gat del Raval av Fernando Botero. Ta dig sedan vidare mot stranden och Port Olympic. Trampa längs strandpromenaden till Rambla del Poblenou, där det bland annat finns nationalteatern av Ricardo Bofill.

Barcelona: 3 timmars cykeltur med en lokal guide

5. Barcelona: 3 timmars cykeltur med en lokal guide

Turen börjar vid fontänen på Plaça Reial där din guide väntar på dig. Sätt dig sedan på cykeln och ta dig genom de gotiska kvarterens bakgator mot Placa del Rei. Därifrån går turen förbi Barcelonas katedral mot ett av stadens största verk av modernistisk arkitektur, konserthuset Palau de la Música Catalana. Fortsätt därifrån till parken Ciutadella med ett stopp på vägen vid Arc De Triomf. Efter att ha njutit av en promenad i trädgården och en uppfriskande dryck, kommer du att vara på väg igen mot Europas näst mest besökta landmärke, La Sagrada Familia. Det kommer att finnas tid att ta bilder och bara allmänt beundra Gaudis sista mästerverk. Sedan är det ner till stranden för att njuta av Medelhavet. Slutligen går turen tillbaka upp till den livliga stadsdelen El Born där du gör ett sista stopp vid basilikan Santa Maria del Mar innan du återvänder till utgångspunkten för din rundtur.

Från Barcelona: Biljett till temaparken PortAventura & transfer

6. Från Barcelona: Biljett till temaparken PortAventura & transfer

Njut av en heldag med spänning och spänning i Spaniens största nöjespark med inträdesbiljett och transfer tur och retur till PortAventura från Barcelona. Utforska regionerna Mediterrània, Polynesien, SésamoAventura, Kina, México och Far West i parken med över 40 åkattraktioner för att fylla på ditt adrenalin. Kl. 09.00 reser vi från kontoret på Estació del Nord, som ligger mycket nära Triumfbågen, koppla av och njut av resan, vi kommer fram till PortAventura World runt kl. 10.30 Upptäck parkens imponerande berg och dal-banor, med europeiska rekord för höjd, hastighet och storlek. Hitta intensiva, fartfyllda och spännande åkattraktioner, som Dragon Khan, Furius Baco och Shambhala, Europas högsta berg och dal-bana. Det finns även många åkattraktioner för de yngsta samt mängder av roliga aktiviteter för hela familjen.  Utöver de fantastiska åkattraktionerna kan du även upptäcka andra typer av underhållning, med upp till 40 föreställningar om dagen.Gå in i Gran Teatro Imperial och upplev en värld av magi och musik där allt är möjligt, bland annat akrobatik, dans och sånger. Träffa din guide igen kl. 18.30 för att resa tillbaka till Barcelonas kontor, tänk på att juli och augusti kommer vi att avgå runt 19.30 eftersom nöjesparken är öppen längre. Låt dig bli förförd av fantastiska erbjudanden. 

Barcelona: Stadens höjdpunkter Cykel-, elcykel- eller elscootertur

7. Barcelona: Stadens höjdpunkter Cykel-, elcykel- eller elscootertur

Ta cykeln, elcykeln eller elscootern och kör förbi Ciutadella Park, ett vackert grönområde som erbjuder en mängd olika attraktioner för besökare, inklusive en sjö, zoo, museer, trädgårdar och historiska monument som Arc de Triomf. Fortsätt till statyn av Pau Claris, en stor politiker i Kataloniens historia. Utforska De tre drakarnas slott, en av museets vetenskapliga platser. Här finns för närvarande samlingarna för zoologi och geologi. I slottet finns också ett bibliotek som är specialiserat på dessa vetenskapliga områden. Upptäck andra imponerande och berömda sevärdheter som den katalanska nationalteatern som är dekorerad i romersk stil, Design Museum of Barcelona och Agbar Tower (Torre Glòries) - en modern, gejserliknande skyskrapa som ritades av den franske arkitekten Jean Nouvel. Fortsätt till Monumental Bullring, en tjurfäktningsarena i jugendstil från 1914, som nu används för konserter och shower, med ett museum över tjurfäktningens historia. Och naturligtvis ska du upptäcka den ikoniska Sagrada Familia - ett måste i Barcelona, med fantastisk gotisk och jugendarkitektur designad av Antoni Gaudi. Se även andra platser som Spikarnas hus, Catalonia Square, Barcelonas katedral och mycket mer, så att du har en väl avrundad bild av denna förtrollande stad i slutet av din rundtur.

Barcelona: Stadens höjdpunkter Segway-tur

8. Barcelona: Stadens höjdpunkter Segway-tur

Upplev Barcelonas skönhet på en Segway under en 2-timmars tur i stadens gamla och nya stadsdelar, inklusive de moderna områden som byggdes inför 1992 års olympiska spel. Efter ett kort träningspass på de lättanvändna, självbalanserande fordonen beger du dig iväg. Åk längs strandpromenaden i de gotiska kvarteren (Barri Gòtic) och upplev de medeltida gatorna som leder ner mot havet. Kör under palmerna på Passeig de Colom och se Columbusmonumentet (Monument a Colom) längst ner på boulevarden Las Ramblas. Upptäck därefter den urbana konsten på stranden Sant Sebastiàs, som är full av gatuartister och soldyrkare. Beundra lyxjakterna och segelbåtarna i den gamla hamnen (Port Vell). Passera den tidigare fiskebyn Barceloneta och lär dig den dramatiska historien om det katalanska folket och deras kamp för självständighet. Njut av panoramautsikt från terrassen på bottenvåningen i Port Olímpic. Ta en paus och lite tid för eftertanke i den olympiska byns lugna trädgårdar och friluftsområden. På vägen tillbaka till mötesplatsen kan du beundra några av de högteknologiska byggnader och moderna skyskrapor som tagit Barcelona in i 2000-talet.

Barcelona: Hop-On Hop-Off Bus & Aquarium Tour

9. Barcelona: Hop-On Hop-Off Bus & Aquarium Tour

Se alla höjdpunkter i Barcelona bekvämt ombord på en dubbeldäckare. Hoppa på och hoppa av så många gånger du vill under 24 eller 48 timmar (beroende på vilket alternativ du väljer) och njut av staden i din egen takt. Det finns 2 sträckor och din biljett är giltig för båda. Bussarnas frekvens vid hållplatserna varierar beroende på säsong (mellan 5 och 30 minuter) och varje rutt tar ungefär 2 timmar. I dina biljetter ingår även inträde till Barcelonas akvarium. Akvariet är världens största akvarium med Medelhavstema. Upptäck dess fascinerande arter och fördjupa dig i Medelhavets olika marina samhällen. Lär dig mer om de mest karakteristiska dragen hos de arter som lever i varje akvarium. Observera två livsmiljöer som är inspirerade av skyddade områden vid Spaniens kust: Ebrodeltat och Medesöarna. Slutligen kan du ta en promenad genom akryltunneln som löper längs hela oceanariet och som ger dig känslan av att simma med hajar. Hop-on, Hop-off busslinjer och hållplatser Västra rutten (orange): Plaça Catalunya, Triumfbågen, El Born-Ciutadella-Zoo, Passeig Colom, World Trade Center, Jardins de Miramar, Fundació Joan Miró, Anella Olímpica, MNAC Museo Nacional de Catalunya, Poble Espanyol, Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe, Plaça d'Espanya, Estació de Sants, Spotify Camp Nou (FC Barcelona), Plaça Pius XII-Palau Reial-Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes, Illa Diagonal, Av. Diagonal, La Pedrera, Casa Batlló. Östra vägen (grön): Plaça Catalunya, Port Vell, Museu d'Història de Catalunya, Barceloneta, Port Olímpic, Poble Nou-Zoo, Teatre Nacional Auditori, Glòries-Torre Agbar, Sagrada Familia, Recinte Modernista de Sant Pau, Park Güell, Tibidabo, La Pedrera och Casa Batlló.

Barcelona: 2-timmars guidad Segway-tur med stadens sevärdheter

10. Barcelona: 2-timmars guidad Segway-tur med stadens sevärdheter

Börja din 2h Segway Tour från Barcelonas Broadway på Paral.lel Avenue. Möt din guide som ger dig den inledande utbildningen på Segway. Passar hjälmen och segwayen nere, det första besöket i Tour kommer att vara Las Ramblas och Columbus monument, en skulptur byggd som en hyllning till upptäckaren av Amerika. Du kommer att fortsätta gränsa till de gotiska kvarteren och Born-distriktet, de äldsta stadsdelarna i Barcelona, dess smala och oändliga gator är fulla av historia. För närvarande lockar dessa stadsdelar många turister och lokalbefolkning för det stora antalet museer, butiker och restauranger som finns där. Här kommer din guide att ge dig några rekommendationer om var du kan njuta av läckra tapas och ta en uppfriskande sangria. Nu kommer du att besöka Parc de la Ciutadella, dess namn kommer från den stora militärfästning som Felipe V beordrade att bygga, denna park anses vara ett friluftsmuseum på grund av ett stort antal skulpturer som kan hittas inuti. Från parken kan du se Triumfbågen, ett annat av monumenten som skapades för den allmänna utställningen 1888. Efteråt kommer du att gå mot Barcelona 1992. Denna händelse markerade Barcelonas nutid och framtid, förvandlade staden från insidan och gjorde den känd över hela världen. Strukturer som Olympic Port och Olympic Village byggdes för att ta emot tusentals idrottare med en törst efter ära. När du glider nerför Barcelonas strandpromenad går du runt den karismatiska stadsdelen Barceloneta, en plats där du kan njuta av vinden, solen och Medelhavets vackra stränder. Genom att korsa Port Vell, den äldsta hamnen i Barcelona, kommer du att passera Maremagnum shoppingcenter och museer på hög nivå som Palau de Mar och Museum of History of Catalonia. Njut av en komplett 2 timmars Segway Tour och lär dig om staden!

120 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Arc de Triomf, Barcelona

Arc de Triomf, Barcelona: Fler aktiviteter och sevärdheter

Arc de Triomf, Barcelona: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Arc de Triomf, Barcelona

Samlat omdöme

4.6
(9 838 recensioner)

Det var fantastiskt. Om du vill se Barcelona är det det bästa alternativet. Du kan gå av vid vilken hållplats som helst för att se monument, besöka platserna och gå tillbaka för att fortsätta rutten. Om du vill se allt rekommenderar jag att du tar tvådagarskupongen, och därmed varje dag en annan väg

Jag tappar det inte i någon av de städer jag har chansen att besöka.

Skulle rekommendera alla att köpa 2 dagars biljetten ☺️

Den gröna turen var mer intressant än den röda turen.

Bra, enkel identifiering och bussarna passerar alltid