Amsterdam: Kryssning i historisk miljö och i moderna kvarter

Amsterdam: Kryssning i historisk miljö och i moderna kvarter

Från 17,77 US$ per person

Beskåda Amsterdam från dess mest pittoreska sida under en 75 minuters kryssning på de berömda kanalerna. Upptäck stadens historiska centrum, Magere brug (Magra bron), Gouden Bocht och se även de nya, moderna kvarteren.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 75 minuter
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Audioguide
Spanska, Nederländska, Engelska, Franska, Tyska, Italienska, Japanska, Ryska, Turkiska, Engelska, Kinesiska, Kroatiska, Tjeckiska, Hindi, Indonesiska, Arabiska, Koreanska, Polska, Portugisiska, Koreanska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Följ med på en kanalkryssning i Amsterdam
 • Upptäck stadens historiska centrum, med Magere Brug, Gouden Bocht och mer
 • Se Amsterdams sevärdheter från stadens berömda vattenvägar
Beskrivning
Amsterdam ses bäst från vattnet och på denna 75 minuters kanalkryssning upplever du det bästa av denna historiska stad. Du lägger märke till nya byggnader, broar och mycket mer i en stad som är förankrad i historien men också är i ständig förändring. Denna båttur på Amsterdams kanaler erbjuder fantastiska vyer av de historiska 1600-talsbyggnader, som kantar kanalerna, men visar även den växande och moderniserade stad som Amsterdam kommit att bli. Se Amsterdam som staden verkligen är, från Gouden Bocht till Overhoeks, stadens nyaste kvarter, och från Muziekgebouw i hamnen till VOC-skeppet, Amsterdam.
Inkluderar
 • 75 minuters kryssning längs Amsterdams världsarvslistade kanaler
 • Snackbox (om alternativet valts)
 • Drycker (kan köpas på båten)
 • Reserverad sittplats
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • All nödvändig skyddsutrustning kommer att finnas till hands
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Fysisk distansering upprätthålls i fordon

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

Kundomdömen

Samlat omdöme

4,4 / 5

baserat på 4206 omdömen

Översikt

 • Guide
  4.1 / 5
 • Transport
  4.3 / 5
 • Valuta för pengarna
  4,3 / 5
 • Säkerhet
  4,6 / 5
Sortera efter

Det var lätt att boka, lätt att hitta kontoret och de var tillmötesgående för att tillåta oss på den tidigare kryssningen eftersom vi var där tidigt. Båten var rymlig, värme toast varm i december och det var en fin touch att ha juldekorationer också. Medan hörlurarna för turnén inte var de bästa fungerade de bra och föraren lade till sina egna tillägg också. Åkningen var smidig och massor av fotomöjligheter. Squidgee för att rensa kondens från fönstren var en bra touch, även om det gjorde att vi båda skrattade och vi behövde aldrig använda den.

Läs mer

22 januari 2020

Utmärkt båttur

Om man köper biljetter i förväg och skriver ut dem med QR kod ska man inte ha några problem. Trots det ska man efter att ha köat för att gå ombord gå in i kiosken och stå i kö igen. För att få en handskriven papperslapp - helt korkat. Förutom att ljudkvalitén i hörlurarna är lite låg - då det finns barn med ombord som inte är tysta och vuxna som ska berätta för sitt sällskap så är informationen intressant. Den bör dock uppdateras då viss information är inaktuell. Kapten korrigerade och gav oss dagsaktuell information men han visste inte alltid om lyssnade via hörlurarna just då. Så det blir lite hackigt när informationen avbryts för hans information. För oss hade det varit bättre om han hade guidat turen - klar och tydlig röst som överröstade annat. Intressant tur som vi kan rekommendera till våra vänner.

Läs mer

25 mars 2019

Отлично составлен маршрут, капитан - СУПЕР! Очень приветлив и дружелюбен, что поднимает настроение и череда домов чудесной архитектуры кажется ещё прекраснее и оставляет просто сказочное впечатление об Амстердаме. Рон и Нэл в форме веселого диалога поведали интересные истории об Амстердаме и его обитателях. Очень понравилась Экскурсия и привлекательная цена

Läs mer

4 mars 2020

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 8271