Apostoliska palatset

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Apostoliska palatset

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 29 893 omdömen

Ett minne för livet och absolut värt pengarna

Det var skönt att slippa de oändliga köerna och mottagningen var välorganiserad. Jag saknade inte guide men de aktiva guiderna inte var särskilt diskreta utom de som använde sig av mikrofon och hörlurar till grupper. Folk är förresten fullständigt hänsynslösa och odisciplinerade. Men det är som det är.

Det var väldigt mycket man fick tillgång till och kunde se under denna tur. Vi hade tyvärr inte så mycket tid på oss den här dagen, två timmar räckte inte så om ni ska hit räkna med 4 timmar om ni vill kunna se allt i lugn och ro.

Det var kaotiskt. Inte lätt att förstå hur man skulle gå till väga. Fördelen var att slippa stå i den långa kön. Vi fattade det som att det skulle ingå guid också, men det gjorde det inte. Kanske skulle vara lite mer tydlighet där

Mycket att gå, långa korridorer, med vackra målningar och statyer, men inget för trötta ben och fötter. Inte många platser att sätta sig på för att vila, förutom vid caféerna och restaurangerna, men gott om toaletter.

Det var väldigt smidigt att gå rakt in på museet. Har man voucher i sin telefon med QR- kod så är det smidigt att skanna och få ut biljetter i en automat.