Amsterdam
Biljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Amsterdam

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Amsterdam? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amsterdam

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 37 836 omdömen

Guiden var bayersk, vilket lossade turnén direkt, men ibland var man tvungen att anstränga sig för att förstå honom. Han kunde berätta mycket om red light -distriktets historia och vi tittade på några av "fönstren". Dessutom gick vi på slutet till ett kafé, vilket är lite ur vägen och därför tydligen har en bättre kvalitet. Sammantaget var turen mycket informativ och du kan lära dig mycket om ursprunget och den aktuella platsen för red light -distriktet.

Vi hade en mycket rolig och intressant turné. Vår guide Stan hade mycket kunskap och förpackade informationen i en cool hylsa. Han väntade på oss, för vi var sena, även om vi bara var 3 personer. Jag skulle boka turnén igen och rekommendera den till alla intresserade av Amsterdams historia, prostitution eller kaféer. Du kommer definitivt att lära dig något nytt.

Mycket trevligt museum med mycket vackra vaxkreationer som för vissa stör oss (verklig eller falsk karaktär?), Dekorationerna anpassas varje gång till karaktärerna och en iscensättning planeras där som störtar oss in i en nästan verklig värld (bar, nattklubb , ...). Ett nöje för ögonen och kameran

Det gick super smidigt att boka en starttid och köpa biljetter. I vanliga fall avstår jag från många aktiviteter pga krångel på internet. Strid var som vanligt underbart trots att jag anser att vilda djur ska leva i frihet.

Detta var en så fantastisk och informativ upplevelse, skulle 100% rekommendera till alla som vill lära sig mer om Amsterdams sexarbetarindustri.