Amsterdam Kvällsturer

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Vattenaktiviteter
  • Andra upplevelser
176 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 11

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Amsterdam

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Amsterdam?

Vilka är de bästa dagsturerna från Amsterdam?

De bästa dagsturerna från Amsterdam:

Brygge

Amsterdam: Fler aktiviteter och sevärdheter

Amsterdam: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 9 258 omdömen

Jag köpte 3-dagars spårvagnsbiljetter till min fru och mig själv på nätet vilket var lätt att göra och kostnaden mycket rimlig (ca 19 $). Andra giltiga biljetttider finns tillgängliga. Detta var fördelaktigt jämfört med att köpa en endagsbiljett till HOHO-buss för $24 och fick mig till många fler platser. Jag var tvungen att ta min biljettkupong till GVB Ticket Office som ligger utanför Amsterdams centralstation i en vit byggnad. Se till att få en karta över spårvagnslinjerna. När du går på och av en spårvagn måste du också skanna dina biljetter båda gångerna.

En mycket trevlig och informativ kanalkryssning för 15 euro i en sluten båt med glastak. Vi gjorde turen på kvällen, vilket gör det ännu vackrare när allt är upplyst. Tyvärr är utrymmet lite snävt, sätena kan vara lite bredare. Kaptenerna gör ett bra jobb eftersom vissa passager är väldigt smala. Det är verkligen värt att se hur kaptenerna styr båtarna genom dessa flaskhalsar. Jag kan verkligen rekommendera att delta.

Ett trevligt sätt att se Amsterdam. Vi hade bara en dag på oss då vi mellanlandade där på väg mot Edinburgh. Och vi blev glatt överraskade av denna trevliga tur. Det bjöds på gott vin och ost så mycket vi ville ha. Det fylldes på hela tiden. Och guiderna var fantastiska. Roliga, trevliga och pålästa. Vi lämnade Amsterdam med ett härligt minne.

I Amsterdam är tunnelbanan avgörande om du bor i utkanten av staden; Hantering av kortsystemet okomplicerat. Extremt negativt är det faktum att man måste hämta ut biljetterna i en byggnad på centralstationen. Det är (mycket) svårt att ta sig dit vid olika evenemang... Vi fick alltid platser på tunnelbanan!

Rekommenderas varmt, använd helt enkelt kollektivtrafiken på ett avslappnat sätt och lär känna Amsterdam ovan och under marken. Sightseeing på tåget ger en överblick för att upptäcka saker som är värda att se. Aldrig långa väntetider vid busshållplatserna, bara bra! Vi älskade det.