Amsterdam rundvandring: Anne Franks fascinerande historia

4,5 / 5

1491 omdömen

Amsterdam rundvandring: Anne Franks fascinerande historia

Spara upp till 10%

Från 34,43 US$ 30,99 US$ per person

Ta en promenad genom Amsterdam med en professionell guide som kommer att berätta om staden under andra världskriget, genom Anne Franks ögon. Rutten tar dig från de judiska kvarteren och förbi Anne Franks hus. Hör hela historien om dessa mörka dagar.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Liten grupp
Begränsat till 15 deltagare
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska, Spanska, Nederländska, Tyska, Italienska, Franska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Lyssna till berättelserna från Anne Franks berömda dagbok
 • Lär dig historien om andra världskriget i Amsterdam
 • Se byggnader och monument som fortfarande är ärrade av kriget
Beskrivning
Bekanta dig bättre med Anne Franks fascinerande men tragiska berättelse på en 2-timmars Anne Frank-rundvandring i de judiska kvarteren och i Amsterdams historiska centrum. Möt din guide framför Judiska historiemuseet, där din tur börjar. Gå förbi monument och byggnader som fortfarande bär ärr från andra världskriget. Din guide kommer att föra historien till liv och ge dig en känsla av hur stadens medborgare uppförde sig under ockupationen, samt hur de flyttade sig runt under skräckfyllda tider. Färdas tillbaka i tiden till det andra världskrigets mörka dagar, lär dig hur livet var under den tyska ockupationen mellan år 1940-1945, och om hur Anne Frank blev en symbol för förtryckets brutalitet. Hör historien om hennes dagbok och hur den kom att publiceras av hennes far Otto Frank. Lär dig om varför holländarna försökte samexistera med den ockuperande armén, och hör om flera händelser såsom Februaristrejken och Hungerns vinter. Besök det judiska kulturkvarteret och hör historien om dokwerker, den portugisiska synagogan och Auschwitzmonumentet. Upptäck platserna det holländska motståndet erbjöd som hemliga gömställen för familjer såsom Anne Franks. Turen avslutas vid Anne Frank-huset. Inträdesbiljetter till Anne Frank-huset måste köpas online, separat från denna rundvandring.
Inkluderar
 • Guide
 • Lokal stadsskatt på 1,50 EUR per person
 • Inträdesbiljett till Anne Frank-huset. Observera att denna tur inte ger dig åtkomst till Anne Frank-huset. Inträdesbiljetter till Anne Frank-huset kan endast köpas online
Covid-19-åtgärder

Den här aktiviteten måste beställas på nätet eftersom biljettkontoret är stängt

Rådande säkerhetsåtgärder
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Deltagare måste ha på sig munskydd

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

Viktig information

Bra att ta med

 • Bekväma skor

Inte tillåtet

 • Husdjur
 • Bagage eller stora väskor

Bra att veta

 • Barn upp till 3 års ålder kan delta utan kostnad.
 • Bekväma skor rekommenderas.
 • Observera att denna tur inte ger dig åtkomst till Anne Frank-huset.
 • Anne Frank-huset är öppet dagligen från kl. 09.00 till 22.00 accepterar endast reservationer bokade online via www.annefrank.org
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 / 5

baserat på 1491 omdömen

Översikt

 • Service
  4.6 / 5
 • Organisering
  4,6 / 5
 • Valuta för pengarna
  4,4 / 5
 • Säkerhet
  4,7 / 5
Sortera efter

Raoul var en underbar reseguide och hade en fantastisk takt! Du kan säga att han brinner för ämnet och delade allt med minnet! Jag skulle definitivt rekommendera denna turné för alla som försöker få en känsla för Amsterdam (kultur, mat, liberal kultur osv.) & För att lära sig mer om Anne Frank's historia.

7 januari 2020

Denna turné var ett utmärkt sätt att lära sig om det judiska kvarteret och Frank-familjen. Vincent var en fantastisk reseguide som kunde väga humor och ny insikt i en relativt välkänd historia. Rekommenderar starkt för alla, särskilt om du letar efter ett intressant sätt att gå från det judiska kvarteret till Anne Frank-museet på andra sidan staden.

Läs mer

27 december 2019

Vi fick inte biljetter till Anne Franks hus så bokade vandringsturen istället. Vi ångrar inte det !! Vår guide, Jan, var så kunnig och berättade historien om judar i Amsterdam från när de först kom på 1500-talet fram till slutet av andra världskriget. Han svevde Frank-berättelsen in i den här bredare bilden och visade oss intressanta platser runt Amsterdam och genom att berätta personliga historier från sin egen släkthistoria.

Läs mer

8 december 2019

Arrangeras av

Produkt-ID: 66641