Upplevelser i

Amalfi

Njut av färska skaldjur med utsikt över Tyrrenska havet i den här vackra, italienska kuststaden.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.

Alla saker att se i Amalfi

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Amalfi? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Amalfi

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 5 631 omdömen

allt perfekt organiserat! Killarna på båten som tog oss till Capri var snälla, vänliga och också mycket bra på att beskriva öns underverk. Föraren Davide som tog oss från Amalfi till hamnen i Sorrento superkompetent att köra längs de slingrande vägarna vid kusten (om du inte är expert på körning rekommenderar jag att du litar på lokala proffs: improvisera aldrig ... du riskerar verkligen din hud) .

Stor utflykt! Vi hade en underbar dag tack vare Francesca och Salvatore. Turen är mycket bra, vi kunde simma i vackra vatten och vi hade lite tid på ön Capri. Alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, smörgåsar, frukt och små bakverk serverades och uppskattades mycket!

Vår guide var fantastisk! Han var mycket vänlig och tillmötesgående. Gick på detta själv och träffade en stor grupp människor och såg fantastisk utsikt. Det är perfekt eftersom transport och lunch tillhandahålls, vilket gör att utforska kusten så trevligt.

Vacker dag! Tack vare Anna och Antonio kunde vi njuta av en underbar dag längs Amalfikusten, uppskatta både dess historia och dess landskap. vi var mycket nöjda, rekommenderas!

Super rekommenderad turné, det är verkligen värt det! Guiden Mariangela och föraren Giovanni