Antibes
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Antibes

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Antibes? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Antibes

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 759 omdömen

Mycket trevlig tur och bra guide. Perfekt tur vid weekendresa.

Får uppleva och se mycket av den franska sydkusten på en dag. Fantastiskt upplägg och även möjligheter att hinna med en del på egen hand vid de olika stoppen. Här får man uppslag till idéer som man kan utforska mer vid ett annat tillfälle. Lagom stor grupp på 7 personer. På denna tur så får man verkligen se lite av det mesta. Vi är supernöjda.

Mycket bra upplägg, vi var en grupp på 8 personer vilket var jättebra. Vår chaufför och guide Lionel var mycket proffsig, kunnig och trevlig. Man fick ut allt man kan tänka sig på en dag utav Franska Rivieran! Kan rekommemderas, värt varenda krona!

Alldeles lagom halvdagsutflykt med stopp längs rivierans pärlor. Bra att bara behöva åka med och inte fixa med allt själv. Perfekt med upphämtning/avlämning på hotellet!

En perfekt dag med en utmärkt guide, Lionel, som mycket kunnigt guided oss runt på den franska rivieran. Ett bra sätt att få se mycket på samma dag, rekommenderas.

Saint-Paul de Vence var hela behållningen

Det var en väldigt varm dag och i bokningen stod det att man skulle få en vattenflaska. Tyvärr såg vi inte till nå vatten och det hade verkligen behövts.