Alcúdia Bay: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Upplevelse av bergsridning med möjlighet till brunch

1. Mallorca: Upplevelse av bergsridning med möjlighet till brunch

När du anländer till Ranxo Ses Roques kommer du att bjudas in till en klappgård för att mata de lokala djuren. Därefter får du säkerhetshjälmar och blir tillfrågad om din ridnivå. Därefter hjälper kvalificerad personal dig upp på din häst. Börja din ritt genom träden uppför bergssidan. Beundra utsikten längs vägen över Alcudiabukten. Din upplevelse kommer att pågå i 1 timme eller 2 timmar beroende på valt alternativ. Rutten kan vara en lugn ritt i naturen för nybörjare, med möjlighet till trav och galopp för de mer erfarna ryttarna. Fotografier kommer att tas av er på hästryggen, som kan köpas i slutet av ridturen om ni vill ha en souvenir av er upplevelse. Om du väljer brunchalternativet kan du njuta av en provsmakning av mallorcanska produkter efter ridturen, bland annat: bröd med olivolja, serranoskinka, mallorcansk ost och sobrasada. Njut också av 1 läsk, öl eller kaffe med mjölk.

Mallorca: Äventyr med flera upplevelser

2. Mallorca: Äventyr med flera upplevelser

Börja med upphämtning i en Land Rover-jeep (mellan 40-20 min innan äventyret börjar, det beror på var du befinner dig) och kör till aktivitetsplatsen nära Alcúdia, där du förbereder dig för äventyret. Ta emot din utrustning och ge dig ut på den första av dina aktiviteter. Tillsammans med era guider börjar ni med att paddla kajakerna längs Mallorcas imponerande kust till en fantastisk marin grotta med kristallklart vatten. Börja sökandet efter nyckeln till den sjunkna skatten. Från den marina grottan kan du njuta av en kort kustvandring som leder till en perfekt plats för lite klipphoppning, vilket är valfritt. I den sista delen av äventyret snorklar du i det orörda Medelhavsvattnet för att hitta den sjunkna skatten. När du har hittat skatten kan du fira med en picknicklunch på stranden!

Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

3. Från Alcudia: Båttur med delfinskådning i soluppgången

Bli med på en spännande båtutflykt i soluppgången för att observera delfiner med denna båttur i Alcúdia. Börja dagen på rätt sätt med den inkluderade croissanten. Lär dig mer om dessa förtjusande varelser med hjälp av din ombordguide. Börja med hämtning från ditt boende i Alcúdia eller Can Picafort. Koppla av på körningen till båten i en klimatkontrollerad båt. Hoppa ombord på en bekväm båt och navigera i det kristallklara vattnet när du tar in färgerna på soluppgången. Skapa varaktiga minnen när du letar efter delfiner med hjälp av din guide som kommer att låta dig veta mer om delfinens beteende och deras miljö. Delta i ett tips som fokuserar på bevarande och respekt för den marina miljön, samtidigt som du hjälper dig att ansluta till naturen och bidra till bevarandet av dessa otroliga varelser. Återvänd till ditt boende i slutet av din turné.

Mallorca: Rundtur av Alcudia Bay och Jet Ski upplevelse

4. Mallorca: Rundtur av Alcudia Bay och Jet Ski upplevelse

Ta en tur med jetski till de dolda naturområdena på Mallorca. Upptäck idylliska, tomma och otillgängliga stränder med en spännande tur på jetski. Följ med din guide och få möjlighet att driva jetski:n själv, ingen erfarenhet eller dokumentation krävs. Vi lämnar hamnen i Alcudia och beger oss till ön Aucanada, en liten ö några kilometer utanför kusten. Beundra denna obebodda ö som pryds av grönskande vegetation och har en kust med fin, vit sand. Därefter åker du till utsiktsplatsen Cap de Menorca. Njut av det vackra landskapet runt omkring dig och ta dig tid att bada på en orörd och öde strand som är otillgänglig från land. På vägen tillbaka kan du beundra utsikten över Nuro-stranden, nekropolen Son Real eller den imponerande naturparken S'Albufera de Mallorca.

Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

5. Alcudia: Speedboat-tur på norra Mallorca och upphämtning på hotellet

Ge dig ut på en spännande utflykt med motorbåt och börja med att hämta dig på ditt hotell. Upplev den orörda skönheten i en avskild vik när du unnar dig ett uppfriskande dopp i kristallklart vatten. Utforska fascinerande grottor och förundras över deras fantastiska klippformationer och dolda underverk. Den här turen tar dig till de mest pittoreska platserna i Mallorcas norra region och visar upp dess naturliga prakt. Den rankas som en av de mest populära utflykterna i området och lovar ett oförglömligt äventyr. Fördjupa dig i det hisnande kustlandskapet, njut av solen och skapa bestående minnen när du navigerar i det turkosa vattnet. Med expertguider och toppmodern utrustning garanterar denna speedbåtstur en säker och spännande upplevelse för alla. Upptäck Mallorcas dolda pärlor och njut av en utflykt som kombinerar spänning, avkoppling och naturlig skönhet. Missa inte detta mycket uppskattade och eftertraktade äventyr som har fängslat besökare från hela världen.

Mallorca Alcudia: Jack Sparrow Cave Jet Ski Tour

6. Mallorca Alcudia: Jack Sparrow Cave Jet Ski Tour

Upptäck ett av de mest pittoreska hörnen av den mallorkinska bukten Alcudia på en jetski-tur till Jack Sparrows grotta. Korsa det fridfulla och genomskinliga Medelhavet i 90 minuter och upptäck den vackra mallorkinska kusten. Efter ett kort träningspass i Alcudias hamn går du ombord på jetski:n och åker till Jack Sparrows grotta. Passera den kustnära delen av golfbanan Aucanada och museet Sa Bassa Blanca tills du når den gömda Jack Sparrows grotta på ön Aucanada. Njut av omgivningarna kring dess grotta och dess märkliga klippformationer. Simma, dyk och närma dig grottan för att utforska den. Åk till Cap de Menorca, där viken Coll Baix är gömd, innan du åker tillbaka till hamnen.

Från Port d'Alcudia: 2-timmars sightseeingtur med fyrhjuling

7. Från Port d'Alcudia: 2-timmars sightseeingtur med fyrhjuling

Ge dig ut på ett adrenalinfyllt äventyr och utforska Mallorcas magnifika kustlinje och hisnande vyer. Kör en spännande fyrhjuling genom olika terränger med avgång från Port d'Alcudia. Välj mellan privata alternativ och gruppalternativ, samt enkel eller dubbel fyrhjuling. Hoppa ombord på ditt fordon och ta in sevärdheterna i hamnen medan du följer din guide mot Alcanada, ett högklassigt område som är känt för sin golfbana. Gör ett stopp för att beundra den vackra Alcudia-bukten innan du tar dig till Bon Aire, ett annat högklassigt område med utsikt över Pollensabukten. Lämna stadens gator bakom dig för att börja klättra längs en bergsväg, ackompanjerad av det slående kustlandskapet. Du kommer fram till La Victoria-kyrkan och tar en paus för att utforska omgivningarna. Om du väljer alternativet med privat rundtur kan du njuta av utsökt spansk skinka, salami och ost. Kör tillbaka genom Es Barcares, ett kustnära område med semesterhus, och möt Alcudias gamla stadsmur medan du beundrar skönheten i den spanska 1500-talsarkitekturen. Återvänd till utgångspunkten för att avsluta detta spännande äventyr.

Alcudia: Jetski-tur i Alcudiabukten med instruktör

8. Alcudia: Jetski-tur i Alcudiabukten med instruktör

Kom och kör en jetski och känn spänningen och adrenalinet medan du glider genom det otroliga vattnet i Alcudiabukten. Känn dig säker och bekväm med en instruktör. Möt din guide och hoppa på jetski:n. Ge dig ut på det öppna vattnet i Bay of Alcudia. Besök den berömda faro de aucanada och fortsätt sedan rutten genom Alcudiabukten . Håller stopp för att din instruktör ska kunna ta några underbara fotografier så att du kan minnas detta unika ögonblick. Ta med dig dina vänner eller din familj för en spännande upplevelse. Återvänder till Alcudiamar Yacht Club.

Alcudia: Avkopplande båttur

9. Alcudia: Avkopplande båttur

Följ med på en oförglömlig resa med avkoppling och lugn på vår lyxiga båttur. Med hisnande vyer, oklanderlig service och en lugn atmosfär är detta den perfekta tillflykten för att varva ner och föryngra kropp, själ och sinne. Kom ombord och upplev den perfekta avkopplingen på vår njutningsfulla båttur. Låt vår expertbesättning tillgodose alla dina behov medan du varvar ner, laddar upp och skapar fina minnen som kommer att vara livet ut. Förbered dig på att ge dig ut på en resa med salig stillhet och oöverträffad lyx på vår anmärkningsvärda båtresa.

Puerto de Alcudia: Lektion i Stand-Up Paddleboard

10. Puerto de Alcudia: Lektion i Stand-Up Paddleboard

Om du befinner dig i Alcudiabukten och vill tillbringa en annorlunda dag med att lära dig en ny vattensport, måste du åka till vårt center på denna vackra plats för att ta en Paddle SUP-kurs på en timme. Du kommer att lära dig alla tekniker för att njuta av en rolig aktivitet på vattnet som väcker entusiasm hos alla som kan den. När du anländer till våra anläggningar ger vi dig allt nödvändigt material för upplevelsen och säkerhetsutrustning. Där kan du byta om i omklädningsrummen och använda de skåp som vi har till ditt förfogande så att du inte behöver oroa dig. Vårt center har en 100 meter lång privat strand där de små kan njuta fritt utan att oroa sig för att störa andra badare. Dessutom gör förhållandena med milda havsströmmar att det här stället är en mycket lugn plats, perfekt för att komma igång med någon vattensport. Väl på stranden möter du resten av gruppen och den kvalificerade läraren börjar kursen. Undervisningsmetoden kombinerar teori och genomförande. Utifrån praktiken kommer du att kunna sätta dig på brädan, hålla balansen, paddla, svänga och bromsa utan problem. Efter kursen har du dessutom 30 minuter till på den privata stranden för att fortsätta äventyret i lugn och ro. Du får möjlighet att experimentera och fortsätta utveckla dina färdigheter i dessa lugna vatten, anmäl dig till vår SUP-paddlingskurs i sommar.

Lägg till datum

Saker att göra i
Alcúdia Bay

16 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Alcúdia Bay: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alcúdia Bay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alcúdia Bay

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 480 omdömen

Detta var en fantastisk upplevelse och superkul!! Instruktionerna var tydliga och gjorde det lättare att manövrera vattenskotern, eftersom vi aldrig har åkt någon innan denna resa. Det enda jag blev besviken över var att vi aldrig kom till Coll Baix, vilket var något jag verkligen såg fram emot. Dessutom var bilderna ganska dyra (20€) för bilder tagna med vår instruktörstelefon. Allt som allt hade vi riktigt roligt och jag skulle rekommendera för någon som letar efter lite adrenalin!

Fantastisk turné! Besättningen var väldigt trevlig, rolig och förstående. Det fanns också barn som kunde vara med på allt. Aktiviteterna var enligt beskrivningen och ingen av dem för långa. Vi rekommenderar det :)

upplevelsen var underbar, alla aktiviteter var på topp. animatörerna är för trevliga, speciellt David, han är för rolig, vi ångrade oss inte och vi kommer starkt rekommendera byrån till våra vänner

Jättebra resa. Snygga och superroliga monitorer. Garanterat god stämning!!! Jag rekommenderar denna aktivitet till 100 %!!!

Fantastisk upplevelse, gillade det verkligen och skulle definitivt rekommendera och boka om igen