Amsterdam Båtturer och flodkryssningar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
amsterdam canal day cruise

Amsterdam: Canal Day Cruise

Längd: 75 minuter
54 omdömen
GetYourGuide Originals
54

Se Amsterdams mest spektakulära landmärken längs dess ikoniska kanaler på en exklusiv kryssning med ljudkommentarer som erbjuds på flera språk.

Populära Båtturer och flodkryssningar i Amsterdam

amsterdam evening canal cruise

Amsterdam: Evening Canal Cruise

Längd: 1,5 timmar
37 omdömen
GetYourGuide Originals
37

Gå ombord på en exklusiv 90-minuters kryssning med ljudguide som erbjuds på flera språk. Se de ikoniska byggnaderna och broarna i Amsterdam upplysta…

Visa alla Båtturer och flodkryssningar i Amsterdam
Se 498 upplevelser

Vad besökare tycker om Amsterdam

Trevlig kombo; kanalkryssning och Ice bar.

Bekväm, trevlig och informativ kryssning i centrala Amsterdam. Kul att höra om historiska vedermödor och händelser, kopplade till hur allt ser ut idag. Ice bar kan vara en turistfälla eller en kort och rolig flykt från verkligheten, beroende på din inställning. Vi var 4 medelålders och valde att ha kul. Generösa drinkar och trevlig personal ingår i upplevelsen. En liten resa även detta som säkert blir ännu mer kontrastrik mitt i sommaren än i februari. Summerat: Mycket trevlig och prisvärd kombination.

Står att det är Audioguide/hörlurar på Spanska, Thai, Kinesiska, Kroatiska, Tjeckiska, Nederländska, Engelska, Franska, Tyska, Indonesiska, Italienska, Japanska, Polska, Portugisiska, Ryska. Detta behöver uppdateras då det inte stämmer Svenska finns också med men inte Thai tex.

Amsterdam: 1,5-timmes kvällskryssning på kanalen Omdöme från: Stefan, 2019-04-11

Rijksmuseet hade mycket att erbjuda. Finns en app där du kan få guidning eller hyr lurar med guidadtur. Vi var väldigt nöjda! Så mycket fint och intressant historia

Fukade alldeles utmärkt trots att jag inte kunde förboka tid (14p)

Hade varit full pott om man även hade kunnat förboka vilket tidpunkt man skulle åka. Vi var 14 personer som fick välta en timme.

Amsterdam: Båttur på kanalen Omdöme från: Ulf, 2017-05-30

Mycket trevlig tur. Häftigt åka i de smala kanalerna. Mycket bra information längs rutten. Skulle utan tvekan göra om det.

Amsterdam: 1,5-timmes kvällskryssning på kanalen Omdöme från: Reine, 2020-01-09