Alcázar de Toledo

Alcázar de Toledo
28 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Alcázar de Toledo

Alcázar de Toledo: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Madrid: Guidad dagsutflykt till Toledo med buss

Från Madrid: Guidad dagsutflykt till Toledo med buss

Upptäck Toledo som en lokal på en halvdagsutflykt från Madrid. Toledo är känt för sitt rika kulturella och arkitektoniska arv och har en fantastisk blandning av kristna, arabiska och judiska influenser, vilket exemplifieras av dess välbevarade medeltida strukturer som Toledo-katedralen och Alcázar-fästningen. Res bekvämt från Madrid i en buss, tillsammans med en levande lokal guide som kommer att dela insikter och anekdoter på både engelska och spanska som du inte hittar i traditionella reseguider. Utforska de främsta sevärdheterna, inklusive Toledo-katedralen, det judiska kvarteret, Santo Tomé-kyrkan (hem till El Grecos "Sepulcher of the Lord of Orgaz"), Synagogue of Santa María La Blanca, Monastery of San Juan de los Reyes, Real Colegio de Doncellas Nobles, Old Mosque of Cristo de La Luz, Church of El Salvador och Jesuitkyrkan. Välj mellan tre paket, med möjlighet att uppgradera för entrébiljetter: Toledo Express Toledo Express 6-timmars live guidad tur på engelska och spanska Transport tur och retur till Madrid Verkstad för hantverksmässig svärdtillverkning 60-minuters rundvandring och valfri guidad tur i Santo Tomé-kyrkan Toledo upplevelse 9-timmars live guidad tur på engelska och spanska Transport tillbaka till Madrid Verkstad för hantverksmässig svärdtillverkning 60-minuters rundvandring och valfri guidad tur i Toledos katedral Toledo komplett 9-timmars live guidad tur på engelska och spanska Transport tillbaka till Madrid Verkstad för hantverksmässig svärdtillverkning 60-minuters rundvandring och guidad tur i Toledos katedral VIP-armband med prioriterad åtkomst till sju av Toledos huvudmonument (ej guidad)

Toledo: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bussresa & Extramaterial

Toledo: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Bussresa & Extramaterial

Res tillbaka i tiden för att utforska en unik stad där 3 kulturer historiskt sett har levt i harmoni i århundraden. Hoppa ombord på sightseeingbussen i Toledo och upptäck stadens många sevärdheter i din egen takt. Toledo omfamnas av floden Tajo och är en tillbakablick till en tid då religion verkade harmonisera snarare än splittra. Från toppen av en öppen dubbeldäckarbuss ser du bevis på att kristna, judiska och muslimska samhällen levde sida vid sida. Förundras över sefardiska synagogor och moskéer med hästskoformade former. Hela staden finns med på UNESCO:s världsarvslista och monumenten från det förflutna är många. Med din biljett kan du åka obegränsat med hop-on-hop-off-bussar som går var 30:e - 60:e minut (beroende på tid på dagen) och avgår från Alcazar. Du kan ta en hel slinga på bara 50 minuter, men din biljett är giltig i 24 timmar, vilket ger dig gott om tid att utforska på fritiden. Tour stoppar: Stopp 1 - Alcazar de Toledo Stopp 2 - Bisagra-porten Stopp 3 - Estacion Renfe (järnvägsstation) Stopp 4 - Remonte Safont Stopp 5 - Mirador Del Valle Hållplats 6 - Cigarrales Stopp 7 - Puente San Martin (San Martin-bron) Hållplats 8 - Cardenal Hållplats 9 - Tavera Hållplats 10 - Bisagraporten

Toledo: Rundvandring med lokal guide

Toledo: Rundvandring med lokal guide

Utforska den fascinerande och historiska staden Toledo på en privat rundtur med en professionell och lokal reseguide. Lär dig om de olika kulturer och trosbekännelser som har påverkat stadens utveckling och arv med en guidad rundtur i den charmiga gamla stan. Upptäck mer än 800 år av stadens historia. Besök de islamiska, judiska och kristna kvarteren i staden, som också är känd som "Staden med de 3 kulturerna". Se vilket inflytande varje kultur har haft på stadens arkitektur och historia.

Andalusiens städer 4-dagarstur från Madrid

Andalusiens städer 4-dagarstur från Madrid

Lär dig historien om några av de vackraste städerna i Spanien på en 4-dagars rundtur i Andalusien, och stanna till vid den tidigare kejserliga staden Toledo på väg tillbaka till Madrid. Besök den tidigare romerska huvudstaden Hispania Ulterior på Cordobas gator, njut av Sevillas majestät med dess gotiska katedral - den största i världen - och upptäck magnifika Alhambra-palatsen och trädgårdarna i Granada. Dag 1: (måndag) Madrid - Cordoba - Sevilla Möt din guide vid bussterminalen på Calle Ferraz Madrid klockan 08:00 och kör genom La Mancha till Cordoba. Koppla av ombord på den luftkonditionerade bussen när du reser över den torra men bördiga platån i centrala Spanien. Vid ankomst till Cordoba, ta en sightseeingtur i den historiska stadskärnan, tidigare huvudstad i Hispania Ulterior under den romerska republiken. Upptäck sammanflödet av civilisationer i Europas 2:a äldsta Gamla stan, såsom moskén-katedralen tillägnad Jungfru Marias antagande. Gå till de judiska kvarteren för att utforska de oregelbundna gatorna. Transfer sedan till Sevilla för middag och övernattning. Dag 2: (tisdag) Sevilla Njut av en sightseeingtur på morgonen i Sevilla och se ikoniska attraktioner inklusive den gröna oasen Maria Luisa Park på stranden av floden Guadalquivir. Förundras över mosaikplattorna på Plaza de España. Beundra den utsmyckade exteriören av den stora katedralen och dess närliggande klocktorn. Sevillas katedral är den största gotiska katedralen i världen och har inte mindre än 15 dörrar på sina fyra fasader. Utforska de tidigare judiska kvarteren i Barrio de Santa Cruz. Sedan kan du njuta av en eftermiddag på fritiden för att utforska i din egen takt. Dag 3 (onsdag) Sevilla -Granada Avresa från Sevilla efter frukost för en dagstur i Granada. Vid ankomst tar din guide dig till Alhambra-palatset och trädgårdskomplexet. Utforska de vackra Nazari-palatsen i den tidigare fästningen, byggd på platsen för ett litet slott i mitten av 1000-talet av den moriska emiren Mohammed ben Al-Ahmar. Lär dig historien om komplexet, inklusive dess omvandling till ett kungligt palats 1333 av sultanen av Granada, Yusuf I. Gå till Generalife-trädgårdarna i en 1300-talsvilla på toppen av Monte Mauror. Valfria kvällsaktiviteter inkluderar ett besök i grottorna i Sacromonte och chansen att titta på en traditionell flamencoshow. Dag 4 (torsdag) Granada - Toledo - Madrid Avresa från Granada efter frukost för returtransfer till Madrid, med stopp på vägen vid Toledo. En av de vackraste städerna i Spanien, den före detta kejserliga staden är en labyrint av smala gator och känd för sin historiska samexistens av kristna, muslimska och judiska kulturer. Upptäck stadsportar i Mudejar-stil och medeltida slott med imponerande vallar. Beundra de rika stuckaturerna i de judiska kvarteren, se Alcázars kungliga fasad och mer.

🥇"Allt i ett". Toledos legender, underjordiska miljöer och historia

🥇"Allt i ett". Toledos legender, underjordiska miljöer och historia

⭐KONTOR - Plaza de Zocodover: Vi tar emot dig på vårt FollowMe Toledo-kontor på Plaza Zocodover 5, spendera inte frío🌧️ eller värme🥵på gatan. Vår personal 👨‍⚕️👩‍💼te kommer att kunna ge dig råd om vad du behöver i staden med en personlig och dedikerad behandling. På vårt kontor kommer vi att erbjuda dig rabatter💝, mapas🗺️y allt du behöver för din vistelse i Toledo. Starta rutten. ⭐ 🪟 Världens minsta fönster och dess legend. ⭐ 🏰 Palatsets hus. Interiör huset Don Rodrigo de la Fuente, vi utforskar också dess romerska grottor. ⭐ ⛪ San Vicente-kyrkan. Kristet tempel uppfört på 1100-talet. Vilken hemlighet döljer den? Varför blev den avskuren? ⭐ ⛪ Jesuiternas kyrka Här kan du lära dig mer om historien och legenden om stadens skyddshelgon. ⭐ 🕍 Santo Tomé - judiska kvarteret 🔯 Det är OMÖJLIGT att förstå halvöns historia utan att känna till historien om denna kultur under medeltiden. ⭐ ⛪ Frälsarens kyrka. Tidigare moské och plats för dop av berömda kungar. ⭐ 🍰 Vår berömda marsipan. Känn legenden om denna söta så toledano. ⭐ ✝️ Katedralen Stadens juvel, ett av de mest imponerande templen i Europa. Känn historien och dess mest berömda legend Vad hände med dess imponerande klocka? ⭐ ⛓ Fängelse i tider av de katolska monarkerna. ⭐ ☪️🕌 Tornerías moské. En moské daterad i sin konstruktion från mitten av 11-talet. ⭐ 🏰 Alcazar i Toledo - Historia. ⭐ 🗡️ Historien om våra svärd och Toledan Steel. ⭐ Tillbaka till Zocodover: Slutet på rutten!

Toledo: De tre kulturernas stad - guidad rundvandring

Toledo: De tre kulturernas stad - guidad rundvandring

Turen börjar på Plaza Zocodover, det historiska kvarterets nervcentrum, där vi kan beundra Alcázars norra fasad som ritades av Alonso de Covarrubias på 1500-talet. Vi kommer att gå genom Alcaná, ett gammalt handelsområde där det sägs att Miguel de Cervantes, författaren till Don Quijote de La Mancha, brukade gå. På torget Ayuntamiento kommer vi att överraskas av den vackra katedralen och dess 92 meter höga torn, där vilar Campana Gorda (den "feta klockan"), den största i Spanien. Den är känd som Dives Toletana och är den rikaste katedralen i landet tack vare det ojämförliga konstnärliga och historiska arvet som den rymmer inuti, vilket vi rekommenderar att du besöker den med en av våra guider. På det här torget finns andra viktiga byggnader: Ärkebiskopspalatset, residens för ärkebiskopen av Toledo, och stadshuset, som ritades på 1500-talet av Juan de Herrera, en berömd arkitekt som samarbetade med utformningen av det kungliga klostret San Lorenzo de El Escorial, och vars efternamn ger namn åt en arkitektonisk stil: Herreriano-stilen. Under detta besök kommer vi också att upptäcka de judiska kvarteren, där guiden kommer att fördjupa sig i historien om denna stad som lämnade ett viktigt inflytande på staden, dess arkitektur och dess historia. Ett stort antal monument är koncentrerade här, t.ex: Kyrkan Santo Tomé, som bevarar den viktigaste målningen av El Greco, synagogorna Santa María la Blanca och del Tránsito samt klostret San Juan de Los Reyes.

Den förtrollade staden: En mystisk rundtur i Toledo

Den förtrollade staden: En mystisk rundtur i Toledo

Är inte Toledo en vacker stad? Vi vet!!! Förutom att den är vacker är den full av historia, kulturer och välkända personer som har vandrat på dessa gator i andra tider och under andra epoker. Men, men... Visste du att det finns ett annat Toledo? Toledo efter solnedgången är en annan stad. Om du redan när solen går ner föreställer dig tempelriddare på hästar, häxor som utför sina "sysslor"... då är den här turen något för dig. FollowMe Toledo vill visa dig det "andra Toledo". Du kommer att lära dig av våra guider legender, myter, mysterier och allt skvaller kring dem. . Vår nattvandring är utformad för alla dem som vill veta bortom den mer "turistiska" historien om vårt vackra Toledo. Vad väntar du på för att boka?! Kom nu! Vad du kommer att se på turen: ZOCODOVER-TORGET Vi börjar på LA PLAZA par excellence i staden. Allt har hänt här, autos de fe, avrättningar... ALCAZAR Vi anländer till ett av Toledos högsta områden och berättar vad som hände här under det spanska inbördeskriget... TORRA TORGET Om vi går ner en aning kommer vi till Toledos tempelriddarkvarter... Visste du att Salomos bord en gång stod i denna stad? DJÄVULENS GATA Från djävulens gata, till helvetets gränd... Är du intresserad av att veta varför dessa namn? Vi berättar om det på rundturen. PRIMÄRA KATEDRALEN Den stod klar på 1400-talet och tänk dig alla människor som har passerat här för att be, gifta sig eller plundra kryptorna. Det är vad vi kommer att prata med dig om vid detta stopp... NUNCIO VIEJO-GATAN Vi kommer att passera genom en "gata som tillhör Toledo". KLOSTRET SAN PEDRO MÁRTIR Om jag säger att den första auto-da-fe som tillverkades i Toledo kom från dörrarna till den här byggnaden... föreställ dig vad som måste ha hänt här. SAN ROMÁN Om staden är vacker från ovan, tänk då på den underifrån. GATAN ALFILERITOS Här finns allt, oskuld för singlar, utseende på servitörerna... Vi återvänder till Zocodover i slutet av turen.

Från Madrid: Dagstur till Toledo med katedralen och 8 monument

Från Madrid: Dagstur till Toledo med katedralen och 8 monument

Vi lämnar Madrid och åker till den vackra kejsarstaden Toledo, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Toledo är en av de äldsta städerna i Europa med byggnader som blandar arkitektoniska stilar som arabiska, gotiska, Mudejar, renässans och barock. Den store målaren El Greco bodde i Toledo på sextonhundratalet. Följ med en guide in i hjärtat av Toledo och besök de viktigaste monumenten samt de judiska kvarteren och klosterområdet. Hör berättelser och legender som går flera århundraden tillbaka i tiden. Upptäck de mest symboliska platserna i staden, dess historia, dess hörn och anekdoter, och dess viktigaste monument som katedralen i Toledo, vars arkitektur är ett underbart exempel på den spanska gotiska stilen. Upptäck den magnifika katedralen i Toledo på en guidad tur tillsammans med en officiell guide. Förundras över den skönhet som finns innanför dess väggar. Lär dig mer om historien och konsten i denna unika katedral. Turen inkluderar också ledig tid för dig att utforska resten av staden på egen hand, där du kan återvända till platser du redan har besökt eller kolla in någon ny plats. Om du föredrar att bara luta dig tillbaka och njuta av en öl eller äta på en trevlig terrass har du också tid att göra det, och din guide kommer att rekommendera några bra lokala platser. I slutet av turen återvänder ni till centrala Madrid med en bekväm minibuss.

Från Madrid: Dagstur till väderkvarnar, Toledo och Alcala de Henares

Från Madrid: Dagstur till väderkvarnar, Toledo och Alcala de Henares

Avresa från Madrid, hoppa på en buss och följ med på en resa genom Spaniens historiska hjärtland. Vi börjar i Consuegra, en pittoresk stad som är känd för sina ikoniska väderkvarnar som pryder landskapet som vaktposter från svunna tider. Mitt i den rustika charmen kan du njuta av hisnande vyer och fånga essensen av Miguel de Cervantes inspiration till hans tidlösa mästerverk, Don Quixote. Fortsätt äventyret till Toledo, som kallas de tre kulturernas stad på grund av sitt kristna, muslimska och judiska arv. Följ med på en guidad tur genom Toledos labyrintiska gator och fördjupa dig i den rika väv av historia och kultur som kan ha gett upphov till Don Quijotes och Sancho Panzas legendariska äventyr. Slutligen åker du till Alcalá de Henares, där den berömde spanske författaren föddes. Lär dig mer om det berömda förflutna i staden som finns med på UNESCO:s världsarvslista, med sitt historiska universitet som är ett av de äldsta i Spanien. Utforska charmiga torg och besök Cervantes-museet, där arvet från den uppskattade författaren kommer till liv mitt bland kullerstensgatorna. När du avslutar din resa och återvänder till Madrid bär du med dig ekot av Don Quijotes äventyr, sammanflätat med Spaniens fängslande landskap.

Från Madrid: Dagstur till Toledo och Segovia

Från Madrid: Dagstur till Toledo och Segovia

Ankomst till mötesplatsen i Madrid och ombordstigning på en bekväm buss. Luta dig sedan tillbaka och njut av en naturskön resa. Ankomst till Toledo, en historisk stad känd som staden med 3 kulturer, på grund av dess arv från kristna, judiska och muslimska kulturer. Följ med på en guidad rundtur i denna kulturhistoriska stad. Besök katedralen i Toledo, en höggotisk byggnad från 1200-talet. Upptäck sedan stadens judiska kvarter i stadsdelen Castile-La Mancha. Gå förbi synagogorna här och titta sedan på Alcázar i Toledo, ett stenfort som har utsikt över staden från sin högsta punkt. Förundras över herrgårdarna, moskéerna och kyrkorna som är byggda nära floden Tagus. Efter detta hoppar du på bussen igen och kör till Segovia. Börja den guidade rundturen i staden vid Segovias akvedukt, en romersk akvedukt från 1:a århundradet med 167 valvbågar. Besök några monument och utsiktsplatser här. Besök Plaza Mayor, stadens historiska torg som byggdes på 1600-talet. Förundras över katedralen Our Lady of the Assumption and of Saint Fructus, en massiv kyrka i gotisk stil. Njut av utsikten över bergen Sierra de Guadarrama från utsiktspunkten Mirador de la Canaleja. Uppskatta Alcázar i Segovia, ett slott som är byggt vid sammanflödet av dalarna Eresma och Clamores. Slutligen sätter du dig på bussen igen och kör tillbaka till Madrid för att avsluta aktiviteten.

De mest populära sevärdheterna i Toledo

Att göra i Alcázar de Toledo

Städer i Spanien

Alcázar de Toledo: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alcázar de Toledo: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alcázar de Toledo

Samlat omdöme

4.2
(1 969 recensioner)