Amsterdam Stadskort

  • Stadskort
10 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Amsterdam

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Amsterdam?

Vilka är de bästa dagsturerna från Amsterdam?

De bästa dagsturerna från Amsterdam:

Brygge

Amsterdam: Fler aktiviteter och sevärdheter

Amsterdam: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 382 omdömen

Jag köpte 3-dagars spårvagnsbiljetter till min fru och mig själv på nätet vilket var lätt att göra och kostnaden mycket rimlig (ca 19 $). Andra giltiga biljetttider finns tillgängliga. Detta var fördelaktigt jämfört med att köpa en endagsbiljett till HOHO-buss för $24 och fick mig till många fler platser. Jag var tvungen att ta min biljettkupong till GVB Ticket Office som ligger utanför Amsterdams centralstation i en vit byggnad. Se till att få en karta över spårvagnslinjerna. När du går på och av en spårvagn måste du också skanna dina biljetter båda gångerna.

Förutom att kollektivtrafiken i Amsterdam är dyrare än i Wien, kom den här biljetten mycket väl till pass. Vi använde bara en buss som vi fick betala extra för, den var inte från GVB. Med den här biljetten behöver du för det mesta inte ständigt undra om du reser korrekt med kollektivtrafiken – du vet att du är det och behöver inte oroa dig för det längre.

Super bekvämt att besöka Amsterdam. Vi hämtade våra biljetter i Station Zuid, som var närmast vårt hotell. På GVB infopunkt var de mycket vänliga och vi fick de nödvändiga förklaringarna om hur man använder vårt kort. Du kan enkelt följa alla linjer på kartan. Rekommenderas definitivt om du bor i Amsterdam i några dagar.

I Amsterdam är tunnelbanan avgörande om du bor i utkanten av staden; Hantering av kortsystemet okomplicerat. Extremt negativt är det faktum att man måste hämta ut biljetterna i en byggnad på centralstationen. Det är (mycket) svårt att ta sig dit vid olika evenemang... Vi fick alltid platser på tunnelbanan!

Rekommenderas varmt, använd helt enkelt kollektivtrafiken på ett avslappnat sätt och lär känna Amsterdam ovan och under marken. Sightseeing på tåget ger en överblick för att upptäcka saker som är värda att se. Aldrig långa väntetider vid busshållplatserna, bara bra! Vi älskade det.