Amsterdam Museumsbiljetter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Populära Museumsbiljetter i Amsterdam

Visa alla Museumsbiljetter i Amsterdam
Se 498 upplevelser

Vad besökare tycker om Amsterdam

Mycket vackert och intressant slott. Jag skulle rekommendera dig att ta med dig egna hörlurar som du kan plugga in i audioguiden så slipper du gå och hålla den mot öran vilket blir tröttsamt efter en stund. Hade även önskat att man hade skrivit ut instruktioner för var man ska gå med gå före i kön" biljetterna så att vi slapp stå i fel kö i onödan.

Underbar känsla att äntligen få se dessa världsberömda målningar som jag tidigare bara sett på bild i olika böcker. Utställningen var bra upplagd där man kunde välja olika vägar och hur mycket information man ville ta del av. Spännande del med intressant information om Van Goghs barndom och bakgrund.

Amsterdam: Inträdesbiljett till Van Gogh-museet Omdöme från: Marianne, 2019-11-05

Pedagogiskt och lärorikt med kanonläge i Amsterdam

Glädjande att våra barnbarn var de som initierade besöket och som var ytterst begeistrade över museet och allt som erbjöds. Vi anslog bra med tid och det blev även en del inköp i shopen .

Amsterdam: Inträdesbiljett till Van Gogh-museet Omdöme från: Johnny, 2018-07-14

Större än vad jag läst folk skrivit. Kö men de gick smidigt o relativt fort. Dock mycket folk i vissa rum så svårt att fota utan att få med dessa men helt klart värt pengarna.

Madame Tussauds Amsterdam: Inträdesbiljetter Omdöme från: Anne, 2019-04-23

Ett måste i Amsterdam. Ta god tid på dig, titta på allt även om det ibland blir att gå fram och tillbaka. Använd den bra kartan. Vi var där i fyra timmar..

Amsterdam: Inträdesbiljett till Rijksmuseum Omdöme från: CECILIA, 2020-01-03