Alcudia Marina

Alcudia Marina: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Alcudia: Gojet Jet Ski Tour med gratis foton

1. Alcudia: Gojet Jet Ski Tour med gratis foton

Kom och kör en jetski och känn spänningen och adrenalinet medan du glider genom det otroliga vattnet i Alcudiabukten. Känn dig säker och bekväm med en instruktör. Möt din guide och hoppa på jetski:n. Ge dig ut på det öppna vattnet i Bay of Alcudia. Besök den berömda faro de aucanada och fortsätt sedan rutten genom Alcudiabukten . Håller stopp för att din instruktör ska kunna ta några underbara fotografier så att du kan minnas detta unika ögonblick. Ta med dig dina vänner eller din familj för en spännande upplevelse. Återvänder till Alcudiamar Yacht Club.

Alcudia: Avkopplande båttur med transfer till hotellet

2. Alcudia: Avkopplande båttur med transfer till hotellet

Börja dagen med en bekväm upphämtning från ditt hotell i Alcudia. Efter en kort, naturskön bilresa får du ge dig ut på en oförglömlig resa med avkoppling och lugn på denna lyxiga båttur. Beundra hisnande vyer, oklanderlig service och en rofylld atmosfär. Njut av den perfekta tillflykten för att varva ner och föryngra ditt sinne, kropp och själ. Kom ombord och upplev den perfekta avkopplingen på denna njutbara båttur. Låt din expertbesättning tillgodose alla dina behov medan du varvar ner, laddar upp och skapar värdefulla minnen som kommer att vara livet ut. Förbered dig på att ge dig ut på en resa med salig stillhet och oöverträffad lyx på denna anmärkningsvärda båtresa. Beundra det omgivande landskapet och njut av vattenbaserade aktiviteter som snorkling och paddelbräda.

Alcudia: Jetskidtur med besök på Lighthouse Island med foton

3. Alcudia: Jetskidtur med besök på Lighthouse Island med foton

Otrolig tur där du kan köra en av de snabbaste motorcyklarna i 60 passionerade minuter fulla av adrenalin och kul. Vi kommer att besöka Alcudia-bukten där vi kommer att kunna se det otroliga transparenta vattnet, vi kommer att stanna för att ta otroliga fotografier och komma ihåg detta otroliga och underbara ögonblick, vi kommer också att kunna njuta av ett kort ögonblick att snorkla om vi vill medan vi tar fotografier och vi fortsätter tillbaka tills vi når nya till Nautical Club och skickar dig alla foton för tillfället

Alcudia: Båttur vid solnedgången

4. Alcudia: Båttur vid solnedgången

Avresa från Alcudias hamn med en typisk mallorkinsk träbåt, känd som "llaüt" och upptäck Mallorcas kustlinje medan du åker mot Aucanada Island där du kan se fyren. Väl framme kastar kaptenen ankar på en fin plats och du kan snorkla i det härliga vattnet eller bara koppla av ombord på din pirattur. Använd gärna paddelbrädan runt båten medan skepparen förbereder ett typiskt mallorkinskt mellanmål. Njut av solnedgången medan du dricker ett glas cava eller vitt vin. Ta ett dopp till om du känner för det innan du åker tillbaka. När solen går ner kan du njuta av den magnifika Alcudia-bukten när du tar dig tillbaka till hamnen

Mallorca Alcudia: Rundtur i Alcudia-bukten - örnnäste

5. Mallorca Alcudia: Rundtur i Alcudia-bukten - örnnäste

Den mest populära turen i Alcudia-bukten i 90 minuter och består av en tur runt Alcudia-bukten på en jetski. Den börjar i hamnen i Alcudia, där AlcudiaJets personal kommer att ge dig all nödvändig utrustning och de regler och säkerhetsåtgärder som ska följas innan du går ut till havs. På vägen beundrar du den obebodda ön Aucanda, som pryds av frodig grön vegetation och har en kustlinje med fin vit sand. På vattnet får du uppleva spänningen med att styra din jetski och njuta av de vackra vyerna runt omkring dig och utforska Medelhavets dolda skatter.

Massage för par

6. Massage för par

EN EXKLUSIV MASSAGE I VÅR VIP-LOUNGE Massage för par I vår exklusiva VIP-lounge blir parmassagen en upplevelse utöver det vanliga, skapad för att ge unika och otroligt rogivande stunder tillsammans med par, vänner och familj. Vår standardbehandling är en oljemassage, men det finns även alternativ som thailändsk massage, kokosolja eller aloe vera-massage. En parmassage är också ett utmärkt val när du vill överraska din älskade med en originell gåva. På Mallorca Thai Massage använder vi oss av den tidlösa thaimassagen för att leda våra kunder mot lugn, ro och inre stillhet. Vår personal består av skickliga och certifierade thaimassörer som besitter djupgående kunskaper och behärskar metoderna och hemligheterna i denna urgamla konst. Vi arbetar för att uppnå kundnöjdhet genom att erbjuda mer än 25 typer av massage som är helt anpassade till varje individs behov. Vårt utbud av kroppsbehandlingar omfattar traditionell thaimassage, thailändsk oljemassage, Luk Pra Kob-massage (med "pindas": tygomslag fyllda med medicinska och aromatiska örter) och thailändsk fotmassage, bland många andra behandlingar som är utformade för att skämma bort kropp och själ. Mallorca Thai Massage har fått ett enastående rykte tack vare de ovärderliga kommentarerna från våra kunder på Google, som har erkänt oss som det bästa thailändska massagecentret på Mallorca. Tack vare vår stora expertis har vi kunnat ingå partnerskapsavtal med tolv hotell på norra Mallorca. Det innebär att alla som bor på dessa hotell kan kontakta oss för thaimassage och autentiska stunder av välbefinnande när de är på ön. Vårt främsta mål är att hjälpa våra kunder att uppnå ett tillstånd av fullständig avslappning och lugn. För att uppnå detta erbjuder vi en lugn miljö med fem generöst tilltagna och mysiga massagebord som bidrar till absolut välbefinnande. Mallorca Thai Massages duomassage är perfekt för par som vill dela en unik upplevelse. Vi utför dem i vårt lyxiga VIP-rum och lägger till en flaska cava, en chokladask, ljus, blommor och andra detaljer som hjälper till att skapa den rätta atmosfären. För att garantera en exklusiv upplevelse från början till slut erbjuder vi dessutom en kostnadsfri upphämtning av paret från deras hotell på norra ön.

25 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Alcudia Marina: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alcudia Marina: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.