Upplevelser i
Alcudia

From its medieval old town to its crystal-clear waters, this Mallorcan gem has something for everyone.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Alcudia

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Alcudia?

Alla saker att se i Alcudia

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Alcudia? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alcudia

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 876 omdömen

Turnén var mycket välorganiserad, mycket punktlig. På vissa ställen var tiden för kort och jag hade gärna spenderat lite mer tid på varje plats. De platser som besöks är platser som inte får missas om du vill lära känna ön. Att besöka Alcudia som en kulturell del av turnén var värt besväret. Cap Formentor är verkligen imponerande och visar upp öns naturliga storhet. Även besöket på stranden i Formentor och båtturen från Formentor till Port de Pollença var vackra. Mina 9 och 11 år gamla barn älskade det också. Vi skulle definitivt upprepa turnén.

Mycket trevlig utflykt med olika aktiviteter. Först med buss till Alcudia-marknaden, sedan vidare till port de pollenca och därifrån med båt till stranden formentor för att därifrån åka buss till mirador es Colomer där du har en vacker utsikt över Cap Formentor. Den enda justeringen jag skulle göra är att stanna på alcudiamarknaden lite längre och sedan spendera mindre tid med port de pollenca.

Allt var organiserat exakt som beskrivet. Uppsamlingsplatsen låg inte långt från hotellet. En fantastisk resa full av underbara vyer och intryck. Du kan lära känna en annan sida av Mallorca. Och vi fick också jättefint väder. Guiden och föraren är perfekta. Bravo berättelserna på flera språk på den "internationella bussen" och en fantastisk resa.

En vacker upptäckt från havet, av klippor, grottor, stränder som är mycket svåråtkomliga från vägen, ... vänlig atmosfär, energiska ryck men alltid säkert ... simma i klart vatten med fisk ... att göra utan att tveka !! !

Bra bemötande av hela besättningen. Det var ingen bra dag, klimatmässigt, men det var en utmärkt upplevelse.