Lägg till datum

Alltinget

Alltinget

Alltinget: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavik: Sightseeing vandringstur med en viking

1. Reykjavik: Sightseeing vandringstur med en viking

Din snabbkurs i allt som är isländskt! Vår vandringstur i Reykjavik är din introduktion till vårt land. Den hjälper dig att orientera dig och få ut det mesta av din vistelse på Island. Vi rekommenderar den som ditt första stopp i Reykjavik (ja, kanske du checkar in på ditt boende och lämnar dina väskor först). Vår familjevänliga rundtur väcker Islands historia till liv med spännande berättelser och isländsk mytologi. Vi besöker alla de berömda landmärkena i stadens centrum, som konserthuset Harpa, Reykjaviks hamn och kyrkan Hallgrímskirkja (vi lär dig hur man uttalar den), Reykjaviksdammen och parlamentsbyggnaden. Men vi kommer också att dela med oss av dolda, lokala platser som ett besök i ett älvhem; saker du skulle missa om du inte visste vad du skulle leta efter. Vi vill att du ska känna den unika, vänliga atmosfären i vår udda lilla stad, inte bara se de mest populära turistattraktionerna. Vi kommer även att ha en liten lektion i det isländska språket så att du inte bara kan gå med en viking utan även prata som en. Vi kommer att visa dig våra favoritställen att äta, dricka och besöka (vi har också en intim kunskap om happy hour-erbjudanden som vi gärna delar med oss av).

Reykjaviks höjdpunkter - självledd jakt på fynd och stadsrundtur

2. Reykjaviks höjdpunkter - självledd jakt på fynd och stadsrundtur

Lär känna Reykjavik i din egen takt på den här interaktiva vandringsturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. För att komma igång laddar du bara ner tur-appen på din telefon och börjar utforska Reykjavik i din egen takt (nedladdningsinstruktioner skickas via e-post efter bokning). Njut av friheten och flexibiliteten att starta din tur var du vill. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Använd appen och de integrerade kartorna för att hitta vägen till 10 sevärdheter i hela staden. När du utforskar löser du en platsbaserad gåta vid varje attraktion och låser upp nästa plats du måste besöka. Arbeta som ett team eller lägg till lite extra roligt genom att slutföra i grupp. Använd logik, fantasi, observation och problemlösningsförmåga för att ta dig runt i staden. På vägen kan du välja att stanna för en kaffe, lunch eller ta en paus när som helst. Börja din rundtur vid den imponerande skulpturen "Solfar"! Lär dig mer om Harpa en attraktion med många besökare varje år. Lär dig mer om Ingólfur Arnarson, grundaren av Reykjavík, vid det vackra monumentet till hans ära, och beundra Kulturhuset, en av Reykjavíks finaste byggnader. Reykjaviks katedral kommer att lämna dig mållös med sin fridfulla skönhet. Besök parlamentshuset med sitt eleganta utseende. Sedan väntar Reykjavíks stadshus på dig, glöm inte att ta bilder, det är en vacker modern byggnad med en otrolig 3D-karta över Island! Det oöverträffade Nationalgalleriet blir ditt nästa steg, med sina unika utställningar. Le på regnbågsgatan, gjord för att omfamna mångfalden. Som pricken över i:et på denna unika tur kommer Hallgrímskirkja att vara den ultimata symbolen för hela Reykjavík !!!!

Reykjavik: Stadsvandring i liten grupp med lokal guide

3. Reykjavik: Stadsvandring i liten grupp med lokal guide

Finn din guide framför Hallgrímskirkja-kyrkan vid statyn av Leifur Eiríksson. Detta är på en kulle och den högsta platsen i Reykjavík, varifrån du kan få en överblick över området. Från den punkten kommer du att gå nedför. Guiden tar dig genom olika gator i Reykjavík, förbi viktiga byggnader med fantastisk arkitektur, och berättar om deras historia medan du går förbi. Du får en bra introduktion till Islands historia och kultur. Se konserthuset Harpa, vackert på insidan, som också fungerar bra som ett varmt stopp på kalla dagar som är vanliga på Island. Fortsätt promenaden längs havet innan du så småningom flyttar till den äldsta delen där parlamentet och stadshuset ligger. Vi avslutar stadsvandringen vid parlamentsbyggnaden på det stora torget. Vandringen är rullstolsanpassad och kan anpassas till dåligt väder eftersom den lilla gruppstorleken gör att vi kan söka skydd i byggnader och utställningar. Se till att du reser med CityWalk Reykjavík för en garanterat fantastisk upplevelse med en lokalinvånare.

Reykjavik: Första upptäcktsfärden och läsvandring

4. Reykjavik: Första upptäcktsfärden och läsvandring

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur vid den imponerande skulpturen "Solfar"! Lär dig mer om Harpa, en attraktion med många besökare varje år. Lär dig mer om Ingólfur Arnarson, Reykjavíks grundare, vid det vackra monumentet till hans ära, och beundra Kulturhuset, en av Reykjavíks finaste byggnader. Reykjavíks katedral kommer att göra dig mållös med sin fridfulla skönhet. Besök parlamentshuset med dess eleganta utseende. Sedan väntar Reykjavíks stadshus på dig, glöm inte att ta bilder, det är en vacker modern byggnad med en otrolig 3D-karta över Island! Det oöverträffade Nationalgalleriet blir ditt nästa steg, med sina unika utställningar. Le på regnbågsgatan, som är gjord för att omfamna mångfald. Pricken över i:et på denna unika rundtur är Hallgrímskirkja, den ultimata symbolen för hela Reykjavík!!!

Reykjavik: Kvällstur med isländsk mat och dryck

5. Reykjavik: Kvällstur med isländsk mat och dryck

Reykjavik Food & Drinks-turen är ett fantastiskt sätt att lära känna staden, vår kultur och vårt kök. Besök våra favoritrestauranger och barer i staden, smaka på det isländska köket, isländska öl och lär dig om vår bisarra lokala ölhistoria. Om det här låter som en rolig aktivitet är det här turen för dig! Reykjavik Food & Drinks-turen är i första hand en tur för att ha roligt. Träffa en grupp andra resenärer med en rolig lokal för att äta och dricka dig fram genom det centrala området och besöka 5 platser. Från supertrendiga och hippa gastropubar till mysiga hantverksölställen och små familjeägda restauranger - den här turen ger dig en smak av allt. Se bara till att du dyker upp hungrig och törstig. Vi tar hand om resten! All mat och alla drycker ingår i turen.

Reykjavik: Självguidad Audio Walking Tour

6. Reykjavik: Självguidad Audio Walking Tour

Gå i din egen hastighet på denna stadsvandring i Reykjavik. Schemat är upp till dig när du promenerar genom staden, åtföljd av en ljudguide som spelar vid exakt rätt tid tack vare GPS-teknik. Stanna till de viktigaste platserna och lär dig om stadens historia längs vägen. Turen börjar vid ett av Reykjaviks mest ikoniska landmärken, Hallgrimskirkja, stadens huvudkyrka. Den förinställda rutten tar dig förbi platser som det distinkta konserthuset Harpa med utsikt över hamnen, Reykjavíks stadshus, Nationalparlamentet och Landakotskirkja (Landakots kyrka). När du går, låt en guide berätta om varje landmärkes betydelse, samtidigt som du ger sammanhang om Islands nordiska historia och traditioner. Kommentaren kommer att sluta och börja enligt din live plats, så att du kan fokusera på din omgivning. Du avslutar promenaden vid kabinettshuset, platsen för premiärministerns kontor. Längs vägen har du upptäckt Reykjaviks kulturella platser, såväl som lokala favoritplatser från en insider.

From Reykjavík: Heldagsritt med hästar och Gyllene cirkeln

7. From Reykjavík: Heldagsritt med hästar och Gyllene cirkeln

Den här turen kombinerar en ridtur i vikingastil med en expresstur av Gyllene cirkeln, vilket gör den perfekt för personer som besöker Island men inte har så mycket tid på sig. På detta sätt kan du maximera dagen. På morgonen kommer du att njuta av en ridtur på en islandshäst genom det idylliska landskapet i Laxnes, beläget strax utanför centrala Reykjavík. De isländska hästarna har nästan inte förändrats något sedan vikingarna förde över dem till ön på 800-talet. Ridturen är lämplig för alla åldrar och nivåer, från nybörjare till experter. Efter din morgonridtur och en kort paus kommer du att bege dig ut på eftermiddags-delen av turen till Þingvellir nationalpark. Beundra det otroliga geologiska landskapet och se det historiska isländska parlamentet Alþingi. Islands parlament är det längst fungerande i världen och grundades här år 930 e.Kr. Besök det imponerande glaciala vattenfallet Gullfoss och det geotermiska området kring Geysir och Strokkur med dess sprutande gejsrar. Du kommer att passerar genom flera bördiga jordbruksområdet, innan du beger dig tillbaka mot Reykjavík över berget Hellisheiðis heder.

Reykjavik: Gyllene Cirkeln & Norrsken 4x4-tur

8. Reykjavik: Gyllene Cirkeln & Norrsken 4x4-tur

Se Islands gyllene cirkel på en eftermiddag och leta efter norrsken på samma kvällstur från Reykjavik. Se de urgamla geologiska formationerna och parlamentsplatsen i Thingvellir nationalpark, titta på Strokkur vattenspruta vid Geysir och beundra det vackra vattenfallet Gullfoss. När mörkret faller kan du leta efter norrskenet och fly från ljusföroreningar för att uppleva den otroliga ljusshowen. Antalet deltagare är begränsat till sex personer för en mer personlig upplevelse. Res inåt landet i en bekväm 4x4 som är utformad för att ta sig fram i tuff terräng, och lyssna på din guide om Islands vulkaniska geologi. Ditt första stopp är nationalparken Thingvellir, som är ett av UNESCO:s världsarv. Lär dig hur landskapen har formats under årtusenden och absorbera kontrasten mellan den frodiga gröna vegetationen och den rika, svarta marken. Res vidare till Geysir, ett geotermiskt fält med varma källor, ångventiler och resterna av en gammal vulkan. Fortsätt till Gullfoss vattenfall, vars namn betyder "gyllene vattenfall", en hänvisning till de skimrande, mångfärgade dimmor som ibland kan dyka upp ovanför vattnet. När skymningen faller börjar ditt sökande efter norrskenet. Island är en av världens bästa platser för att se dem, och med din terrängkörda 4x4 och kunniga guide kan du identifiera och nå de bästa potentiella observationsplatserna. Ljusets pulserande färger, vanligen gröna och blå, splittrar mörkret och lyser ibland klarare än månen.

Från Reykjavik: Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen Små grupper

9. Från Reykjavik: Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen Små grupper

**Observera: "Eftersom Secret Lagoon är stängd den 13-23 maj kommer vi att besöka Fontana Spa istället."** Avresa från Reykjavik och resa i en liten grupp mot den berömda Gyllene cirkeln och den hemliga lagunen på Island. Stanna till vid Þingvellir nationalpark som finns med på UNESCO:s världsarvslista och upplev dess geologiska och historiska betydelse på nära håll. Titta runt i Islands första parlament i Althingi och se sprickan i Silfra, rankad som en av världens bästa dykplatser. Därefter åker du mot Faxis vattenfall innan du besöker Geysirs varma källor. I Geysir kan du vandra bland bubblande källor och lergropar. Se hur marken exploderar och varmt vatten sprutar upp i skyn vid gejsern Strokkur. Gå sedan till den sista attraktionen på den gyllene cirkeln vid vattenfallet Gullfoss. Ta in de fantastiska omgivningarna vid vattenfallet, som ligger i floden Hvítás kanjon. Förvånas när vattnet faller 32 meter ner i 2 steg. Avsluta med ett besök i Secret Lagoon, där du kan skölja bort din värk i en naturlig varm källbassäng. Koppla av i den magiska omgivningen och känn hur all stress försvinner innan du kör tillbaka till ditt boende i Reykjavík för ankomst ca 19:00.

Reykjaviks catwalk

10. Reykjaviks catwalk

Reykjavik CatWalk Följ med din vän i Reykjavik på en kattvandring i centrala Reykjavik. Detta är en stadsvandring med fokus på våra kattkompisar. Vi kommer att följa katternas tassavtryck sedan Island koloniserades. . Tillsammans kommer vi att utforska myterna om katter på Island och i världen? Vi kommer även att utforska svansar från kattens historia över hela världen. I vår rundtur ingår även ett besök på det unika Reykjavik Cat Coffeehouse där vi klappar några katter medan vi dricker kaffe eller varm kakao och smakar på isländska bakverk. Om vi är tillräckligt pälstunna och kattgudarna tillåter det, finns det en tass-möjlighet att vi får en glimt av de mest kända katterna i centrala Reykjavik, Baktus, Jonsi och Ofelia för att nämna några. Vi börjar vid pelarna på Ingólfur-torget och vårt slutmål är Einar Jonssons staty vid Hallgrimskirkja-kyrkan. Detta är en Purrfect 2 timmars stadsvandring i Reykjavik för kattälskare 10% av vinsten från denna tur kommer att gå till The Cat Protection Society och dess katthem och hotell, som heter Kattholt (Cathill)

41 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Alltinget

Alltinget: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alltinget: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alltinget

Samlat omdöme

4.7
(672 recensioner)

Perfekt kombination av aktiviteter. Snabb transfer från centrala Reykjavík till ridcentret, hästarna var väl omhändertagna och guiderna var vänliga. Även om ridningen kan utföras av nybörjare, tror jag att en viss riderfarenhet skulle vara fördelaktigt. Turnén med den gyllene cirkeln efteråt var fantastisk, avkryssade alla huvudattraktioner och med en mycket kunnig guide.

Vi njöt verkligen av ridningen, personalen var så välkomnande och vi blev väl omhändertagna. Trots att jag aldrig hade ridit innan var resan mycket bekväm och med en rad olika terräng inklusive flodkorsningar kunde jag inte ha haft roligare! Kunde inte rekommendera det mer och kommer att återvända en dag för att se ponnyerna igen.

En toppendag! Så värt pengarna. Mysig ridtur med en fint vattenfall. Gyllene cirkeln på magisk och gejser. Trevlig personal och upphämtning i tid. Rekommenderar verkligen detta!