Upplevelser i
Antibes

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Toppsevärdheter i Antibes

Våra aktiviteter följer lokala hälsoriktlinjer så att du kan fokusera på att njuta av din upplevelse.

Alla saker att se i Antibes

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Antibes? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Antibes

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 338 omdömen

Om du vill se de platser du drömmer om att åka till, boka denna turné. Bonusen är överraskningen, platser som du aldrig har hört (om du inte är från EU) men som kommer att fängsla din fantasi. EZE och St Paul de Vence tog andan ur oss. Det är packat men välplanerat!

Jag hade en utmärkt vistelse på franska rivieran. Vår guide Rodophle var enastående vänlighet, uppmärksam och alltid med trevliga anekdoter att berätta. Tack vare honom och de andra medlemmarna i gruppen var denna dag rik och jag kommer att behålla varaktiga minnen!

En utmärkt resa som gjordes speciell av vår guide Parfait. Resan hämtar dig från ditt hotell och släpper dig tillbaka dit. Du tappas på rätt plats utan att behöva räkna ut logistiken och mycket promenader. Rekommenderar starkt denna resa. Helt värt det.

Lyckligtvis var vår turné cirka 12 timmar vi såg många länder utöver de listade, det var väldigt trevligt och förklarat på vårt italienska språk

Vår guide Marguerite var fantastisk, lokal kunskap om historia, navigerade på de galna vägarna med skicklighet och låt oss säga vart vi ville.