Andratx
Racing- och showbilar

Racing- och showbilar
6 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Andratx

36 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Andratx Racing- och showbilar

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Utforska det naturliga underverket och skönheten i Cuevas del Drach (Drak-grottorna) i Manacor. Lär dig om deras historia och formation av din guide. Avsluta besöket med ett stopp för att ta reda på mer om pärlproduktionen i Manacor. Efter att ha blivit hämtad, bege dig direkt till grottorna, som bildades för miljoner år sedan av Medelhavets vattentryck. Grottsystemet Cuevas del Drach består av fyra olika separata enorma grottor som är fyllda av hänförande naturliga stalagmiter och stalaktiter. Den mest häpnadsväckande attraktionen i grottorna är den 177 meter långa underjordiska sjön, som kallas Martelsjön. Inne i grottorna kan du beundra den otroliga ljusshowen som speglar över vattnet, ackompanjerad av en riktig liten orkester. Avsluta ditt äventyr med en utställning om Manacors unika pärlproduktion. Få reda på allt du kan tänka dig om tillverkningsprocessen när du beundrar de klassiska smyckesobjekten. Om du väljer heldagsalternativet kan du sedan fortsätta vidare till Cuevas del Hams, vars grottor är kända för sina fiskkroksformade stalaktiter och stalagmiter – hur de fått denna unika form är fortfarande okänt. Avsluta sedan din heldagstur med ett trevligt besök i pittoreska Porto Cristo på öns östkust.

Mallorca: Formula Car rundtur

Mallorca: Formula Car rundtur

Efter en förklaring av din guide börjar du din underbara tur längs Mallorcas kust mot Palma.Vi lämnar Paguera längs Calviàs kust och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till den vackra ön Malgratz. Fortsätt till Mallorcas huvudstad Palma och gå förbi Nautical Club och framför katedralen. Gör ditt andra stopp vid havet vid Dique del Oeste för att ta några fina bilder innan du återvänder längs Paseo Maritimo i riktning mot Port Andratx. Som tredje stopp, beroende på tid och trafik, kan du stanna i Port Andratx, ett exklusivt och vackert område på den sydvästra delen av ön. Därefter återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över Camp de Mars golfbanor.

Santa Ponta/Peguera: Kryssning på ön Dragonera med badstopp

Santa Ponta/Peguera: Kryssning på ön Dragonera med badstopp

Upptäck den berömda naturparken på Dragonera Island på Mallorca. Gå ombord längs sydvästkusten ombord på vår snabba båt "Mallorca Explorer". Anländer till den obebodda ön och tar en timme att utforska. Simma i viken eller besök museet innan du åker tillbaka. Avresa på morgonen och känn den friska luften när du passerar Cala Fornells, Camp de Mar, Cala Llamp och Andratx kustlinje. . När du anländer till ön, ta dig tid att gå runt och utforska. Lär dig mer om denna helt obebodda plats, som tidigare var känd som en tillflyktsort för pirater. Uppskatta bristen på hotell, konstruktion och andra bevis på människor. Om du är intresserad av den fascinerande historien, gå in i det historiska museet och lära dig mer, eller beundra den naturliga miljön och ta en simtur i den uppfriskande viken. På vägen tillbaka, stanna för en simtur vid en vik med kristallklart vatten.

Mallorca: Naturskön helikoptertur

Mallorca: Naturskön helikoptertur

Njut av en 30-minuters, 45-minuters eller 1 timmes helikoptertur över Mallorca. Upplev en spännande, oförglömlig och överraskande prisvärd dag som du garanterat kommer att minnas. Se den vackra ön Mallorca från ett annat perspektiv när du sitter i en helikopter. Välj mellan en rad olika flygtider och en flygväg som du själv väljer. - 30 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och bergskedjan Tramuntana. - 45 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan och en extra flygning över Sa Calobra så att du kan beundra det kristallblå vattnet. - 1 timmes flygning: Få hela upplevelsen och flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan, Sa Calobra, Son Vida, Andratx. Med klar himmel och fenomenal natur är det en dröm för en instagrammare. När du är tillbaka på marken kommer du att gå på moln i flera dagar framöver.

Mallorca: Formula Car rundtur

Mallorca: Formula Car rundtur

Efter en genomgång av din guide börjar din spännande rundtur i Sierra de Tramuntana. Vi lämnar Paguera längs Calviàs kust och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till den vackra ön Malgratz. Fortsätt vidare till Mallorcas huvudstad Palma och passera Nautical Club och framför katedralen.  Från Paseo Maritimo, fortsätt till den norra kusten av ön i riktning mot Banyalbufar och Estellencs för att njuta av områdets bästa utsiktsplatser. Vägarna här är idealiska för dessa bilar. Njut av en kopp kaffe och vacker utsikt på ditt andra stopp i Estellencs. Under din tillbakaresa till Puerto de Andrach kommer du att få ta vägen genom bergen till ett exklusivt och vackert område på den sydvästra delen av ön. Beroende på trafik och tid kommer du kunna stanna till för ett sista stopp. Därefter återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över golfbanorna i Camp de Mar.

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilsö guidad tur

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilsö guidad tur

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en Cabrio-sportbil. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig till Son Ferrer, och stanna till på en fantastisk punkt som heter Islas de Malgrats med en fantastisk utsiktspunkt mot Mediterreas hav. Fortsätt mot en av öns berömda hamnar, Puerto Portals, med det första stoppet här. Efter en kort paus fortsätt med turen för att besöka en av de vackraste och antika byarna på Mallorca, belägen vid foten av Sierra Tramuntana-Calvia Kör mot Es Capdellá, en pittoresk bergsstad som utmärker sig för sina böljande vägar och otroliga bergs- och skogslandskap. Nästa stopp är Puerto D'Andratx, denna moderna hamnstad har gått från att vara en gammal fiskartillflykt till att vara en av de viktigaste och mest besökta turistcentrumen på Mallorca tack vare sin nautiska aktivitet och sina vackra vikar med genomskinligt vatten. Tillbaka till Santa Ponsa kommer vi att passera genom Camp de Mar, vi kommer in genom Cala Fornells där vi kommer att njuta av fantastisk panoramautsikt som inkluderar stränderna Paguera och Santa Ponsa. Slutet av turnén kommer att vara på Santa Ponsas kontor där alla kommer att skåla med ett glas Cava för att avsluta upplevelsen med stil. Under denna turné programmeras tre eller fyra stopp.

Andratx: Jetski-tur till Cala en Bassets strand och grottor

Andratx: Jetski-tur till Cala en Bassets strand och grottor

Adrenalin och fart i 60 minuter där vi kommer att njuta tills vi når den otroliga Basset-viken där vi kan stanna för att njuta av dess otroliga kristallklara vatten snorkling, vi fortsätter turen tills vi besöker den berömda s'Argilau-grottan dit vi kan gå till föreviga ögonblicket med fantastiska fotografier som instruktören kommer att ta, vi fortsätter turen tills vi når Andratx segelklubb igen där monitorn skickar bilderna gratis till alla sina kunder. Kom för att njuta av det bästa ögonblicket på din semester!

Från Andratx: Formula Sunset Driving Tour

Från Andratx: Formula Sunset Driving Tour

Efter en kort orientering av din guide börjar du din tur längs Mallorcas kust mot Palma. Du utgår från Paguera längs Calvià-kusten och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till ditt första stopp på den vackra ön Malgratz. Fortsätt till Mallorcas huvudstad Palma och passera förbi Nautical Club och framför katedralen. Gör ditt andra stopp vid marinan Dique del Oeste för att ta några bilder innan du återvänder längs Paseo Maritimo, i riktning mot Port Andratx. Ditt tredje stopp blir i Port Andratx, där du kan njuta av öns vackraste solnedgång. Därifrån återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över golflägren i Camp de Mar.

Andratx: Guidad sightseeingtur med fyrhjuling

Andratx: Guidad sightseeingtur med fyrhjuling

Du får se de vackraste områdena och optiska höjdpunkterna i bergs- och havslandskapet runt Andratx. Välkommen till den äldsta och mest erfarna quad-touroperatören på Mallorca. Sedan 2004 har vi inspirerat kunder som är intresserade av natur och friluftsliv med våra turer, som är speciellt utformade för sightseeing och unikhet. Du får se de vackraste områdena och optiska höjdpunkterna i bergs- och havslandskapet runt Andratx. Denna introduktionstur tar 1 timme med ytterligare instruktioner för att ge dig den första upplevelsen av att köra en fyrhjuling. Du kör de bästa märkesfordonen (Yamaha automatisk ATV Grizzly 300/350). Allt du behöver är ditt giltiga körkort (bil) i originalet! (ingen kopia, inga appar, inga foton etc.) Den här introduktionsturen tar 1 timme med ytterligare instruktioner för att ge dig den första upplevelsen av att köra en fyrhjuling. Du kör de bästa märkesfordonen (Yamaha automatisk ATV Grizzly 300/350). Allt du behöver är ditt giltiga körkort (bil) i originalet! (ingen kopia, inga appar, inga foton etc.)

Från Andratx: Guidad tur med fyrhjuling

Från Andratx: Guidad tur med fyrhjuling

Rundturen startar i Andratx och fortsätter sedan till San Telmo, S'Arraco, Mallorcas västligaste punkt. Rundturen tar dig självklart även bort från vägarna. Under rundturen höjs svårighetsgraden och anpassas efter deltagarna. Varje rundtur är unik och det finns ingen standardrutt. Upplev ett oförglömlig äventyr på Mallorca med en fyrhjuling tillsammans med en liten grupp. Denna ultimata upplevelse äger rum året runt. Utforska det vackra området Playa de Palma och upplev Mallorca borta från turiststråken. Välj själv om du föredrar en rundtur borta från vägarna, en riktig utmaning, eller om du vill ha en mer avkopplad åktur där du kan upptäcka de södra delarna av Sierra de Tramuntana och den vackra panoramautsikten här. Du kan även välja en blandning av de två alternativen, precis som du själv vill ha det.

Andratx

Andratx

Våra mest rekommenderade Andratx Racing- och showbilar

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Mallorca: Cuevas del Drach och valfri Cuevas del Hams

Utforska det naturliga underverket och skönheten i Cuevas del Drach (Drak-grottorna) i Manacor. Lär dig om deras historia och formation av din guide. Avsluta besöket med ett stopp för att ta reda på mer om pärlproduktionen i Manacor. Efter att ha blivit hämtad, bege dig direkt till grottorna, som bildades för miljoner år sedan av Medelhavets vattentryck. Grottsystemet Cuevas del Drach består av fyra olika separata enorma grottor som är fyllda av hänförande naturliga stalagmiter och stalaktiter. Den mest häpnadsväckande attraktionen i grottorna är den 177 meter långa underjordiska sjön, som kallas Martelsjön. Inne i grottorna kan du beundra den otroliga ljusshowen som speglar över vattnet, ackompanjerad av en riktig liten orkester. Avsluta ditt äventyr med en utställning om Manacors unika pärlproduktion. Få reda på allt du kan tänka dig om tillverkningsprocessen när du beundrar de klassiska smyckesobjekten. Om du väljer heldagsalternativet kan du sedan fortsätta vidare till Cuevas del Hams, vars grottor är kända för sina fiskkroksformade stalaktiter och stalagmiter – hur de fått denna unika form är fortfarande okänt. Avsluta sedan din heldagstur med ett trevligt besök i pittoreska Porto Cristo på öns östkust.

Mallorca: Formula Car rundtur

Mallorca: Formula Car rundtur

Efter en förklaring av din guide börjar du din underbara tur längs Mallorcas kust mot Palma.Vi lämnar Paguera längs Calviàs kust och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till den vackra ön Malgratz. Fortsätt till Mallorcas huvudstad Palma och gå förbi Nautical Club och framför katedralen. Gör ditt andra stopp vid havet vid Dique del Oeste för att ta några fina bilder innan du återvänder längs Paseo Maritimo i riktning mot Port Andratx. Som tredje stopp, beroende på tid och trafik, kan du stanna i Port Andratx, ett exklusivt och vackert område på den sydvästra delen av ön. Därefter återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över Camp de Mars golfbanor.

Santa Ponta/Peguera: Kryssning på ön Dragonera med badstopp

Santa Ponta/Peguera: Kryssning på ön Dragonera med badstopp

Upptäck den berömda naturparken på Dragonera Island på Mallorca. Gå ombord längs sydvästkusten ombord på vår snabba båt "Mallorca Explorer". Anländer till den obebodda ön och tar en timme att utforska. Simma i viken eller besök museet innan du åker tillbaka. Avresa på morgonen och känn den friska luften när du passerar Cala Fornells, Camp de Mar, Cala Llamp och Andratx kustlinje. . När du anländer till ön, ta dig tid att gå runt och utforska. Lär dig mer om denna helt obebodda plats, som tidigare var känd som en tillflyktsort för pirater. Uppskatta bristen på hotell, konstruktion och andra bevis på människor. Om du är intresserad av den fascinerande historien, gå in i det historiska museet och lära dig mer, eller beundra den naturliga miljön och ta en simtur i den uppfriskande viken. På vägen tillbaka, stanna för en simtur vid en vik med kristallklart vatten.

Mallorca: Naturskön helikoptertur

Mallorca: Naturskön helikoptertur

Njut av en 30-minuters, 45-minuters eller 1 timmes helikoptertur över Mallorca. Upplev en spännande, oförglömlig och överraskande prisvärd dag som du garanterat kommer att minnas. Se den vackra ön Mallorca från ett annat perspektiv när du sitter i en helikopter. Välj mellan en rad olika flygtider och en flygväg som du själv väljer. - 30 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och bergskedjan Tramuntana. - 45 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan och en extra flygning över Sa Calobra så att du kan beundra det kristallblå vattnet. - 1 timmes flygning: Få hela upplevelsen och flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan, Sa Calobra, Son Vida, Andratx. Med klar himmel och fenomenal natur är det en dröm för en instagrammare. När du är tillbaka på marken kommer du att gå på moln i flera dagar framöver.

Mallorca: Formula Car rundtur

Mallorca: Formula Car rundtur

Efter en genomgång av din guide börjar din spännande rundtur i Sierra de Tramuntana. Vi lämnar Paguera längs Calviàs kust och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till den vackra ön Malgratz. Fortsätt vidare till Mallorcas huvudstad Palma och passera Nautical Club och framför katedralen.  Från Paseo Maritimo, fortsätt till den norra kusten av ön i riktning mot Banyalbufar och Estellencs för att njuta av områdets bästa utsiktsplatser. Vägarna här är idealiska för dessa bilar. Njut av en kopp kaffe och vacker utsikt på ditt andra stopp i Estellencs. Under din tillbakaresa till Puerto de Andrach kommer du att få ta vägen genom bergen till ett exklusivt och vackert område på den sydvästra delen av ön. Beroende på trafik och tid kommer du kunna stanna till för ett sista stopp. Därefter återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över golfbanorna i Camp de Mar.

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilsö guidad tur

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilsö guidad tur

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en Cabrio-sportbil. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig till Son Ferrer, och stanna till på en fantastisk punkt som heter Islas de Malgrats med en fantastisk utsiktspunkt mot Mediterreas hav. Fortsätt mot en av öns berömda hamnar, Puerto Portals, med det första stoppet här. Efter en kort paus fortsätt med turen för att besöka en av de vackraste och antika byarna på Mallorca, belägen vid foten av Sierra Tramuntana-Calvia Kör mot Es Capdellá, en pittoresk bergsstad som utmärker sig för sina böljande vägar och otroliga bergs- och skogslandskap. Nästa stopp är Puerto D'Andratx, denna moderna hamnstad har gått från att vara en gammal fiskartillflykt till att vara en av de viktigaste och mest besökta turistcentrumen på Mallorca tack vare sin nautiska aktivitet och sina vackra vikar med genomskinligt vatten. Tillbaka till Santa Ponsa kommer vi att passera genom Camp de Mar, vi kommer in genom Cala Fornells där vi kommer att njuta av fantastisk panoramautsikt som inkluderar stränderna Paguera och Santa Ponsa. Slutet av turnén kommer att vara på Santa Ponsas kontor där alla kommer att skåla med ett glas Cava för att avsluta upplevelsen med stil. Under denna turné programmeras tre eller fyra stopp.

Andratx: Jetski-tur till Cala en Bassets strand och grottor

Andratx: Jetski-tur till Cala en Bassets strand och grottor

Adrenalin och fart i 60 minuter där vi kommer att njuta tills vi når den otroliga Basset-viken där vi kan stanna för att njuta av dess otroliga kristallklara vatten snorkling, vi fortsätter turen tills vi besöker den berömda s'Argilau-grottan dit vi kan gå till föreviga ögonblicket med fantastiska fotografier som instruktören kommer att ta, vi fortsätter turen tills vi når Andratx segelklubb igen där monitorn skickar bilderna gratis till alla sina kunder. Kom för att njuta av det bästa ögonblicket på din semester!

Från Andratx: Formula Sunset Driving Tour

Från Andratx: Formula Sunset Driving Tour

Efter en kort orientering av din guide börjar du din tur längs Mallorcas kust mot Palma. Du utgår från Paguera längs Calvià-kusten och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till ditt första stopp på den vackra ön Malgratz. Fortsätt till Mallorcas huvudstad Palma och passera förbi Nautical Club och framför katedralen. Gör ditt andra stopp vid marinan Dique del Oeste för att ta några bilder innan du återvänder längs Paseo Maritimo, i riktning mot Port Andratx. Ditt tredje stopp blir i Port Andratx, där du kan njuta av öns vackraste solnedgång. Därifrån återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över golflägren i Camp de Mar.

Andratx: Guidad sightseeingtur med fyrhjuling

Andratx: Guidad sightseeingtur med fyrhjuling

Du får se de vackraste områdena och optiska höjdpunkterna i bergs- och havslandskapet runt Andratx. Välkommen till den äldsta och mest erfarna quad-touroperatören på Mallorca. Sedan 2004 har vi inspirerat kunder som är intresserade av natur och friluftsliv med våra turer, som är speciellt utformade för sightseeing och unikhet. Du får se de vackraste områdena och optiska höjdpunkterna i bergs- och havslandskapet runt Andratx. Denna introduktionstur tar 1 timme med ytterligare instruktioner för att ge dig den första upplevelsen av att köra en fyrhjuling. Du kör de bästa märkesfordonen (Yamaha automatisk ATV Grizzly 300/350). Allt du behöver är ditt giltiga körkort (bil) i originalet! (ingen kopia, inga appar, inga foton etc.) Den här introduktionsturen tar 1 timme med ytterligare instruktioner för att ge dig den första upplevelsen av att köra en fyrhjuling. Du kör de bästa märkesfordonen (Yamaha automatisk ATV Grizzly 300/350). Allt du behöver är ditt giltiga körkort (bil) i originalet! (ingen kopia, inga appar, inga foton etc.)

Från Andratx: Guidad tur med fyrhjuling

Från Andratx: Guidad tur med fyrhjuling

Rundturen startar i Andratx och fortsätter sedan till San Telmo, S'Arraco, Mallorcas västligaste punkt. Rundturen tar dig självklart även bort från vägarna. Under rundturen höjs svårighetsgraden och anpassas efter deltagarna. Varje rundtur är unik och det finns ingen standardrutt. Upplev ett oförglömlig äventyr på Mallorca med en fyrhjuling tillsammans med en liten grupp. Denna ultimata upplevelse äger rum året runt. Utforska det vackra området Playa de Palma och upplev Mallorca borta från turiststråken. Välj själv om du föredrar en rundtur borta från vägarna, en riktig utmaning, eller om du vill ha en mer avkopplad åktur där du kan upptäcka de södra delarna av Sierra de Tramuntana och den vackra panoramautsikten här. Du kan även välja en blandning av de två alternativen, precis som du själv vill ha det.

Vanliga frågor om Racing- och showbilar i Andratx

Vad finns det för andra saker att göra än Racing- och showbilar som är värt att besöka i Andratx?

Andra upplevelser du inte bör missa i Andratx:

Racing- och showbilar i Andratx –Vilka är de bästa upplevelserna?

Racing- och showbilar i Andratx – de bästa upplevelserna är:

De mest populära sevärdheterna i Andratx

Att göra i Andratx

Städer i Spanien

Andratx: Fler aktiviteter och sevärdheter

Andratx: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Andratx

Samlat omdöme

4.9
(62 recensioner)

Det var bra! roligt. Vår guide var fantastisk och han talade franska. Min man trodde att han var i Batmobile med solen att starta. Ljudet av dessa fordon som accelererar är fantastiskt! Erfarenhet att upprepa och speciellt att rekommendera när du gillar vägen och fordonen.

Det var en överraskning för min man. Han var superglad, rörd till tårar. Ett riktigt barn med en ny leksak. Vi gillade verkligen det här fordonet och den här åkturen med dess magnifika platser. Vi älskade verkligen det här ögonblicket.

En underbar utflykt. Däremot ska man vara försiktig, aktiviteten varar i två timmar och inte fyra timmar. Det finns en extra €15 att betala på plats för försäkring per person.

Jag kan absolut rekommendera det. Det var riktigt roligt och allt i en avslappnad miljö. Vi skulle göra det igen när som helst. Fortsätt så

I toppen ! Å andra sidan begärdes 15€ per person för försäkring på plats trots att vi aldrig informerats i förväg