Våra mest rekommenderade saker att göra i Andratx

Mallorca: Formula Car rundtur

1. Mallorca: Formula Car rundtur

Efter en förklaring av din guide börjar du din underbara tur längs Mallorcas kust mot Palma.Vi lämnar Paguera längs Calviàs kust och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till den vackra ön Malgratz. Fortsätt till Mallorcas huvudstad Palma och gå förbi Nautical Club och framför katedralen. Gör ditt andra stopp vid havet vid Dique del Oeste för att ta några fina bilder innan du återvänder längs Paseo Maritimo i riktning mot Port Andratx. Som tredje stopp, beroende på tid och trafik, kan du stanna i Port Andratx, ett exklusivt och vackert område på den sydvästra delen av ön. Därefter återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över Camp de Mars golfbanor.

Mallorca: Formula Car rundtur

2. Mallorca: Formula Car rundtur

Efter en genomgång av din guide börjar din spännande rundtur i Sierra de Tramuntana. Vi lämnar Paguera längs Calviàs kust och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till den vackra ön Malgratz. Fortsätt vidare till Mallorcas huvudstad Palma och passera Nautical Club och framför katedralen.  Från Paseo Maritimo, fortsätt till den norra kusten av ön i riktning mot Banyalbufar och Estellencs för att njuta av områdets bästa utsiktsplatser. Vägarna här är idealiska för dessa bilar. Njut av en kopp kaffe och vacker utsikt på ditt andra stopp i Estellencs. Under din tillbakaresa till Puerto de Andrach kommer du att få ta vägen genom bergen till ett exklusivt och vackert område på den sydvästra delen av ön. Beroende på trafik och tid kommer du kunna stanna till för ett sista stopp. Därefter återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över golfbanorna i Camp de Mar.

Mallorca: Naturskön helikoptertur

3. Mallorca: Naturskön helikoptertur

Njut av en 30-minuters, 45-minuters eller 1 timmes helikoptertur över Mallorca. Upplev en spännande, oförglömlig och överraskande prisvärd dag som du garanterat kommer att minnas. Se den vackra ön Mallorca från ett annat perspektiv när du sitter i en helikopter. Välj mellan en rad olika flygtider och en flygväg som du själv väljer. - 30 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och bergskedjan Tramuntana. - 45 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan och en extra flygning över Sa Calobra så att du kan beundra det kristallblå vattnet. - 1 timmes flygning: Få hela upplevelsen och flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan, Sa Calobra, Son Vida, Andratx. Med klar himmel och fenomenal natur är det en dröm för en instagrammare. När du är tillbaka på marken kommer du att gå på moln i flera dagar framöver.

Mallorca: Utflykt i en cabrio sportbil (2,5h)

4. Mallorca: Utflykt i en cabrio sportbil (2,5h)

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en Cabrio-sportbil. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig till Son Ferrer, och stanna till på en fantastisk punkt som heter Islas de Malgrats med en fantastisk utsiktspunkt mot Mediterreas hav. Fortsätt mot en av öns berömda hamnar, Puerto Portals, med det första stoppet här. Efter en kort paus fortsätt med turen för att besöka en av de vackraste och antika byarna på Mallorca, belägen vid foten av Sierra Tramuntana-Calvia Kör mot Es Capdellá, en pittoresk bergsstad som utmärker sig för sina böljande vägar och otroliga bergs- och skogslandskap. Nästa stopp är Puerto D'Andratx, denna moderna hamnstad har gått från att vara en gammal fiskartillflykt till att vara en av de viktigaste och mest besökta turistcentrumen på Mallorca tack vare sin nautiska aktivitet och sina vackra vikar med genomskinligt vatten. Tillbaka till Santa Ponsa kommer vi att passera genom Camp de Mar, vi kommer in genom Cala Fornells där vi kommer att njuta av fantastisk panoramautsikt som inkluderar stränderna Paguera och Santa Ponsa. Slutet av turnén kommer att vara på Santa Ponsas kontor där alla kommer att skåla med ett glas Cava för att avsluta upplevelsen med stil. Under denna turné programmeras tre eller fyra stopp.

Från Andratx: Formula Sunset Driving Tour

5. Från Andratx: Formula Sunset Driving Tour

Efter en kort orientering av din guide börjar du din tur längs Mallorcas kust mot Palma. Du utgår från Paguera längs Calvià-kusten och passerar genom de mest intressanta platserna för att komma till ditt första stopp på den vackra ön Malgratz. Fortsätt till Mallorcas huvudstad Palma och passera förbi Nautical Club och framför katedralen. Gör ditt andra stopp vid marinan Dique del Oeste för att ta några bilder innan du återvänder längs Paseo Maritimo, i riktning mot Port Andratx. Ditt tredje stopp blir i Port Andratx, där du kan njuta av öns vackraste solnedgång. Därifrån återvänder du till kontoret och passerar bergen med vacker utsikt över golflägren i Camp de Mar.

Från Andratx: Guidad tur med fyrhjuling

6. Från Andratx: Guidad tur med fyrhjuling

Rundturen startar i Andratx och fortsätter sedan till San Telmo, S'Arraco, Mallorcas västligaste punkt. Rundturen tar dig självklart även bort från vägarna. Under rundturen höjs svårighetsgraden och anpassas efter deltagarna. Varje rundtur är unik och det finns ingen standardrutt. Upplev ett oförglömlig äventyr på Mallorca med en fyrhjuling tillsammans med en liten grupp. Denna ultimata upplevelse äger rum året runt. Utforska det vackra området Playa de Palma och upplev Mallorca borta från turiststråken. Välj själv om du föredrar en rundtur borta från vägarna, en riktig utmaning, eller om du vill ha en mer avkopplad åktur där du kan upptäcka de södra delarna av Sierra de Tramuntana och den vackra panoramautsikten här. Du kan även välja en blandning av de två alternativen, precis som du själv vill ha det.

Mallorca: Cabrio sportbilstur (4,5h)

7. Mallorca: Cabrio sportbilstur (4,5h)

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en cabriolet sportbilstur. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig genom Son Ferrer, Magaluf och Palmanova, och besök Calvias kust. Njut av ditt första stopp vid Port Portals, en av öns lyxhamnar. Med vacker utsikt över sydvästra kusten, kör till huvudstaden Palma. Kör längs Paseo Maritimo, besök katedralen och ta en kort paus. Fortsätt mot Esporles och Estellenchs, kör Serra de Tramuntanas blåsiga vägar. I Estellencs, stanna för en drink och gå upp till Ricardo Roca Viewpoint, en av de mest populära platserna på utflykten. Ta dig över bergen genom Port de Andratx och Camp de Mar. Kör genom Cala Fornells, som erbjuder vacker natur med utsikt över Medelhavet. Passera genom Paguera och avsluta turen i Santa Ponsa.

Mallorca: Formelbilstur till Sa Foradada

8. Mallorca: Formelbilstur till Sa Foradada

Efter en förklaring av din guide på flera olika språk börjar du din underbara tur i riktning mot Valdemossa och Soller. Ni lämnar Paguera och går längs Calviàs kust och passerar de mest intressanta platserna. Ni kommer så småningom att anlända till ert första stopp, i det berömda och exklusiva Puerto Portals. Senare åker ni till Mallorcas huvudstad, Palma, och passerar förbi Nautical Club och framför katedralen. Från Paseo Maritimo åker du till öns norra kust i riktning mot Soller och Deya, där du kan njuta av de bästa utsiktspunkterna i området. Du kan njuta av de underbara vyerna och de vackra landskapen, samt möta en mycket bra väg för att njuta av en rolig tur i din formelbil. Vid utsiktsplatsen Sa Foradada gör ni ert andra stopp, där det finns möjlighet att ta en kaffe och besöka utsiktsplatsen. På vägen tillbaka passerar du Valdemossa och Calvia. Ni kommer in i Cala Fornells för att se den vackra viken och slutligen återvänder ni till Paguera för att avsluta er tur.

Andratx: Guidad sightseeingtur med fyrhjuling

9. Andratx: Guidad sightseeingtur med fyrhjuling

Välkommen till den äldsta och mest erfarna researrangören för fyrhjulingar på Mallorca. Sedan 2004 har vi inspirerat kunder som är intresserade av natur och friluftsliv med våra turer, som är speciellt utformade för sightseeing och unikhet. Du får se de vackraste områdena och optiska höjdpunkter i bergs- och havslandskapet runt Andratx. Välkommen till den äldsta och mest erfarna fyrhjuliga researrangören på mallorca. Sedan 2004 har vi inspirerat kunder som är intresserade av natur och friluftsliv med våra turer, som är speciellt utformade för sightseeing och unikhet. Du får se de vackraste områdena och optiska höjdpunkterna i berg- och havslandskapet runt Andratx. Denna introduktionstur tar 1 timmes extra instruktion för att ge dig den första upplevelsen av att köra en fyrhjuling. Du kör de bästa märkesfordonen (Yamaha automatisk ATV Grizzly 300/350). Allt du behöver är ditt giltiga körkort (bil) i original! (ingen kopia, inga appar, inga foton etc.)Den här introduktionsturen tar 1 timme med ytterligare instruktioner för att ge dig den första erfarenheten av att köra en fyrhjuling. Du kör de bästa märkesfordonen (Yamaha automatisk ATV Grizzly 300/350). Allt du behöver är ditt giltiga körkort (bil) i original! (ingen kopia, inga appar, inga foton etc.)

Peguera: Fyrhjulingstur

10. Peguera: Fyrhjulingstur

Gör dig redo för en oförglömlig Quad Tour på sydvästra Mallorca. Efter en omfattande genomgång med vår erfarna reseledare börjar ditt äventyr. Här är vad du kan förvänta dig: Din resa tar dig genom pittoreska vägar, inklusive de charmiga byarna Es Capdella, Andratx, S´Arracó, Sant Elm, Port d´Andratx och Camp de Mar. Längs vägen njuter du av fantastiska vyer och har möjlighet att stanna till vid viktiga sevärdheter. Alla fyrhjulingar har automatisk växellåda för enkel användning, vilket garanterar en smidig körning. Vi prioriterar säkerhet och komfort, så du kommer att få hjälmar och kallt vatten för att hålla dig uppfriskad under hela turen. Observera att även om vi inte kräver någon deposition måste du visa upp ditt körkort i original på vårt kontor 30 minuter innan turen börjar. Detta är en förutsättning för deltagande. Tänk också på att fyrhjulingarna inte är lämpliga för terrängäventyr; vi utforskar den vackra öns vägar.

Andratx: Fler aktiviteter och sevärdheter

Andratx: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Andratx

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 430 omdömen

Vi hämtades i tid från vår utsedda hämtningsplats och togs till Porto-Cristo och Pearl-butiken som var underbar. Det hade ett kafé och vi hade tid för en snabb fika med utsikt över den vackra marinan. Vi gick sedan till Cauves Drach som var hisnande. Naturen när den är som bäst. Finalen med att sitta vid den underjordiska sjön med subtil belysning och se båten segla förbi med orkestern ombord och spela klassisk musik som varade i cirka 15 minuter var bara fantastisk. Att åka över sjön ca 2 minuter i båten till utgången gjorde bara hela upplevelsen oförglömlig.

Början var svår, vi skulle hämtas direkt i Palma och bussen hade inga skyltar som gjorde att vi var tvungna att fråga varje buss i evigheter. Turen rekommenderas starkt. Guiden är riktigt bra berättar allt du borde veta. Du måste se helvetet riktigt bra, kommer definitivt att boka igen, kan bara rekommendera det till alla där Mallorca ligger.

Mycket bra, mycket vackert musikaliskt spektakel att höra och titta på. inte att missa även för barn. Guiden och föraren är mycket vänliga och tålmodiga. Arkitekturen i grottan är fantastisk och unik. Tveka inte att ta båten för att korsa grottan. Det finns flera båtar. Att köa är helt värt det!

Mycket bra utflykt ,men det blev lite för ont om tid kände sig stressad. Skulle vilja ha tid för att äta eller shoppa något

Mycket trevlig tid med super vänlig personal. Tack för att du tog med dig mina papper till hotellet!