Amsterdam
Båtturer och flodkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Amsterdam : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Amsterdam a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 23 621 omdömen

Vi njöt av en kvällstur helt för oss själva! Vi blev förvånade över att vara de enda passagerarna på båten och njöt därför av en privat rundtur på kanalerna Rutten är mycket trevlig, sträcker sig från de inre kanalerna till det bredare vattnet tillsammans med Nemo -museet Beskrivningarna av ljudguiden är intressanta och underhållande och kaptenen stannar på de bästa platserna för att låta passagerare ta bilder Han svarade också gärna på alla våra frågor Rekommenderas starkt. Mycket intressant och avkopplande på samma gång

Kanalkryssningen var mycket underhållande och informativ. Du kan se mycket fina hörn och alla är avslappnade. Kaptenen var en mästare i sitt yrke i att navigera skeppet genom de smala kanalbroarna. Hattar av! Resan är nästan ljudlös eftersom båtarna drivs helt elektroniskt.

En mycket trevlig rundtur i kanalerna i Amsterdam. Mycket artig och trevlig kapten som också berättar historier om staden och etc. under resan. Definitivt värt det. En enorm fördel att inte ha en filt eller liknande på huvudet och se allt i det fria.

Duktig skeppare som pratade med egna ord ibland mellan det inspelade, plus bra ”rutt” bland alla kanaler i denna vattenvägarnas stad. Att vi fick guidning på vårt eget språk, svenska, var helt avgörande!

Trevlig tur med roliga och kunniga guider! Andjela och hennes kollega va stjärnor.