Från Amsterdam: Snabbinträde och transfer till Keukenhof

4,4 / 5

1370 omdömen

Från Amsterdam: Snabbinträde och transfer till Keukenhof

Från 47,24 US$ per person

Besök världens största vårträdgård och dra fördel av en smidig direktresa från Amsterdams centrum till Keukenhof på bara 55 minuter. Gå förbi köerna när du har kommit fram och upptäck trädgårdens fantastiska blommor i din egen takt.

Om denna biljett

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Vouchern måste lösas in för att få biljetter.
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Broschyrer
Spanska, Engelska, Franska, Tyska, Italienska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Dra nytta av de bekväma och regelbundna bussarna till Keukenhofs blomsterträdgård
 • Se en videopresentation med intressant information under bussresan
 • Utforska en av de mest berömda och största vårträdgårdarna i världen
 • Gå förbi kön utanför Keukenhof och promenera in i trädgården
 • Beundra över 7 miljoner blomsterlökar i blom
Beskrivning
Njut av smidig och effektiv transport från centrala Amsterdam till Keukenhofs trädgårdar dit du reser med en bekväm buss vid en tid som passar dig. På bara 55 minuter anländer du till världens största vårträdgård där du kan utnyttja företräde i entrén. Bussar till Keukenhofs trädgårdar avgår varje dag från "This is Holland", mittemot centralstationen. Du behöver bara ta färjan från Amsterdams centralstation till andra sidan IJ, där "This is Holland" bara ligger två minuters promenad bort.   Kliv på bussen och beundra det nederländska landskapet på väg mot Keukenhofs trädgårdar. Se en videopresentation om nederländsk historia, det färgglada landskapet och intressant information om varför Nederländerna är så känt för sina blommor. När du anländer vid Keukenhof får du gå förbi den långa kön och sedan utforska trädgården i din egen takt. Beundra de 7 miljoner blomsterlökar som är i blom och se färgglada blomsterbäddar och ljuvligt doftande blomutställningar. Upplev Keukenhof i din egen takt och dra nytta av frekventa avgångar med garanterade sittplatser på en lyxig buss tillbaka till Amsterdam, mellan kl. 13.00 och 18.30. Som bonus får du en gratis karta över Amsterdam för att hjälpa dig lära känna staden.
Inkluderar
 • Tur- och returtransport mellan Amsterdam och Keukenhof
 • Videopresentation på engelska
 • Broschyr av presentationen på flera språk (tillgänglig på engelska, tyska, franska, italienska, spanska och holländska)
 • Gå förbi kön vid entrén till Keukenhof
 • Stadskarta över Amsterdam
 • Mat och dryck
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Deltagare måste ha på sig munskydd

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Bussar till Keukenhof avgår bredvid "This is Holland" (mittemot Amsterdam Centraal) vid IJ. Vänligen ta färjan som är gratis från centralstationen i riktning "Buikslotermeer". Färjeturen tar endast 3 minuter till andra sidan och därifrån tar det endast 3 minuter att promenera till "This is Holland". Bussarna avgår varje dag mellan kl. 09.00 och 14.30. Tidtabell från Amsterdam: kl. 09.00, 09.30, 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00 och 14.30. Förtidsbokning för en viss tidslucka är inte nödvändigt, men det rekommenderas att anlända cirka 20-30 minuter före din önskade avgångstid. Bussar avgår var 30:e minut.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att ta med

 • Pass eller ID-kort

Bra att veta

 • Längden på denna tur är flexibel. Det tar 55 minuter att åka från Amsterdam till Keukenhof där du får besöka trädgården i din egen takt
 • Bussar tillbaka till Amsterdam avgår mellan kl. 11.00 och 18.30, var 30:e minut Du får garanterade sittplatser i en lyxig buss
 •  Vänligen uppvisa din Amsterdam-Keukenhof-biljett på hemresan till Amsterdam. Vouchern är endast giltig dagen den stämplats
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,4 / 5

baserat på 1370 omdömen

Översikt

 • Service
  4.3 / 5
 • Organisering
  4,1 / 5
 • Valuta för pengarna
  4,1 / 5
 • Säkerhet
  4,5 / 5
Sortera efter

Underbart ställe, rekommenderar!

Underbar park, trevligt bemötande överallt. Dock lite samma samma där inne. Svårt för de som inte är vana att ta sig till platsen, eller äldre som inte riktigt vet vart man ska eftersom man måste åka med en båt över från centralstationen. Men en underbar upplevelse, alla underbara dofter tog allt!

15 maj 2019

En explosion av färger

En heldagsutflykt i en fantastisk park. Köpte biljetter på nätet med öppen restid vilket innebar 45 minuters kö vid This is Holland får bussen utgår från för att få en plats i en buss ytterligare 35 minuter senare så jag skulle rekommendera att ta en biljett med tid om man vill slippa köa. Man måste ändå byta in sin biljett för att få en tid, men den kön var max fem minuter. Vi var där 26 april, det var fantastiskt vackert men lite överblommat på vissa ställen. En del rabatter var lite tomma då man rensat bort det överblommade. Parken är öppen till mitten av Maj, men jag skulle rekommendera att åka någon vecka tidigare än vad vi gjorde. Var på This is Holland tidigt. Vi kom vid 10:00 och fick busstid 11:15. Det innebar att vi även hamnade i en timmes kö när vi var klara 15:45. Det ör drygt att stå i en kö utan tillgång till toalett eller förtäring och bara få höra att det kommer snart en buss till. Mycket folk, gott om restauranger en fantastisk upplevelse!

Läs mer

5 maj 2019

Underbart vacker park

Fin park, lätt att åka dit med en färdigbildad buss. Lätt att hitta till uppsamlingsplstsen innan och efter utflykt. Lite missnöjd är jag med bussresan, det står i informationen att man får en liten ”guidning” under resan ute vid landsbygden, men det var ingen som sa någonting. Det är fel marknadsföring.

12 april 2018

Arrangeras av

Produkt-ID: 85542