Amalienborg

Amalienborg

Amalienborg: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Ved Stranden: Kryssning i Köpenhamns kanal

1. Från Ved Stranden: Kryssning i Köpenhamns kanal

Upplev Köpenhamn från vattnet på en kanalkryssning och se hur det förflutna och nutiden smälter samman när du färdas längs idylliska kanaler och passerar många av stadens mest kända landmärken, gamla som nya. Avresa från Ved Stranden innan du navigerar några av stadens många vattenvägar. Beundra palatsen Christiansborg och Amalienborg, och förundras över de finansiella centrumen, såsom Centralbanken och den tidigare Köpenhamnsbörsen. Kryssa förbi statyn av den lilla sjöjungfrun i Langelinie medan din guide berättar historien om statyn och andra landmärken och byggnader som du passerar. Efteråt återvänder du till Ved Stranden. Kommentarerna finns på danska och engelska, samt ytterligare ett tredje språk.

Köpenhamn Kort-Discover: 80+ Sevärdheter & Kollektivtrafik

2. Köpenhamn Kort-Discover: 80+ Sevärdheter & Kollektivtrafik

Få ditt personliga sightseeingkort till Köpenhamn med det digitala Copenhagen Card-Discover och få gratis inträde till över 80 olika museer och attraktioner. Kortet finns tillgängligt för perioder på 24, 48, 72, 96 och 120 timmar och ger tillgång till några av stadens bästa museer och attraktioner. Lös in Copenhagen Card-koden på 8 tecken i Copenhagen Card-appen när du vill och aktivera sedan kortet när du behöver börja använda det. Ta dig från plats till plats med gratis och obegränsad användning av transportsystemet, inklusive stadsbussar, tåg, hamnbussar och tunnelbana. Lär dig mer om den danska huvudstaden på platser som Kungliga slottet, eller njut av all spänning i en av Europas äldsta nöjesparker. Här är ett litet urval av de attraktioner som ditt Copenhagen Card täcker: - Tivoli (endast tillgång till trädgården, åkattraktioner ingår inte) - Kanalturer (klassisk kanaltur i Köpenhamn) - Rosenborgs slott - Amalienborg slott - ARKEN Museum för modern konst - Danska arkitekturcentret - Karen Blixen-museet - Museet för vikingaskepp - Danska krigsmuseet - Designmuseum Danmark - Christiansborg - De kungliga mottagningsrummen - Nationalmuseet - Kronborgs slott - Köpenhamns Zoo - Kasinot Marienlyst - Cisternerna - Och många fler! Se den fullständiga listan över attraktioner på copenhagencard.com

Köpenhamn: Hop-On Hop-Off busstur med båttur som tillval

3. Köpenhamn: Hop-On Hop-Off busstur med båttur som tillval

Upplev Köpenhamns skönhet från en dubbeldäckare med öppet tak. Med din biljett kan du kliva på och av när, var och hur ofta du vill vid någon av de bekvämt belägna hållplatserna runt om i staden. Upptäck stadens främsta sevärdheter och upplev dem i din egen takt. Tack vare att ljudguiden finns på tio språk blir turen ännu mer rolig och informativ. Med 22 hållplatser runt staden stannar bussen nära alla Köpenhamns attraktioner och främsta sevärdheter. Från den näst äldsta nöjesparken i världen, Tivoli, till kungafamiljens vinterresidens, Amalienborgs slott och många andra toppattraktioner. Välj buss- och båttursalternativet för det kompletta sightseeingpaketet. Luta dig tillbaka och koppla av i de utmärkta, blå sightseeingbåtarna Nettobådene. Njut av en tur genom stadens många hamnar och kanaler och se en annan sida av Köpenhamn. Under denna entimmestur passerar ni det färgstarka Nyhavn, det hippa och händelserika Christianshavn och till och med den världsberömda statyn Den lille havfrue.

Köpenhamn: 48-timmars sightseeingbussbiljett, 1-timmars båttur

4. Köpenhamn: 48-timmars sightseeingbussbiljett, 1-timmars båttur

Utforska Köpenhamn i din egen takt med ett 48-timmarskort till stadens dubbeldäckade sightseeingbussar och gratis tillgång till en 1 timmes klassisk kanaltur i Köpenhamns kanaler. Du kan hoppa av vid upp till 30 hållplatser i stadens centrum, inklusive Gefionfontänen, Marmorkyrkan och den legendariska kommunen Freetown Christiania. Hoppa av vid djurparken, utforska Frederiksbergs slott, beundra Frihetsmonumentet eller hoppa av vid Meatpacking District. Köpenhamns palats och museer ligger framme för dig när bussen kryssar genom den graciösa danska huvudstadens gator. Under varma dagar kan du ta dig ut på det öppna däcket och koppla av i bekväma säten. Du kan hoppa på och hoppa av så många gånger du vill, så länge din biljett är giltig. Under kalla dagar är bussarna uppvärmda för att hålla dig varm under den fantastiska upplevelsen. Gå ner till hamnsidan och fånga den svala brisen och andas in den friska luften. Se den berömda lilla sjöjungfrun och den fantastiska byggnaden Black Diamond, som är hemvist för det kungliga biblioteket, Danmarks nationalbibliotek. Du kan följa med på vår klassiska kanaltur från antingen Nyhavn eller Ved Stranden för att se staden från vattnet. här får du se några av de största attraktionerna, som Christiansborgs slott, det slående nya operahuset*. Kom ihåg att gå till biljettkontoret för att få en biljett för en specifik avgångstid för kanalkryssningen. Ett litet urval av busshållplatser: Den lilla sjöjungfrun Marmorkyrkan Kongens Nytorv Christianshavn Christiansborgs slott Carlsberg Christiania Operan* Planetariet* och Langelinie (kryssningsterminaler) Ljudguider och hörlurar tillhandahålls med förinspelade kommentarer på olika språk, bland annat engelska, spanska, tyska, franska, ryska, italienska, danska, japanska, kinesiska, svenska, polska och ukrainska. Båtarna stannar: Ved Stranden Nyhavn

Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

5. Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

Utforska Köpenhamn på en 3-timmars guidad cykeltur. Cykla längs stadens cykelbanor och upptäck dolda platser och historiska höjdpunkter. Upptäck den berömda marmorbyggda Frederiks Kirke och de populära Tivoli-trädgårdarna. Utforska den historiska stadsdelen Christiansborg, cykla längs den pittoreska strandpromenaden vid Nyhavn och upptäck den berömda statyn av den lilla sjöjungfrun. Se den majestätiska Rådhuspladsen och det kungliga slottet Amalienborg och njut av lite grönska runt Köpenhamns berömda sjöar. Det kommer att finnas många fotomöjligheter längs vägen. Den vänliga lokala guiden kommer att svara på dina frågor om staden och ge dig personliga tips för din vistelse i Köpenhamn.

Köpenhamn: 3-timmars cykeltur med guide

6. Köpenhamn: 3-timmars cykeltur med guide

Få en nära och personlig upplevelse av de många attraktionerna och vackra sevärdheterna i Köpenhamn på denna avslappnade och lättsamma tur. Köpenhamn är praktiskt taget som gjort för cykling, med utmärkt infrastruktur och nästan inga kullar på turen kan förhållandena inte bli bättre. Möt upp med din karismatiska guide på en central mötesplats och sätt dig tillrätta i dina traditionella, lätthanterliga cyklar. Cykla genom staden med stil och njut av utsikten tillsammans med dina medresenärer. Låt dig ryckas med av guidens unika berättelser och lär dig vad Köpenhamn handlar om. Vinka hej till Den lilla sjöjungfrun, se Christiansborgs slott och många andra sevärdheter på denna 3-timmars City Highlights cykeltur.

Köpenhamn: City Highlights: Självguidad Scavenger Hunt Tour

7. Köpenhamn: City Highlights: Självguidad Scavenger Hunt Tour

Lär känna Köpenhamn i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med de viktigaste attraktionerna i staden och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er spännande fakta och skapar minnen som ni aldrig glömmer. Lär dig intressant information om staden och dess sevärdheter. Starta aktiviteten när som helst, schemat är vägledande. Vid varje stopp får du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Start din rundtur vid det imponerande torget i stadshuset. Besök Köpenhamns domkyrka med sin magnifika interiör. Fotografera The Round Tower ett av de äldsta observatorierna och beundra Christiansborgs slott med sin unika arkitektur. Stoppa förbi den gamla börsen, en av de äldsta byggnaderna i Köpenhamn, och se Kungliga teatern som har en fantastisk akustik. Promenera runt i det vackra Nyhavn och beundra Kissing Bridge med sin innovativa design. Upptäck Amalienborg, den danska kungafamiljens mycket utsmyckade hem, och förundras över rokokodesignen och de fyra palatsfasaderna. Se slutligen den förtrollande Fredriks kyrka gjord av marmor.

Köpenhamn: City Card med 40+ attraktioner & Hop-On/Off-buss

8. Köpenhamn: City Card med 40+ attraktioner & Hop-On/Off-buss

Fri tillgång till mer än 40 attraktioner i centrala Köpenhamn Obegränsad tillgång till Strommas Hop On - Hop Off-bussar (varierar beroende på säsong) Hop On - Hop Off-bussar inkluderar en audioguide på 12 olika språk Med COPENHAGEN CARD - HOP får du obegränsad transport med Hop On - Hop Off-bussarna från Stromma runt om i Köpenhamn från attraktion till attraktion. Tre olika busslinjer tar dig runt i Köpenhamn, och det är upp till dig vilket område du vill utforska först. Du kan hoppa på och av bussarna så mycket du vill så länge ditt Copenhagen Card-Hop är giltigt. Observera att Classic Copenhagen-rutten går dagligen året runt. Urban Green Copenhagen och Colorful Copenhagen busslinjer är säsongsbetonade (varje dag från 5 maj till 3 september, fredag-söndag från mars till 4 maj och sep-dec). Njut av aktiviteter som: Tivoli trädgårdar Kanal Tours Köpenhamn, Stromma Rosenborgs slott Christiansborg - De kungliga mottagningsrummen Köpenhamns zoo Amalienborg slott Nationalmuseet Christiansborg - Ruiner under Christiansborg Palace Vår Frälsares kyrka Ripleys tro det eller inte! & Hans Christian Andersen-upplevelse Christiansborg - Det kungliga köket Glyptoteket SMK - Danmarks Nationalgalleri Planetarium Dansk arkitekturcenter Designmuseum Danmark Köpenhamns museum Cisternerne Medicinska Museet Museet för dansk motstånd Thorvaldsens Museum Den svarta diamanten Kunsthal Charlottenborg Köpenhamn Contemporary Nikolaj Kunsthal Arbetarmuseet Storm - Museum för humor och satir Hoppa på - hoppa av bussar av Stromma Och mycket mer! Se alla inkluderade attraktioner på copenhagencard.com Observera att öppettiderna kan variera med årstider eller speciella evenemang. Cirka hälften av museerna och attraktionerna är stängda på måndagar och flera är stängda på helgdagar. Vi rekommenderar att du kollar på attraktionernas webbplatser. Observera också att några attraktioner rekommenderar att du förbokar en tidslucka. Copenhagen Card ger kortinnehavaren rätt till ett besök per attraktion. Återbesök är inte möjliga. Observera att de inkluderade attraktionerna revideras regelbundet. Copenhagen Card är 100% digitalt. Ladda ner Copenhagen Card-appen på din smartphone och tryck in koden. Efter att ha löst in och aktiverat kortet är du redo att utforska Köpenhamn. Tiden börjar när du aktiverar kortet! Du kan inte använda GetYourGuide-vouchern som ett kort, utan kortet måste aktiveras i Copenhagen Card-appen.

Köpenhamn: En eller två timmars rundtur med en Segway

9. Köpenhamn: En eller två timmars rundtur med en Segway

Den guidade Segway-rundturen ger dig möjlighet att utforska Köpenhamn på ett roligt och unikt sätt på bara en eller två timmar. Som den enda officiellt godkända Segway-arrangören i Danmark, kan du dra nytta av att resa på de nyaste Segways med erfarna guider, redo att ge dig förstklassig kundservice - och som en bonus håller du Köpenhamn grönt och rent då Segways har noll utsläpp. Anländ 15 minuter före start för incheckning och utbildning där du får din hjälm, skriva på en dispensklasul, få din radio och träffa din guide. Du kommer sedan att få en individuell intrpduktion i att köra Segway på en rymlig och tyst träningsyta tills du känner dig bekväm med att köra på gatan. Oroa dig inte om du inte har provat det förut, det är superlätt och de flesta lär sig det inom några minuter. Segway är en otroligt intuitivt maskin.Några fantastiska rutter planeras för dig på både en- och tvåtimmars rundturen. Alla rundturer börjar längs vattnet för en fin sträcka i en zon utan bilar. Detta är ett bra sätt att åka iväg och fortfarande se ikoniska sevärdheter som Den lilla sjöjungfrun, som är en av de första foto-hållplatserna. I själva verket får du se många kända sevärdheter du inte får missa på båda dessa rundturer, inklusive Nyhavn, Operaen på Holmen, Amalienborg, Marmorkyrkan, Kastellet (citadellet), samt några dolda pärlor. Rundturen på en timme täcker över tio av stadens främsta monument och är ett snabbt och roligt sätt att se centrum från Langelinie Kaj hela vägen till Nyhavn. Den två timmar långa turen går också in i innerstaden och du kommer att åka förbi Svarta diamanten, Kungliga biblioteksträdgården, Christiansborgs slott, Rådhustorget, Tivoli, det mysiga Latinkvarteret och Kongens Nytorv. Ta även en liten paus halvvägs på caféet i Det Kongelige Teater, där det finns några speciella erbjudanden exklusiva för dig, om du vill (inget köp krävs). En Segwaytur är ett fantastiskt sätt att bekanta sig med Köpenhamn, plus att du får komma nära sevärdheter där bilar inte är tillåtna och du kan täcka mer mark snabbare än du kunde till fots. Du kan verkligen känna Köpenhamns rika historia. Och oroa dig inte, berättelserna är lätta men ändå innehållsrika. Föreställ dig att glida rätt upp på torget vid Amalienborg och vinka till drottningen, om hon är hemma. Eller kör rakt igenom Kastellet (citadellet) - en ännu fungerande militär plats från 1600-talet.  Efter din rundtur får du en rolig Segway-souvenir och du är välkommen att ansluta dig till din guide för en gratis organisk förfriskning och stanna för att beundra utsikten över vattnet.Alla rundturer inkluderar fototillfällen och består endast av små grupper för din bekvämlighet och säkerhet. Hoppas du är nu redo för Segway-rundturen i Köpenhamn.

Köpenhamn: 1, 2 eller 3 timmars båtuthyrning (inget körkort krävs)

10. Köpenhamn: 1, 2 eller 3 timmars båtuthyrning (inget körkort krävs)

Kör din egen båt runt Köpenhamns hamn. Välj din egen rutt genom de pittoreska omgivningarna när du kapten din båt på en 1, 2 eller 3 timmars tur. Börja ditt äventyr vid mötesplatsen där den lokala operatören visar dig hur du kör båten. Efter en kort säkerhetschatt, sätt ut på vattnet. Res på det fridfulla vattnet i Köpenhamns hamn och kanaler när du bevittnar lokala landmärken och historiska platser från vattnet. Använd kartan som du får under din orientering för att hjälpa dig att navigera runt. Packa din egen picknick eller köp snacks och drycker att ta med dig. Skapa minnen med dina vänner och familj när du ser den spännande atmosfären i Köpenhamns kanaler.

84 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Amalienborg

Amalienborg: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Ved Stranden: Kryssning i Köpenhamns kanal

Från Ved Stranden: Kryssning i Köpenhamns kanal

Upplev Köpenhamn från vattnet på en kanalkryssning och se hur det förflutna och nutiden smälter samman när du färdas längs idylliska kanaler och passerar många av stadens mest kända landmärken, gamla som nya. Avresa från Ved Stranden innan du navigerar några av stadens många vattenvägar. Beundra palatsen Christiansborg och Amalienborg, och förundras över de finansiella centrumen, såsom Centralbanken och den tidigare Köpenhamnsbörsen. Kryssa förbi statyn av den lilla sjöjungfrun i Langelinie medan din guide berättar historien om statyn och andra landmärken och byggnader som du passerar. Efteråt återvänder du till Ved Stranden. Kommentarerna finns på danska och engelska, samt ytterligare ett tredje språk.

Köpenhamn Kort-Discover: 80+ Sevärdheter & Kollektivtrafik

Köpenhamn Kort-Discover: 80+ Sevärdheter & Kollektivtrafik

Få ditt personliga sightseeingkort till Köpenhamn med det digitala Copenhagen Card-Discover och få gratis inträde till över 80 olika museer och attraktioner. Kortet finns tillgängligt för perioder på 24, 48, 72, 96 och 120 timmar och ger tillgång till några av stadens bästa museer och attraktioner. Lös in Copenhagen Card-koden på 8 tecken i Copenhagen Card-appen när du vill och aktivera sedan kortet när du behöver börja använda det. Ta dig från plats till plats med gratis och obegränsad användning av transportsystemet, inklusive stadsbussar, tåg, hamnbussar och tunnelbana. Lär dig mer om den danska huvudstaden på platser som Kungliga slottet, eller njut av all spänning i en av Europas äldsta nöjesparker. Här är ett litet urval av de attraktioner som ditt Copenhagen Card täcker: - Tivoli (endast tillgång till trädgården, åkattraktioner ingår inte) - Kanalturer (klassisk kanaltur i Köpenhamn) - Rosenborgs slott - Amalienborg slott - ARKEN Museum för modern konst - Danska arkitekturcentret - Karen Blixen-museet - Museet för vikingaskepp - Danska krigsmuseet - Designmuseum Danmark - Christiansborg - De kungliga mottagningsrummen - Nationalmuseet - Kronborgs slott - Köpenhamns Zoo - Kasinot Marienlyst - Cisternerna - Och många fler! Se den fullständiga listan över attraktioner på copenhagencard.com

Köpenhamn: Hop-On Hop-Off busstur med båttur som tillval

Köpenhamn: Hop-On Hop-Off busstur med båttur som tillval

Upplev Köpenhamns skönhet från en dubbeldäckare med öppet tak. Med din biljett kan du kliva på och av när, var och hur ofta du vill vid någon av de bekvämt belägna hållplatserna runt om i staden. Upptäck stadens främsta sevärdheter och upplev dem i din egen takt. Tack vare att ljudguiden finns på tio språk blir turen ännu mer rolig och informativ. Med 22 hållplatser runt staden stannar bussen nära alla Köpenhamns attraktioner och främsta sevärdheter. Från den näst äldsta nöjesparken i världen, Tivoli, till kungafamiljens vinterresidens, Amalienborgs slott och många andra toppattraktioner. Välj buss- och båttursalternativet för det kompletta sightseeingpaketet. Luta dig tillbaka och koppla av i de utmärkta, blå sightseeingbåtarna Nettobådene. Njut av en tur genom stadens många hamnar och kanaler och se en annan sida av Köpenhamn. Under denna entimmestur passerar ni det färgstarka Nyhavn, det hippa och händelserika Christianshavn och till och med den världsberömda statyn Den lille havfrue.

Köpenhamn: 48-timmars sightseeingbussbiljett, 1-timmars båttur

Köpenhamn: 48-timmars sightseeingbussbiljett, 1-timmars båttur

Utforska Köpenhamn i din egen takt med ett 48-timmarskort till stadens dubbeldäckade sightseeingbussar och gratis tillgång till en 1 timmes klassisk kanaltur i Köpenhamns kanaler. Du kan hoppa av vid upp till 30 hållplatser i stadens centrum, inklusive Gefionfontänen, Marmorkyrkan och den legendariska kommunen Freetown Christiania. Hoppa av vid djurparken, utforska Frederiksbergs slott, beundra Frihetsmonumentet eller hoppa av vid Meatpacking District. Köpenhamns palats och museer ligger framme för dig när bussen kryssar genom den graciösa danska huvudstadens gator. Under varma dagar kan du ta dig ut på det öppna däcket och koppla av i bekväma säten. Du kan hoppa på och hoppa av så många gånger du vill, så länge din biljett är giltig. Under kalla dagar är bussarna uppvärmda för att hålla dig varm under den fantastiska upplevelsen. Gå ner till hamnsidan och fånga den svala brisen och andas in den friska luften. Se den berömda lilla sjöjungfrun och den fantastiska byggnaden Black Diamond, som är hemvist för det kungliga biblioteket, Danmarks nationalbibliotek. Du kan följa med på vår klassiska kanaltur från antingen Nyhavn eller Ved Stranden för att se staden från vattnet. här får du se några av de största attraktionerna, som Christiansborgs slott, det slående nya operahuset*. Kom ihåg att gå till biljettkontoret för att få en biljett för en specifik avgångstid för kanalkryssningen. Ett litet urval av busshållplatser: Den lilla sjöjungfrun Marmorkyrkan Kongens Nytorv Christianshavn Christiansborgs slott Carlsberg Christiania Operan* Planetariet* och Langelinie (kryssningsterminaler) Ljudguider och hörlurar tillhandahålls med förinspelade kommentarer på olika språk, bland annat engelska, spanska, tyska, franska, ryska, italienska, danska, japanska, kinesiska, svenska, polska och ukrainska. Båtarna stannar: Ved Stranden Nyhavn

Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

Utforska Köpenhamn på en 3-timmars guidad cykeltur. Cykla längs stadens cykelbanor och upptäck dolda platser och historiska höjdpunkter. Upptäck den berömda marmorbyggda Frederiks Kirke och de populära Tivoli-trädgårdarna. Utforska den historiska stadsdelen Christiansborg, cykla längs den pittoreska strandpromenaden vid Nyhavn och upptäck den berömda statyn av den lilla sjöjungfrun. Se den majestätiska Rådhuspladsen och det kungliga slottet Amalienborg och njut av lite grönska runt Köpenhamns berömda sjöar. Det kommer att finnas många fotomöjligheter längs vägen. Den vänliga lokala guiden kommer att svara på dina frågor om staden och ge dig personliga tips för din vistelse i Köpenhamn.

Köpenhamn: 3-timmars cykeltur med guide

Köpenhamn: 3-timmars cykeltur med guide

Få en nära och personlig upplevelse av de många attraktionerna och vackra sevärdheterna i Köpenhamn på denna avslappnade och lättsamma tur. Köpenhamn är praktiskt taget som gjort för cykling, med utmärkt infrastruktur och nästan inga kullar på turen kan förhållandena inte bli bättre. Möt upp med din karismatiska guide på en central mötesplats och sätt dig tillrätta i dina traditionella, lätthanterliga cyklar. Cykla genom staden med stil och njut av utsikten tillsammans med dina medresenärer. Låt dig ryckas med av guidens unika berättelser och lär dig vad Köpenhamn handlar om. Vinka hej till Den lilla sjöjungfrun, se Christiansborgs slott och många andra sevärdheter på denna 3-timmars City Highlights cykeltur.

Köpenhamn: City Highlights: Självguidad Scavenger Hunt Tour

Köpenhamn: City Highlights: Självguidad Scavenger Hunt Tour

Lär känna Köpenhamn i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med de viktigaste attraktionerna i staden och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er spännande fakta och skapar minnen som ni aldrig glömmer. Lär dig intressant information om staden och dess sevärdheter. Starta aktiviteten när som helst, schemat är vägledande. Vid varje stopp får du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Start din rundtur vid det imponerande torget i stadshuset. Besök Köpenhamns domkyrka med sin magnifika interiör. Fotografera The Round Tower ett av de äldsta observatorierna och beundra Christiansborgs slott med sin unika arkitektur. Stoppa förbi den gamla börsen, en av de äldsta byggnaderna i Köpenhamn, och se Kungliga teatern som har en fantastisk akustik. Promenera runt i det vackra Nyhavn och beundra Kissing Bridge med sin innovativa design. Upptäck Amalienborg, den danska kungafamiljens mycket utsmyckade hem, och förundras över rokokodesignen och de fyra palatsfasaderna. Se slutligen den förtrollande Fredriks kyrka gjord av marmor.

Köpenhamn: City Card med 40+ attraktioner & Hop-On/Off-buss

Köpenhamn: City Card med 40+ attraktioner & Hop-On/Off-buss

Fri tillgång till mer än 40 attraktioner i centrala Köpenhamn Obegränsad tillgång till Strommas Hop On - Hop Off-bussar (varierar beroende på säsong) Hop On - Hop Off-bussar inkluderar en audioguide på 12 olika språk Med COPENHAGEN CARD - HOP får du obegränsad transport med Hop On - Hop Off-bussarna från Stromma runt om i Köpenhamn från attraktion till attraktion. Tre olika busslinjer tar dig runt i Köpenhamn, och det är upp till dig vilket område du vill utforska först. Du kan hoppa på och av bussarna så mycket du vill så länge ditt Copenhagen Card-Hop är giltigt. Observera att Classic Copenhagen-rutten går dagligen året runt. Urban Green Copenhagen och Colorful Copenhagen busslinjer är säsongsbetonade (varje dag från 5 maj till 3 september, fredag-söndag från mars till 4 maj och sep-dec). Njut av aktiviteter som: Tivoli trädgårdar Kanal Tours Köpenhamn, Stromma Rosenborgs slott Christiansborg - De kungliga mottagningsrummen Köpenhamns zoo Amalienborg slott Nationalmuseet Christiansborg - Ruiner under Christiansborg Palace Vår Frälsares kyrka Ripleys tro det eller inte! & Hans Christian Andersen-upplevelse Christiansborg - Det kungliga köket Glyptoteket SMK - Danmarks Nationalgalleri Planetarium Dansk arkitekturcenter Designmuseum Danmark Köpenhamns museum Cisternerne Medicinska Museet Museet för dansk motstånd Thorvaldsens Museum Den svarta diamanten Kunsthal Charlottenborg Köpenhamn Contemporary Nikolaj Kunsthal Arbetarmuseet Storm - Museum för humor och satir Hoppa på - hoppa av bussar av Stromma Och mycket mer! Se alla inkluderade attraktioner på copenhagencard.com Observera att öppettiderna kan variera med årstider eller speciella evenemang. Cirka hälften av museerna och attraktionerna är stängda på måndagar och flera är stängda på helgdagar. Vi rekommenderar att du kollar på attraktionernas webbplatser. Observera också att några attraktioner rekommenderar att du förbokar en tidslucka. Copenhagen Card ger kortinnehavaren rätt till ett besök per attraktion. Återbesök är inte möjliga. Observera att de inkluderade attraktionerna revideras regelbundet. Copenhagen Card är 100% digitalt. Ladda ner Copenhagen Card-appen på din smartphone och tryck in koden. Efter att ha löst in och aktiverat kortet är du redo att utforska Köpenhamn. Tiden börjar när du aktiverar kortet! Du kan inte använda GetYourGuide-vouchern som ett kort, utan kortet måste aktiveras i Copenhagen Card-appen.

Köpenhamn: En eller två timmars rundtur med en Segway

Köpenhamn: En eller två timmars rundtur med en Segway

Den guidade Segway-rundturen ger dig möjlighet att utforska Köpenhamn på ett roligt och unikt sätt på bara en eller två timmar. Som den enda officiellt godkända Segway-arrangören i Danmark, kan du dra nytta av att resa på de nyaste Segways med erfarna guider, redo att ge dig förstklassig kundservice - och som en bonus håller du Köpenhamn grönt och rent då Segways har noll utsläpp. Anländ 15 minuter före start för incheckning och utbildning där du får din hjälm, skriva på en dispensklasul, få din radio och träffa din guide. Du kommer sedan att få en individuell intrpduktion i att köra Segway på en rymlig och tyst träningsyta tills du känner dig bekväm med att köra på gatan. Oroa dig inte om du inte har provat det förut, det är superlätt och de flesta lär sig det inom några minuter. Segway är en otroligt intuitivt maskin.Några fantastiska rutter planeras för dig på både en- och tvåtimmars rundturen. Alla rundturer börjar längs vattnet för en fin sträcka i en zon utan bilar. Detta är ett bra sätt att åka iväg och fortfarande se ikoniska sevärdheter som Den lilla sjöjungfrun, som är en av de första foto-hållplatserna. I själva verket får du se många kända sevärdheter du inte får missa på båda dessa rundturer, inklusive Nyhavn, Operaen på Holmen, Amalienborg, Marmorkyrkan, Kastellet (citadellet), samt några dolda pärlor. Rundturen på en timme täcker över tio av stadens främsta monument och är ett snabbt och roligt sätt att se centrum från Langelinie Kaj hela vägen till Nyhavn. Den två timmar långa turen går också in i innerstaden och du kommer att åka förbi Svarta diamanten, Kungliga biblioteksträdgården, Christiansborgs slott, Rådhustorget, Tivoli, det mysiga Latinkvarteret och Kongens Nytorv. Ta även en liten paus halvvägs på caféet i Det Kongelige Teater, där det finns några speciella erbjudanden exklusiva för dig, om du vill (inget köp krävs). En Segwaytur är ett fantastiskt sätt att bekanta sig med Köpenhamn, plus att du får komma nära sevärdheter där bilar inte är tillåtna och du kan täcka mer mark snabbare än du kunde till fots. Du kan verkligen känna Köpenhamns rika historia. Och oroa dig inte, berättelserna är lätta men ändå innehållsrika. Föreställ dig att glida rätt upp på torget vid Amalienborg och vinka till drottningen, om hon är hemma. Eller kör rakt igenom Kastellet (citadellet) - en ännu fungerande militär plats från 1600-talet.  Efter din rundtur får du en rolig Segway-souvenir och du är välkommen att ansluta dig till din guide för en gratis organisk förfriskning och stanna för att beundra utsikten över vattnet.Alla rundturer inkluderar fototillfällen och består endast av små grupper för din bekvämlighet och säkerhet. Hoppas du är nu redo för Segway-rundturen i Köpenhamn.

Köpenhamn: 1, 2 eller 3 timmars båtuthyrning (inget körkort krävs)

Köpenhamn: 1, 2 eller 3 timmars båtuthyrning (inget körkort krävs)

Kör din egen båt runt Köpenhamns hamn. Välj din egen rutt genom de pittoreska omgivningarna när du kapten din båt på en 1, 2 eller 3 timmars tur. Börja ditt äventyr vid mötesplatsen där den lokala operatören visar dig hur du kör båten. Efter en kort säkerhetschatt, sätt ut på vattnet. Res på det fridfulla vattnet i Köpenhamns hamn och kanaler när du bevittnar lokala landmärken och historiska platser från vattnet. Använd kartan som du får under din orientering för att hjälpa dig att navigera runt. Packa din egen picknick eller köp snacks och drycker att ta med dig. Skapa minnen med dina vänner och familj när du ser den spännande atmosfären i Köpenhamns kanaler.

De mest populära sevärdheterna i Köpenhamn

Att göra i Amalienborg

Städer i Danmark

Amalienborg: Fler aktiviteter och sevärdheter

Amalienborg: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amalienborg

Samlat omdöme

4.6
(5 643 recensioner)

Vi kunde använda kortet mycket bra och var nöjda med det. Många av sevärdheterna i Köpenhamn ligger fysiskt nära varandra, vilket gjorde att vi lyckades göra upp till åtta fantastiska aktiviteter per dag. Med hjälp av kartan som är en del av appen kunde vi enkelt orientera oss och hittade sevärdheterna väldigt snabbt. Det fanns också spännande och intressanta möjligheter för våra barn. Ett varierat program med lite förhandsplanering växte fram. Du skulle klara dig utan Tivoliträdgården. Det räcker med ett besök på kvällen i en timme, så här i efterhand. De flesta museer öppnar inte förrän klockan 10 och stänger klockan 18. Det finns bara ett fåtal förslag på Köpenhamnskortet för tiden före och efter. Att kollektivtrafiken ingår är mycket användbart. Den moderna tunnelbanan och tågen är en upplevelse i sig.

Vi älskade Köpenhamnskortet. Låt dig inte avskräckas av att besöka något utanför stadens centrum. Kollektivtrafiken är fantastisk, går som en klocka och är väldigt lätt att navigera. Vi besökte The Vedbaek Finds Museum och det var det absolut mest fascinerande museet jag någonsin har besökt. De försåg oss till och med med översättningshäften för museet och var väldigt tyst vilket är synd att fler borde besöka detta fantastiska museum.

För de som satt på baksidan av båten kunde vi knappt förstå vad guiden sa på grund av båtens motor. Kryssningen går runt några viktiga landmärken och vädret var underbart, så jag skulle inte ha något emot att återvända på sommaren och sitta på framsidan.

Så enkelt att använda denna app både på transport och alla aktiviteter. Rekommenderas verkligen.

En fin upplevelse med en härlig guide, som visade mer kuriosa om Köpenhamn.