Alcatraz

Upptäck den rysliga historien bakom platsen där några av Amerikas farligaste brottslingar satt inspärrade.

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Flerdagsturer
  • Paketerbjudanden
42 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Alcatraz: Fler aktiviteter och sevärdheter

Alcatraz: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Alcatraz

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 4 717 omdömen

Stadsrundtur med E Bike: Mycket informativ, besökta platser som vi absolut inte skulle ha sett, t.ex. B. en matbana för lunch! Adam guidade oss genom staden säkert och professionellt med ett gott sinne för humor! Jag skulle definitivt boka denna turné igen! E-cyklarna var väl underhållna! Turen varar i 4 timmar; cykeln är fortfarande tillgänglig för resten av dagen, så vi måste fortfarande korsa Golden Gate-bron till Sausalito och sedan ta färjan tillbaka! En perfekt dag i San Francisco!

Rekommenderar starkt att börja direkt kl 8:00. Inte tillräckligt med tid för att se och göra allt vid varje stopp. Så planera i förväg vilken hållplats du vill gå av vid för aktiviteter etc. kontra vilka hållplatser du bara vill köra igenom och se. Mycket bekväma hållplatser. Upphämtning i rätt tid. Behövde inte vänta längre än 10 minuter. Rekommenderas starkt om du reser med personer med funktionsnedsättning.

Vi hade en annan turné än bokad men det var fortfarande fantastiskt. Tidsbokningen är lite irriterande, eftersom man bokar andra dagen av turen till Alcatraz så att säga, och cykelturen sker sedan här samma dag. Vi hade tur och var på stan innan så vi kunde anpassa oss. En bättre beskrivning när du bokar turnén skulle vara bättre.

Med en elcykel och en guide (3 timmar) som tydligt visar dig de vackraste platserna i staden längs vägen med en förklaring om staden. Och så har du cykeln i några timmar för att cykla över goldengatebron och utforska staden på egen hand. Och nästa dag till Alcatraz. En mycket trevlig tur

Rekommenderas mycket bra . Trevlig personal, bra organiserat