Amsterdam
Lokala smaker och rundturer i lokalområden

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Amsterdam

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Amsterdam? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 6 779 omdömen

Guiden var bayersk, vilket lossade turnén direkt, men ibland var man tvungen att anstränga sig för att förstå honom. Han kunde berätta mycket om red light -distriktets historia och vi tittade på några av "fönstren". Dessutom gick vi på slutet till ett kafé, vilket är lite ur vägen och därför tydligen har en bättre kvalitet. Sammantaget var turen mycket informativ och du kan lära dig mycket om ursprunget och den aktuella platsen för red light -distriktet.

Vi hade en mycket rolig och intressant turné. Vår guide Stan hade mycket kunskap och förpackade informationen i en cool hylsa. Han väntade på oss, för vi var sena, även om vi bara var 3 personer. Jag skulle boka turnén igen och rekommendera den till alla intresserade av Amsterdams historia, prostitution eller kaféer. Du kommer definitivt att lära dig något nytt.

Trevlig cykeltur och mycket trevlig guide. Tyvärr är det inte klart på getyourgide -webbplatsen att det är en engelsk turné. Som tur var hade vi tillräckligt med holländare så att cykeluthyrningen skickade en holländsktalande guide

Högt rekommenderad! Cykling i Amsterdam är en upplevelse du inte får missa. Vår guide var mycket trevlig och vänlig och vi lärde oss mycket om staden.

Ett utmärkt sätt att upptäcka staden och den något dolda delen med en super trevlig promenad mellan stad, kanaler och park !! Guiden var fantastisk !!