Välj datum

Amsterdam Kultur och historia

140 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 9

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Amsterdam

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Amsterdam?

Vilka är de bästa dagsturerna från Amsterdam?

De bästa dagsturerna från Amsterdam:

Keukenhof

Amsterdam: Fler aktiviteter och sevärdheter

Amsterdam: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 32 101 omdömen

Rijksmuseum är ett absolut måste när du är i Amsterdam. Det finns så många otroliga visningar av olika former av konst och artefakter. Planera för mycket tid eftersom denna plats är enorm. Kom dit tidigt och köp biljett i förväg eftersom de fylls snabbt och avvisa dig sedan om du inte har en biljett. Kanalkryssningen var mycket lätt att hitta efter att ha avslutat museet eftersom det bara är ett kvarter bort. Det var underbart att turnera i kanalerna och se den otroliga arkitekturen i kanalbyggnaderna och höra lite av historien på autovideon. En mycket trevlig dag.

Detta museum var mycket spännande och ligger i hjärtat av red light district i amsterdam. De hade ljudguider att använda när du går igenom och du följer historien om en rysk sexarbetare under hela turnén. Utrymmet är litet och kan bli lite trångt ibland men personalen är vänlig och jag skulle definitivt besöka igen i framtiden. Det var ett pedagogiskt och subtilt sätt att skapa medvetenhet om de problem som sexarbetare står inför och de faror de möter i sitt arbete.

Detta var ett av de bästa museerna jag någonsin varit på. Den är väldigt fokuserad på en konstnärs liv och resa. Det var fascinerande att se hur Van Gogh utvecklade sin teknik och var influerad av olika samtida konstnärer. Det var också fantastiskt att se vems arbete han direkt påverkade. Det finns en stor del av hans arbete här. Det enda som saknas är hans berömda "Starry Night"-målning!

Ett måste besöka. Enkel åtkomst genom att presentera GYG QRCODE vid entrén. Tack vare GYG hittade vi biljetterna några dagar innan avgång och med audioguiderna inkluderade kunde vi uppskatta besöket fullt ut. Bra service av GYG

Jag älskar det konstiga och underbara så det här var perfekt för mig. Jag önskar att det fanns skåp för att förvara min kappa och väska, det fanns många trappor och det var ganska varmt.