Välj datum

Alhambra

Beundra Nasrid-dynastins extravagans på en av Spaniens främsta historiska platser.

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Flerdagsturer
93 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 93

Alla saker att se i Alhambra

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Alhambra? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alhambra

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 52 131 omdömen

TA PASS FÖR ALLA DITT PARTI (eller foton av passfotosidor på din telefon) - andra turer säger att du behöver legitimation men fråga inte efter det - det är obligatoriskt för att komma till Alhambra. Vår guide Javi var utmärkt, hans kunskap var omfattande och hans förmåga att kommunicera historien och legenderna om Alhambra var briljant. Organisationen av turnén var frustrerande. Vi bokade en turné för några veckor sedan, bara för att bli ombedd att åka vid en annan tidpunkt några dagar innan. Vi hade ett späckat schema, men som tur var kunde vi ta emot det. Jag skulle boka en morgontur om jag skulle åka igen, större chans att inte behöva byta om vid elfte timmen. Tyckte kommunikationen från researrangören kunde ha varit bättre. Efter att ha ändrat vår turnétid/datum var jag tvungen att be flera gånger om de nya detaljerna.

Alhambra är ett måste när du är i området. Vackra trädgårdar och Nasridpalatsen är en höjdpunkt. Det är synd att det inte finns ett och annat litet café i de vidsträckta trädgårdarna med t.ex. B. läckra kakor att koppla av. Det var irriterande att man förutom biljetten också var tvungen att visa upp sina identitetshandlingar varje gång. Helt obegripligt, eftersom båda redan är kontrollerade vid entrén.

Stefania var vår guide för att besöka alhambra. En helt perfekt guide, hon tog sig tid att förklara allt för oss i varje skede av besöket, på spanska och engelska så att alla kunde förstå henne, otroligt snäll! Skönheten i platsen med förklaringarna av en sann finsmakare som är född i Granada. Vi är glada över denna upplevelse, ett stort tack till Stefania!

Fantastiska palats, mycket hjälpsam service, gästvänliga människor. Den ständiga köandet och passkontrollerna var irriterande, trots förbokning var man fortfarande tvungen att köa. Parkeringsautomaterna var i slutet av gatan som var totalt felplacerad. Annars var parken mega.

Vi älskade vår guidade rundtur i Alhambra och dess omgivningar.Vår guide Maria de Jesús var underbar, hon förklarade allt väldigt bra och vi fick veta hela historien. Det är värt att göra dessa guidade turer, annars ser vi bara sakerna, men vi tappar all information.