Alhambra

Bokad mer än 1 000 gånger förra veckan

Alhambra

Alhambra: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Granada: Alhambra och Nasridpalatsen Inträdesbiljett

Granada: Alhambra och Nasridpalatsen Inträdesbiljett

Med din dagsbiljett kan du utforska Alhambra, Generalife och Nasridpalatsen. Upptäck Nasridpalatset, som var residens för kungarna i Granada. Utforska Alcazaba, Generalife-villan, Karl V:s palats och moskéns bad och förundras över de vackra omgivande trädgårdarna. Beundra den strålande arkitektoniska stilen på Alhambras fästning och palats. Alhambra var ett palats, en fästning och ett citadell. Alhambra, som byggdes år 889, var hem för Nasriddynastins kungar och sultaner. Det fungerade också som arbetsplats för de högsta regeringstjänstemännen, hovets tjänstepersonal och den kungliga vaktstyrkan.

Granada: Alhambra & Nasrid Palats Tour med biljetter

Granada: Alhambra & Nasrid Palats Tour med biljetter

Upplev Alhambra, det viktigaste och mest fängslande monumentet i det muslimska Spanien och en av de mest besökta sevärdheterna i Spanien. Alhambra visar arvet från Nasriddynastin, som du kan upptäcka när du utforskar Alcazaba, Comares-palatset och Generalife-trädgårdarna. Ta chansen att besöka Alhambra tillsammans med en officiell privatguide som förklarar komplexets hemligheter, historier och konstnärliga detaljer. Möt din guide vid Alhambra för att påbörja denna rundvandring. Turen börjar med ett besök i det muromgärdade citadellet, de första resterna innan det blev säte för de nasridiska emirerna av Granada. Fortsätt till Alcazaba, Alhambras äldsta område och militärområde. Upptäck de imponerande Torres Bermejas och ta ett foto på toppen av Torre de la Vela, där du har den bästa utsikten över Albaicín. Besök hjärtat av Alhambra, Nasridpalatset. Uteplatser i morisk stil och det kungliga kvarteret. Din guide kommer att avslöja all historia och legender om hur överdådiga palats byggdes för muslimska härskare. Som avslutning på besöket kan du njuta av Generalife-trädgårdarna, viloplatsen för stadens kungar. Se dess arkitektur, dekorationer och trädgårdar.

Granada: Inträdesbiljett till Alhambra med audioguide

Granada: Inträdesbiljett till Alhambra med audioguide

Ha glädje av flexibiliteten och friheten av en självguidad rundtur i Granada med din 24 timmars audioguidade turistnavigator med GPS. När du har hämtat upp din personliga turistnavigator och din ankomsttid till Alhambra-palatset kan du hoppa över kön till Alhambra och se den utsökt detaljerade islamiska konsten och arkitekturen i Generalife-trädgårdarna, Nasridiska palatsen och Alcazaba-fästningen. Din audioguide ger detaljerade förklaringar om Alhambra och Generalife medan du går. Efter ditt besök på Alhambra och innan du lämnar tillbaka audioguiden kan du upptäcka stadens bästa kulturutbud, tapasbarer, monument och museer. Följ tipsen du får av GPS-navigatorn och slappna av med en massage på kvällen, ha roligt med dina vänner på en bra restaurang, spela golf eller besök en nöjespark.  

Granada: Alhambras trädgårdar och Generalife-biljett

Granada: Alhambras trädgårdar och Generalife-biljett

Upptäck de imponerande Alhambra-trädgårdarna i din egen takt. Vandra genom Alhambras fascinerande trädgårdar, fyllda med fontäner, hängande växter och stenlagda gångar. Inträde till Nasridpalatsen ingår inte i denna biljett. Ta del av den moriska kulturens atmosfär och njut av växtligheten som omger fästningen. Beundra den dekadenta arkitekturen i Generalife, palatset mittemot Alhambra, en gång hem för de granadadinska kungarna. Promenera till militärområdet, eller Alcazaba, och beundra de sandfärgade befästa tornen. Fortsätt din resa genom komplexet och upptäck Karl V:s palats, moskéns bad och alla dolda gångvägar genom trädgårdarna.

Från Malaga: Heldagstur till Granada med Alhambra

Från Malaga: Heldagstur till Granada med Alhambra

Njut av en guidad tur i Alhambra-monumentet, inklusive ett besök till Nazari-palatset. Åk från Malaga till Granada och upplev den livliga staden utan att behöva oroa dig för biljetter eller transfer. Efter att ha sett palatset kan du utforska Generalife-trädgårdarna med en guide. Hämta upp dig från Malaga med en bekväm busstransport och hitta till den vackra staden Granada. Väl där utforskar du det världsberömda Alhambra-palatset, med prioriterat tillträde och utan att behöva stå i kö. Besök Nasridpalatset, Generalife, Alcazaba och Karl V:s palats tillsammans med en guide och låt dig förundras av de innovativa vattenspelen och arkitekturen i trädgårdarna. Medan du vandrar får du lära dig den unika historien om det muslimska Spaniens sista utpost. Efteråt promenerar du genom den historiska stadskärnan i Granada och njuter av den hisnande utsikten över Granada-regionen. Njut av lite fritid i stadens centrum för att besöka katedralen, äta lunch på en lokal restaurang eller helt enkelt strosa genom gator och torg. Ta en paus på en av Granadas berömda tapasbarer innan du sätter dig på bussen igen för returresan till Malaga.

Granada: Alhambra, Nasrid-palatsen och Generalife-tur

Granada: Alhambra, Nasrid-palatsen och Generalife-tur

Se Alhambra-palatset, ett måste för alla som besöker Granada. Detta Unesco-listade världsarv har attraktiva och rikt dekorerade rum, ett monumentalt och historiskt läge samt utsökt detaljerad islamisk konst och arkitektur. Gör ditt besök till en extraordinär upplevelse, rik på kunskap och historia med en officiell guide från Granada. Din expert på Granadas kulturarv eskorterar dig genom alla delar som utgör den "röda fästningen". Din guide svarar också på alla ytterligare frågor som du kan ha om detta spektakulära monument. Utforska Alcazaba-fästningen, som tidigare var ett militärt område och är det mest antika området i Alhambra-komplexet. Förundras över Nasridiska palatsen, inklusive Mexuars palats, Comares-palatset och Leones-palatset. Slutligen upptäcker du Generalife, sultanens sommarpalats som ligger öster om Alhambra och omges av stora trädgårdar med en stor variation av växtlighet, inramat av ett vackert islamiskt landskap.

Granada: Alhambra, Nasridiska palatsen & Generalife

Granada: Alhambra, Nasridiska palatsen & Generalife

Ingen vistelse i Granada är komplett utan ett besök på Alhambra, som är det enda fortet från stadens muslimska period som fortfarande står kvar. Njut av denna guidade tur av sevärdheten, som ges av en erfaren guide.  Du kommer att bli förälskad i detta monumentala komplex: se fästningen (Alcazaba), Nasridiska palatsen (valbart), Generalifes trädgårdar samt andra vackra byggnader på området. Besök de fantastiska platserna och andas in historien och konsten från Nasridriket. Din officiella guide berättar mer om platsens uppkomst och utveckling. Lär dig mer om ett av världens mest välbesökta monument, samtidigt som du får njuta av blandningen av andalusisk konst och kultur. Om du väljer alternativet har du tillgång till alla platser, inklusive Nasridiska palatsen, med din biljett. Välj dessutom transportalternativ för att minska stressen och få ut det mesta möjliga av ditt besök till denna unika och fantastiska sevärdhet.

Granada City Train 1- eller 2-dagars Hop-On Hop-Off-biljett

Granada City Train 1- eller 2-dagars Hop-On Hop-Off-biljett

Upplev Granadas mest hänförande sevärdheter när du reser med stadståget runt staden. Bestäm hur ditt eget schema ska se ut, hoppa av och på tåget när du själv önskar och utforska en av Spaniens allra finaste städer. Hoppa ombord på Alhambra-rutten under dagen för att åka till de mest ikoniska platserna i staden. Se de majestätiska Alhambra-monumenten på nära håll, njut av utsikterna från Mirador de San Cristóbal och se på den imponerande katedralen, och mycket mer. Du kan välja mellan de två olika biljettalternativen som erbjuds och åka på en enkelresa, eller välja hop-on-hop-off-alternativet som låter dig hoppa av och på tåget så många gånger som du vill. Upptäck staden och hitta alla de platser du vill besöka i närheten av stoppen utmed rutten. Alhambralinjen (grön linje): Tågen avgår var 15-20:e minut 1A Alhambra Generalife/Taquillas 1B Alhambra Palacios Nazaríes/Puerta Justícia 2 Cuesta Gomérez 3 Plaza Nueva 4 Paseo de los Tristes 5 Mirador de San Cristóbal/Albaicín 6 Monasterio de la Cartuja 7 Plaza de Toros 8 Catedral/Plaza Romanilla 9 Calle Alhóndiga/Recogidas 10 Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés 11 Calle Molinos/Campo del Principe 12 Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Granada: Alhambra guidad tur med Nasrid palats och trädgårdar

Granada: Alhambra guidad tur med Nasrid palats och trädgårdar

Få en biljett till Alhambra, Nasridpalatset, Alcazaba och Generalife-trädgårdarna där du kan hoppa över kön. Hör din guide berätta allt om Granadas historia och kultur. Möt din guide vid Alhambra för att delta i en rundvandring i Granada. Först besöker du Alhambra och beundrar den medeltida arkitekturen från den moriska ockupationen.  Beundra detta UNESCO:s världsarv, som började som ett muromgärdat citadell innan det blev det överdådiga sätet för Granadas nasridiska emirer. Fortsätt till Alcazaba, en fästning som är en av de äldsta delarna av Alhambra, och utforska de fantastiska torn som är silverfärgade (Torres Bermejas).  Fördjupa dig i Alcazaba. Se till att du tar ett foto från toppen av klippan, så att du får en fantastisk utsikt över stadsdelen Albaicín. Därefter besöker du Nasrid-palatsen. Seinnergårdar i morisk stil, mottagningshallar och kungliga kvarter som ligger i hjärtat av Alhambra.  Lyssna när din guide berättar allt om de antika trätaken, de färgglada kakelplattorna och historien om denna vackra herrgård som byggdes för de spanska muslimska härskarna.  Slutligen kan du besöka Generalife-trädgårdarna, som förr var en fritidsplats för Granadas kungar där de kunde koppla av från de officiella angelägenheterna i palatset. Avsluta dagen på topp och koppla av i trädgården. Beundra den magnifika arkitekturen, de fascinerande dekorationerna, trädgårdarna, fontänerna och innergårdarna.

Från Sevilla: Dagsutflykt till Granada med Alhambra och Albaicín

Från Sevilla: Dagsutflykt till Granada med Alhambra och Albaicín

Res från Sevilla till staden Granada för en rundtur i det historiska Alhambra, som har blivit utnämnd till UNESCO:s världsarv för sin kulturella betydelse & arkitektoniska skönhet. Dra nytta av en officiell guide som kunnigt förmedlar stadens och fästningens arv, som byggdes av nasrid-umara som styrde Spanien under 1200- och 1300-talet. Förundras av Alcazabas befästningar (citadell), byggda för att skydda stadens post-romerska distrikt, inklusive den moriska förorten "El Albayzín." Beundra de vackra Nasridpalatsen och Generalife, emirens sommarträdgårdar. Härnäst kör du till Granadas centrum för lunch (på egen bekostnad). Ta sedan en guidad promenad av de Unesco-skyddade distriktet Albaicín, där de slingrande gatorna reflekterar dess medeltida moriska förflutna. Promenera förbi vitkalkade hus och stöt på gamla kyrkorna och blomfyllda balkonger. Stanna för att se de spektakulära utsikterna över Alhambras fästning uppe på dess kulle.  Återvänd till Sevilla i slutet av ditt historiska äventyr och lämnas av på din ursprungliga utgångspunkt.

134 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Alhambra

Alhambra: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Granada: Alhambra och Nasridpalatsen Inträdesbiljett

Granada: Alhambra och Nasridpalatsen Inträdesbiljett

Med din dagsbiljett kan du utforska Alhambra, Generalife och Nasridpalatsen. Upptäck Nasridpalatset, som var residens för kungarna i Granada. Utforska Alcazaba, Generalife-villan, Karl V:s palats och moskéns bad och förundras över de vackra omgivande trädgårdarna. Beundra den strålande arkitektoniska stilen på Alhambras fästning och palats. Alhambra var ett palats, en fästning och ett citadell. Alhambra, som byggdes år 889, var hem för Nasriddynastins kungar och sultaner. Det fungerade också som arbetsplats för de högsta regeringstjänstemännen, hovets tjänstepersonal och den kungliga vaktstyrkan.

Granada: Alhambra & Nasrid Palats Tour med biljetter

Granada: Alhambra & Nasrid Palats Tour med biljetter

Upplev Alhambra, det viktigaste och mest fängslande monumentet i det muslimska Spanien och en av de mest besökta sevärdheterna i Spanien. Alhambra visar arvet från Nasriddynastin, som du kan upptäcka när du utforskar Alcazaba, Comares-palatset och Generalife-trädgårdarna. Ta chansen att besöka Alhambra tillsammans med en officiell privatguide som förklarar komplexets hemligheter, historier och konstnärliga detaljer. Möt din guide vid Alhambra för att påbörja denna rundvandring. Turen börjar med ett besök i det muromgärdade citadellet, de första resterna innan det blev säte för de nasridiska emirerna av Granada. Fortsätt till Alcazaba, Alhambras äldsta område och militärområde. Upptäck de imponerande Torres Bermejas och ta ett foto på toppen av Torre de la Vela, där du har den bästa utsikten över Albaicín. Besök hjärtat av Alhambra, Nasridpalatset. Uteplatser i morisk stil och det kungliga kvarteret. Din guide kommer att avslöja all historia och legender om hur överdådiga palats byggdes för muslimska härskare. Som avslutning på besöket kan du njuta av Generalife-trädgårdarna, viloplatsen för stadens kungar. Se dess arkitektur, dekorationer och trädgårdar.

Granada: Inträdesbiljett till Alhambra med audioguide

Granada: Inträdesbiljett till Alhambra med audioguide

Ha glädje av flexibiliteten och friheten av en självguidad rundtur i Granada med din 24 timmars audioguidade turistnavigator med GPS. När du har hämtat upp din personliga turistnavigator och din ankomsttid till Alhambra-palatset kan du hoppa över kön till Alhambra och se den utsökt detaljerade islamiska konsten och arkitekturen i Generalife-trädgårdarna, Nasridiska palatsen och Alcazaba-fästningen. Din audioguide ger detaljerade förklaringar om Alhambra och Generalife medan du går. Efter ditt besök på Alhambra och innan du lämnar tillbaka audioguiden kan du upptäcka stadens bästa kulturutbud, tapasbarer, monument och museer. Följ tipsen du får av GPS-navigatorn och slappna av med en massage på kvällen, ha roligt med dina vänner på en bra restaurang, spela golf eller besök en nöjespark.  

Granada: Alhambras trädgårdar och Generalife-biljett

Granada: Alhambras trädgårdar och Generalife-biljett

Upptäck de imponerande Alhambra-trädgårdarna i din egen takt. Vandra genom Alhambras fascinerande trädgårdar, fyllda med fontäner, hängande växter och stenlagda gångar. Inträde till Nasridpalatsen ingår inte i denna biljett. Ta del av den moriska kulturens atmosfär och njut av växtligheten som omger fästningen. Beundra den dekadenta arkitekturen i Generalife, palatset mittemot Alhambra, en gång hem för de granadadinska kungarna. Promenera till militärområdet, eller Alcazaba, och beundra de sandfärgade befästa tornen. Fortsätt din resa genom komplexet och upptäck Karl V:s palats, moskéns bad och alla dolda gångvägar genom trädgårdarna.

Från Malaga: Heldagstur till Granada med Alhambra

Från Malaga: Heldagstur till Granada med Alhambra

Njut av en guidad tur i Alhambra-monumentet, inklusive ett besök till Nazari-palatset. Åk från Malaga till Granada och upplev den livliga staden utan att behöva oroa dig för biljetter eller transfer. Efter att ha sett palatset kan du utforska Generalife-trädgårdarna med en guide. Hämta upp dig från Malaga med en bekväm busstransport och hitta till den vackra staden Granada. Väl där utforskar du det världsberömda Alhambra-palatset, med prioriterat tillträde och utan att behöva stå i kö. Besök Nasridpalatset, Generalife, Alcazaba och Karl V:s palats tillsammans med en guide och låt dig förundras av de innovativa vattenspelen och arkitekturen i trädgårdarna. Medan du vandrar får du lära dig den unika historien om det muslimska Spaniens sista utpost. Efteråt promenerar du genom den historiska stadskärnan i Granada och njuter av den hisnande utsikten över Granada-regionen. Njut av lite fritid i stadens centrum för att besöka katedralen, äta lunch på en lokal restaurang eller helt enkelt strosa genom gator och torg. Ta en paus på en av Granadas berömda tapasbarer innan du sätter dig på bussen igen för returresan till Malaga.

Granada: Alhambra, Nasrid-palatsen och Generalife-tur

Granada: Alhambra, Nasrid-palatsen och Generalife-tur

Se Alhambra-palatset, ett måste för alla som besöker Granada. Detta Unesco-listade världsarv har attraktiva och rikt dekorerade rum, ett monumentalt och historiskt läge samt utsökt detaljerad islamisk konst och arkitektur. Gör ditt besök till en extraordinär upplevelse, rik på kunskap och historia med en officiell guide från Granada. Din expert på Granadas kulturarv eskorterar dig genom alla delar som utgör den "röda fästningen". Din guide svarar också på alla ytterligare frågor som du kan ha om detta spektakulära monument. Utforska Alcazaba-fästningen, som tidigare var ett militärt område och är det mest antika området i Alhambra-komplexet. Förundras över Nasridiska palatsen, inklusive Mexuars palats, Comares-palatset och Leones-palatset. Slutligen upptäcker du Generalife, sultanens sommarpalats som ligger öster om Alhambra och omges av stora trädgårdar med en stor variation av växtlighet, inramat av ett vackert islamiskt landskap.

Granada: Alhambra, Nasridiska palatsen & Generalife

Granada: Alhambra, Nasridiska palatsen & Generalife

Ingen vistelse i Granada är komplett utan ett besök på Alhambra, som är det enda fortet från stadens muslimska period som fortfarande står kvar. Njut av denna guidade tur av sevärdheten, som ges av en erfaren guide.  Du kommer att bli förälskad i detta monumentala komplex: se fästningen (Alcazaba), Nasridiska palatsen (valbart), Generalifes trädgårdar samt andra vackra byggnader på området. Besök de fantastiska platserna och andas in historien och konsten från Nasridriket. Din officiella guide berättar mer om platsens uppkomst och utveckling. Lär dig mer om ett av världens mest välbesökta monument, samtidigt som du får njuta av blandningen av andalusisk konst och kultur. Om du väljer alternativet har du tillgång till alla platser, inklusive Nasridiska palatsen, med din biljett. Välj dessutom transportalternativ för att minska stressen och få ut det mesta möjliga av ditt besök till denna unika och fantastiska sevärdhet.

Granada City Train 1- eller 2-dagars Hop-On Hop-Off-biljett

Granada City Train 1- eller 2-dagars Hop-On Hop-Off-biljett

Upplev Granadas mest hänförande sevärdheter när du reser med stadståget runt staden. Bestäm hur ditt eget schema ska se ut, hoppa av och på tåget när du själv önskar och utforska en av Spaniens allra finaste städer. Hoppa ombord på Alhambra-rutten under dagen för att åka till de mest ikoniska platserna i staden. Se de majestätiska Alhambra-monumenten på nära håll, njut av utsikterna från Mirador de San Cristóbal och se på den imponerande katedralen, och mycket mer. Du kan välja mellan de två olika biljettalternativen som erbjuds och åka på en enkelresa, eller välja hop-on-hop-off-alternativet som låter dig hoppa av och på tåget så många gånger som du vill. Upptäck staden och hitta alla de platser du vill besöka i närheten av stoppen utmed rutten. Alhambralinjen (grön linje): Tågen avgår var 15-20:e minut 1A Alhambra Generalife/Taquillas 1B Alhambra Palacios Nazaríes/Puerta Justícia 2 Cuesta Gomérez 3 Plaza Nueva 4 Paseo de los Tristes 5 Mirador de San Cristóbal/Albaicín 6 Monasterio de la Cartuja 7 Plaza de Toros 8 Catedral/Plaza Romanilla 9 Calle Alhóndiga/Recogidas 10 Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés 11 Calle Molinos/Campo del Principe 12 Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Granada: Alhambra guidad tur med Nasrid palats och trädgårdar

Granada: Alhambra guidad tur med Nasrid palats och trädgårdar

Få en biljett till Alhambra, Nasridpalatset, Alcazaba och Generalife-trädgårdarna där du kan hoppa över kön. Hör din guide berätta allt om Granadas historia och kultur. Möt din guide vid Alhambra för att delta i en rundvandring i Granada. Först besöker du Alhambra och beundrar den medeltida arkitekturen från den moriska ockupationen.  Beundra detta UNESCO:s världsarv, som började som ett muromgärdat citadell innan det blev det överdådiga sätet för Granadas nasridiska emirer. Fortsätt till Alcazaba, en fästning som är en av de äldsta delarna av Alhambra, och utforska de fantastiska torn som är silverfärgade (Torres Bermejas).  Fördjupa dig i Alcazaba. Se till att du tar ett foto från toppen av klippan, så att du får en fantastisk utsikt över stadsdelen Albaicín. Därefter besöker du Nasrid-palatsen. Seinnergårdar i morisk stil, mottagningshallar och kungliga kvarter som ligger i hjärtat av Alhambra.  Lyssna när din guide berättar allt om de antika trätaken, de färgglada kakelplattorna och historien om denna vackra herrgård som byggdes för de spanska muslimska härskarna.  Slutligen kan du besöka Generalife-trädgårdarna, som förr var en fritidsplats för Granadas kungar där de kunde koppla av från de officiella angelägenheterna i palatset. Avsluta dagen på topp och koppla av i trädgården. Beundra den magnifika arkitekturen, de fascinerande dekorationerna, trädgårdarna, fontänerna och innergårdarna.

Från Sevilla: Dagsutflykt till Granada med Alhambra och Albaicín

Från Sevilla: Dagsutflykt till Granada med Alhambra och Albaicín

Res från Sevilla till staden Granada för en rundtur i det historiska Alhambra, som har blivit utnämnd till UNESCO:s världsarv för sin kulturella betydelse & arkitektoniska skönhet. Dra nytta av en officiell guide som kunnigt förmedlar stadens och fästningens arv, som byggdes av nasrid-umara som styrde Spanien under 1200- och 1300-talet. Förundras av Alcazabas befästningar (citadell), byggda för att skydda stadens post-romerska distrikt, inklusive den moriska förorten "El Albayzín." Beundra de vackra Nasridpalatsen och Generalife, emirens sommarträdgårdar. Härnäst kör du till Granadas centrum för lunch (på egen bekostnad). Ta sedan en guidad promenad av de Unesco-skyddade distriktet Albaicín, där de slingrande gatorna reflekterar dess medeltida moriska förflutna. Promenera förbi vitkalkade hus och stöt på gamla kyrkorna och blomfyllda balkonger. Stanna för att se de spektakulära utsikterna över Alhambras fästning uppe på dess kulle.  Återvänd till Sevilla i slutet av ditt historiska äventyr och lämnas av på din ursprungliga utgångspunkt.

De mest populära sevärdheterna i Granada

Att göra i Alhambra

Städer i Spanien

Alhambra: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alhambra: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alhambra

Samlat omdöme

4.5
(58 961 recensioner)

Trots många människor är det en underbar, sagolik plats, mycket imponerande! Vår start var klockan 10, vid den här tiden fanns det fortfarande skuggiga parkeringsplatser nära ingången och det var lite brådska vid entrén. ID:n skannas vid alla kontroller, så se till att ta med legitimation/pass som tillhandahålls vid bokning.

Det är underbart att se vad som skapades där då. Jag skulle dock rekommendera att åka dit så tidigt som möjligt och skaffa biljetter i förväg. Vi var där klockan 10:30 och antalet besökare var fortfarande lågt, runt lunchtid var det otroligt trångt. Dagen för besöket var en onsdag i juni 2024.

Palatset var fantastiskt. Tyvärr var vi inte medvetna om att vi kunde besöka Alhambra före den reserverade tiden för besöket i palatset. Det var därför vi var tvungna att åka tillbaka nästa dag...med höga extra kostnader såklart... Väldigt arg såklart.

Sajten är magnifik, men det finns bara ett klagomål. Du måste ta ljudguiden för att förstå vad du besöker. Ingen skriftlig indikation. Det är synd, synd

Min turné var mycket rik och guiden verkade väldigt kultiverad och mänsklig! Mycket bra! Grattis till den flitige guiden!!!