Aquaventure Waterpark

Aquaventure Waterpark

Aquaventure Waterpark: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Inträdesbiljett till vattenlandet Atlantis Aquaventure

1. Dubai: Inträdesbiljett till vattenlandet Atlantis Aquaventure

Njut av spänning och lek i Dubais Aquaventure Waterpark, den största vattenparken i Mellanöstern. Testa dussintals åkattraktioner och vattenrutschbanor och ta sedan en paus på parkens privata strand. Använd din dagsbiljett för att utforska alla åkattraktioner och vattenrutschbanor som parken har att erbjuda. Kämpa mot havets kung i Poseidons torn. Åk genom den mörka och snirkliga Aquaconda-vattentunneln eller ta en innerrör och ta en tur på forsarna i en tidvattenflod. Testa dina nerver på den spännande Ziggurat. Kasta dig mer än 27 meter ner i Leap of Faith, en nästan vertikal vattenrutschbana med fritt fall. När du behöver en paus från spänningen kan du varva ner på en privat strand och njuta av lättare snacks och förfriskningar från restaurangerna på plats. Ta med de små till Splashers, en vattenlekplats speciellt för barn.

Dubai: Atlantis Aquaventure och Lost Chambers Aquarium Combo

2. Dubai: Atlantis Aquaventure och Lost Chambers Aquarium Combo

Upplev åkattraktionerna och rutschkanorna i vattenparken Aquaventure och upptäck mer än 65 000 marina djur på nära håll i Lost Chambers Aquarium på Atlantis the Palm Hotel i Palm Jumeirah, Dubai med denna kombinerade inträdesbiljett. Känn spänningen när du går in i Aquaventure Waterpark och sedan vågar dig på världens första dubbla vattenrutschbana i en vattenrutschbana. Få pulsen att stiga i 30 rutschkanor och attraktioner, skratta dig nerför Dubais längsta Lazy River och koppla av på 500 meter privat strand. Förbered dig på att slåss med havets konung i Poseidons torn eller åk genom den mörka och snirkliga vattentunneln Aquaconda. Ta en innertube och ge dig ut på en forsande tidvattenflod eller upplev de dramatiska vågorna i The Torrent. På Lost Chambers Aquarium kan du vandra bland ruinerna av en förlorad stad och få en inblick bakom kulisserna i hur det är att vara expert på marina djur. Träffa hajar och rockor på nära håll och känn på några av världens mest exotiska ryggradslösa djur i beröringstanken.

Dubai: Explorer Pass med Burj Khalifa och ökensafari

3. Dubai: Explorer Pass med Burj Khalifa och ökensafari

Se mer och spendera mindre med ett Explorer Pass och få upp till 50%* rabatt på inträdet till ditt val av 3, 4, 5 eller 7 av Dubais främsta attraktioner. Betala ingenting vid grinden och välj när du går över 70 Dubai-attraktioner, inklusive en 1-dagarsbiljett till Dubai Big Bus-turen med hop-on och hop-off. Välj en dag med nöjen i vattenparken Aquaventure på Atlantis the Palm, eller kryssa på Dubai Creek på en dhow-båt medan du äter en utsökt middag och mycket mer. Få ditt pass direkt levererat via e-post för att skriva ut, eller så kan du använda det direkt från din telefon. Ta dig tid att se alla dina utvalda attraktioner. Du har upp till 60 dagar på dig att utforska från den första inlösningen. Sevärdheter som du kan välja med Dubai Explorer Pass inkluderar: Toppattraktion - På toppen - Burj Khalifa Turer och kryssningar - Hop-On Hop-Off Big Bus Dubai Tour: 1-dagarsbiljett - Ökensafari och BBQ-middag i Dubai - Ökensafari på morgonen i Dubai - Ökensafari på morgonen i Abu Dhabi - Kunglig middagskryssning med Dhow i Dubai Marina - Dhow middagskryssning Dubai Creek - Dhow-middagskryssning på Abu Dhabi Yas Island - Middagskryssning i solnedgången Dubai Marina - Sightseeingkryssning på Yas Island med Tour Dubai - Sightseeingtur med snabb båt - Kajaktur på Palm Jumeirah - Rundtur i Dubais operahus - Dubai Marina Yacht Tour - Guidad tur i Dubai: 30+ toppattraktioner - Tur till Louvren Abu Dhabi Museum och Stora moskén i Dubai - 75-minuters Atlantis Panoramic Speedboat Tour - 90 minuters adrenalinfylld och rolig snabbbåtstur i Dubai - Heldagsutflykt till Dubai City Tour - Charter av Elite Pearl Yachts Temaparker och åkattraktioner - Vattenparken Aquaventure på Atlantis the Palm - Motiongate™ Dubai - Legoland® Dubai - Ski Dubai - Snöklassiker - IMG Världar av äventyr - Warner Bros. värld Abu Dhabi - iFly Dubai Fallskärmshoppning inomhus - E-kart Zabeel - Legoland® vattenpark Landmärken och andra upplevelser - På toppen - Burj Khalifa - Utsikten vid Palm - Qasr Al Watan - Arabiska kulinariska upplevelser på Al Hallab Restaurant - Akvariet Lost Chambers på Atlantis The Palm - Dubai Aquarium & Underwater Zoo - Explorer-upplevelse - 4X4 Quad Bike Ride i öknen (Sahara Adventures) - Lektion och rundtur i stand-up paddle - Dubais isrink - Framtidens museum - Flying Cup VIP-upplevelse - Sky Views observatorium och glasrutschbana - Dubai ram - Dubais fjärilsträdgård - Etnisk emiratisk mat på Al Khayma Heritage House Och mycket mer! Sevärdheter och turer kan komma att ändras. Kontrollera den digitala guiden som ingår i din bekräftelsekupong för en fullständig lista över inkluderingar, öppettider och bokningsinstruktioner, om tillämpligt, innan du åker. * Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go City-webbplatsen.

Dubai: Lost Chambers Aquarium Inträdesbiljett

4. Dubai: Lost Chambers Aquarium Inträdesbiljett

Se upp till 65 000 fantastiska marina djur med en entrébiljett till Lost Chambers Aquarium i Dubai. Utforska ruinerna av den legendariska "Lost City of Atlantis", rekonstruerad vid Atlantis The Palm Hotel-komplexet på den konstgjorda skärgården Palm Jumeirah. Gå genom spektakulära kammare och marina utställningar för att få unika insikter i historien om den sedan länge försvunna civilisationen. Dra nytta av expertisen hos de dedikerade marininstruktörerna, som finns till hands för att ge information om det marina liv du kommer att möta. Stå ansikte mot ansikte med hundratals inhemska arter från Arabiska viken. Träffa känsliga sjöhästar och fantastiska maneter, och upptäck världens största sötvattensfisk när du ser arapaima i Amazonasregionen. Gå in i Ambassador Lagoon i Poseidon's Court för att utforska utomhusutställningen, där besökare till och med kan ta steget och dyka bland ruinerna av Atlantis.

Dubai: Biljett till Dolphin Encounter och vattenparken Aquaventure

5. Dubai: Biljett till Dolphin Encounter och vattenparken Aquaventure

Ta dig till Dolphin Bay vid Atlantis the Palm och träffa en specialist på marina däggdjur för en 15-minuters säkerhetsgenomgång och orientering. Byt sedan om till den medföljande våtdräkten, vada in i det grunda vattnet och interagera med en delfin i 30 minuter. Efter delfinmötet får du tillgång till Aquaventure Waterpark samma dag. Få ditt hjärta att pumpa med spännande vattenattraktioner som Leap of Faith och Odyssey of Terror. Gå sedan till ett av matstånden för att köpa några läckra snacks eller koppla av i en av poolerna. Om du har familjen med dig kan du besöka en av de roliga Kids Splashers Zones, som är särskilt utformade för små simmare.

Dubai: Simma med delfiner på Atlantis vattenpark

6. Dubai: Simma med delfiner på Atlantis vattenpark

Checka in och byt om till din väl underhållna våtdräkt som håller dig varm och bekväm när du är i vattnet. Lär dig mer om hur du interagerar med delfiner under en 15-minuters orientering och säkerhetsgenomgång. Hoppa i vattnet och träffa de lekfulla och vältränade delfinerna och deras tränare. Tillbringa 30 minuter i 3 meter djupt vatten med denna aktivitet som är utformad för säkra simmare. Interagera med delfiner och prova manövrar med dem i vattnet och få en speciell delfinkram. Se dem bjuda på en spektakulär show för dig. Få obegränsad tillgång till Aquaventure Waterpark för dagen och nästa dag. Njut av spänningen i 105 rutschkanor, attraktioner och upplevelser. Njut av solen på en privat strand och fånga en våg på den spännande Surf's Up-vågryttaren. Det känns bra att veta att för varje bokad upplevelse med marina djur doneras 1 USD till initiativ för bevarande, hållbarhet och miljöutbildning som en del av Atlantis Atlas Project.

Dubai: Kajakfärd med delfiner i Atlantis & Vattenparken Aquaventure

7. Dubai: Kajakfärd med delfiner i Atlantis & Vattenparken Aquaventure

Paddla kajak tillsammans med delfinerna i den vackra Dolphin Bay Lagoon vid Atlantis at The Palm i Dubai. Få en närbild av några av de mest magnifika och vänliga marina däggdjuren och dra nytta av heldagstillträde till vattenparken Aquaventure efter din upplevelse. Efter att ha träffat din instruktör gör du dig redo att möta de naturligt nyfikna delfinerna när du paddlar kajak genom vattnet. Du kanske till och med ser dem precis bredvid kanten på din kajak för ett verkligt magiskt ögonblick. Njut av en upplevelse som är en fantastisk berikande aktivitet för delfinerna, och lär dig om deras fascinerande beteenden på ett engagerande sätt. Fräscha upp dig med en gratis juice efter upplevelsen. Efteråt kan du bege dig till vattenparken Aquaventure, med över 105 rutschkanor, attraktioner och upplevelser. Plask i de enorma poolerna medan du tar dig an de spännande rutschkanorna och åkattraktionerna, som passar alla åldrar.

Dubai: Aktivitetspasset iVenture

8. Dubai: Aktivitetspasset iVenture

Dubiapasset är giltigt i 7 dagar från och med dagen för första användningen och erbjuder oslagbart värde, bekvämlighet och flexibilitet. Välj mellan inträde till 3 av Dubais främsta attraktioner (1 från varje pool) till ett enda pris. Fastighet Pool 1 - IMG Worlds of Adventure - Motiongate - Ökensafari med middag - Ski Dubai - iFly Dubai - Amazon Tour-kanalkryssning - TEPFactor - La Perle by Dragone - Självkörande Speedboat-tur med Sea Camel - Kryssning i Marina Dhow - Legoland - Legolands vattenpark Attraktion Pool 2 - På toppen, Burj Khalifa - City Sightseeing Dubai (bussrundtur med hop-on-hop-off) - Grayline Modern City Tour - Splash Tours 90 minuter Speedboat Tour - Infinity des Lumieres - Utsikten vid Palmen - Solnedgångstur i Dubai Creek Harbor - Kajaktur i Palm Jumeirah - Dubais akvarium - Aqua Nursery - Ekart Zabeel Attraktion Pool 3 - Dubais delfinarium - Dubai Fountain Boardwalk - Dubai Frame - Dubai Fountain Lake Ride - Pocket Wi-Fi - Grayline traditionell stadsrundtur - Den gröna planeten - Flying Cup - Akvariet Lost Chambers på Atlantis - Observatoriet Skyviews

Dubai: Hop-On Hop-Off busstur, Aquaventure och Dhow-kryssning

9. Dubai: Hop-On Hop-Off busstur, Aquaventure och Dhow-kryssning

Utforska en av dagens mest omtalade städer. Du kan hoppa på en sightseeingtur med buss och beundra panoramautsikten över Dubais otroliga konstgjorda skyline och arkitektur. Förundras när ni åker förbi kända landmärken som Burj Khalifa, Atlantis The Palm och Dubai Mall, eller hoppa av och utforska dem vidare på egen hand! Få en riktig känsla för stadens kultur på Old Spice Souk. Om du gillar shopping får du inte glömma att stanna till vid Dubai Mall, eller om du är mer förtjust i designeroutlets kan du hoppa av vid den fantastiska Dubai Marina City. Om du vill beundra landskapet från högre höjd kan du hoppa av och besöka det häpnadsväckande, 75 våningar höga Infinity Tower. Om du är höjdrädd kan du också beundra utsikten från bussens öppna däck istället. Du kan välja mellan 2 rutter genom staden, var och en erbjuder olika insikter i olika delar av staden. Du kan också besöka Dubai Aquarium and Underwater Zoo för en helt unik och magnifik undervattensupplevelse. Här finns tusentals vattenlevande djur, bland annat hajar, rockor, sjöhästar, krokodiler och till och med ormar, allt i världens största akvarium! I biljetten ingår också Al Seef Dhow Cruise och Dubais vattenpark Aquaventure. Historisk rundtur (röda rutten): - Köpcentret Dubai Mall - Framtidens museum - Al Seef samtida område - Al Seef kulturarvsområde (Dhow-kryssning) - Al Fahidi historiska distrikt - Dubais museum - Gamla souken - Al Shindagha-museet - Guld- och kryddsouken - Riviera Hotell - Dubai Creek - Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers - The Dubai Frame Marina Route (blå rutt): - Dubai Mall - Souk Madinat Jumeirah - Atlantis The Palm - Fairmont The Palm - Dubai Marina Mall - JBR The Beach - Marina Promenade - Grosvenor House Dubai - Infinity Tower - Mina Seyahi - Mall of the Emirates Solnedgång och nattvandring: - Köpcentret i Dubai - Mina Seyahi - Atlantis The Palm - Madinat Jumeirah - Mall of the Emirates

Dubai: Go City All-Inclusive Pass med över 50 attraktioner

10. Dubai: Go City All-Inclusive Pass med över 50 attraktioner

Upplev det allra bästa av Dubai och Abu Dhabi med Go Citys All-Inclusive Pass. Välj mellan ett 2-, 3-, 4-, 5- eller 7-dagarspass och besök så många attraktioner du vill. Spänn fast säkerhetsbältet och njut av åkattraktionerna på Ferrari World, susa upp till toppen av Burj Khalifa i en dubbeldäckad hiss och bege dig sedan ut i öknen för fyrhjuling eller en BBQ-middag med magdans - det här är bara några av de över 50 turer och attraktioner som ingår i passet. Det är superflexibelt och enkelt att använda, du kan skapa din egen resplan och boka attraktioner direkt i Go City-appen. Med allt du behöver i ett enda digitalt pass kan du lägga mindre tid på planering och mer tid på att njuta av din tid i Dubai. Välj bland över 50 attraktioner och turer, inklusive: Mest populära - På toppen - Burj Khalifa - Vattenparken Aquaventure på Atlantis The Palm - IMG Världar av äventyr - Ökensafari och BBQ-middag i Dubai Temaparker och åkattraktioner - Ferrari World Abu Dhabi - MOTIONGATE Dubai - Ski Dubai - Snow Classic - LEGOLAND® Dubai - iFly Dubai Fallskärmshoppning inomhus - Dubais akvarium och undervattenszoo - Lost Chambers-akvariet på Atlantis The Palm Rundturer och kryssningar - 1-dagars Dubai Big Bus Hop-On Hop-Off Tour - Kajaktur i Dubai Creek - Sightseeingkryssning på Yas Island med Tour Dubai - 90 minuters adrenalinfylld och rolig speedboat-tur i Dubai - Lektion och rundtur i stand up paddle - Guidad tur med havskamelbåt Kulturellt och historiskt - Qasr Al Watan - Etnisk emiratisk mat på Al Khayma Heritage House - Louvren Abu Dhabi - Rundtur i Dubais gamla stadskärna med souker och provsmakningar

18 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Aquaventure Waterpark

Aquaventure Waterpark: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Inträdesbiljett till vattenlandet Atlantis Aquaventure

Dubai: Inträdesbiljett till vattenlandet Atlantis Aquaventure

Njut av spänning och lek i Dubais Aquaventure Waterpark, den största vattenparken i Mellanöstern. Testa dussintals åkattraktioner och vattenrutschbanor och ta sedan en paus på parkens privata strand. Använd din dagsbiljett för att utforska alla åkattraktioner och vattenrutschbanor som parken har att erbjuda. Kämpa mot havets kung i Poseidons torn. Åk genom den mörka och snirkliga Aquaconda-vattentunneln eller ta en innerrör och ta en tur på forsarna i en tidvattenflod. Testa dina nerver på den spännande Ziggurat. Kasta dig mer än 27 meter ner i Leap of Faith, en nästan vertikal vattenrutschbana med fritt fall. När du behöver en paus från spänningen kan du varva ner på en privat strand och njuta av lättare snacks och förfriskningar från restaurangerna på plats. Ta med de små till Splashers, en vattenlekplats speciellt för barn.

Dubai: Atlantis Aquaventure och Lost Chambers Aquarium Combo

Dubai: Atlantis Aquaventure och Lost Chambers Aquarium Combo

Upplev åkattraktionerna och rutschkanorna i vattenparken Aquaventure och upptäck mer än 65 000 marina djur på nära håll i Lost Chambers Aquarium på Atlantis the Palm Hotel i Palm Jumeirah, Dubai med denna kombinerade inträdesbiljett. Känn spänningen när du går in i Aquaventure Waterpark och sedan vågar dig på världens första dubbla vattenrutschbana i en vattenrutschbana. Få pulsen att stiga i 30 rutschkanor och attraktioner, skratta dig nerför Dubais längsta Lazy River och koppla av på 500 meter privat strand. Förbered dig på att slåss med havets konung i Poseidons torn eller åk genom den mörka och snirkliga vattentunneln Aquaconda. Ta en innertube och ge dig ut på en forsande tidvattenflod eller upplev de dramatiska vågorna i The Torrent. På Lost Chambers Aquarium kan du vandra bland ruinerna av en förlorad stad och få en inblick bakom kulisserna i hur det är att vara expert på marina djur. Träffa hajar och rockor på nära håll och känn på några av världens mest exotiska ryggradslösa djur i beröringstanken.

Dubai: Explorer Pass med Burj Khalifa och ökensafari

Dubai: Explorer Pass med Burj Khalifa och ökensafari

Se mer och spendera mindre med ett Explorer Pass och få upp till 50%* rabatt på inträdet till ditt val av 3, 4, 5 eller 7 av Dubais främsta attraktioner. Betala ingenting vid grinden och välj när du går över 70 Dubai-attraktioner, inklusive en 1-dagarsbiljett till Dubai Big Bus-turen med hop-on och hop-off. Välj en dag med nöjen i vattenparken Aquaventure på Atlantis the Palm, eller kryssa på Dubai Creek på en dhow-båt medan du äter en utsökt middag och mycket mer. Få ditt pass direkt levererat via e-post för att skriva ut, eller så kan du använda det direkt från din telefon. Ta dig tid att se alla dina utvalda attraktioner. Du har upp till 60 dagar på dig att utforska från den första inlösningen. Sevärdheter som du kan välja med Dubai Explorer Pass inkluderar: Toppattraktion - På toppen - Burj Khalifa Turer och kryssningar - Hop-On Hop-Off Big Bus Dubai Tour: 1-dagarsbiljett - Ökensafari och BBQ-middag i Dubai - Ökensafari på morgonen i Dubai - Ökensafari på morgonen i Abu Dhabi - Kunglig middagskryssning med Dhow i Dubai Marina - Dhow middagskryssning Dubai Creek - Dhow-middagskryssning på Abu Dhabi Yas Island - Middagskryssning i solnedgången Dubai Marina - Sightseeingkryssning på Yas Island med Tour Dubai - Sightseeingtur med snabb båt - Kajaktur på Palm Jumeirah - Rundtur i Dubais operahus - Dubai Marina Yacht Tour - Guidad tur i Dubai: 30+ toppattraktioner - Tur till Louvren Abu Dhabi Museum och Stora moskén i Dubai - 75-minuters Atlantis Panoramic Speedboat Tour - 90 minuters adrenalinfylld och rolig snabbbåtstur i Dubai - Heldagsutflykt till Dubai City Tour - Charter av Elite Pearl Yachts Temaparker och åkattraktioner - Vattenparken Aquaventure på Atlantis the Palm - Motiongate™ Dubai - Legoland® Dubai - Ski Dubai - Snöklassiker - IMG Världar av äventyr - Warner Bros. värld Abu Dhabi - iFly Dubai Fallskärmshoppning inomhus - E-kart Zabeel - Legoland® vattenpark Landmärken och andra upplevelser - På toppen - Burj Khalifa - Utsikten vid Palm - Qasr Al Watan - Arabiska kulinariska upplevelser på Al Hallab Restaurant - Akvariet Lost Chambers på Atlantis The Palm - Dubai Aquarium & Underwater Zoo - Explorer-upplevelse - 4X4 Quad Bike Ride i öknen (Sahara Adventures) - Lektion och rundtur i stand-up paddle - Dubais isrink - Framtidens museum - Flying Cup VIP-upplevelse - Sky Views observatorium och glasrutschbana - Dubai ram - Dubais fjärilsträdgård - Etnisk emiratisk mat på Al Khayma Heritage House Och mycket mer! Sevärdheter och turer kan komma att ändras. Kontrollera den digitala guiden som ingår i din bekräftelsekupong för en fullständig lista över inkluderingar, öppettider och bokningsinstruktioner, om tillämpligt, innan du åker. * Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go City-webbplatsen.

Dubai: Lost Chambers Aquarium Inträdesbiljett

Dubai: Lost Chambers Aquarium Inträdesbiljett

Se upp till 65 000 fantastiska marina djur med en entrébiljett till Lost Chambers Aquarium i Dubai. Utforska ruinerna av den legendariska "Lost City of Atlantis", rekonstruerad vid Atlantis The Palm Hotel-komplexet på den konstgjorda skärgården Palm Jumeirah. Gå genom spektakulära kammare och marina utställningar för att få unika insikter i historien om den sedan länge försvunna civilisationen. Dra nytta av expertisen hos de dedikerade marininstruktörerna, som finns till hands för att ge information om det marina liv du kommer att möta. Stå ansikte mot ansikte med hundratals inhemska arter från Arabiska viken. Träffa känsliga sjöhästar och fantastiska maneter, och upptäck världens största sötvattensfisk när du ser arapaima i Amazonasregionen. Gå in i Ambassador Lagoon i Poseidon's Court för att utforska utomhusutställningen, där besökare till och med kan ta steget och dyka bland ruinerna av Atlantis.

Dubai: Biljett till Dolphin Encounter och vattenparken Aquaventure

Dubai: Biljett till Dolphin Encounter och vattenparken Aquaventure

Ta dig till Dolphin Bay vid Atlantis the Palm och träffa en specialist på marina däggdjur för en 15-minuters säkerhetsgenomgång och orientering. Byt sedan om till den medföljande våtdräkten, vada in i det grunda vattnet och interagera med en delfin i 30 minuter. Efter delfinmötet får du tillgång till Aquaventure Waterpark samma dag. Få ditt hjärta att pumpa med spännande vattenattraktioner som Leap of Faith och Odyssey of Terror. Gå sedan till ett av matstånden för att köpa några läckra snacks eller koppla av i en av poolerna. Om du har familjen med dig kan du besöka en av de roliga Kids Splashers Zones, som är särskilt utformade för små simmare.

Dubai: Simma med delfiner på Atlantis vattenpark

Dubai: Simma med delfiner på Atlantis vattenpark

Checka in och byt om till din väl underhållna våtdräkt som håller dig varm och bekväm när du är i vattnet. Lär dig mer om hur du interagerar med delfiner under en 15-minuters orientering och säkerhetsgenomgång. Hoppa i vattnet och träffa de lekfulla och vältränade delfinerna och deras tränare. Tillbringa 30 minuter i 3 meter djupt vatten med denna aktivitet som är utformad för säkra simmare. Interagera med delfiner och prova manövrar med dem i vattnet och få en speciell delfinkram. Se dem bjuda på en spektakulär show för dig. Få obegränsad tillgång till Aquaventure Waterpark för dagen och nästa dag. Njut av spänningen i 105 rutschkanor, attraktioner och upplevelser. Njut av solen på en privat strand och fånga en våg på den spännande Surf's Up-vågryttaren. Det känns bra att veta att för varje bokad upplevelse med marina djur doneras 1 USD till initiativ för bevarande, hållbarhet och miljöutbildning som en del av Atlantis Atlas Project.

Dubai: Kajakfärd med delfiner i Atlantis & Vattenparken Aquaventure

Dubai: Kajakfärd med delfiner i Atlantis & Vattenparken Aquaventure

Paddla kajak tillsammans med delfinerna i den vackra Dolphin Bay Lagoon vid Atlantis at The Palm i Dubai. Få en närbild av några av de mest magnifika och vänliga marina däggdjuren och dra nytta av heldagstillträde till vattenparken Aquaventure efter din upplevelse. Efter att ha träffat din instruktör gör du dig redo att möta de naturligt nyfikna delfinerna när du paddlar kajak genom vattnet. Du kanske till och med ser dem precis bredvid kanten på din kajak för ett verkligt magiskt ögonblick. Njut av en upplevelse som är en fantastisk berikande aktivitet för delfinerna, och lär dig om deras fascinerande beteenden på ett engagerande sätt. Fräscha upp dig med en gratis juice efter upplevelsen. Efteråt kan du bege dig till vattenparken Aquaventure, med över 105 rutschkanor, attraktioner och upplevelser. Plask i de enorma poolerna medan du tar dig an de spännande rutschkanorna och åkattraktionerna, som passar alla åldrar.

Dubai: Aktivitetspasset iVenture

Dubai: Aktivitetspasset iVenture

Dubiapasset är giltigt i 7 dagar från och med dagen för första användningen och erbjuder oslagbart värde, bekvämlighet och flexibilitet. Välj mellan inträde till 3 av Dubais främsta attraktioner (1 från varje pool) till ett enda pris. Fastighet Pool 1 - IMG Worlds of Adventure - Motiongate - Ökensafari med middag - Ski Dubai - iFly Dubai - Amazon Tour-kanalkryssning - TEPFactor - La Perle by Dragone - Självkörande Speedboat-tur med Sea Camel - Kryssning i Marina Dhow - Legoland - Legolands vattenpark Attraktion Pool 2 - På toppen, Burj Khalifa - City Sightseeing Dubai (bussrundtur med hop-on-hop-off) - Grayline Modern City Tour - Splash Tours 90 minuter Speedboat Tour - Infinity des Lumieres - Utsikten vid Palmen - Solnedgångstur i Dubai Creek Harbor - Kajaktur i Palm Jumeirah - Dubais akvarium - Aqua Nursery - Ekart Zabeel Attraktion Pool 3 - Dubais delfinarium - Dubai Fountain Boardwalk - Dubai Frame - Dubai Fountain Lake Ride - Pocket Wi-Fi - Grayline traditionell stadsrundtur - Den gröna planeten - Flying Cup - Akvariet Lost Chambers på Atlantis - Observatoriet Skyviews

Dubai: Hop-On Hop-Off busstur, Aquaventure och Dhow-kryssning

Dubai: Hop-On Hop-Off busstur, Aquaventure och Dhow-kryssning

Utforska en av dagens mest omtalade städer. Du kan hoppa på en sightseeingtur med buss och beundra panoramautsikten över Dubais otroliga konstgjorda skyline och arkitektur. Förundras när ni åker förbi kända landmärken som Burj Khalifa, Atlantis The Palm och Dubai Mall, eller hoppa av och utforska dem vidare på egen hand! Få en riktig känsla för stadens kultur på Old Spice Souk. Om du gillar shopping får du inte glömma att stanna till vid Dubai Mall, eller om du är mer förtjust i designeroutlets kan du hoppa av vid den fantastiska Dubai Marina City. Om du vill beundra landskapet från högre höjd kan du hoppa av och besöka det häpnadsväckande, 75 våningar höga Infinity Tower. Om du är höjdrädd kan du också beundra utsikten från bussens öppna däck istället. Du kan välja mellan 2 rutter genom staden, var och en erbjuder olika insikter i olika delar av staden. Du kan också besöka Dubai Aquarium and Underwater Zoo för en helt unik och magnifik undervattensupplevelse. Här finns tusentals vattenlevande djur, bland annat hajar, rockor, sjöhästar, krokodiler och till och med ormar, allt i världens största akvarium! I biljetten ingår också Al Seef Dhow Cruise och Dubais vattenpark Aquaventure. Historisk rundtur (röda rutten): - Köpcentret Dubai Mall - Framtidens museum - Al Seef samtida område - Al Seef kulturarvsområde (Dhow-kryssning) - Al Fahidi historiska distrikt - Dubais museum - Gamla souken - Al Shindagha-museet - Guld- och kryddsouken - Riviera Hotell - Dubai Creek - Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers - The Dubai Frame Marina Route (blå rutt): - Dubai Mall - Souk Madinat Jumeirah - Atlantis The Palm - Fairmont The Palm - Dubai Marina Mall - JBR The Beach - Marina Promenade - Grosvenor House Dubai - Infinity Tower - Mina Seyahi - Mall of the Emirates Solnedgång och nattvandring: - Köpcentret i Dubai - Mina Seyahi - Atlantis The Palm - Madinat Jumeirah - Mall of the Emirates

Dubai: Go City All-Inclusive Pass med över 50 attraktioner

Dubai: Go City All-Inclusive Pass med över 50 attraktioner

Upplev det allra bästa av Dubai och Abu Dhabi med Go Citys All-Inclusive Pass. Välj mellan ett 2-, 3-, 4-, 5- eller 7-dagarspass och besök så många attraktioner du vill. Spänn fast säkerhetsbältet och njut av åkattraktionerna på Ferrari World, susa upp till toppen av Burj Khalifa i en dubbeldäckad hiss och bege dig sedan ut i öknen för fyrhjuling eller en BBQ-middag med magdans - det här är bara några av de över 50 turer och attraktioner som ingår i passet. Det är superflexibelt och enkelt att använda, du kan skapa din egen resplan och boka attraktioner direkt i Go City-appen. Med allt du behöver i ett enda digitalt pass kan du lägga mindre tid på planering och mer tid på att njuta av din tid i Dubai. Välj bland över 50 attraktioner och turer, inklusive: Mest populära - På toppen - Burj Khalifa - Vattenparken Aquaventure på Atlantis The Palm - IMG Världar av äventyr - Ökensafari och BBQ-middag i Dubai Temaparker och åkattraktioner - Ferrari World Abu Dhabi - MOTIONGATE Dubai - Ski Dubai - Snow Classic - LEGOLAND® Dubai - iFly Dubai Fallskärmshoppning inomhus - Dubais akvarium och undervattenszoo - Lost Chambers-akvariet på Atlantis The Palm Rundturer och kryssningar - 1-dagars Dubai Big Bus Hop-On Hop-Off Tour - Kajaktur i Dubai Creek - Sightseeingkryssning på Yas Island med Tour Dubai - 90 minuters adrenalinfylld och rolig speedboat-tur i Dubai - Lektion och rundtur i stand up paddle - Guidad tur med havskamelbåt Kulturellt och historiskt - Qasr Al Watan - Etnisk emiratisk mat på Al Khayma Heritage House - Louvren Abu Dhabi - Rundtur i Dubais gamla stadskärna med souker och provsmakningar

De mest populära sevärdheterna i Dubai

Att göra i Aquaventure Waterpark

Städer i Förenade Arabemiraten

Aquaventure Waterpark: Fler aktiviteter och sevärdheter

Aquaventure Waterpark: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Aquaventure Waterpark

Samlat omdöme

4.4
(7 091 recensioner)

Ärligt talat, jag rekommenderar starkt denna aktivitet. Gå från dröm till verklighet. Vattenparken är vacker och vi hade mycket roligt. Det är rent, säkert. Bra gjort ! Akvariedelen är inte särskilt stor....

Fantastisk vattenpark, det bästa vi har varit på. Vi var där på en tisdag och kunde skjuta allt utan att vänta i långa köer!

Fantastisk park med extrema rutschkanor. Jag var på alla tre tornen hela dagen. Stranden är helt enkelt vacker!

Underbar park. Jag skulle rekommendera snabbspårarmbanden för att få ut det mesta av rutschbanorna och tiden!

Otroligt upplevelse med många olika arter. rekommenderar starkt att åka hit.