Amsterdam
Stadspass

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 382 omdömen

Mycket praktiskt. Servicebutiken GVB ligger precis framför Amsterdam Centraal, tvärs över gatan. Du kan också få kartor där gratis. Jag kom dit med kupongen, de skannade och gav mig transportkortet som var giltigt i 24 timmar räknat från den första använda tiden. Observera, för den här biljetten tillåter dig inte att ta tåg, bara tunnelbana och bussar, men det förklaras av GVB -anställda. Till exempel behövde jag åka från Amsterdams centralstation till Amsterdam Sloterdijk. Med tåget skulle det ta mig 5 minuter att komma dit, men eftersom mitt kort inte täckte tåg, bara tunnelbanor, var jag tvungen att ta en tunnelbana som tog 1 timme att komma dit. Jag kunde ha köpt tågbiljetten ... det skulle kosta cirka 2,40 euro, men eftersom jag hade kortet och hade tid att ta tog jag tunnelbanan. Förutom allt detta kan du ha en bra upplevelse i Amsterdam med detta kort och jag rekommenderar det verkligen om du inte behöver använda tåg på grund av en kort tids resa.

Korrekt fria tider bör nämnas på kartan. Endast GVB-transporter är tillgängliga för detta pass. R-net är det inte. Sammantaget är det en bästa affär. Så många platser ingår att besöka. Kom ihåg att ha ditt kreditkort alltid på dig eftersom detta pass bara är giltigt i Amsterdam, inte i någon annan stad, så du måste betala transporten med ditt kreditkort till andra städer. Detta pass var verkligen användbart för oss vid många tillfällen. Agenterna för IAmsterdam hjälper dig bäst. Ingen tvekan om deras färdigheter. Tack för din fantastiska Service IAmsterdam

Kollektivtrafiken

Köp gärna flerdagarskort för att smidigt utforska Amsterdam.Ett bra köpställe är utanför centralstationen.Där kan du också köpa utflykter.

Enkelt och smidigt.

Detta var ett enkelt och smidigt sätt. Bra att boka och betala hemma och sedan bara hämta ut. Rimligt pris.

Väl fungerande och ypperligt muséekort

Saknade en enkel bokningsmöjlighet till van Goghmuséet.