Amsterdam Kryssningar och båtturer

  • Vattenaktiviteter
  • Paketerbjudanden
  • Privata turer
  • Heldagsturer
  • Äventyr
78 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Amsterdam

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Amsterdam?

Vilka är de bästa dagsturerna från Amsterdam?

De bästa dagsturerna från Amsterdam:

Brygge

Amsterdam: Fler aktiviteter och sevärdheter

Amsterdam: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 23 621 omdömen

Mycket trevlig upplevelse vid solnedgången. En ljudguide låter dig följa besöket på flera språk samtidigt. Enda negativa punkten: vägbeskrivningen för att komma till platsen eftersom det också finns en Canal Lover Amsterdam-skylt i morgon vid stationen. Inte att förväxla detta är inte Dating Bridge. Mötesplatsen ligger framför stationen mittemot ibis hotel med en stor orange skylt som indikerar älskare i mycket stort format.

En mycket trevlig och informativ kanalkryssning för 15 euro i en sluten båt med glastak. Vi gjorde turen på kvällen, vilket gör det ännu vackrare när allt är upplyst. Tyvärr är utrymmet lite snävt, sätena kan vara lite bredare. Kaptenerna gör ett bra jobb eftersom vissa passager är väldigt smala. Det är verkligen värt att se hur kaptenerna styr båtarna genom dessa flaskhalsar. Jag kan verkligen rekommendera att delta.

Ett trevligt sätt att se Amsterdam. Vi hade bara en dag på oss då vi mellanlandade där på väg mot Edinburgh. Och vi blev glatt överraskade av denna trevliga tur. Det bjöds på gott vin och ost så mycket vi ville ha. Det fylldes på hela tiden. Och guiderna var fantastiska. Roliga, trevliga och pålästa. Vi lämnade Amsterdam med ett härligt minne.

Heineken Experience är verkligen intressant. Det är mer än bara en bryggeriturné

Mycket rolig kryssning med god pizza och fin atmosfär