Antibes

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Antibes

Alla saker att se i Antibes

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Antibes? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Antibes

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 241 omdömen

På en dag lämnade vi Nice i en skåpbil, vi har rest hela Côte d'Azur, det är värt det eftersom du känner till Monaco, vi såg bytet av vakt, Cannes, Eze, Antibes och mer vackra medeltida städer. Utmärkt vår guide Rafael, ett geni, han gjorde turnén på engelska, franska och spanska och han hade mycket tålamod för oss alla. Mycket professionell och väldigt cool. REKOMMENDERADE TUREN OCH OCH ÖVER ALLA MED RAFAEL.

Mycket trevlig tur och bra guide. Perfekt tur vid weekendresa.

Får uppleva och se mycket av den franska sydkusten på en dag. Fantastiskt upplägg och även möjligheter att hinna med en del på egen hand vid de olika stoppen. Här får man uppslag till idéer som man kan utforska mer vid ett annat tillfälle. Lagom stor grupp på 7 personer. På denna tur så får man verkligen se lite av det mesta. Vi är supernöjda.

En perfekt dag med en utmärkt guide, Lionel, som mycket kunnigt guided oss runt på den franska rivieran. Ett bra sätt att få se mycket på samma dag, rekommenderas.

Väldigt fint och trevlig guide. Man kan dock hoppa över Vence ( tycker jag:)) och tillbringa mer tid i underbara Cannes!

utmärkt åktur och Lugo som var vår guide hjälpte oss mycket