Amsterdam
Nightclub Tours

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Nattklubbsturer i Amsterdam

Vad finns det för andra saker att göra än Nattklubbsturer som är värt att besöka i Amsterdam?

Andra upplevelser du inte bör missa i Amsterdam:

Alla saker att se i Amsterdam

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Amsterdam? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 3 878 omdömen

Helt fantastisk kväll med Menka

Mitt hotell rekommenderade att boka detta eftersom conciergen inte exakt visste vart det var bäst att gå en måndagskväll. Stor upplevelse på Hard Rock Cafe där vi träffade Menka och några andra Amsterdambesökare för några gratis drinkar och på Melkweg, vilket är så roligt. Det var fantastiskt att träffa några andra människor och gå ut i en grupp. Menka verkar känna alla och allt i Amsterdam, så du känner för att gå ut med den lokala publiken! Trevligt var att det inte finns något program att följa (förutom mötesplatsen), du får några bra tips och rekommendationer och sedan är det upp till dig var du vill tillbringa natten. De flesta i vår grupp bestämde sig för att prova Melkweg, vilket definitivt var rätt val.

En fantastisk turné med Leo som guide. Mycket informativt, men utan att försumma de negativa aspekterna av detta kvartal. Vår guide var mycket välinformerad och kunde också svara på frågor utanför Amsterdam-turnén. Vi kunde ta med oss en hel del intryck och information som du inte kan läsa i de klassiska stadsguiderna.

Hade en riktigt bra kväll med Nightlife Ticket! Gick först till kasinot och gick sedan in till stan. Gjorde själv ett slags "pubcrawl" med biljetten. Träffade trevliga människor och upptäckte verkligen nattlivet i Amsterdam. Allt som allt bra, jag kommer att köpa biljetten oftare nu!

Jag skulle definitivt rekommendera turnén eftersom du fick en hel del insikter och turnén var mycket underhållande. Vi fick lite information om distriktet samt en rundtur på gatorna. Vi bokade turnén för 5:30 p.m. Det var också bra att vi kunde ställa frågor om allt och även fick tips.

Något du definitivt bör prova om du är i Amsterdam! En fantastisk upplevelse, väldigt spännande och lite konstig.