Amsterdam: 1,5-timmes kvällskryssning på kanalen

Amsterdam: 1,5-timmes kvällskryssning på kanalen

Från 21,45 US$ per person

Se det mest pittoreska Amsterdam på en 1,5-timmes kanalkryssning på kvällen. Upptäck den historiska stadskärnan då du åker förbi Magere Brug, Gouden Bocht med mera. Förundras över de upplysta köpmannahusen och lär dig var du hittar lokala hotspots.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Vouchern måste lösas in för att få biljetter.
Längd 1.5 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Audioguide
Spanska, Thai, Kinesiska, Kroatiska, Tjeckiska, Nederländska, Engelska, Franska, Tyska, Indonesiska, Italienska, Japanska, Polska, Portugisiska, Ryska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Åk längs Amsterdams vackra vattenvägar kvällstid
 • Se de pittoreska broarna och köpmannahusen upplysta för kvällen
 • Lär dig om anmärkningsvärda hotspots i Amsterdams kanalbälte
Beskrivning
Kliv ombord på en kanalbåt för att upptäcka Amsterdam när det är som vackrast - när solen går ner och stadens ljus tänds. Tusentals ljus belyser de hundratals broar och de ikoniska byggnader längs med kanalerna. Du kryssar längs några av de vackraste vattenvägarna i Amsterdams kanalbälte, åker förbi upplysta byggnader, broar och båtar som ger staden ett nästan sagolikt utseende. Njut av ett utomhusområde under såväl vintern som sommaren.  En värd välkomnar dig ombord och berättar många historier, legender och historiska fakta om Amsterdam medan ni åker. Luta dig tillbaka och lär dig om heta inneställen, inklusive anmärkningsvärda restauranger och nattklubbar.
Inkluderar
 • Bar ombord
 • Mat och dryck
 • Reserverad sittplats
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • All nödvändig skyddsutrustning kommer att finnas till hands
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Fysisk distansering upprätthålls i fordon
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Vänligen gå till Blue Boats biljettkontor och anländ 15 minuter före avgångstiden. Biljettkontoret ligger på motsatt sida av kanalen när du står vid Hard Rock Cafe. Leta efter Blue Boat-skylten vid ingången till kön. Lös in din voucher för en biljett vid disken och säg att du har bokat Blue Boat-kryssningen.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Observera att utsikten över staden beror på säsong och väder
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,4 / 5

baserat på 7933 omdömen

Översikt

 • Guide
  4.0 / 5
 • Transport
  4.3 / 5
 • Valuta för pengarna
  4,2 / 5
 • Säkerhet
  4,6 / 5
Sortera efter

Stor och informativ kanalkryssning om staden, ännu bättre på kvällen eftersom lamporna och ljudbeskrivningen gör att staden blir ännu mer levande, kaptenen och servern var mycket hjälpsamma och till hands om något behövdes, rekommenderar starkt den som upplever Amsterdam för första gången eller till och med om de inte har gjort en kvällskryssning.

Läs mer

26 januari 2020

Vi har haft vår kvällskryssning på kanalerna i Amsterdam. Kommentarerna från vår kvinnliga förare var nattens höjdpunkt - insiktsfull, rolig, hjälpsam. Boardingproceduren kan gå med lite arbete för att göra det mer rättvist och att säkerställa att grupper får sitta tillsammans. Ljudguiden (engelska) var en av de värsta jag har upplevt, så jag slutade bara lyssna efter ett tag. Måste bättre lyssna på live kommentarer, även om vissa högljudda grupper ombord ibland kan göra det svårt att höra. Det var en bra kryssning, och kanalerna är väldigt vackra på natten. Jag skulle rekommendera det.

Läs mer

22 december 2019

Efter en introduktion stängde de av ljuset och det blev romantiskt ... varje 5-10 minut berättade kaptenen fakta och skämt om Amsterdam. Min fru och jag var underhållna. På natten var lamporna riktigt trevliga. Du kan gå ut och röka lite cigarett eller gemensamt om du vill. Verkligen åtnjöt det. Ha en trevlig jul mina vänner.

21 december 2019

Arrangeras av

Produkt-ID: 42049