Amsterdams kanalring

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Amsterdams kanalring

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 28 555 omdömen

Trevlig tur genom vackra gränder där vi fick se stora delar av staden. Turen gick i lugnt tempo med många stopp. Det var tänkt att vi skulle vara ute i tre timmar, men det blev tillslut fyra. Vi hade våra två barn på 8 och 10 år med och det fanns mindre cyklar som de kunde ha, men de är relativt långa för sin ålder (135 cm resp 155 cm). För oss svenska föräldrar som är vana vid att barnen måste ha cykelhjälm kan det vara bra att veta att så är inte fallet i Amsterdam.

Står att det är Audioguide/hörlurar på Spanska, Thai, Kinesiska, Kroatiska, Tjeckiska, Nederländska, Engelska, Franska, Tyska, Indonesiska, Italienska, Japanska, Polska, Portugisiska, Ryska. Detta behöver uppdateras då det inte stämmer Svenska finns också med men inte Thai tex.

Rijksmuseet hade mycket att erbjuda. Finns en app där du kan få guidning eller hyr lurar med guidadtur. Vi var väldigt nöjda! Så mycket fint och intressant historia

Fick verkligen uppleva Amsterdam. Utmärkt sett att få en guidad tur. Stannande på intressanta och givande platser. Duktig och kunnig guide.

Fukade alldeles utmärkt trots att jag inte kunde förboka tid (14p)

Hade varit full pott om man även hade kunnat förboka vilket tidpunkt man skulle åka. Vi var 14 personer som fick välta en timme.