Ao Nang

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Ao Nang

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Ao Nang? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ao Nang

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 060 omdömen

Mycket bra Det enda lite negativa var guiden som frågade om hon kunde prata Thai hela tiden och jag sa nej för vi köpt en tripp med engelskspråkig guide. Jag förstår inte Thai. Sedan när hon körde gång all imformation på Thai och jag frågar efter den engelska versionen vad hon sa fick jag bara svaret later. Detta upprepades tre gånger sedan tystnade jag. Efter det blev det sporadisk info på engelska. Jag kände mig exkluderad. Vi hade köpt en tripp med guide på engelska. Jag accepterar fullt ut att hon pratar Thai men hon ska ge samma info på engelska. Där brast det.

En väldigt trevlig tur med mycket bad och fina stränder. Maten vi fick var dock inte den bästa likaså stället vi åt på, mycket oväsen. I övrigt en fin utflykt.

jättebra trip! Vi bokade turen på nätet och allt fungerade klockrent. Fina öar, bra guider, bra lunch. Kan verkligen rekommendera detta!

Some people got sea sick because of the waves. The water was great though. Hot and clear for snorkling. Just wanted it to last longer.

Tempofylld heldag med bra upplevelser! Det är mycket tid på båten med rätt hög ljudvolym. Men du får se saker du missat annars.