Alcudia
Strandturer

Strandturer
44 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Alcudia Strandturer

Port d'Alcudia: Katamarankryssning med måltid på norra kusten

Port d'Alcudia: Katamarankryssning med måltid på norra kusten

Med avgång från Puerto de Alcúdia tar denna katamaranresa dig till de vackraste stränderna och hörnen på vår ö för en underbar dag med din partner, familj eller vänner. Boka din resa på vår katamaran på Mallorca nu och missa inte att bada i det kristallklara vattnet vid öns stränder, njuta av vårt utsökta kök ombord och ha roligt med dykning och kajakpaddling runt Mallorcas vackraste vikar. Efter några timmars rundtur längs kusten på vår katamaran under vår båttur kastar vi ankar så att du kan ta ett dopp medan vår besättning förbereder en måltid ombord. Om du följer med på en morgontur kan du se fram emot en utsökt grillad lunch. Under eftermiddagsturerna förbereder vår besättning en magnifik grillmiddag. Njut av din måltid ombord medan du beundrar det magnifika landskapet på Mallorcas nordkust. Du behöver inte oroa dig för någonting. Vår besättning står helt till ditt förfogande och ditt uppdrag är helt enkelt att koppla av och ha roligt.

Alcudia/Can Picafort: Delfinskådningskryssning i liten grupp

Alcudia/Can Picafort: Delfinskådningskryssning i liten grupp

Njut av havets lugn tidigt på morgonen på en kryssning i soluppgången. Res från Alcudia med valbara hotelltransfers. Se Cabo  Formentor, där bergskedjan Serra de Tramuntana möter Medelhavet. Håll utkik efter delfiner och stanna till vid Es Coll Baix, en orörd strand i en avskild vik. Gå ombord på din kryssning i soluppgången i Port d'Alcudia och gör dig redo för en 99-procentig chans att se delfiner. Segla till de majestätiska klipporna vid Cabo Formentor, som finns med på Unescos världsarvslista och ligger i Serra de Tramuntana. Upptäck delfiner som simmar i sin naturliga miljö och kom nära de vilda djuren, tack vare båtens speciella utformning. På vägen tillbaka kan du stanna till vid Es Coll Baix, en idyllisk strand omringad av skogsklippor. Bada i det kristallklara vattnet – det bästa sättet att börja dagen på. Därefter återvänder du till Port d'Alcudia där din kryssning i soluppgång avslutas.

Port d'Alcudia: Soluppgång på havet och båttur med delfinskådning

Port d'Alcudia: Soluppgång på havet och båttur med delfinskådning

Om du gillar havet och delfiner är det här resan för dig. Boka online för en tur där du får bevittna de första solstrålarna, ett unikt ögonblick att uppleva till havs. Resan tar dig till vackra delfiner som simmar i det vilda. Vi är alltid noga med att respektera delfinerna och inte störa dem på något sätt. Du behöver inte oroa dig för att äta frukost eftersom vi serverar den ombord. Det här är det perfekta sättet att tillbringa en oförglömlig dag med familjen, vännerna eller din partner och njuta av delfinskådning på Mallorca. Vår tur avgår från Puerto de Alcúdia och vi styr vår båt mot den bästa platsen ute till havs för att titta på delfiner på Mallorcas nordkust. Se solen gå upp och se de vackra delfinerna i deras naturliga miljö på en tur som varar i cirka tre timmar. Njut av den fantastiska utsikten samtidigt som du äter en god frukost ombord.

Alcudia: Båtutflykt till Coll Baix

Alcudia: Båtutflykt till Coll Baix

Följ med på denna sensationella resa runt Alcúdiabukten. Vår båttur med glasbotten tar dig till fantastiskt vackra platser på Mallorca som Alcanada-stranden och dess fyr. Turen går sedan vidare till Coll Baix, en av de mest avskilda naturplatserna på Mallorca, skyddad av ett bergigt landskap och med turkosblått vatten. Vi erbjuder olika avgångspunkter runt Alcúdiabukten varje dag i veckan. Den här båtturen runt Mallorcas nordkust varar i cirka två timmar och inkluderar ett stopp för att simma i det fantastiska vattnet vid öns stränder.

Alcudia: Båtutflykt till Formentor-stranden och fyren

Alcudia: Båtutflykt till Formentor-stranden och fyren

Gå ombord på en kryssning och njut av en rundtur till den berömda Formentor-stranden och fyren från Alcudias hamn. Ta ett uppfriskande dopp eller snorkla i Cap Pinas vikar innan du utforskar Cala Murta-viken, klipporna vid Cap de Formento och fyren vid Cap de Formentor. Efter att ha lämnat hamnen i Alcudia seglar du mot den otroliga och berömda stranden Es Coll Baix. Du passerar fyren på den unika ön Alcanada.  Efter ett uppfriskande dopp i vattnet åker du vidare mot Cap des Pinars vik, där du har möjlighet att snorkla i vattnet. Fortsätt resan till viken i Pollença och upptäck den avlägsna stranden Es Caló, en orörd strand där en av Mallorcas dyraste hus finns: La Fortaleza.  Åk till Formentor Beach för att se en av Mallorcas vackraste vikar, Cala Murta, och fortsätt sedan till de majestätiska klipporna vid Cap de Formentor i Serra de Tramuntana. Den här stranden har förklarats som världsarv av Unesco och ger dig möjlighet att se den vildaste sidan av den majestätiska fyren Cap de Formentor.

Mallorca: Inträdesbiljett till Hidropark Alcudia

Mallorca: Inträdesbiljett till Hidropark Alcudia

Plaska omkring och ha kul på de olika vattenrutschbanorna och poolerna på Mallorcas Hidropark. Gör varje sommardag till en oförglömlig upplevelse och ett fantastiskt minne.Parken ligger i Alcudia och har ett idealiskt läge för de som bor på orterna Alcúdia, Ca'n Picafort och Puerto Pollença. Glid nerför spiralen, pröva superslalom, försök att gå över gigantiska vattenbollar, plaska runt i vågbassängerna och mycket annat. Du kan koppla av i solen medan du håller ett öga på barnen som har flytbåtar, hoppborgar och superhoppare att leka med. 

Mallorca äventyr med flera upplevelser

Mallorca äventyr med flera upplevelser

Börja med upphämtning i en Land Rover-jeep (mellan 40-20 min innan äventyret börjar, det beror på var du befinner dig) och kör till aktivitetsplatsen nära Alcúdia, där du förbereder dig för äventyret. Ta emot din utrustning och ge dig ut på den första av dina aktiviteter. Tillsammans med era guider börjar ni med att paddla kajakerna längs Mallorcas imponerande kust till en fantastisk marin grotta med kristallklart vatten. Börja sökandet efter nyckeln till den sjunkna skatten. Från den marina grottan kan du njuta av en kort kustvandring som leder till en perfekt plats för lite klipphoppning, vilket är valfritt. I den sista delen av äventyret snorklar du i det orörda Medelhavsvattnet för att hitta den sjunkna skatten. När du har hittat skatten kan du fira med en picknicklunch på stranden!

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Borda på en spännande båtutflykt i soluppgången för att observera delfiner med denna båttur i Alcúdia. Lär dig mer om dessa förtjusande varelser med hjälp av din guide ombord. Börja med upphämtning från ditt boende i Alcúdia eller Can Picafort. Koppla av på körningen till båten. Hoppa ombord på en bekväm båt och navigera i det kristallklara vattnet när du tar in soluppgångens färger. Skapa bestående minnen när du letar efter delfiner med hjälp av din guide som kommer att låta dig veta mer om delfinens beteenden och deras miljö. Ta del av ett tips som fokuserar på bevarande och respekt för den marina miljön, samtidigt som du hjälper dig att ansluta till naturen och bidra till bevarandet av dessa otroliga varelser. Återgå till ditt boende i slutet av din turné.

Alcudia: Guidad tur med havskajak och snorkling

Alcudia: Guidad tur med havskajak och snorkling

Ge dig ut på en guidad tur i kajak och se det underbara naturreservatet La Victoria från havet. Få säkerhetstips från den vänliga instruktören och diskutera potentiella kajakrutter för din expedition. Bestäm vilka platser du vill se och börja sedan paddla längs kusten. Besök en vacker havsgrotta med en stenbåge, eller paddla till lugna stenvikar med lugnt vatten som är perfekt för snorkling i norra Mallorcas turkosblå vatten. Fortsätt till naturreservatet La Victoria och få en glimt av världen under vågorna när du snorklar i det kristallklara vattnet. Slutligen tar du dig tillbaka till avgångsplatsen.

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Alcudia

Alcudia

Våra mest rekommenderade Alcudia Strandturer

Port d'Alcudia: Katamarankryssning med måltid på norra kusten

Port d'Alcudia: Katamarankryssning med måltid på norra kusten

Med avgång från Puerto de Alcúdia tar denna katamaranresa dig till de vackraste stränderna och hörnen på vår ö för en underbar dag med din partner, familj eller vänner. Boka din resa på vår katamaran på Mallorca nu och missa inte att bada i det kristallklara vattnet vid öns stränder, njuta av vårt utsökta kök ombord och ha roligt med dykning och kajakpaddling runt Mallorcas vackraste vikar. Efter några timmars rundtur längs kusten på vår katamaran under vår båttur kastar vi ankar så att du kan ta ett dopp medan vår besättning förbereder en måltid ombord. Om du följer med på en morgontur kan du se fram emot en utsökt grillad lunch. Under eftermiddagsturerna förbereder vår besättning en magnifik grillmiddag. Njut av din måltid ombord medan du beundrar det magnifika landskapet på Mallorcas nordkust. Du behöver inte oroa dig för någonting. Vår besättning står helt till ditt förfogande och ditt uppdrag är helt enkelt att koppla av och ha roligt.

Alcudia/Can Picafort: Delfinskådningskryssning i liten grupp

Alcudia/Can Picafort: Delfinskådningskryssning i liten grupp

Njut av havets lugn tidigt på morgonen på en kryssning i soluppgången. Res från Alcudia med valbara hotelltransfers. Se Cabo  Formentor, där bergskedjan Serra de Tramuntana möter Medelhavet. Håll utkik efter delfiner och stanna till vid Es Coll Baix, en orörd strand i en avskild vik. Gå ombord på din kryssning i soluppgången i Port d'Alcudia och gör dig redo för en 99-procentig chans att se delfiner. Segla till de majestätiska klipporna vid Cabo Formentor, som finns med på Unescos världsarvslista och ligger i Serra de Tramuntana. Upptäck delfiner som simmar i sin naturliga miljö och kom nära de vilda djuren, tack vare båtens speciella utformning. På vägen tillbaka kan du stanna till vid Es Coll Baix, en idyllisk strand omringad av skogsklippor. Bada i det kristallklara vattnet – det bästa sättet att börja dagen på. Därefter återvänder du till Port d'Alcudia där din kryssning i soluppgång avslutas.

Port d'Alcudia: Soluppgång på havet och båttur med delfinskådning

Port d'Alcudia: Soluppgång på havet och båttur med delfinskådning

Om du gillar havet och delfiner är det här resan för dig. Boka online för en tur där du får bevittna de första solstrålarna, ett unikt ögonblick att uppleva till havs. Resan tar dig till vackra delfiner som simmar i det vilda. Vi är alltid noga med att respektera delfinerna och inte störa dem på något sätt. Du behöver inte oroa dig för att äta frukost eftersom vi serverar den ombord. Det här är det perfekta sättet att tillbringa en oförglömlig dag med familjen, vännerna eller din partner och njuta av delfinskådning på Mallorca. Vår tur avgår från Puerto de Alcúdia och vi styr vår båt mot den bästa platsen ute till havs för att titta på delfiner på Mallorcas nordkust. Se solen gå upp och se de vackra delfinerna i deras naturliga miljö på en tur som varar i cirka tre timmar. Njut av den fantastiska utsikten samtidigt som du äter en god frukost ombord.

Alcudia: Båtutflykt till Coll Baix

Alcudia: Båtutflykt till Coll Baix

Följ med på denna sensationella resa runt Alcúdiabukten. Vår båttur med glasbotten tar dig till fantastiskt vackra platser på Mallorca som Alcanada-stranden och dess fyr. Turen går sedan vidare till Coll Baix, en av de mest avskilda naturplatserna på Mallorca, skyddad av ett bergigt landskap och med turkosblått vatten. Vi erbjuder olika avgångspunkter runt Alcúdiabukten varje dag i veckan. Den här båtturen runt Mallorcas nordkust varar i cirka två timmar och inkluderar ett stopp för att simma i det fantastiska vattnet vid öns stränder.

Alcudia: Båtutflykt till Formentor-stranden och fyren

Alcudia: Båtutflykt till Formentor-stranden och fyren

Gå ombord på en kryssning och njut av en rundtur till den berömda Formentor-stranden och fyren från Alcudias hamn. Ta ett uppfriskande dopp eller snorkla i Cap Pinas vikar innan du utforskar Cala Murta-viken, klipporna vid Cap de Formento och fyren vid Cap de Formentor. Efter att ha lämnat hamnen i Alcudia seglar du mot den otroliga och berömda stranden Es Coll Baix. Du passerar fyren på den unika ön Alcanada.  Efter ett uppfriskande dopp i vattnet åker du vidare mot Cap des Pinars vik, där du har möjlighet att snorkla i vattnet. Fortsätt resan till viken i Pollença och upptäck den avlägsna stranden Es Caló, en orörd strand där en av Mallorcas dyraste hus finns: La Fortaleza.  Åk till Formentor Beach för att se en av Mallorcas vackraste vikar, Cala Murta, och fortsätt sedan till de majestätiska klipporna vid Cap de Formentor i Serra de Tramuntana. Den här stranden har förklarats som världsarv av Unesco och ger dig möjlighet att se den vildaste sidan av den majestätiska fyren Cap de Formentor.

Mallorca: Inträdesbiljett till Hidropark Alcudia

Mallorca: Inträdesbiljett till Hidropark Alcudia

Plaska omkring och ha kul på de olika vattenrutschbanorna och poolerna på Mallorcas Hidropark. Gör varje sommardag till en oförglömlig upplevelse och ett fantastiskt minne.Parken ligger i Alcudia och har ett idealiskt läge för de som bor på orterna Alcúdia, Ca'n Picafort och Puerto Pollença. Glid nerför spiralen, pröva superslalom, försök att gå över gigantiska vattenbollar, plaska runt i vågbassängerna och mycket annat. Du kan koppla av i solen medan du håller ett öga på barnen som har flytbåtar, hoppborgar och superhoppare att leka med. 

Mallorca äventyr med flera upplevelser

Mallorca äventyr med flera upplevelser

Börja med upphämtning i en Land Rover-jeep (mellan 40-20 min innan äventyret börjar, det beror på var du befinner dig) och kör till aktivitetsplatsen nära Alcúdia, där du förbereder dig för äventyret. Ta emot din utrustning och ge dig ut på den första av dina aktiviteter. Tillsammans med era guider börjar ni med att paddla kajakerna längs Mallorcas imponerande kust till en fantastisk marin grotta med kristallklart vatten. Börja sökandet efter nyckeln till den sjunkna skatten. Från den marina grottan kan du njuta av en kort kustvandring som leder till en perfekt plats för lite klipphoppning, vilket är valfritt. I den sista delen av äventyret snorklar du i det orörda Medelhavsvattnet för att hitta den sjunkna skatten. När du har hittat skatten kan du fira med en picknicklunch på stranden!

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Borda på en spännande båtutflykt i soluppgången för att observera delfiner med denna båttur i Alcúdia. Lär dig mer om dessa förtjusande varelser med hjälp av din guide ombord. Börja med upphämtning från ditt boende i Alcúdia eller Can Picafort. Koppla av på körningen till båten. Hoppa ombord på en bekväm båt och navigera i det kristallklara vattnet när du tar in soluppgångens färger. Skapa bestående minnen när du letar efter delfiner med hjälp av din guide som kommer att låta dig veta mer om delfinens beteenden och deras miljö. Ta del av ett tips som fokuserar på bevarande och respekt för den marina miljön, samtidigt som du hjälper dig att ansluta till naturen och bidra till bevarandet av dessa otroliga varelser. Återgå till ditt boende i slutet av din turné.

Alcudia: Guidad tur med havskajak och snorkling

Alcudia: Guidad tur med havskajak och snorkling

Ge dig ut på en guidad tur i kajak och se det underbara naturreservatet La Victoria från havet. Få säkerhetstips från den vänliga instruktören och diskutera potentiella kajakrutter för din expedition. Bestäm vilka platser du vill se och börja sedan paddla längs kusten. Besök en vacker havsgrotta med en stenbåge, eller paddla till lugna stenvikar med lugnt vatten som är perfekt för snorkling i norra Mallorcas turkosblå vatten. Fortsätt till naturreservatet La Victoria och få en glimt av världen under vågorna när du snorklar i det kristallklara vattnet. Slutligen tar du dig tillbaka till avgångsplatsen.

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Vanliga frågor om Strandturer i Alcudia

Vad finns det för andra saker att göra än Strandturer som är värt att besöka i Alcudia?

Andra upplevelser du inte bör missa i Alcudia:

De mest populära sevärdheterna i Alcudia

Att göra i Alcudia

Städer i Spanien

Alcudia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alcudia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alcudia

Samlat omdöme

4
(235 recensioner)

Det var så roligt. Målen var jättebra. Det blev drinkar och stopp, till och med för att äta något eller för att gå på toaletten. Plus den lilla gruppen, inte en masshändelse. Våra barn skulle älska att göra en sådan här turné varje dag. Det var mycket värt det och rekommenderas absolut.

Riktigt bra resa (även om det inte var lika bra för mig som sjösjuk!!) familjen älskade alla och hade en fantastisk tid. Utmärkt värde för pengarna, kapten stor och liten och intim grupp för att se några vackra landskap. Rekommendera grundligt

Jag hade en fantastisk tid på denna kryssning. Vi utforskade hisnande landskap. Det var också dynamiskt med de många "simpauserna" och tack vare vår guide Cesar som var mycket vänlig förutom att vara professionell. Jag rekomenderar.

Det var höjdpunkten på vår semester. Allt var fantastiskt! Det bästa var att gå nerför rutschkanan från baksidan av båten och simma med den vackraste blå fisken! Vi rekommenderar starkt

det var fantastiska magnifika landskap, många snorklingspauser