Välj datum

Alcázar i Sevilla

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Heldagsturer
  • Andra upplevelser
98 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Alcázar i Sevilla: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alcázar i Sevilla: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alcázar i Sevilla

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 26 965 omdömen

monument att göra utan att tveka. medan vi köade blev vi kontaktade av Laura, en guide som talade mycket bra franska. först tvivelaktiga till slut följde vi med guiden och vi ångrade oss inte, hennes förklaringar var lysande, vi lärde oss mycket saker! den guidade turen varade i 1 timme och efter det kan vi fortsätta besöket i trädgårdarna utan guiden!

Besöket är mycket långt och inkluderar, som antytts, inte ett besök i de kungliga lägenheterna. I varje rum finns förklaringar på spanska och engelska men det finns även en QR-kod med ljudguider på alla språk (gratis!), På så sätt kan du göra ett besök samtidigt som du fullt ut uppskattar allt som omger oss! Verkligen underbar upplevelse!!

Vi cyklade runt med en mycket duktig guide till alla Sevillas sevärdheter. Vi var en grupp om nio engelstalande trevliga personer. Stannade för möjlighet till fikapaus vid Plaza de Espana. Lagom längd på turen.

Mycket intressanta byggnader, trädgård etc. Fantastiska träsniderier i dörrar och fönster. underbara gobelänger. Väl värt ett besök rekommenderar starkt!

Mycket sevärt. Fantastiska byggnader med en otroligt fin utsmyckning!