Amsterdam
Stadskort

Bokad mer än 1 000 gånger förra veckan

Stadskort
11 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Amsterdam

801 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Amsterdam Stadskort

Amsterdam: GVB biljett för kollektivtrafik

Amsterdam: GVB biljett för kollektivtrafik

Upplev Amsterdam stressfritt med ett obegränsat resekort för alla kollektivtrafiknät som drivs av GVB i hela staden. Köp en biljett som gäller för en dag eller en flerdagarsbiljett som passar dina planer bäst. Res med tunnelbana, spårvagnar, bussar och färjor och upplev staden som en lokalbo. Det är enkelt att använda din biljett. Ladda bara ner GetYourGuide-appen när du skannar din e-biljett. Använd inte din e-biljett i en PDF-läsare och använd inte en utskriftsskärm när du reser. Om du gör det riskerar du en dubbel debitering från ditt bankkort! Din biljett är giltig från den valda tidsluckan. Om du har ytterligare frågor, eller om din biljett verkar vara defekt, kan du enkelt gå till en av de utsedda serviceställen.

Amsterdam: Biljett till Van Gogh-museet

Amsterdam: Biljett till Van Gogh-museet

Som en av Amsterdams mest populära attraktioner drar Van Gogh-museet över en miljon besökare varje år. Med denna biljett kan du upptäcka 200 målningar, 500 teckningar och över 750 brev från Van Gogh i din egen takt. Få tillgång till en rad permanenta och tillfälliga utställningar.  Hem till världens största samling av Vincent van Goghs målningar, transporterar Van Gogh-museet i Amsterdam besökare på en fascinerande resa genom konstnärens och hans samtidas liv. Museet introducerar den fullständiga historien: konstnären, sammanhanget, Van Goghs personliga ambitioner, hans känslor, myterna som omger  honom och hans inflytande än idag. Samlingen på Van Gogh-museet inkluderar världsberömda målningar son Solrosor, Almond Blossom och Potatisätarna.  Museet ordnar också tre tillfälliga utställningar varje år. Van Gogh-museet är öppet 365 dagar om året. Biljetter finns endast tillgängliga på nätet. Missa inte det, boka i förväg. Besökare kan upptäcka mer om Van Gogh och hans samtida konstnärer med multimedia-guiden, tillgänglig på elva språk. Med mer tid att njuta av inne i museet kan du dyka rakt in i de fantastiska samlingarna som visas.

Amsterdam: Biljett till Heineken Experience

Amsterdam: Biljett till Heineken Experience

1867 var ett väldigt bra år för öl. Det var året då Gerard Adriaan Heineken byggde ett nytt bryggeri i hjärtat av Amsterdam. I det gamla bryggeriets bultande hjärta kan du dyka in i Heineken-ölens värld.   Under en 1,5 timmer lång rundtur som du gör på egen hand, lär du dig om företagets arv, bryggningsprocesser, innovationer och vad som krävs för att skapa ett världsberömt öl. Du kommer få en kort presentation på engelska inuti fabriken.   Få reda på hur det världsberömda ölet tillverkas av endast fyra naturliga ingredienser och upptäck varumärkets sponsoraktiviteter med Formel 1, UEFA Champions League och Rugby World Cup. Vid slutet av turen kan du ta ett glas tillsammans med nya vänner.

Amsterdam: Klassisk båtkryssning med ost- och vinalternativ

Amsterdam: Klassisk båtkryssning med ost- och vinalternativ

Slappna av på en kanalutflykt genom Amsterdams Unesco-listade kanaler från Hollands guldålder. Se stadens höjdpunkter som Magere Brug, Red Light District och den gamla hamnen. Ha möjlighet att välja en standardrundtur eller en rundtur med obegränsad tillgång till holländsk ost, vin och andra drycker. Gå ombord på fartyget och låt din skeppare från staden berätta om lokal historia medan du seglar förbi sevärdheter i stadsdelen Jordaan och Magere Brug påfloden Amstel. Beundra utsikter över delar av Red Light District, de tidigare slussarna och den gamla hamnen. Ta bilder av sjöfartsmuseets ståtliga arkitektur och den prestigefyllda stadsdelen Gouden Bocht. Se delar av historia när du seglar förbi platser som Anne Franks hus. Ställ frågor om staden till din guide och få rekommendationer om saker att göra och ställen att äta på.

Amsterdam: Inträdesbiljett till Rijksmuseum

Amsterdam: Inträdesbiljett till Rijksmuseum

Unna dig en härlig dag på ett av Amsterdams största museer, Rijksmuseum, som ligger i hjärtat av staden. Rijksmuseums internationellt vördade samling innehåller några av landets mest berömda verk, inklusive historisk konst av Rembrandt, Frans Hals, Van Gogh och andra. Besökare kan beundra Rembrandts "Nattvakten", som har sin givna plats i en vackert upplyst sal där besökarna kan njuta av varje liten detalj. Titta också på "Den judiska bruden". Den sistnämnda målningen fick Vincent van Gogh att gråta och när han besökte Rijksmuseum strax efter att det öppnat skrev han i ett brev att han gärna skulle ge upp tio år av sitt liv för att sitta framför målningen i två veckor och bara äta en gammal brödkaka. Besökarna kan förvänta sig mycket mer än bara målningar av holländska mästare från guldåldern. Rijksmuseums omfattande och stämningsfulla samling omfattar även Delfts keramik, skulpturer, arkeologiska artefakter, kläder, asiatisk konst, grafik, föremål från den nederländska sjöfartshistorien och många andra kulturellt betydelsefulla föremål, som alla tillsammans på ett levande sätt återberättar 800 år av nederländsk historia i ett globalt sammanhang. Och naturligtvis är samlingen inte frusen i tiden - nya föremål som en Mondrian-inspirerad klänning av Yves Saint Laurent från 1965 kan också ses. Det största forsknings- och restaureringsprojektet någonsin för "The Night Watch" har inletts. Detta sker live i museet och du kan vara en del av det och stödja projektet med en donation.

Amsterdam: Kryssning med öppen båt och obegränsat antal drinkar

Amsterdam: Kryssning med öppen båt och obegränsat antal drinkar

Admirera Amsterdams pittoreska landmärken vid vattnet på en 100% elektrisk kryssning. Ta in otroliga vyer över stadens berömda landmärken från en öppen båt och upplev ett avkopplande sätt att sightsee, utan trafik. Lär dig informativa och underhållande insikter om platserna längs rutten. Se 1600-talsbyggnaderna som kantar de berömda kanalerna, liksom nya eleganta byggnader som visar den inflytelserika 21-talsstaden som Amsterdam har blivit. Segla förbi Hermitage Museum, glida sedan förbi Skinny Bridge, det posh Amstel Hotel och det charmiga kvarteret Grachtengordel. Njut av en båtupplevelse utomhus på en solig dag eller håll dig varm med ett skyddande hölje på svalare dagar. Under vintermånaderna kan du koppla av på en sluten båt som håller dig varm. Dra nytta av flexibiliteten med en engångsbiljett som kan användas på vilken som helst av kryssningarna som avgår inom den timme du bokade. Välj vårt obegränsade dryckesalternativ om du vill njuta av vårt sortiment av öl, vin och läskedrycker. Om du har valt alternativet utan drycker kan dessa fortfarande köpas ombord. Mellan november och februari använder vi öppna båtar när väderförhållandena tillåter, och byter till slutna båtar när det behövs. - Stora ungkarls- och födelsedagsgrupper är inte tillåtna på denna resa.

Amsterdam: Stadskryssning i kanalen med ljudguide

Amsterdam: Stadskryssning i kanalen med ljudguide

Upptäck det bästa av Amsterdam på en 75-minuters kanalkryssning. Se stadens främsta höjdpunkter, ikoniska broar och 1600-talsbyggnaderna som kantar kanalerna. Gå ombord på båten och sätt segel på Amsterdams historiska vattenvägar. Se Anne Franks hus, Westerkerk och mycket mer. Lär dig mer om de UNESCO-listade kanalerna från ljudkommentarerna ombord. Medan du njuter av vyerna som passerar förbi kan du lyssna på en ljudguide på 19 språk som berättar allt du behöver veta om Amsterdam. Hör berättelser, legender och historiska fakta om staden. Om du har barn, låt dem vara en "Fresh Water Pirate" med den speciella ljudkommentaren för barn inklusive en gratis goodiebag att roa sig med ombord.

Amsterdam: Inträdesbiljetter till upp-och-nedvända Upside Down Museum

Amsterdam: Inträdesbiljetter till upp-och-nedvända Upside Down Museum

Susa in i en upp-och-nervänd värld och se Nederländerna på ett nytt och modernt vis. Med 25 olika uppslukande miljöer får du chansen att skapa det mest fantastiska innehållet för sociala medier, helt upp och ner. Ta med dig vännerna och ta ett holländskt isbad eller åk tunnelbanan upp och ner. Dansa till din egen tysta discorytm på en upp-och-ner-klubb, flyg iväg i ett riktigt privatflygplan och hoppa sedan ner i en röststyrd LED-ljusgrop med jacuzzi. Efter att du har skapat fantastiskt innehåll kan du koppla av på Upside Down Café, medan du njuter av färgglada smörgåsar och sötsaker. Smaka på en ikonisk "freakshake" innan du beger dig hemåt. På fredagar och lördagar kan du njuta av en fantastisk cocktailbiljett med live-DJ:s efter klockan 17.00.

Amsterdam: Kanalkryssning i stadens centrum

Amsterdam: Kanalkryssning i stadens centrum

Stig ombord på en kryssning som tar dig genom det unika kanalområdet i Amsterdam, som står skrivet på Unesco:s världsarvslista. Njut av möjligheten att se många av de historiska sevärdheterna i stadens centrum. Res från Centralstationen och upptäck stadens historiska byggnader och kanaler. Beundra de eleganta handelshusen från den holländska guldåldern. Se fantastiska gavlar, vackra kyrkor, den ikoniska Magere Brug (den magra bron) och många andra sevärdheter.  Under kryssningen kan du lyssna på den inspelade ljudkommentaren på 19 olika språk. Beundra köpmannabyggnader från 1500- och 1600-talen, Amsterdams guldålder, när handeln blomstrade och avspeglades i omsorgsfullt dekorerade fasader. Återvänd till centralstationen för att avsluta rundturen.

Amsterdam: Inträdesbiljett till Icebar med 3 drinkar

Amsterdam: Inträdesbiljett till Icebar med 3 drinkar

Njut av en uppfriskande dryck vid minus 10 grader Celsius på Amsterdams Icebar, bokstavligen stadens coolaste dryckesplats, med dessa inträdesbiljetter. Du får vinterkläder, en välkomstcocktail och två valfria drinkar under ditt besök. Efter att du har bytt in din voucher mot en utsedd tidslucka kan du förundras över detta vattenhål som nästan helt konstruerats av is. Allt från väggar och möbler till glaset du smuttar på din dryck ur är gjorda av naturis. När du kommer in i baren, kommer du först se lounge området där du kan ta en välkomstdrink eller en öl om du vill. Denna första del av Amsterdam isbar är trevlig och varm. Därefter kryper du in i de tilldelade vinterkläderna och njuter av isbarens stämningsfulla ljus och isskulpturer. Välj mellan två olika smaker av vodka, vanlig vodka, sambuca, rom, Heinekenöl eller apelsinjuice. Inne i isbaren kan du stanna upp till 20 minuter. Du kan hänga i vardagsrummet så länge du vill, och prova ett urval av läckra drinkar. "Cool"-faktorn går ännu längre än det allmänna klimatet; stämningsbelysning och höftvickande partylåtar gör scenen komplett.

Amsterdam

Amsterdam

Våra mest rekommenderade Amsterdam Stadskort

Amsterdam: GVB biljett för kollektivtrafik

Amsterdam: GVB biljett för kollektivtrafik

Upplev Amsterdam stressfritt med ett obegränsat resekort för alla kollektivtrafiknät som drivs av GVB i hela staden. Köp en biljett som gäller för en dag eller en flerdagarsbiljett som passar dina planer bäst. Res med tunnelbana, spårvagnar, bussar och färjor och upplev staden som en lokalbo. Det är enkelt att använda din biljett. Ladda bara ner GetYourGuide-appen när du skannar din e-biljett. Använd inte din e-biljett i en PDF-läsare och använd inte en utskriftsskärm när du reser. Om du gör det riskerar du en dubbel debitering från ditt bankkort! Din biljett är giltig från den valda tidsluckan. Om du har ytterligare frågor, eller om din biljett verkar vara defekt, kan du enkelt gå till en av de utsedda serviceställen.

Amsterdam: Biljett till Van Gogh-museet

Amsterdam: Biljett till Van Gogh-museet

Som en av Amsterdams mest populära attraktioner drar Van Gogh-museet över en miljon besökare varje år. Med denna biljett kan du upptäcka 200 målningar, 500 teckningar och över 750 brev från Van Gogh i din egen takt. Få tillgång till en rad permanenta och tillfälliga utställningar.  Hem till världens största samling av Vincent van Goghs målningar, transporterar Van Gogh-museet i Amsterdam besökare på en fascinerande resa genom konstnärens och hans samtidas liv. Museet introducerar den fullständiga historien: konstnären, sammanhanget, Van Goghs personliga ambitioner, hans känslor, myterna som omger  honom och hans inflytande än idag. Samlingen på Van Gogh-museet inkluderar världsberömda målningar son Solrosor, Almond Blossom och Potatisätarna.  Museet ordnar också tre tillfälliga utställningar varje år. Van Gogh-museet är öppet 365 dagar om året. Biljetter finns endast tillgängliga på nätet. Missa inte det, boka i förväg. Besökare kan upptäcka mer om Van Gogh och hans samtida konstnärer med multimedia-guiden, tillgänglig på elva språk. Med mer tid att njuta av inne i museet kan du dyka rakt in i de fantastiska samlingarna som visas.

Amsterdam: Biljett till Heineken Experience

Amsterdam: Biljett till Heineken Experience

1867 var ett väldigt bra år för öl. Det var året då Gerard Adriaan Heineken byggde ett nytt bryggeri i hjärtat av Amsterdam. I det gamla bryggeriets bultande hjärta kan du dyka in i Heineken-ölens värld.   Under en 1,5 timmer lång rundtur som du gör på egen hand, lär du dig om företagets arv, bryggningsprocesser, innovationer och vad som krävs för att skapa ett världsberömt öl. Du kommer få en kort presentation på engelska inuti fabriken.   Få reda på hur det världsberömda ölet tillverkas av endast fyra naturliga ingredienser och upptäck varumärkets sponsoraktiviteter med Formel 1, UEFA Champions League och Rugby World Cup. Vid slutet av turen kan du ta ett glas tillsammans med nya vänner.

Amsterdam: Klassisk båtkryssning med ost- och vinalternativ

Amsterdam: Klassisk båtkryssning med ost- och vinalternativ

Slappna av på en kanalutflykt genom Amsterdams Unesco-listade kanaler från Hollands guldålder. Se stadens höjdpunkter som Magere Brug, Red Light District och den gamla hamnen. Ha möjlighet att välja en standardrundtur eller en rundtur med obegränsad tillgång till holländsk ost, vin och andra drycker. Gå ombord på fartyget och låt din skeppare från staden berätta om lokal historia medan du seglar förbi sevärdheter i stadsdelen Jordaan och Magere Brug påfloden Amstel. Beundra utsikter över delar av Red Light District, de tidigare slussarna och den gamla hamnen. Ta bilder av sjöfartsmuseets ståtliga arkitektur och den prestigefyllda stadsdelen Gouden Bocht. Se delar av historia när du seglar förbi platser som Anne Franks hus. Ställ frågor om staden till din guide och få rekommendationer om saker att göra och ställen att äta på.

Amsterdam: Inträdesbiljett till Rijksmuseum

Amsterdam: Inträdesbiljett till Rijksmuseum

Unna dig en härlig dag på ett av Amsterdams största museer, Rijksmuseum, som ligger i hjärtat av staden. Rijksmuseums internationellt vördade samling innehåller några av landets mest berömda verk, inklusive historisk konst av Rembrandt, Frans Hals, Van Gogh och andra. Besökare kan beundra Rembrandts "Nattvakten", som har sin givna plats i en vackert upplyst sal där besökarna kan njuta av varje liten detalj. Titta också på "Den judiska bruden". Den sistnämnda målningen fick Vincent van Gogh att gråta och när han besökte Rijksmuseum strax efter att det öppnat skrev han i ett brev att han gärna skulle ge upp tio år av sitt liv för att sitta framför målningen i två veckor och bara äta en gammal brödkaka. Besökarna kan förvänta sig mycket mer än bara målningar av holländska mästare från guldåldern. Rijksmuseums omfattande och stämningsfulla samling omfattar även Delfts keramik, skulpturer, arkeologiska artefakter, kläder, asiatisk konst, grafik, föremål från den nederländska sjöfartshistorien och många andra kulturellt betydelsefulla föremål, som alla tillsammans på ett levande sätt återberättar 800 år av nederländsk historia i ett globalt sammanhang. Och naturligtvis är samlingen inte frusen i tiden - nya föremål som en Mondrian-inspirerad klänning av Yves Saint Laurent från 1965 kan också ses. Det största forsknings- och restaureringsprojektet någonsin för "The Night Watch" har inletts. Detta sker live i museet och du kan vara en del av det och stödja projektet med en donation.

Amsterdam: Kryssning med öppen båt och obegränsat antal drinkar

Amsterdam: Kryssning med öppen båt och obegränsat antal drinkar

Admirera Amsterdams pittoreska landmärken vid vattnet på en 100% elektrisk kryssning. Ta in otroliga vyer över stadens berömda landmärken från en öppen båt och upplev ett avkopplande sätt att sightsee, utan trafik. Lär dig informativa och underhållande insikter om platserna längs rutten. Se 1600-talsbyggnaderna som kantar de berömda kanalerna, liksom nya eleganta byggnader som visar den inflytelserika 21-talsstaden som Amsterdam har blivit. Segla förbi Hermitage Museum, glida sedan förbi Skinny Bridge, det posh Amstel Hotel och det charmiga kvarteret Grachtengordel. Njut av en båtupplevelse utomhus på en solig dag eller håll dig varm med ett skyddande hölje på svalare dagar. Under vintermånaderna kan du koppla av på en sluten båt som håller dig varm. Dra nytta av flexibiliteten med en engångsbiljett som kan användas på vilken som helst av kryssningarna som avgår inom den timme du bokade. Välj vårt obegränsade dryckesalternativ om du vill njuta av vårt sortiment av öl, vin och läskedrycker. Om du har valt alternativet utan drycker kan dessa fortfarande köpas ombord. Mellan november och februari använder vi öppna båtar när väderförhållandena tillåter, och byter till slutna båtar när det behövs. - Stora ungkarls- och födelsedagsgrupper är inte tillåtna på denna resa.

Amsterdam: Stadskryssning i kanalen med ljudguide

Amsterdam: Stadskryssning i kanalen med ljudguide

Upptäck det bästa av Amsterdam på en 75-minuters kanalkryssning. Se stadens främsta höjdpunkter, ikoniska broar och 1600-talsbyggnaderna som kantar kanalerna. Gå ombord på båten och sätt segel på Amsterdams historiska vattenvägar. Se Anne Franks hus, Westerkerk och mycket mer. Lär dig mer om de UNESCO-listade kanalerna från ljudkommentarerna ombord. Medan du njuter av vyerna som passerar förbi kan du lyssna på en ljudguide på 19 språk som berättar allt du behöver veta om Amsterdam. Hör berättelser, legender och historiska fakta om staden. Om du har barn, låt dem vara en "Fresh Water Pirate" med den speciella ljudkommentaren för barn inklusive en gratis goodiebag att roa sig med ombord.

Amsterdam: Inträdesbiljetter till upp-och-nedvända Upside Down Museum

Amsterdam: Inträdesbiljetter till upp-och-nedvända Upside Down Museum

Susa in i en upp-och-nervänd värld och se Nederländerna på ett nytt och modernt vis. Med 25 olika uppslukande miljöer får du chansen att skapa det mest fantastiska innehållet för sociala medier, helt upp och ner. Ta med dig vännerna och ta ett holländskt isbad eller åk tunnelbanan upp och ner. Dansa till din egen tysta discorytm på en upp-och-ner-klubb, flyg iväg i ett riktigt privatflygplan och hoppa sedan ner i en röststyrd LED-ljusgrop med jacuzzi. Efter att du har skapat fantastiskt innehåll kan du koppla av på Upside Down Café, medan du njuter av färgglada smörgåsar och sötsaker. Smaka på en ikonisk "freakshake" innan du beger dig hemåt. På fredagar och lördagar kan du njuta av en fantastisk cocktailbiljett med live-DJ:s efter klockan 17.00.

Amsterdam: Kanalkryssning i stadens centrum

Amsterdam: Kanalkryssning i stadens centrum

Stig ombord på en kryssning som tar dig genom det unika kanalområdet i Amsterdam, som står skrivet på Unesco:s världsarvslista. Njut av möjligheten att se många av de historiska sevärdheterna i stadens centrum. Res från Centralstationen och upptäck stadens historiska byggnader och kanaler. Beundra de eleganta handelshusen från den holländska guldåldern. Se fantastiska gavlar, vackra kyrkor, den ikoniska Magere Brug (den magra bron) och många andra sevärdheter.  Under kryssningen kan du lyssna på den inspelade ljudkommentaren på 19 olika språk. Beundra köpmannabyggnader från 1500- och 1600-talen, Amsterdams guldålder, när handeln blomstrade och avspeglades i omsorgsfullt dekorerade fasader. Återvänd till centralstationen för att avsluta rundturen.

Amsterdam: Inträdesbiljett till Icebar med 3 drinkar

Amsterdam: Inträdesbiljett till Icebar med 3 drinkar

Njut av en uppfriskande dryck vid minus 10 grader Celsius på Amsterdams Icebar, bokstavligen stadens coolaste dryckesplats, med dessa inträdesbiljetter. Du får vinterkläder, en välkomstcocktail och två valfria drinkar under ditt besök. Efter att du har bytt in din voucher mot en utsedd tidslucka kan du förundras över detta vattenhål som nästan helt konstruerats av is. Allt från väggar och möbler till glaset du smuttar på din dryck ur är gjorda av naturis. När du kommer in i baren, kommer du först se lounge området där du kan ta en välkomstdrink eller en öl om du vill. Denna första del av Amsterdam isbar är trevlig och varm. Därefter kryper du in i de tilldelade vinterkläderna och njuter av isbarens stämningsfulla ljus och isskulpturer. Välj mellan två olika smaker av vodka, vanlig vodka, sambuca, rom, Heinekenöl eller apelsinjuice. Inne i isbaren kan du stanna upp till 20 minuter. Du kan hänga i vardagsrummet så länge du vill, och prova ett urval av läckra drinkar. "Cool"-faktorn går ännu längre än det allmänna klimatet; stämningsbelysning och höftvickande partylåtar gör scenen komplett.

Vanliga frågor om Stadskort i Amsterdam

Vad finns det för andra saker att göra än Stadskort som är värt att besöka i Amsterdam?

Andra upplevelser du inte bör missa i Amsterdam:

De mest populära sevärdheterna i Amsterdam

Att göra i Amsterdam

Städer i Nederländerna

Utforska Amsterdam

Läs vår kompletta guide till Amsterdam eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.5
(9 382 recensioner)

Min 3 dagars resa var fantastisk! Med citycard är allt väldigt bekvämt, gratis och rabatterade entréer med enkel åtkomst. Toppen för mig!!! Att kunna dra fördel av transporter och kanalkryssningen avrundade min resa utmärkt. Fantastiska Amsterdam! Tack

Massor av fri entré till museer och gratis resor på bussar, tunnelbana och spårvagnar. Rabatter på utflykter och andra aktiviteter. Kortet är definitivt värt det om du är där i några dagar.

Det var underbart! Vi njöt verkligen av att vara i Amsterdam, vi åkte till Lisse, vi såg väderkvarnarna i Zaandan, vi åkte till Haag! Vi njöt av allt! 🌟🌟🌟🌟🌟

Det var vackert. Vi hade inte kunnat resa så långt utan detta kort.

fordonens punktlighet och renligheten är oklanderlig