Lägg till datum

Alkemister och magiker-museet i Gamla Prag

Alkemister och magiker-museet i Gamla Prag: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag: Spökvandring där legender kommer till liv

1. Prag: Spökvandring där legender kommer till liv

Gillar du mystiska berättelser? Är du attraherad av skrämmande berättelser? Vill du lära känna Prag på ett annorlunda sätt? Då har du kommit till rätt ställe! Du kommer inte att bli uttråkad med oss! Våra guider kommer att introducera dig till den fascinerande världen av gamla Prags legender. De kommer att guida dig genom den äldsta delen av Prag och avslöja dess mystiska hörn. I de mörka gränderna i Prags gamla stad kommer du att känna atmosfären från svunna tider, när Prag var en stad för ädla kungar och riddare, men också en plats där det inte rådde någon brist på synder av alla slag. Och det slutar inte med teorin. Gör dig redo för ett riktigt äventyr! Med oss kommer du att få ett personligt möte med några av Prags berömda spöken. Tror du inte på det? Tro på det! Det är inte för inte som det sägs att det någonstans i den äldsta delen av Prag finns en tröskel mellan två världar. Mellan den synliga och den osynliga världen. Kom över den med oss, kom och se in i de gamla syndarnas värld, i Prags spökenas värld. Men ingen behöver vara rädd, för tillsammans med oss kommer vi att skratta tillsammans med Prags spöken.

Rundvandring och skattjakt i Pragborgen

2. Rundvandring och skattjakt i Pragborgen

Letar du efter saker att göra runt Pragborgen? Prova vår skattjakt för turister och promenera genom och runt Pragborgen medan du upptäcker dess många palats och kyrkor! Faktum är att den tar dig från Pragborgen och dess monument till Sankt Benedikts kyrka, sedan till senaten, via flera museer, palats och kyrkor. Vi erbjuder utmaningar vid varje steg. Ofta berättar utmaningarna vart du ska härnäst och ger dig lite lokalhistoria och råd. Skattjakten i Pragborgen är en 3,2 km lång självguidad vandring i stadens historiska centrum. Det bör ta dig 3 timmar att slutföra. - Se sevärdheterna! - Lär dig lite lokal historia - Utmana dina kunskaper - Kul för alla åldrar, inklusive barn - Gå i din egen takt: 3,2 km / 2 mi - Ta så lite eller så mycket tid på dig som du vill för att slutföra din jakt Köp 1 skattjakt för ditt sällskap på 1 till 6 personer.

2 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Alkemister och magiker-museet i Gamla Prag

Alkemister och magiker-museet i Gamla Prag: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alkemister och magiker-museet i Gamla Prag: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alkemister och magiker-museet i Gamla Prag

Samlat omdöme

4.3
(2 672 recensioner)

Vi hade turen med kära Marie, förutom den mycket bra och detaljerade rundturen så inkluderade hon även sina egna erfarenheter/upplevelser. Tiden flög iväg och de historiska "gästerna" blåste ytterligare liv i det hela. Det rekommenderas definitivt och vi skulle boka det igen omedelbart vid vårt nästa besök i Prag.

Mycket trevligt besök. Att göra med barn (från 7/8 år). Några trevliga överraskningar under besöket. Upptäckt av ovanliga platser och typiska legender.

En mycket intressant rundtur på kvällstimmen, du kommer att lära dig många historier och legender som är fläckade av blod.👻

Ett fantastiskt besök med en toppguide! Jag rekommenderar denna aktivitet som länkar samman historia, upptäckter och kul 😉

Mycket intressant både till form och innehåll! väl värt det och guiden var underbar