Andalusien

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Andalusien

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 111 189 omdömen

Vi fick en tveksam början då den planerade turen till Alhambra blev inställd. När vi väl fick klart för oss att vi inte kunde ändra dag hos företaget som ställde in turen utan att vi skulle kontakta Get Your Guide, fick vi ordnat med en ombokning. Turen till Granada och Alhambra var fantastisk med mycket bra guidning. Granada och Alhambra måste vara ett "måste" besök som inte får missas.

Vi reste med en 2-åring, vilket fungerade bra men barnvagnen som vi hade med fick vi inte använda på de flesta områden. Den skulle lämnas in i förvar. Vår 2-åring orkade ändå gå själv största delen av turen.

En mycket härlig och utmanande vandring. Vi hade två som var höjdrädda med oss och de klarade av detta. Vår guide lotsade över dom på de värsta ställena.

Great guide but I didnt like the fact That the guide spoke both spanish and english on the same guidetour, But besides that it was worth the money.

As expected. Pleasant guide. Bus back to car park (which has nothing to do with the "get your guide") was a typical Spanish experience!