Lägg till datum

Alhambra

Beundra Nasrid-dynastins extravagans på en av Spaniens främsta historiska platser.

Alhambra: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Granada: Guidad tur av Alhambra med Nasridpalatsen

1. Granada: Guidad tur av Alhambra med Nasridpalatsen

Upplev Alhambra, det viktigaste och mest fängslande monumentet i det muslimska Spanien och en av de mest besökta sevärdheterna i Spanien. Alhambra visar arvet från Nasriddynastin, som du kan upptäcka när du utforskar Alcazaba, Comares-palatset och Generalife-trädgårdarna. Ta chansen att besöka Alhambra tillsammans med en officiell privatguide som förklarar komplexets hemligheter, historier och konstnärliga detaljer. Möt din guide vid Alhambra för att påbörja denna rundvandring. Turen börjar med ett besök i det muromgärdade citadellet, de första resterna innan det blev säte för de nasridiska emirerna av Granada. Fortsätt till Alcazaba, Alhambras äldsta område och militärområde. Upptäck de imponerande Torres Bermejas och ta ett foto på toppen av Torre de la Vela, där du har den bästa utsikten över Albaicín. Besök hjärtat av Alhambra, Nasridpalatset. Uteplatser i morisk stil och det kungliga kvarteret. Din guide kommer att avslöja all historia och legender om hur överdådiga palats byggdes för muslimska härskare. Som avslutning på besöket kan du njuta av Generalife-trädgårdarna, viloplatsen för stadens kungar. Se dess arkitektur, dekorationer och trädgårdar.

Granada: Biljett till Alhambra med audioguide

2. Granada: Biljett till Alhambra med audioguide

Ha glädje av flexibiliteten och friheten av en självguidad rundtur i Granada med din 24 timmars audioguidade turistnavigator med GPS. När du har hämtat upp din personliga turistnavigator och din ankomsttid till Alhambra-palatset kan du hoppa över kön till Alhambra och se den utsökt detaljerade islamiska konsten och arkitekturen i Generalife-trädgårdarna, Nasridiska palatsen och Alcazaba-fästningen. Din audioguide ger detaljerade förklaringar om Alhambra och Generalife medan du går. Efter ditt besök på Alhambra och innan du lämnar tillbaka audioguiden kan du upptäcka stadens bästa kulturutbud, tapasbarer, monument och museer. Följ tipsen du får av GPS-navigatorn och slappna av med en massage på kvällen, ha roligt med dina vänner på en bra restaurang, spela golf eller besök en nöjespark.  

Granada: Guidad tur i Alhambra + Nasridpalatsen & trädgårdar

3. Granada: Guidad tur i Alhambra + Nasridpalatsen & trädgårdar

Få en biljett till Alhambra, Nasridpalatset, Alcazaba och Generalife-trädgårdarna där du kan hoppa över kön. Hör din guide berätta allt om Granadas historia och kultur. Möt din guide vid Alhambra för att delta i en rundvandring i Granada. Först besöker du Alhambra och beundrar den medeltida arkitekturen från den moriska ockupationen.  Beundra detta UNESCO:s världsarv, som började som ett muromgärdat citadell innan det blev det överdådiga sätet för Granadas nasridiska emirer. Fortsätt till Alcazaba, en fästning som är en av de äldsta delarna av Alhambra, och utforska de fantastiska torn som är silverfärgade (Torres Bermejas).  Fördjupa dig i Alcazaba. Se till att du tar ett foto från toppen av klippan, så att du får en fantastisk utsikt över stadsdelen Albaicín. Därefter besöker du Nasrid-palatsen. Seinnergårdar i morisk stil, mottagningshallar och kungliga kvarter som ligger i hjärtat av Alhambra.  Lyssna när din guide berättar allt om de antika trätaken, de färgglada kakelplattorna och historien om denna vackra herrgård som byggdes för de spanska muslimska härskarna.  Slutligen kan du besöka Generalife-trädgårdarna, som förr var en fritidsplats för Granadas kungar där de kunde koppla av från de officiella angelägenheterna i palatset. Avsluta dagen på topp och koppla av i trädgården. Beundra den magnifika arkitekturen, de fascinerande dekorationerna, trädgårdarna, fontänerna och innergårdarna.

Granada: Alhambra med Nasridiska palatsen & Generalife

4. Granada: Alhambra med Nasridiska palatsen & Generalife

Se Alhambra-palatset, ett måste för alla som besöker Granada. Detta Unesco-listade världsarv har attraktiva och rikt dekorerade rum, ett monumentalt och historiskt läge samt utsökt detaljerad islamisk konst och arkitektur. Gör ditt besök till en extraordinär upplevelse, rik på kunskap och historia med en officiell guide från Granada. Din expert på Granadas kulturarv eskorterar dig genom alla delar som utgör den "röda fästningen". Din guide svarar också på alla ytterligare frågor som du kan ha om detta spektakulära monument. Utforska Alcazaba-fästningen, som tidigare var ett militärt område och är det mest antika området i Alhambra-komplexet. Förundras över Nasridiska palatsen, inklusive Mexuars palats, Comares-palatset och Leones-palatset. Slutligen upptäcker du Generalife, sultanens sommarpalats som ligger öster om Alhambra och omges av stora trädgårdar med en stor variation av växtlighet, inramat av ett vackert islamiskt landskap.

Granada: Alhambra och Nasridiska palatsen med köföreträde

5. Granada: Alhambra och Nasridiska palatsen med köföreträde

Med din dagsbiljett kan du utforska Alhambra, Generalife och Nasridpalatsen. Upptäck Nasridpalatset, som var residens för kungarna i Granada. Utforska Alcazaba, Generalife-villan, Karl V:s palats och moskéns bad och förundras över de vackra omgivande trädgårdarna. Beundra den strålande arkitektoniska stilen på Alhambras fästning och palats. Alhambra var ett palats, en fästning och ett citadell. Alhambra, som byggdes år 889, var hem för Nasriddynastins kungar och sultaner. Det fungerade också som arbetsplats för de högsta regeringstjänstemännen, hovets tjänstepersonal och den kungliga vaktstyrkan.

Granada: Alhambra, Nasridiska palatsen & Generalife

6. Granada: Alhambra, Nasridiska palatsen & Generalife

Ingen vistelse i Granada är komplett utan ett besök på Alhambra, som är det enda fortet från stadens muslimska period som fortfarande står kvar. Njut av denna guidade tur av sevärdheten, som ges av en erfaren guide.  Du kommer att bli förälskad i detta monumentala komplex: se fästningen (Alcazaba), Nasridiska palatsen (valbart), Generalifes trädgårdar samt andra vackra byggnader på området. Besök de fantastiska platserna och andas in historien och konsten från Nasridriket. Din officiella guide berättar mer om platsens uppkomst och utveckling. Lär dig mer om ett av världens mest välbesökta monument, samtidigt som du får njuta av blandningen av andalusisk konst och kultur. Om du väljer alternativet har du tillgång till alla platser, inklusive Nasridiska palatsen, med din biljett. Välj dessutom transportalternativ för att minska stressen och få ut det mesta möjliga av ditt besök till denna unika och fantastiska sevärdhet.

Granada: Guidad tur i Alhambra med förmånstillträde

7. Granada: Guidad tur i Alhambra med förmånstillträde

Alhambra, som numera är ett världsarv, var en gång Nasridkungarnas emblem och stolthet, den sista bastionen i de katolska kungarnas erövring. Nasridernas palats, Alcazaba, Generalife och många fler punkter utgör detta otroliga monument: Alhambra, Granadas juvel. Upptäck Alhambra i sin helhet, som det förtjänar, med en officiell ackrediterad guide som ger dig en fantastisk 3 timmars rundtur. Med en expertguide i Alhambras historia och arkitektur kan du njuta av och förstå de nasridiska kungarnas och samhällets livsstil, kultur och traditioner från 1200- till 1500-talet. Förutom att lära dig om hur varje palats, alkov, trädgård, torn och överraskande hörn fungerar, får du också lära dig om otaliga legender och historier om kärlek, otrohet och tragedier som inträffade i detta citadell.

Granada: Alhambra, trädgårdar och Alcazaba med audioguide

8. Granada: Alhambra, trädgårdar och Alcazaba med audioguide

Ett besök i Granada är inte komplett utan att se Alhambra, det enda kvarvarande befästa komplexet från den islamiska perioden. Dra nytta av din audioguide och besök denna fantastiska sevärdhet i din egen takt. Bli förälskad i det monumentala komplexet, beundra fästningen, Generalife-trädgårdarna och palatset i all sin prakt. Gå in på dessa otroliga platser och andas Nasridkungarikets historia och konst. Du kan lita på att din audioguide hjälper dig att få en förståelse för ursprunget och utvecklingen av ett av de mest besökta monumenten i världen, och lämnar dig förtjust den här utsökta fusionen av andalusisk konst och kultur. Avrunda upplevelsen med spektakulära vyer över Granada från fästningen på kullen.

Granada: Snabbt inträde till Alhambra Gardens och Generalife

9. Granada: Snabbt inträde till Alhambra Gardens och Generalife

Undvik biljettköer med snabbspår och upptäck de imponerande Alhambra-trädgårdarna i din egen takt. Slingra dig genom Alhambras fascinerande trädgårdar, fyllda med fontäner, hängande växter samt stenlagda gångar. Entré till Nasridpalatset ingår inte i denna biljett. Upplev den moriska kulturens atmosfär samt njut av den vegetation som omger fästningen. Beundra den dekadenta arkitekturen i Generalife, palatset mittemot Alhambra, som en gång var hemvist för de granadinska kungarna. Promenera till det militära området, Alcazaba, och titta på de befästa sandfärgade tornen. Fortsätt din resa genom komplexet och upptäck Karl V:s palats, moskéns bad och eventuella dolda gångar i trädgården.

Från Malaga: Granada Heldagsutflykt med Alhambra

10. Från Malaga: Granada Heldagsutflykt med Alhambra

Njut av en guidad tur i Alhambra-monumentet, inklusive ett besök till Nazari-palatset. Åk från Malaga till Granada och upplev den livliga staden utan att behöva oroa dig för biljetter eller transfer. Efter att ha sett palatset kan du utforska Generalife-trädgårdarna med en guide. Hämta upp dig från Malaga med en bekväm busstransport och hitta till den vackra staden Granada. Väl där utforskar du det världsberömda Alhambra-palatset, med prioriterat tillträde och utan att behöva stå i kö. Besök Nasridpalatset, Generalife, Alcazaba och Karl V:s palats tillsammans med en guide och låt dig förundras av de innovativa vattenspelen och arkitekturen i trädgårdarna. Medan du vandrar får du lära dig den unika historien om det muslimska Spaniens sista utpost. Efteråt promenerar du genom den historiska stadskärnan i Granada och njuter av den hisnande utsikten över Granada-regionen. Njut av lite fritid i stadens centrum för att besöka katedralen, äta lunch på en lokal restaurang eller helt enkelt strosa genom gator och torg. Ta en paus på en av Granadas berömda tapasbarer innan du sätter dig på bussen igen för returresan till Malaga.

Tillgängliga aktiviteter

124 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 8

Alhambra: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alhambra: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alhambra

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 58 961 omdömen

Alhambra is beyond amazing. So worth a visit - or many. We enjoyed the three hour tour with a good guide and skip-the-line-advantage (but the lines were not that bad anyhow.) All information was good, we were very satisfied.

En mycket trevlig upplevelse med en förträfflig guide. Kunnig och lätt att förstå.

Very good guide Alba Terrific with this small group, only 5 persons.

Det var lätt ock änkelt att besöka Alhambra utan att behöva köa.

Gå inte.på Alhambra utan guide. Det förhöjer upplevelsen.