Amsterdam
Transport och transfer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Amsterdam

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Amsterdam? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amsterdam

Bra men hade varit enklare att köpa på plats

Jättebra med GVB kort som gäller på alla bussar, Metro och spårvagnar men det har varit enklare att köpa biljetten på plats. Nu var vi tvugna att leta rätt på GVB:s kontor för at lösa in vår förköpta biljett. Kontoret hade dessutom inte öppet när i kom på kvällen och därmed var vi tvugna att lösa en enkelbiljett både på kvällen och morgonen när vi tog spårvagnen till GVBkontoret. Inte värt att köpa innan med andra ord om det nu inte var så att det var billigare, men det vet jag inte.

Smidig transport runt i vackra Amsterdam

Med kollektivtrafikkortet åker du enkelt och bekvämt i Amsterdam, både spårvagn, t-bana och buss. Kortet kan hämtas ut på många olika platser. Vid köpet fick man en voucher att lösa in. Prisvärd investering. Att tänka på att registrera det både på vid på och avstigning.

Keukenhof var utmärkt - transporten var dålig

Keukenhof var en härlig upplevelse med ett färgsprakande blomsterarrangemang. SUPER! Transporten med buss till Keukenhof var däremot jobbig - 1.45 tim dit och 2.30 tim hem. Tyvärr blir det lite dåligt att sitta på bussen så länge.

Helheten var bra, det som drar ner betyget är att ingen sa till ordentligt när man skulle gå till bussen för att åka till Keukenhof. Vi fick gissa oss till det när vi såg att andra gick ut.

Kanon att kunna ta sig runt i Amsterdam, prisvärt var det också.

En oumbärlig sak i Amsterdam, köp för antal dagar ni är i staden. Spårvagn, buss, tunnelbana, fungerar för allt!