Saker att göra i
Alcúdia Bay

Alcúdia Bay: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Upplevelse av hästridning med matalternativ

1. Mallorca: Upplevelse av hästridning med matalternativ

Vid ankomsten till Ranxo Ses Roques kommer du att bjudas in till gården för att mata de lokala husdjuren. Du kommer sedan att förses med säkerhetshjälmar och frågas om din nivå av ridning. Därefter kommer kvalificerad personal att hjälpa dig upp på din häst. Börja din ridtur genom träden upp på bergssidan. Beundra utsikten längs vägen över Alcudia-bukten. Din upplevelse kommer att vara 1 timme eller 2 timmar baserat på det valda alternativet. Rutten kan vara en lugn ridtur i naturen för nybörjare, med möjlighet till trav och galopp för de mer erfarna ryttarna. Fotografier kommer att tas av dig på hästryggen, som kan köpas i slutet av din tur om du vill ha en souvenir av din upplevelse. För brunchalternativet kan du njuta av en provsmakning av mallorcanska produkter efter turen, inklusive: bröd med olivolja, Serranoskinka, mallorcansk ost och sobrasada. Njut också av 1 läsk, öl eller kaffe med mjölk. För lunchalternativet väljer du en av våra handgjorda burguers och dricker efter turen.

Mallorca äventyr med flera upplevelser

2. Mallorca äventyr med flera upplevelser

Börja med upphämtning i en Land Rover-jeep (mellan 40-20 min innan äventyret börjar, det beror på var du befinner dig) och kör till aktivitetsplatsen nära Alcúdia, där du förbereder dig för äventyret. Ta emot din utrustning och ge dig ut på den första av dina aktiviteter. Tillsammans med era guider börjar ni med att paddla kajakerna längs Mallorcas imponerande kust till en fantastisk marin grotta med kristallklart vatten. Börja sökandet efter nyckeln till den sjunkna skatten. Från den marina grottan kan du njuta av en kort kustvandring som leder till en perfekt plats för lite klipphoppning, vilket är valfritt. I den sista delen av äventyret snorklar du i det orörda Medelhavsvattnet för att hitta den sjunkna skatten. När du har hittat skatten kan du fira med en picknicklunch på stranden!

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

3. Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Bli med på en spännande båtutflykt i soluppgången för att observera delfiner med denna båttur i Alcúdia. Börja dagen på rätt sätt med den inkluderade croissanten. Lär dig mer om dessa förtjusande varelser med hjälp av din ombordguide. Börja med hämtning från ditt boende i Alcúdia eller Can Picafort. Koppla av på körningen till båten i en klimatkontrollerad båt. Hoppa ombord på en bekväm båt och navigera i det kristallklara vattnet när du tar in färgerna på soluppgången. Skapa varaktiga minnen när du letar efter delfiner med hjälp av din guide som kommer att låta dig veta mer om delfinens beteende och deras miljö. Delta i ett tips som fokuserar på bevarande och respekt för den marina miljön, samtidigt som du hjälper dig att ansluta till naturen och bidra till bevarandet av dessa otroliga varelser. Återvänd till ditt boende i slutet av din turné.

Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

4. Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

Ta en tur med jetski till de dolda naturområdena på Mallorca. Upptäck idylliska, tomma och otillgängliga stränder med en spännande tur på jetski. Följ med din guide och få möjlighet att driva jetski:n själv, ingen erfarenhet eller dokumentation krävs. Vi lämnar hamnen i Alcudia och beger oss till ön Aucanada, en liten ö några kilometer utanför kusten. Beundra denna obebodda ö som pryds av grönskande vegetation och har en kust med fin, vit sand. Därefter åker du till utsiktsplatsen Cap de Menorca. Njut av det vackra landskapet runt omkring dig och ta dig tid att bada på en orörd och öde strand som är otillgänglig från land. På vägen tillbaka kan du beundra utsikten över Nuro-stranden, nekropolen Son Real eller den imponerande naturparken S'Albufera de Mallorca.

Från Port d'Alcudia: 2-timmars sightseeingtur med fyrhjuling

5. Från Port d'Alcudia: 2-timmars sightseeingtur med fyrhjuling

Ge dig ut på ett adrenalinfyllt äventyr och utforska Mallorcas magnifika kustlinje och hisnande vyer. Kör en spännande fyrhjuling genom olika terränger med avgång från Port d'Alcudia. Välj mellan privata alternativ och gruppalternativ, samt enkel eller dubbel fyrhjuling. Hoppa ombord på ditt fordon och ta in sevärdheterna i hamnen medan du följer din guide mot Alcanada, ett högklassigt område som är känt för sin golfbana. Gör ett stopp för att beundra den vackra Alcudia-bukten innan du tar dig till Bon Aire, ett annat högklassigt område med utsikt över Pollensabukten. Lämna stadens gator bakom dig för att börja klättra längs en bergsväg, ackompanjerad av det slående kustlandskapet. Du kommer fram till La Victoria-kyrkan och tar en paus för att utforska omgivningarna. Om du väljer alternativet med privat rundtur kan du njuta av utsökt spansk skinka, salami och ost. Kör tillbaka genom Es Barcares, ett kustnära område med semesterhus, och möt Alcudias gamla stadsmur medan du beundrar skönheten i den spanska 1500-talsarkitekturen. Återvänd till utgångspunkten för att avsluta detta spännande äventyr.

Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

6. Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

Ge dig ut på en spännande utflykt med motorbåt och börja med att hämta dig på ditt hotell. Upplev den orörda skönheten i en avskild vik när du unnar dig ett uppfriskande dopp i kristallklart vatten. Utforska fascinerande grottor och förundras över deras fantastiska klippformationer och dolda underverk. Den här turen tar dig till de mest pittoreska platserna i Mallorcas norra region och visar upp dess naturliga prakt. Den rankas som en av de mest populära utflykterna i området och lovar ett oförglömligt äventyr. Fördjupa dig i det hisnande kustlandskapet, njut av solen och skapa bestående minnen när du navigerar i det turkosa vattnet. Med expertguider och toppmodern utrustning garanterar denna speedbåtstur en säker och spännande upplevelse för alla. Upptäck Mallorcas dolda pärlor och njut av en utflykt som kombinerar spänning, avkoppling och naturlig skönhet. Missa inte detta mycket uppskattade och eftertraktade äventyr som har fängslat besökare från hela världen.

Can Picafort: Guidad jetskidtur på Playa de Muro med foton

7. Can Picafort: Guidad jetskidtur på Playa de Muro med foton

Få adrenalinet att pumpa på en spännande tur med jetski från Can Picafort med en guide. Segla genom Playa de Muro och Alcudia Bay och ta del av unika vyer från vattnet. Mötes på aktivitetsleverantörens kontor i Can Picafort innan du ger dig ut på havet. Upptäck de vackraste platserna i området, varav en del är otillgängliga från land. Under hela turen kommer din guide att ta professionella foton av din grupp som levereras i slutet av turen.

Mallorca Alcudia: Jack Sparrows grotta Jet Ski Tour

8. Mallorca Alcudia: Jack Sparrows grotta Jet Ski Tour

Upptäck ett av de mest pittoreska hörnen av den mallorkinska bukten Alcudia på en jetski-tur till Jack Sparrows grotta. Korsa det fridfulla och genomskinliga Medelhavet i 90 minuter och upptäck den vackra mallorkinska kusten. Efter ett kort träningspass i Alcudias hamn går du ombord på jetski:n och åker till Jack Sparrows grotta. Passera den kustnära delen av golfbanan Aucanada och museet Sa Bassa Blanca tills du når den gömda Jack Sparrows grotta på ön Aucanada. Njut av omgivningarna kring dess grotta och dess märkliga klippformationer. Simma, dyk och närma dig grottan för att utforska den. Åk till Cap de Menorca, där viken Coll Baix är gömd, innan du åker tillbaka till hamnen.

Alcudia: Jetskidtur i Alcudia-bukten med foton

9. Alcudia: Jetskidtur i Alcudia-bukten med foton

Kom och kör vattenskoter och känn spänningen och adrenalinet medan du glider fram genom Alcudiabuktens otroliga vatten. Känn dig säker och bekväm med en instruktör. Möt din guide och hoppa på jetski. Slå det öppna vattnet i Alcudia-bukten. Besök den berömda faro de aucanada och fortsätt sedan rutten genom Alcudia-bukten . Gör stopp för din instruktör att ta några underbara fotografier för att du ska komma ihåg detta unika ögonblick. Ta med dina vänner eller familj för en spännande upplevelse. Återgå till Alcudiamar Yacht Club.

Alcudia: Kryssning till Llevants naturpark

10. Alcudia: Kryssning till Llevants naturpark

Varifrån hamnen i Alcudia seglar du över Alcudia Bay till kusten i naturparken Llevant. Upptäck ett skyddat naturreservat med oförstörd natur. Först stannar du vid Cap Ferrutx, en plats som kantas av hisnande klippor som reser sig upp ur havet. Segla in i den största grottan på norra Mallorca och förundras över dess fantastiska interiör. Fortsätt längs parkens kustlinje och beundra de magnifika vyerna medan fartyget tar sig fram till nästa stopp, Es Caló. Upptäck en vik med kristallklart vatten som är ganska svårtillgänglig men som ändå kan skryta med några av öns finaste snorkelplatser. Njut av ett svalkande dopp i detta marina paradis.

Alla aktiviteter

47 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Alcúdia Bay: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Upplevelse av hästridning med matalternativ

Mallorca: Upplevelse av hästridning med matalternativ

Vid ankomsten till Ranxo Ses Roques kommer du att bjudas in till gården för att mata de lokala husdjuren. Du kommer sedan att förses med säkerhetshjälmar och frågas om din nivå av ridning. Därefter kommer kvalificerad personal att hjälpa dig upp på din häst. Börja din ridtur genom träden upp på bergssidan. Beundra utsikten längs vägen över Alcudia-bukten. Din upplevelse kommer att vara 1 timme eller 2 timmar baserat på det valda alternativet. Rutten kan vara en lugn ridtur i naturen för nybörjare, med möjlighet till trav och galopp för de mer erfarna ryttarna. Fotografier kommer att tas av dig på hästryggen, som kan köpas i slutet av din tur om du vill ha en souvenir av din upplevelse. För brunchalternativet kan du njuta av en provsmakning av mallorcanska produkter efter turen, inklusive: bröd med olivolja, Serranoskinka, mallorcansk ost och sobrasada. Njut också av 1 läsk, öl eller kaffe med mjölk. För lunchalternativet väljer du en av våra handgjorda burguers och dricker efter turen.

Mallorca äventyr med flera upplevelser

Mallorca äventyr med flera upplevelser

Börja med upphämtning i en Land Rover-jeep (mellan 40-20 min innan äventyret börjar, det beror på var du befinner dig) och kör till aktivitetsplatsen nära Alcúdia, där du förbereder dig för äventyret. Ta emot din utrustning och ge dig ut på den första av dina aktiviteter. Tillsammans med era guider börjar ni med att paddla kajakerna längs Mallorcas imponerande kust till en fantastisk marin grotta med kristallklart vatten. Börja sökandet efter nyckeln till den sjunkna skatten. Från den marina grottan kan du njuta av en kort kustvandring som leder till en perfekt plats för lite klipphoppning, vilket är valfritt. I den sista delen av äventyret snorklar du i det orörda Medelhavsvattnet för att hitta den sjunkna skatten. När du har hittat skatten kan du fira med en picknicklunch på stranden!

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Bli med på en spännande båtutflykt i soluppgången för att observera delfiner med denna båttur i Alcúdia. Börja dagen på rätt sätt med den inkluderade croissanten. Lär dig mer om dessa förtjusande varelser med hjälp av din ombordguide. Börja med hämtning från ditt boende i Alcúdia eller Can Picafort. Koppla av på körningen till båten i en klimatkontrollerad båt. Hoppa ombord på en bekväm båt och navigera i det kristallklara vattnet när du tar in färgerna på soluppgången. Skapa varaktiga minnen när du letar efter delfiner med hjälp av din guide som kommer att låta dig veta mer om delfinens beteende och deras miljö. Delta i ett tips som fokuserar på bevarande och respekt för den marina miljön, samtidigt som du hjälper dig att ansluta till naturen och bidra till bevarandet av dessa otroliga varelser. Återvänd till ditt boende i slutet av din turné.

Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

Mallorca: Jetskidtur i Coll Baix och Alcudia Bay

Ta en tur med jetski till de dolda naturområdena på Mallorca. Upptäck idylliska, tomma och otillgängliga stränder med en spännande tur på jetski. Följ med din guide och få möjlighet att driva jetski:n själv, ingen erfarenhet eller dokumentation krävs. Vi lämnar hamnen i Alcudia och beger oss till ön Aucanada, en liten ö några kilometer utanför kusten. Beundra denna obebodda ö som pryds av grönskande vegetation och har en kust med fin, vit sand. Därefter åker du till utsiktsplatsen Cap de Menorca. Njut av det vackra landskapet runt omkring dig och ta dig tid att bada på en orörd och öde strand som är otillgänglig från land. På vägen tillbaka kan du beundra utsikten över Nuro-stranden, nekropolen Son Real eller den imponerande naturparken S'Albufera de Mallorca.

Från Port d'Alcudia: 2-timmars sightseeingtur med fyrhjuling

Från Port d'Alcudia: 2-timmars sightseeingtur med fyrhjuling

Ge dig ut på ett adrenalinfyllt äventyr och utforska Mallorcas magnifika kustlinje och hisnande vyer. Kör en spännande fyrhjuling genom olika terränger med avgång från Port d'Alcudia. Välj mellan privata alternativ och gruppalternativ, samt enkel eller dubbel fyrhjuling. Hoppa ombord på ditt fordon och ta in sevärdheterna i hamnen medan du följer din guide mot Alcanada, ett högklassigt område som är känt för sin golfbana. Gör ett stopp för att beundra den vackra Alcudia-bukten innan du tar dig till Bon Aire, ett annat högklassigt område med utsikt över Pollensabukten. Lämna stadens gator bakom dig för att börja klättra längs en bergsväg, ackompanjerad av det slående kustlandskapet. Du kommer fram till La Victoria-kyrkan och tar en paus för att utforska omgivningarna. Om du väljer alternativet med privat rundtur kan du njuta av utsökt spansk skinka, salami och ost. Kör tillbaka genom Es Barcares, ett kustnära område med semesterhus, och möt Alcudias gamla stadsmur medan du beundrar skönheten i den spanska 1500-talsarkitekturen. Återvänd till utgångspunkten för att avsluta detta spännande äventyr.

Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

Ge dig ut på en spännande utflykt med motorbåt och börja med att hämta dig på ditt hotell. Upplev den orörda skönheten i en avskild vik när du unnar dig ett uppfriskande dopp i kristallklart vatten. Utforska fascinerande grottor och förundras över deras fantastiska klippformationer och dolda underverk. Den här turen tar dig till de mest pittoreska platserna i Mallorcas norra region och visar upp dess naturliga prakt. Den rankas som en av de mest populära utflykterna i området och lovar ett oförglömligt äventyr. Fördjupa dig i det hisnande kustlandskapet, njut av solen och skapa bestående minnen när du navigerar i det turkosa vattnet. Med expertguider och toppmodern utrustning garanterar denna speedbåtstur en säker och spännande upplevelse för alla. Upptäck Mallorcas dolda pärlor och njut av en utflykt som kombinerar spänning, avkoppling och naturlig skönhet. Missa inte detta mycket uppskattade och eftertraktade äventyr som har fängslat besökare från hela världen.

Can Picafort: Guidad jetskidtur på Playa de Muro med foton

Can Picafort: Guidad jetskidtur på Playa de Muro med foton

Få adrenalinet att pumpa på en spännande tur med jetski från Can Picafort med en guide. Segla genom Playa de Muro och Alcudia Bay och ta del av unika vyer från vattnet. Mötes på aktivitetsleverantörens kontor i Can Picafort innan du ger dig ut på havet. Upptäck de vackraste platserna i området, varav en del är otillgängliga från land. Under hela turen kommer din guide att ta professionella foton av din grupp som levereras i slutet av turen.

Mallorca Alcudia: Jack Sparrows grotta Jet Ski Tour

Mallorca Alcudia: Jack Sparrows grotta Jet Ski Tour

Upptäck ett av de mest pittoreska hörnen av den mallorkinska bukten Alcudia på en jetski-tur till Jack Sparrows grotta. Korsa det fridfulla och genomskinliga Medelhavet i 90 minuter och upptäck den vackra mallorkinska kusten. Efter ett kort träningspass i Alcudias hamn går du ombord på jetski:n och åker till Jack Sparrows grotta. Passera den kustnära delen av golfbanan Aucanada och museet Sa Bassa Blanca tills du når den gömda Jack Sparrows grotta på ön Aucanada. Njut av omgivningarna kring dess grotta och dess märkliga klippformationer. Simma, dyk och närma dig grottan för att utforska den. Åk till Cap de Menorca, där viken Coll Baix är gömd, innan du åker tillbaka till hamnen.

Alcudia: Jetskidtur i Alcudia-bukten med foton

Alcudia: Jetskidtur i Alcudia-bukten med foton

Kom och kör vattenskoter och känn spänningen och adrenalinet medan du glider fram genom Alcudiabuktens otroliga vatten. Känn dig säker och bekväm med en instruktör. Möt din guide och hoppa på jetski. Slå det öppna vattnet i Alcudia-bukten. Besök den berömda faro de aucanada och fortsätt sedan rutten genom Alcudia-bukten . Gör stopp för din instruktör att ta några underbara fotografier för att du ska komma ihåg detta unika ögonblick. Ta med dina vänner eller familj för en spännande upplevelse. Återgå till Alcudiamar Yacht Club.

Alcudia: Kryssning till Llevants naturpark

Alcudia: Kryssning till Llevants naturpark

Varifrån hamnen i Alcudia seglar du över Alcudia Bay till kusten i naturparken Llevant. Upptäck ett skyddat naturreservat med oförstörd natur. Först stannar du vid Cap Ferrutx, en plats som kantas av hisnande klippor som reser sig upp ur havet. Segla in i den största grottan på norra Mallorca och förundras över dess fantastiska interiör. Fortsätt längs parkens kustlinje och beundra de magnifika vyerna medan fartyget tar sig fram till nästa stopp, Es Caló. Upptäck en vik med kristallklart vatten som är ganska svårtillgänglig men som ändå kan skryta med några av öns finaste snorkelplatser. Njut av ett svalkande dopp i detta marina paradis.

De mest populära sevärdheterna i Mallorca

Att göra i Alcúdia Bay

Städer i Spanien

Alcúdia Bay: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alcúdia Bay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alcúdia Bay

Samlat omdöme

4.5
(480 recensioner)

Det var lysande, teamet var vänligt och humoristiskt, de gick den extra milen för att få dig att känna dig välkommen, förklarade allt innan du gjorde det. Vilken vacker plats att paddla kajak på och sedan in i grottorna och hoppa från klippan! Och dyka ner för att hitta skatten efter att ha snorklat och sett allt fisk- och havsliv. Vi hade en så härlig tid, och de tillhandahöll även snacks och drycker efteråt. All utrustning tillhandahålls. Du behövde inte göra någon del av aktiviteterna om du tyckte att det var för läskigt. Det enda problemet vi hade var att vi inte fick ett meddelande om när vi skulle hämtas, men när vi ringde kundtjänsten fick de reda på den information som behövdes och kom tillbaka till oss. Mycket bra valuta för pengarna, och de använder också en del av biljettpriset för att ta hand om den lokala miljön.

Fantastisk turné! Superbra guider och superbra människor. En riktigt lyckad dag. Den hade allt där, kajakpaddling, 3 spännande grottor, klipphoppning (tack vare gruppmotivation), en vacker undervattensvärld med en mycket speciell skatt. 😂 Utsökt picknick på slutet. Männen och kvinnorna gjorde sitt jobb riktigt bra. Ingående specialistkunskap och mycket humor. 👍👍👍 Turen är inte för töntar, men rekommenderas absolut. 🤩 Vår 5-årige son (som inte känner någon rädsla) kan inte sluta tjata om det. Han vill göra samma tur igen imorgon med samma guider. 😅 Tack alla. 🥰

Strålande dag ute, massor av kul och kändes som mycket för pengarna. Det kändes som en bra utmaning och vi kom ut och kände oss fulländade. Vi hade en inte särskilt självsäker simmare i vår grupp och det var inte ett problem, de hade fortfarande en fantastisk tid och laget checkade in med dem och oss alla hela tiden.

Vi älskade aktiviteten, det är värt att göra det, David var vår tur i bilen på vägen till aktiviteten och det var väldigt trevligt, sedan träffar du de andra guiderna och de är ett härligt team med bra stämning, det kommer vi definitivt gör det igen.

Allt otroligt, en oförglömlig upplevelse och oslagbar behandling. Om du kommer till Mallorca måste du uppleva denna upplevelse.